Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να απαντάνε με επιχειρήματα ρε συ Κώστα κι όχι με εικασίες, του χειρίστου "προπαγανδιστικού" είδους μάλιστα, για να ηρεμήσω...Σέβομαι όλους τους αξιόλογους συνομιλητές στο forum και νομίζω ότι το έχω αποδείξει έως τώρα με πολλούς τρόπους... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Goran64 δε σε ξερω αλλα η αντίληψη που εχεις περι σεβασμού εναι αληθεια πολυ περίεργη. Ο giannina4 απάντησε με επιχειρήματα (που με βρίσκουν και απόλυτα σύμφωνο) σε ολα αυτα που λέγονται περι διαιτησίας κι εσυ τον ξέχεσες απο την κορφή ως τα νύχια. Αν οι μοντ το μονο που εχουν να πουν ειναι να εισαι λιγο πιο ήρεμος τοτε Σορρυ παίδες αλλα θέλετε το παοκμανια μια κλειστή κλίκα. No problem απλα πειτε το να την κανουμε σιγα σιγα.
Συμφωνώ επαυξάνοντας ότι το ίδιο με μας πρέπει να κάνουν κι ο μεγαλομέτοχος, ο Πρόεδρος κι οι αντιπρόεδροι και μάλιστα ένα παραπάνω ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ Ο ΜΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...falconakis έγραψε:γίνεται να σταματήσει η γκρίνια και η μίρλα;
γίνεται να αφήσουμε ένα προπονητή ακόμη κι αν είναι εμπαθής και μαθητευόμενος μάγος να ολοκληρώσει την χρονιά;
Γίνεται να κάνει κουμάντο 1 σ' αυτήν την ομάδα και να γίνουν επιτέλους οι μεταγραφές που ζητάει ο προπονητής;
Γίνεται να μην τελειώνουν όλα τον Γενάρη και να περιμένουμε τον Μάιο;
Ας κάνουμε μια προσπάθεια...
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι έτσι αφού...![]()
![]()

τη μια μπαναρουμε λετε γιατι μπαναρουμε, την αλλη δεν μπαναρουμε, απλά σβήνουμε ή επεξεργαζόμαστε, λετε γιατι δεν μπανάρουμε. αποφασίστε.
Ούτε εγώ σε ξέρω καρντάση μου, αλλά, αν αυτά τα θεωρείς "επιχειρήματα" κι όχι προπαγάνδα φίλε μου, αν δηλαδή το "τι θα έκανε και τι δεν θα έκανε το στημένο κοράκι" είναι γραμμένο σε κανέναν κανονισμό ή αποδεδειγμένο από κάποια "πηγή" και αποτελούν "σταθερά" της διαιτησίας, τότε sorry κι από μένα, κάτι μάλλον μου διαφεύγει...aquila έγραψε:Goran64 δε σε ξερω αλλα η αντίληψη που εχεις περι σεβασμού εναι αληθεια πολυ περίεργη. Ο giannina4 απάντησε με επιχειρήματα (που με βρίσκουν και απόλυτα σύμφωνο) σε ολα αυτα που λέγονται περι διαιτησίας κι εσυ τον ξέχεσες απο την κορφή ως τα νύχια. Αν οι μοντ το μονο που εχουν να πουν ειναι να εισαι λιγο πιο ήρεμος τοτε Σορρυ παίδες αλλα θέλετε το παοκμανια μια κλειστή κλίκα. No problem απλα πειτε το να την κανουμε σιγα σιγα.

Αν λοιπόν μου το "παραθέσεις" (αυτό το "κείμενο" που προσωπικά δεν έχω γνώση της ύπαρξης του) θα το πάρω πίσω και θα ζητήσω και συγγνώμη μιας κι έχω την γενναιότητα να το κάνω όπως έχω ήδη αποδείξει εδώ μέσα...
Ξέρεις κάτι προσωπικά ή να περιμένω την απάντηση του "ειδικού", του @ giannina4;

Τα άλλα για "κλειστή κλίκα" του forum που αναφέρεις, sorry αλλά απλά τα θεωρώ "πράσινα άλογα"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσωπικα ναι τα θεωρω επιχειρήματα και μαλιστα απο καποιον που γνωρίζει το αντικείμενο οπως φαινεται. Οντως θελει @@ να παραδεχτείς το λαθος σου και δεν αμφιβαλλω οτι τα εχεις. Δεν ξερω κατι προσωπικά οχι.
καλα, ο καθενας μπορει να δηλωσει διαιτητης,προεδρος, επιχειρημαντιας, μπαλαδορος,προπονητης κοκ πισω απο ενα νικνεϊμ... 

Σιγουρα αλλα χάνεις την ουσιαK_geo έγραψε:καλα, ο καθενας μπορει να δηλωσει διαιτητης,προεδρος, επιχειρημαντιας, μπαλαδορος,προπονητης κοκ πισω απο ενα νικνεϊμ...
@ aquila...Όλα καλά, θα περιμένω τον "ειδικό", αλλά έχε τον νου σου σε παρακαλώ (αν φυσικά θέλεις εσύ ο ίδιος) για το τι, αλλά κυρίως γιατί θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, πόσο μάλλον "επιχειρήματα"... 

Ας πούμε οτι ο Τούντορ έκανε λάθη και δεν έκανε σωστές αλλαγές.
Το παιχνίδι στράβωσε, ούτε επειδή είχαμε τους τραυματισμούς, ούτε επειδή ο Τούντορ έκανε λάθος αλλαγές.
Όταν παίζεις ένα τόσο καλό ημίχρονο-ακόμα και στο δεύτερο είχαμε καλές επιθέσεις-και δεν μπορείς να τους πετάξεις τρία-τέσσερα γκολάκια και να σκούζουν, να είσαι σίγουρος, οτι έτσι θα στραβώσει το παιχνίδι και όσο καλό και να είναι το κοράκι, δεν θα ξεχάσει τα είκοσι τελευταία χρόνια της παράγκας.
Ας πάρουμε τον Πέλκα που έδειξε, ας πούμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και δίνει την εξαιρετική κάθετη για το γκολ. Μετά κάτι παθαίνει ο εγκέφαλός του και σε δυο περιπτώσεις για γκολ προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω και χάνεται η ευκαιρία. Πριν απο το γκόλ τα ίδια και με τον Ροντρίγκεζ και με τον Μακ και με τον Ζάιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάνουμε κατεβασιές και μπλοκάρει συλλογικά το μυαλό των παιχτών μας και ενώ βρισκόμαστε σε πλεονεχτική θέση για κάτι καλό, κάνουμε κάτι βεβιασμένες ενέργειες, πάσες και σέντρες, που απορείς, αν αυτό είναι ποδόσφαιρο παιχτών του ΠΑΟΚ ή μιας ομάδας τέταρτης ερασιτεχνικής.
Ε ρε παίδες, δεν φταίει σ' αυτό ο προπονητής, αλλά απλούστατα, έχουμε ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Κάποτε πλέον πρέπει να το παραδεχθούμε.
Γελάω και με τον Βελλίδη, που θυμάμαι άλλα σχόλια γι' αυτόν, εδώ και μερικά χρόνια, που απο τότε λέγαμε, οτι είναι ένας κακός τερματοφύλακας, κοντός για το τέρμα και βλέπεις να κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για να μας το αποδείξει. Ή μεγάλος γκαντέμης ή κακός τερματοφύλακας ή μάλλον και τα δυο.
Αν αλλάξεις πάλι προπονητή και ειδικά τώρα, ποιος θα μπορέσει να δώει ώθηση στην ομάδα και να περάσει τη φιλοσοφία του;
Ή μάλλον έχω μια ιδέα: Ιβάν, φέρε τον Μουρίνιο, δωστου για τέσσερεις μήνες ένα εκατομύριο και ή θα κάνει το θαύμα ή θα σου αποδείξει, οτι όποιος προπονητής και να έλθει, με μέτριους πάιχτες, μέτρια αποτελέσματα θα έχεις.

Το παιχνίδι στράβωσε, ούτε επειδή είχαμε τους τραυματισμούς, ούτε επειδή ο Τούντορ έκανε λάθος αλλαγές.
Όταν παίζεις ένα τόσο καλό ημίχρονο-ακόμα και στο δεύτερο είχαμε καλές επιθέσεις-και δεν μπορείς να τους πετάξεις τρία-τέσσερα γκολάκια και να σκούζουν, να είσαι σίγουρος, οτι έτσι θα στραβώσει το παιχνίδι και όσο καλό και να είναι το κοράκι, δεν θα ξεχάσει τα είκοσι τελευταία χρόνια της παράγκας.
Ας πάρουμε τον Πέλκα που έδειξε, ας πούμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και δίνει την εξαιρετική κάθετη για το γκολ. Μετά κάτι παθαίνει ο εγκέφαλός του και σε δυο περιπτώσεις για γκολ προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω και χάνεται η ευκαιρία. Πριν απο το γκόλ τα ίδια και με τον Ροντρίγκεζ και με τον Μακ και με τον Ζάιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάνουμε κατεβασιές και μπλοκάρει συλλογικά το μυαλό των παιχτών μας και ενώ βρισκόμαστε σε πλεονεχτική θέση για κάτι καλό, κάνουμε κάτι βεβιασμένες ενέργειες, πάσες και σέντρες, που απορείς, αν αυτό είναι ποδόσφαιρο παιχτών του ΠΑΟΚ ή μιας ομάδας τέταρτης ερασιτεχνικής.
Ε ρε παίδες, δεν φταίει σ' αυτό ο προπονητής, αλλά απλούστατα, έχουμε ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Κάποτε πλέον πρέπει να το παραδεχθούμε.
Γελάω και με τον Βελλίδη, που θυμάμαι άλλα σχόλια γι' αυτόν, εδώ και μερικά χρόνια, που απο τότε λέγαμε, οτι είναι ένας κακός τερματοφύλακας, κοντός για το τέρμα και βλέπεις να κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για να μας το αποδείξει. Ή μεγάλος γκαντέμης ή κακός τερματοφύλακας ή μάλλον και τα δυο.
Αν αλλάξεις πάλι προπονητή και ειδικά τώρα, ποιος θα μπορέσει να δώει ώθηση στην ομάδα και να περάσει τη φιλοσοφία του;
Ή μάλλον έχω μια ιδέα: Ιβάν, φέρε τον Μουρίνιο, δωστου για τέσσερεις μήνες ένα εκατομύριο και ή θα κάνει το θαύμα ή θα σου αποδείξει, οτι όποιος προπονητής και να έλθει, με μέτριους πάιχτες, μέτρια αποτελέσματα θα έχεις.

Ενταξει Goran πασα μου παω να ριξω λιγο νερο στο προσωπο μου να φύγουν οι τσίμπλες. Καλησπέρα κ σε σενα.
ποια ειναι η ουσια; το εν λογω μελος και σε προηγουμενους αγωνες εκανε το ασπρο μαυρο για να μας πεισει οτι ευνοηθηκαμε. και το εκανε με την ιδιοτητα του "εγω ξερω ειμαι διαιτητης"...aquila έγραψε:Σιγουρα αλλα χάνεις την ουσιαK_geo έγραψε:καλα, ο καθενας μπορει να δηλωσει διαιτητης,προεδρος, επιχειρημαντιας, μπαλαδορος,προπονητης κοκ πισω απο ενα νικνεϊμ...

Το θεμα δεν ειναι τι πιστευω εγω η τι πιστευεις εσυ μπορούμε να διαφωνούμε σε ολα εκ βάθρων αυτο δε μας εμποδίζει να ειμαστε κόσμιοι.
Γι αυτο μιλαμε ομως οχι για το αλλο. Και στο κατω κατω αν εχεις επιχειρήματα εναντίον του τα καταθέτεις. Με το να βρίζεις κ να απαξιώνεις χάνεις και το οποίο δικιο μπορει να εχεις. Ενας απο τους λόγους που μ ενοχλει κ προσωπικά να ακουω σε καθε παιχνιδι για τη διαιτησια ειναι οτι στο τελος ακομη κι αν αδικηθουμε κανεις δε θα μας παιρνει στα σοβαρα περα απο το οτι ασχολούμαστε με διαιτησια και χάνουμε τα βασικα προβληματα της ομαδας.