4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Ο Μαλεζάς κι ο Κόστα έπαιξαν αριστερά μπακ-χαφ κι ανέβαιναν μέχρι την περιοχή του αντιπάλου;
Δεν είναι απομωνομένο στατιστικό και λυπάμαι αν δεν σου λέει τίποτα.
Θα έπρεπε πάντως να σου λέει κάτι, όταν μου λες πως δεν μπαίνει στις φάσεις κι άρα πως να κάνει φάουλ, όταν απ τους 14 παίχτες που έπαιξαν με την ομάδα έκαναν όλοι μαζί 15 φάουλ. Να το ξαναπώ για 3η φορά ή νομίζεις ότι είναι αρκετό;
Θα έπρεπε πάντως να σου λέει κάτι, όταν μου λες πως δεν μπαίνει στις φάσεις κι άρα πως να κάνει φάουλ, όταν απ τους 14 παίχτες που έπαιξαν με την ομάδα έκαναν όλοι μαζί 15 φάουλ. Να το ξαναπώ για 3η φορά ή νομίζεις ότι είναι αρκετό;
εχουμε συναισθηση οτι ο ανθρωπος μολις επεστρεψε απο τραυματισμο μεγαλο ετσι?? ελπιζω μονο να εχει δυναμεις να βγαλει 3ο ματς σε μια βδομαδα...
υγ ο μονος απο τους πλαγια μπακ χαφ που εχουμε που σεντραρει με ψηλα το κεφαλι...
υγ ο μονος απο τους πλαγια μπακ χαφ που εχουμε που σεντραρει με ψηλα το κεφαλι...
- ΑποστόληςΑ
Περιμένω περισσότερα από διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Κροατίας.
(βέβαια θεωρώ ότι οι Κροάτες είναι οι περισσότεροι υπερτιμημένοι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)
(βέβαια θεωρώ ότι οι Κροάτες είναι οι περισσότεροι υπερτιμημένοι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)
Καλα Αποστολη ξεμωραθηκες εντελως,υπερτιμημενοι οι κροατες;
Μοντριτς,Ρακιτιτς,Κοβασιτς θες και αλλους;
Μοντριτς,Ρακιτιτς,Κοβασιτς θες και αλλους;
- ΑποστόληςΑ
Κάποιες κορυφές συμπαρασύρουν και ένα σωρό άλλους σε αξία (και αμοιβές), πολλά χρόνια τώρα.
Οκ αυτο να το δεχτω αλλα συμβαινει παντου,οι κροατες εχουν βγαλει πολλους ποδοσφαιριστες παγκοσμιας κλασης.
μην περιμένετε να δείτε ούτε εντυπωσιακές ενέργειες ούτε σοβαρά λάθη όμως.
είναι αυτό που πρέπει να είναι. ένα μπακ χαφ που κανει διάφορες δουλειές σε καλό βαθμό, με πολύ πνευμόνι και καλός ταχυδυναμικά. τόσο απλά.
είναι αυτό που πρέπει να είναι. ένα μπακ χαφ που κανει διάφορες δουλειές σε καλό βαθμό, με πολύ πνευμόνι και καλός ταχυδυναμικά. τόσο απλά.
Λέω αυτο που είδα. Εσύ αντιπαραθέτεις κάποια στατιστικά ενώ μπορείς να δεις το δεύτερο ημίχρονο, να απομονώσεις τις φάσεις και να δεις αν έχω δίκιο ή όχι.Φοίνικας έγραψε:Ο Μαλεζάς κι ο Κόστα έπαιξαν αριστερά μπακ-χαφ κι ανέβαιναν μέχρι την περιοχή του αντιπάλου;
Και για να μη χρησιμοποιούμε απομωνομένα στατιστικά
Ροντρίγκεζ 9 στις 11 μονομαχίες κερδισμένες
Κόστα 8 στισ 12
Κάτσε 16 στις 21
Σαμπο 8 στις 10
Ζάιρο 11 στις 24
Μπορστά σ'αυτούς οι 3 στις 5 του Λέοβατς έστω και σε ένα ημίχρονο μου δείχνουν αυτό ακριβώς που έγραψα, απέφυγε να μπει στις φάσεις τουλάχιστον σ'αυτό το ματς.
Εσύ είδες το αντίθετο. Διαφωνούμε λοιπόν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- back in black
Δεν τον έχουμε δει πολύ και αυτόν λογω τραυματισμού, Δείχνει "άγευστος¨ σε σχέση με τους προκατόχους του Λίνο και Ρατς. Έχω την αίσθηση ότι αν πάρει σειρά παιχνιδιών θα δειξει ένα καλύτερο πρόσωπο.
Αύριο μέγα κίνητρο απέναντι στον πρανιτς και την παρέα του
Τον πρανιτς που ειναι βασικος στην εθνική αν και στο τελευταίο παίξε της ντιναμο ζαγκρεμπ βασικος αριστερά και καθόλου σίγουρη θεςη δεν εχει ο δικος μας
Τον πρανιτς που ειναι βασικος στην εθνική αν και στο τελευταίο παίξε της ντιναμο ζαγκρεμπ βασικος αριστερά και καθόλου σίγουρη θεςη δεν εχει ο δικος μας
Καλά που δεν χρησιμοποιείς απομωνομένα στατιστικά για να μου πεις τι είδες.spyretto έγραψε:Λέω αυτο που είδα. Εσύ αντιπαραθέτεις κάποια στατιστικά ενώ μπορείς να δεις το δεύτερο ημίχρονο, να απομονώσεις τις φάσεις και να δεις αν έχω δίκιο ή όχι.Φοίνικας έγραψε:Ο Μαλεζάς κι ο Κόστα έπαιξαν αριστερά μπακ-χαφ κι ανέβαιναν μέχρι την περιοχή του αντιπάλου;
Και για να μη χρησιμοποιούμε απομωνομένα στατιστικά
Ροντρίγκεζ 9 στις 11 μονομαχίες κερδισμένες
Κόστα 8 στισ 12
Κάτσε 16 στις 21
Σαμπο 8 στις 10
Ζάιρο 11 στις 24
Μπορστά σ'αυτούς οι 3 στις 5 του Λέοβατς έστω και σε ένα ημίχρονο μου δείχνουν αυτό ακριβώς που έγραψα, απέφυγε να μπει στις φάσεις τουλάχιστον σ'αυτό το ματς.
Εσύ είδες το αντίθετο. Διαφωνούμε λοιπόν.
Το ότι έκαναν λιγότερες επιθέσεις από αριστερά αυτοί προφανώς δεν σου λέει κάτι.
Άσε που το όλο θέμα άρχισε από αλλού.
- kataramenos5
Σσσσσσσστ.obanebane έγραψε:Καλα Αποστολη ξεμωραθηκες εντελως,υπερτιμημενοι οι κροατες;