+nico4 έγραψε:Μια χαρά παίζουμε.
Αυτή είναι η υπομονή σας; Άχρηστοι όλοι σε ενάμιση ματς;
Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
-
Για τα παιδια που δεν βλεπουν. Πως τα ειδα εγω:
H ομαδα μετα το 20΄ το τσουλαει καλα το τοπι. Βγαλαμε 3-4 κλασσικες ευκαιρες για γκολ, ενω Γιαννενο δεν υπαρχει στο γηπεδο. Πελκας αν τον ελεγαν Πελκαο και ηταν βραζιλιανος θα ειχε πουλησει 10.000 φανελες, ο Λεοβατς ειναι γρηγορος και παιζει καλα, ο Σαμπο ειναι πολυ κακος και ο Ζαιρο ενω την ψιλοπαλευει εκανε μια βουτια για πεναλτι ενω σιγουρα θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο.
Μαγικη εικονα το σκορ, για 0-1,0-2 ειναι κανονικα.
H ομαδα μετα το 20΄ το τσουλαει καλα το τοπι. Βγαλαμε 3-4 κλασσικες ευκαιρες για γκολ, ενω Γιαννενο δεν υπαρχει στο γηπεδο. Πελκας αν τον ελεγαν Πελκαο και ηταν βραζιλιανος θα ειχε πουλησει 10.000 φανελες, ο Λεοβατς ειναι γρηγορος και παιζει καλα, ο Σαμπο ειναι πολυ κακος και ο Ζαιρο ενω την ψιλοπαλευει εκανε μια βουτια για πεναλτι ενω σιγουρα θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο.
Μαγικη εικονα το σκορ, για 0-1,0-2 ειναι κανονικα.
-
spyretto έγραψε:Που δεν τον κράτησαν πίσω να μην κάνει έξοδο;panpangr77 έγραψε:Τραγικοι η δημοσιογραφοι ,το γκολ δεν ειναι λάθος του Ολσεν είναι του Τζιολη και του Κοστα .
Δες την φάση στο ξεκινημα της βάζει ο Τζιολης τον Κοστα μπροστα απο τον Μανια και αυτος καθεται πισω απο τον Μανια ,ο ψηλος μπαινει μπροστα απο τον σεντερ φορ , το γκολ θα εμπαινε εβγαινε δεν εβγαινε... στην ουσια δεν τον φιλάνε...
Μόνο το γκολ είδα, κατ'εμέ μάλλον είναι αποκλειστικό λάθος του Όλσεν-πλάγιο είναι έχει το χρόνο να αντιδράσει (καταραμένα link).
Από τους αρδ στο ραδιόφωνο πάντως βγαίνει πολύ μιζέρια και εξυπνάδες.
Από τους αρδ στο ραδιόφωνο πάντως βγαίνει πολύ μιζέρια και εξυπνάδες.
Διαθεση υπαρχει απτην ομαδα,αλλα λειπουν 2 πραματα
1) το φορ που θα παστελωνει τα τρεξιματα των παικτων απο πισω
2) Η ελλειψη καθαρου μυαλου.Απιστευτα ΠΟΛΛΑ λαθη για ευρωπαικη ομαδα,δεν εχω ξαναδει τοσα πολλα χαζα λαθη μαζεμενα
1) το φορ που θα παστελωνει τα τρεξιματα των παικτων απο πισω
2) Η ελλειψη καθαρου μυαλου.Απιστευτα ΠΟΛΛΑ λαθη για ευρωπαικη ομαδα,δεν εχω ξαναδει τοσα πολλα χαζα λαθη μαζεμενα
Μια χαρα παίζει η ομάδα για την χρονική περίοδο και για τις αλλαγές που έχουν γινει. Απλα βλέπουμε το κλασσικο ματς ΠΑΟΚ εκτος έδρας δέχεται γκολ χωρίς καν ευκαιρία, κάνει 15 φάσεις και 5 κλασσικες και απλα δεν μπαίνει η ταναπου. Μήπως δεν το έχετε δει άπειρες φορές στην ζωη σας?
Υπομονή και ηρεμία...μην κράζετε! Τώρα ετοιμαζόμαστε!
Υπομονή και ηρεμία...μην κράζετε! Τώρα ετοιμαζόμαστε!

- jimpapa
- Επικοινωνία:
Πως γίνεται μια ζωή αυτή η θέση 1 να είναι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ... δεν μπορώ να καταλάβω... 

Ρε τι μαγικές εικόνες και τέτοια λέτε; ;; ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!Με το αν ούτε οι αριανοι δε γαμανε
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαμω τα λινκ φετος κανονίστε ρε παοκτσακια να ουμε
Υγ μινα άλλαξε θεςη για γούρι
Υγ μινα άλλαξε θεςη για γούρι
αφου ο αλλος κρυβοταν συνεχως ,δεν ζητουσε ποτε μπαλα και αν επαιρνε την μπαλα την εδινε στα μπακ (σαμπο)pilotos έγραψε:Ο Ζαιρο δεν πήρε μπάλα μπροστά...
Έκανε πολλά λάθη μέχρι το 25 ο Τζιολης στο ανέβασμα του παιχνιδιού
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Απ' τα αποτελέσματα έγινες ΠΑΟΚ εσύ;xlebouras έγραψε:Ρε τι μαγικές εικόνες και τέτοια λέτε; ;; ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!Με το αν ούτε οι αριανοι δε γαμανε
Νομιζω οτι αυτοι που λεγανε για τζιωλη αμυνα πηραν απαντηση σημερα. Κατα τ αλλα ο ολσεν αποδεικνυει οτι στο μυαλο δεν το εχει και για μενα ο πελκας ειναι ο καλυτερος μας παικτης και βαρομερο για την ομαδα, με το που ανεβηκε μεταμορφωθηκε ο ΠΑΟΚ. Ο σαμπο τραγι μου φαινεται.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk