Η προσέγγιση του πρώτου ημιχρόνου από τον Τούντορ σήμερα ήτανε ενα από τα μεγαλύτερα χαρακίρια σε παρουσία ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ τα τελευταία πολλά χρόνια.BigBaby έγραψε:Δηλαδη σημερα πηγε να παιξει με μια τακτικη που δεν εχει δουλεψει και με αυτοματισμους που δεν εχει και δεν πρεσαρε ψηλα τους αμπαλους μπακ της κουλας που κανουν ευκολα το λαθος και τους περιμενε πισω απο το κεντρο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν λεω οτι ειναι δουλεμενη για να παιζει την κοντρα καθως μεχρι τωρα ειδαμε ενα 3-5-2 με κατοχη και κοντινες πασες.Σε 4-2-3-1 και 4-3-3 με δυο μπακ που μπορουν να παιξουν αρκετα καλα το overlap(Leovac-Κωνσταντινιδη/Κιτσιου)με 2 χαφαρες(Cimirot-Χαριση) πολυ καλες στο transition game,και 2 εξτρεμ διαβολους(Garry-Mak) νομιζω πως μπορεις να παιξεις την κοντρα αν το δουλεψει
Δειχνει ποσο λιγος ειναι προπονητικα μεχρι στιγμης....Το εδειξε απο το καλοκαιρι οταν εδιωξε τον Περειρα .
Το εδειξε και στην συνεχεια στην διαχειρηση του υλικου....Συνεχιζει να το δειχνει με την συμπεριφορα του απεναντι στον καλυτερο παικτη που εχει ερθει στον ΠΑΟΚ .
Ημουν απο αυτους που ελεγε να τον στηριξουμε αλλα με τις επιλογες του δειχνει οτι ειναι πολυ λιγος προπονητικα (οχι σαν προσωπικοτητα ) για να καθεται στον παγκο του ΠΑΟΚ.
Στην Ξανθη η αφελεια του να βαλει τον Τζιολη μπακ παραλιγο να μας κοστισει ενα 4μπαλο.
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
trouman έγραψε:Ε ρε παιδά να πω και γω την ... γνώμη μου αν και περίμενα να το ακούσω αλλά δεν.
Από το πρώτο ματς περίμενα ότι οι 6 βαθμοί θα μοιραστούν αν όντως παίζει κάποια συνεργασία. Δεν είμαι συνωμοσιολάγνος αλλά κάπως έτσι τα περίμενα για να είμαι ειλικρινής.
Τώρα όλα τα άλλα με μια άλλη εμφάνιση σε 2 μέρες θα έρθουν τούμπα..

Εάν δεν ήταν η αποβολή του Μίτκο, που είναι πασιφανές ότι είχε στόχο την 3η αγωνιστική!

- Μπαρκαρούτσος
Δεν αντέχω να διαβάσω όλο το topic, ούτε όλα τα γραφόμενα...θα βγάλω τα μάτια μου με τα χέρια μου και θα τα φάω.
Ψήφισα Mak επειδή δεν τον ψήφισε κανείς και τον λυπήθηκα...
Είδαμε έναν ακόμη αγώνα Νεκροί vs Πεθαμένοι σε αυτή τη καταραμένη χώρα...
Το γκολ μπήκε από φάουλ που δεν ήταν.
Ο DB10 είναι τόσο ξενερωμένος που δεν θέλει καν να ξυριστεί.
Χάσαμε 1-0, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ξεκολλάτε λίγο... Αυτός ο φαύλος κύκλος μίρλας αρχίζει και με κουράζει, αρρωσταίνει η ψυχή μου. Ναι δεν παίξαμε μπάλα, σιγά δηλαδή, πότε παίξαμε; Σε 5 αγώνες κάθε σεζόν παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι παραπάνω, γιατί δεν δένουν οι ομάδες.. Κάθε χρόνο νέα αρχή, κάθε χρόνο restart.
Λόγω προπονητοφάγου Σαββίδη.
Είδαμε έναν ακόμη αγώνα Νεκροί vs Πεθαμένοι σε αυτή τη καταραμένη χώρα...
Το γκολ μπήκε από φάουλ που δεν ήταν.
Ο DB10 είναι τόσο ξενερωμένος που δεν θέλει καν να ξυριστεί.
Χάσαμε 1-0, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ξεκολλάτε λίγο... Αυτός ο φαύλος κύκλος μίρλας αρχίζει και με κουράζει, αρρωσταίνει η ψυχή μου. Ναι δεν παίξαμε μπάλα, σιγά δηλαδή, πότε παίξαμε; Σε 5 αγώνες κάθε σεζόν παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι παραπάνω, γιατί δεν δένουν οι ομάδες.. Κάθε χρόνο νέα αρχή, κάθε χρόνο restart.
Λόγω προπονητοφάγου Σαββίδη.
RoMaN έγραψε:Δεν αντέχω να διαβάσω όλο το topic, ούτε όλα τα γραφόμενα...θα βγάλω τα μάτια μου με τα χέρια μου και θα τα φάω.

