john4serres έγραψε:
Έλα ρε...δεν το περίμενα!
Αυτόν τον φαλακρό στη μέση δεν τον έχουμε και στο staff του Σούλη στο μπάσκετ;
john4serres έγραψε:
Γκόραν, αν έχεις δικιά σου άποψη, την λες, την τεκμηριώνεις αν μπορείς και τέλος.goran 64 έγραψε:Στείλε κάνα e-mail στον Νόιερ να σου απαντήσει σε ποιο ύψος του γηπέδου παίζει ο τερματοφύλακας, όταν η άμυνα του είναι τραβηγμένη στην γραμμή της σέντρας, και τον ακριβή λόγο γι αυτή και μετά την απάντηση του, γράψε μας και για τις ικανότητες του "τερματοφύλακα" Βελλίδη, εκτός από την εξυπνάδα του !!!DC έγραψε:...PS: Η κίνηση που έσωσε το σημερινό ματς, ήταν το .... γκολ που έφαγε ο Βελλίδης. ΑΝ, όπως λένε κάποιοι, έβγαινε, ΔΕΝ θα προλάβαινε την μπάλα και το πιθανότερο ήταν να αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες κάνοντας φάουλ ή χέρι.
Δεν είμαι φαν του αλλά έκανε ό,τι πιο έξυπνο υπήρχε.
99% (για να μην υπερβάλω κιόλας) δικό του το 2ο γκολ, κι ας "πουλήσαμε" την μπάλα στον χώρο του κέντρου μας λόγω ατιμώρητης πίεσης των αντιπάλων...κορακιών !!!
Και αυτό +++++++++++++++++++thanos-xanthi έγραψε:η μιση μας ομαδα ειναι εκτος και παλι το ματς πιο κοντα ηταν στο διπλο σημερα
χωρις σεντερ φορ βρε λαγουδακια..
αντε να επιστρεφουν οι τραυματιες, ουτε προπονητικο διπλο δε μπορουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη
Σιμπα κομπλε σε ολα και σιγουρα δεν ειναι αρνητικο σαν ΠΑΟΚ να μην ειμαστε ευχαριστημενοι με ενα χ στην Αθηνα, ισα ισα. Απλα ας πουμε συγκεκριμενα εγω, θελω να τα βλεπω λιγο τα πραγματα σε μια ρεαλιστικη βαση και δυστυχως αυτη η βαση στην φαση που βρισκομαστε, "μου δειχνει" οτι ενα χ με τον τροπο που ηρθε μεσα στην Λεοφωρο ειναι ενα καλο σημαδι.simba έγραψε:@ dimitris
Φιλε συμφωνω με οσα λες, εννοειται μπαινει στα θετικα η αντιδραση και το παθος συνυπολογιζοντας ολες τις παραμετρους (που εγω και αν εχω παθει αγκυλωση στο χερι να τις γραφω), απλα θεωρω οτι οπως πηγε το παιχνιδι, με τον κακο βαζελο που σου περιεγραψα, ειναι λιγακι υπερβολικο να βγαινει αυτη η ακρατη ικανοποιηση (a.k.a πανηγυρικο κλιμα)..
Οκ κ γω μπορει να υπερβαλλω λιγακι γιατι ειλικρινα το πιστεψα απ'το 2-2 κ μετα, και απογοητευτηκα απ'το γεγονος οτι δεν προσπαθησαμε να βρουμε τους τροπους να τους σκοτωσουμε..
Σιγουρα, χρειαζεται να πορευτουμε στη συνεχεια ολοι μαζι με οση θετικη ενεργεια μας εχει μεινει..
Ωστοσο, εν αντιθεσει με τις δηλωσεις, εντος της ομαδας πρεπει να επικρατησει συγκρατημενη ικανοποιηση και να "τονιστει" η ευκαιρια που χαθηκε μπας και βημα βημα ξεφυγουμε λγκ απ'τον ευφησυχασμο και τη μετριοτητα..
Υ.Γ. Και οπως τονισα και πριν το παιχνιδι, εχω σημαντικες ενστασεις αν επαναφερθει παλι το 3-5-2 (οταν υπολειπομαστε σημαντικα σε δημιουργια και προσωπικη ενεργεια μπροστα) ειδικα με αστερα και πανθρακα (οπως με γρια)..
Ούτε εγώ το έγραψα. Έγραψα ότι έκανε ότι πιο έξυπνο υπήρχε και το δικαιολόγησα.goran 64 έγραψε:Thank's για το μάθημα συμπεριφοράς στο φόρουμ Constantin...Θα το έχω στα υπ όψιν μου !!!![]()
Δεν έγραψα εγώ όμως ότι έκανε το πιο έξυπνο που μπορούσε πάντως...Καληνύχτα...
Στο αντιστοιχο φορουμ της ζελας:simba έγραψε: Οκ, μαλλον δε γνωριζεις τη διαφορα αναμεσα στο "βγαζω κλιμα πανηγυρικο και δεν εχω απολυτως τπτ να κριτικαρω (με ειρωνιες σαν την παραπανω λες και κερδισαμε στο βεστφαλεν)" και στο "νιωθω χαρα ή ικανοποιηση"..
ΠΧ και γω ειμαι ικανοποιημενος για οσα σημειωσες, αλλα και πικραμενος που με ενα πολυ κακο βαζελο (εσυ ο ιδιος ειπες πως ειχε να κερδισει 2 μηνες στην εδρα του) και με το μομεντουμ υπερ μας δεν κυνηγησαμε το 2-3..
Παντως, congrats, καθολου πονηρο αυτο που εγραψες (κ μεγενθυνα)..
Να σπευδεις να τονισεις την αγαπη σου σε αντιθεσει με μενα πχ που δεν αγαπαω την ομαδα μου γιατι προσπαθω να δω ρεαλιστικα κατι και να καταθεσω την κριτικη μου...
Ασχημη νοοτροπια φιλε μου που λογω αυτης δημιουργουνται εντασεις..
Οποτε να πανηγυρισουμε? Να πουμε οτι επιτελους γεμισαμε ΠΑΟΚ?
Μικραινουμε καθε αντιπαλο? (αποφασιστε ρε παδια, εγω νομιζα οτι το αντιστροφο γινοταν καθως αποθεωναμε το "ξενο"..![]()
)
1. Απο 4 γεναρη ειχαν να κερδισουν στο γηπεδο τους..
Παναθηναϊκός 0 - 1 ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός 0 - 0 Πανιώνιος
Παναθηναϊκός 0 - 0 Ατρόμητος
Παναθηναϊκός 0 - 1 SKODA Ξάνθη
2. Στα αριστερα της βαζελας επαιζε ο Πρανιτς, τον οποιο οποιος αντιπαλος προπονητης τον βρει, τον χτυπαει αλυπητα απ'την πλευρα του..
2. Στο κεντρο αμυνας ο Κουτρουμπαρος!
3. Στο κεντρο ο Λαγος και ο Λουντ!
4. Χωρις Ζεκα και με μεγαλη απωλεια συτη του Καρελη
Ε λοιπον, απεναντι σ'αυτη την ομαδα, επιλεγουμε να παιξουμε με 3 στην αμυνα αφαιρωντας 1 παικτη απ'την αναπτυξη της ομαδας (θα παγωσει η κολαση μεχρι να το καταλαβουν καποιοι αυτο..) και με ευαλωτα ακρα. Οκ, να το δεχτω και καλα γιατι παμε για το Χ (αν και κανεις δεν καταλαβαινει οτι η παρουσια 3ου, του μαλεζα σημερα πχ, δε βοηθησε σε κατι). Και οχι μονο αυτο αλλα ακομα ενα ημιχρονο σχεδον στο πουθενα μεχρι να διορθωθουν τα λαθη (μετατοπιση πελκα στο κεντρο).
Και με τα δωρα του Στραπατσιονι και την ψυχη ορισμενων παικτων, καταφερνεις να το γυρισεις και να κανεις το 2-2..Και απεναντι στην παραπανω ομαδα με ψυχολογια στο ναδιρ σε αντιθεση με τη δικια σου, απ'το 67' καταφερες να κανεις 1 υποψια φασης..![]()
Αυτοι ειναι οι λογοι για τους οποιους δε νοειται (και μικραινει απιστευτα την ομαδα μας) να υπαρχει και κλιμα πανηγυρικο (με το επιχειρημα κιολας "ποτε πηρες αποτελεσμα εκει κατω") και ισως καποιοι μπορει να νιωθουν συγκρατημενα ικανοποιημενοι εως και λιγο πικραμενοι π δεν κυνηγησαμε τη νικη...
Anw, ναχαμε να λεγαμε ειναι τι γραφουμε στα φορουμ, το θεμα ειναι στην ομαδα μεσα να μην εχουν τετοιες νοοτροπιες που μας μικραινουν, γιατι αποτελουν τροχοπεδη στη βελτιωση και συμβιβασμος με τη μετριοτητα..
Υ.Γ. Διευκρινησεις κανω χαριν συζητησης, μη μπαινουμε ασκοπα σε κοντρες..
Πες τα ρε ταγμα γαμωΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Αntonis.....,το τριτο μελος της ''μαγικης τριπλετας'' που θα εχουμε στα χαφ τα επομενα δεκα χρονια
Υπομονη και στηριξη.....τιποτε αλλο...
Υ.Γ. ρε εσεις... μην πανηγυριζετε....για τα αυτονοητα...
....ΠΑΟΚ εισαι..ρεεεεεε...ΠΑΟΚ.....
Καταλαβες τωρα οτι προκαλεις η να στο τονισω? Χ ηρθε, οχι διπλο ηρεμησεgoran 64 έγραψε:Ρε τον "μαθητευόμενο" ρε...Κοίτα πάθος ρεεε !!!![]()
![]()
![]()
Α ρε κυρ Νίκο, τελικά πρόλαβες μέσα σε 2 μήνες και "άφησες έργο" μ αυτό το γαμημένο το D.N.A. του Π.Α.Ο.Κ. !!! (Όχι το δικό σου βέβαια ακριβώς, δηλαδή το 9/10 φορές 2ος στους 2 αλλά λέμε τώρα...)![]()
![]()
&
![]()
![]()
pgetsos έγραψε:DC συμφωνω απολυτα
Δεν καταλαβαινω που φταιει ο Βελλιδης, δεν τον προλαβαινε τον αλλον με τιποτα