Με πεθανες.....
Κάτσε ρε φιλαρακι να πουμε... Εγω γιατι μεχρι να ψηφισω δεν μπορω να δω τι εχει πεσει στον καθενα, να πουμε;RoMaN έγραψε: Ψήφισα Mak επειδή δεν τον ψήφισε κανείς και τον λυπήθηκα...
- Μπαρκαρούτσος
Κάτω από το "Υποβολή" έχει "προβολή αποτελεσμάτων"!!
Έβαλα και DB10, Jairo & Costa, τους λυπήθηκα κι αυτούς...
Άντε derby 2ης θέσης τώρα: DB10 vs MV1...
Έβαλα και DB10, Jairo & Costa, τους λυπήθηκα κι αυτούς...
Άντε derby 2ης θέσης τώρα: DB10 vs MV1...
- falconakis
Καθίκι κοντέ φύγε απ τον ΠΑΟΚ της καρδιάς μας και συ ρε Δώνη τι ζόρι τραβάς και δεν βάζεις τον παυλάρα στην θέση του;
Ουστ αντε να χαθήτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε,,,,,,,,,,,
Εργκχμμμμ λάθος πήγα μερικά χρόνια πίσω...
Αλλα τελικά σ αυτή την ομάδα όλα αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Τι να πω μας έχει φτύσει ο Θεουλης που είχαμε γι μιση σεζόν την Παναγία αμυντικό!
τσικα τσικα μπουμ ολε ολέ!

Ουστ αντε να χαθήτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε,,,,,,,,,,,
Εργκχμμμμ λάθος πήγα μερικά χρόνια πίσω...
Αλλα τελικά σ αυτή την ομάδα όλα αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Τι να πω μας έχει φτύσει ο Θεουλης που είχαμε γι μιση σεζόν την Παναγία αμυντικό!
τσικα τσικα μπουμ ολε ολέ!

Αντε ρε... Καλα οπως κι αν εχει προτιμω να τη ριχνω στα τυφλα να δω αν βλεπω τα ιδια με τους αλλους τυφλους...
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
Να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου:
Προσωπική άποψη: ο διαιτητής ήθελε να παίξει ΑΕΚ αλλά δεν είναι ο λόγος για τον οποίο χάσαμε σήμερα. Ναι, το γκολ ήρθε από μούφα φάουλ. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση από του διαόλου τη μάνα και με ολόκληρη την άμυνα να δείχνει ρεσιτάλ ολιγωρίας. Ναι, ο τύπος (δεν θυμάμαι όνομα) που πέτυχε τον Τζιόλη κατακούτελα μπορούσε να πάρει δεύτερη κίτρινη, αλλά η πρώτη κίτρινη ήταν εντελώς χαζή για διαμαρτυρία. Ναι, στον Μπερμπάτοφ έγινε φάουλ πριν την αγκωνιά, αλλά δεν ήταν αντίδραση αυτή.
Από κει και πέρα. Οκ, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός τακτικά και δεν δέχτηκε φάσεις. Ε ΚΑΙ; Φάσεις κάναμε; Αυτό θέλαμε να δούμε σήμερα; Να παίζουμε με την ΑΕΚ που μόλις ανέβηκε και έχει κορυφή τον Αραβίδη και να είμαστε χαρούμενοι που δεν δεχτήκαμε φάσεις; ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ. Το θέμα ήταν να εδραιωθείς. Να κάνεις μια εμφάνιση που δεν θα άφηνε περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος κάνει κουμάντο από την δεύτερη θέση και κάτω. Να τους κόψεις κάθε πιθανή σκέψη να σε κοντράρουν επειδή είσαι πολύ πάνω από το επίπεδό τους. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε αλλά πλέον έχουμε και αμφιβολίες για το αν μπορούμε να φτάσουμε στη δεύτερη θέση.
Όταν είσαι το φαβορί και ο κυρίαρχος δεν περιμένεις να χτυπήσεις στην αντεπίθεση και προσεκτικά στην άμυνα λες και παίζεις με την Ντόρτμουντ. Μπαίνεις μέσα και δείχνεις ποιος κάνει κουμάντο.
Η σημερινή εμφάνιση μου έδειξε πως ούτε η ίδια η ομάδα δεν πιστεύει πως είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση. Αυτό είναι πιο απογοητευτικό από την ήττα.
Προσωπική άποψη: ο διαιτητής ήθελε να παίξει ΑΕΚ αλλά δεν είναι ο λόγος για τον οποίο χάσαμε σήμερα. Ναι, το γκολ ήρθε από μούφα φάουλ. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση από του διαόλου τη μάνα και με ολόκληρη την άμυνα να δείχνει ρεσιτάλ ολιγωρίας. Ναι, ο τύπος (δεν θυμάμαι όνομα) που πέτυχε τον Τζιόλη κατακούτελα μπορούσε να πάρει δεύτερη κίτρινη, αλλά η πρώτη κίτρινη ήταν εντελώς χαζή για διαμαρτυρία. Ναι, στον Μπερμπάτοφ έγινε φάουλ πριν την αγκωνιά, αλλά δεν ήταν αντίδραση αυτή.
Από κει και πέρα. Οκ, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός τακτικά και δεν δέχτηκε φάσεις. Ε ΚΑΙ; Φάσεις κάναμε; Αυτό θέλαμε να δούμε σήμερα; Να παίζουμε με την ΑΕΚ που μόλις ανέβηκε και έχει κορυφή τον Αραβίδη και να είμαστε χαρούμενοι που δεν δεχτήκαμε φάσεις; ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ. Το θέμα ήταν να εδραιωθείς. Να κάνεις μια εμφάνιση που δεν θα άφηνε περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος κάνει κουμάντο από την δεύτερη θέση και κάτω. Να τους κόψεις κάθε πιθανή σκέψη να σε κοντράρουν επειδή είσαι πολύ πάνω από το επίπεδό τους. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε αλλά πλέον έχουμε και αμφιβολίες για το αν μπορούμε να φτάσουμε στη δεύτερη θέση.
Όταν είσαι το φαβορί και ο κυρίαρχος δεν περιμένεις να χτυπήσεις στην αντεπίθεση και προσεκτικά στην άμυνα λες και παίζεις με την Ντόρτμουντ. Μπαίνεις μέσα και δείχνεις ποιος κάνει κουμάντο.
Η σημερινή εμφάνιση μου έδειξε πως ούτε η ίδια η ομάδα δεν πιστεύει πως είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση. Αυτό είναι πιο απογοητευτικό από την ήττα.
Το ενδεχόμενο παγωμένε φίλε μου να θέλησε να την βγάλει χαλαρά η ομάδα έχοντας κυρίως το μυαλό της στην Τετάρτη τη σκέφτηκες... Και αναφέρομαι κυρίως στην νοοτροπία κάποιων παιχτώ γιατί τον προπονητή τον είδα από το πρώτο λεπτό να ξελαριγκίζεται να φωνάζει να ανέβουν και να πιέσουν! 
Άλλοστε όποιος έχει διαβάσει το παιχνίδι της ΑΕΚ γνωρίζει ότι αυτό περιορίζεται στα στενά πλαίσια ενός ημιχρόνου και ίσως λιγότερο.... Αν προσέξεις εκεί φέυγεις άνετα και ξεκούραστα με τον βαθμό της νίκης στο 2ο

Άλλοστε όποιος έχει διαβάσει το παιχνίδι της ΑΕΚ γνωρίζει ότι αυτό περιορίζεται στα στενά πλαίσια ενός ημιχρόνου και ίσως λιγότερο.... Αν προσέξεις εκεί φέυγεις άνετα και ξεκούραστα με τον βαθμό της νίκης στο 2ο
RoMaN έγραψε:Fuck, έκανα μαλακία.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SORRY!!!!

εμ οταν παιζεις με ψηφοφοριες και λυπασαι ατομα με 0....

Δηλαδή ρε Νικόλα οι παίχτες μας "διαλέγουν" αγώνες;
Πάντως ο προπονητής μας (με βάση το ροτέισον που κάνει) δεν πρέπει να τους έχει ζητήσει κάτι τέτοιο...
Περίεργο δεν σου φαίνεται;

Πάντως ο προπονητής μας (με βάση το ροτέισον που κάνει) δεν πρέπει να τους έχει ζητήσει κάτι τέτοιο...

Μερικές φορές δεν είναι συνειδητό αλλά παίζει ένα μέρος της οπισθοχώρησης στην αρχή του 1ου να οφείλεται και σε οκνηρία του στυλ μια αντεπίθεση είναι και τέλος. Ο άλλος λόγος είναι το ίδιο το στυλ παιχνιδιού της ΑΕΚ...goran 64 έγραψε:Δηλαδή ρε Νικόλα οι παίχτες μας "διαλέγουν" αγώνες;![]()
Πάντως ο προπονητής μας (με βάση το ροτέισον που κάνει) δεν πρέπει να τους έχει ζητήσει κάτι τέτοιο...![]()
Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού τους πολλοί είχαν και το ματς της Τετάρτης που όπως και να το δούμε είναι πιο σημαντικό!