Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Besuch

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Δημοσίευση από Besuch »

Ειπες οσα ηθελα να πω σε κατι σελιδες πολυ περιεκτικοτερα και με μεγαλυτερη σαφηνεια...(τι, θες κι απαντηση τωρα;)

ασχετο: 4 γκολ+1 ασσιστ ο Νιμανι στο 60λεπτο φιλικο. προφανως δεν ειναι λογος για συμπερασματα αυτος αλλα επειδη αυξανονται οι πιθανοτητες να ερθει αλλο θελω να πω. Αν πιασει "μπραβο στο Μπολονι", αν οχι "κι αλλο παλτο θοδωρακη". Πειτε την αληθεια, αρχιζω και πιανω το πως σκεφτεστε; :D προοδευω...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

mpafos4 έγραψε: ΥΓ5.Εγω που πηγα Δουβλινο μπορω να παω και στο Ουντινε?............

οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

δηλαδη εσυ ρε φιλε ψαχτηκες να βρεις εισητηριο κ σου κλεισανε την πορτα? για να μην τρελαθουμε τωρα....αφου λοιπον ολοι σου ειπανε οχι ενω πηγαινεισ κ σε εκδρομες εγω δεσμευομαι οτι θα σου βρω εισητηριο...οποιος θελει να παει ιταλια δεν θα εχει προβλημα αφηστε τα pc k πατε ζητηστε 20 εκδρομες τουλαχιστον εχουν ανακοινωθει...φτανει με τη μιρλα..αρκει ολα αυτα που λες να ειναι αληθειες κ οχι απλα για να εχεις να πεις κατι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ για όλους εσάς τους μεγάλους που κάθεστε εδώ μέσα και μαλώνετε σαν παιδιά.. Και δεν το λέω ειρωνικά. Άντε πες εγώ μικρός είμαι, δεν έχω άλλες σκοτούρες. Αλλά εσείς.. Παντού γύρω μου βλέπω μιζέρια.. Τουλάχιστον εδώ τους γράφουμε όλους στα παπάκια μας και καθόμαστε και μαλώνουμε για τον ΠΑΟΚ.. Άλλωστε ΠΑΟΚ είσαι.. Λογικό το βρίσκω.. :pano: :pano: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ο μονος λογος που ΔΕΝ σκεφτομαστε καποιοι να μπουμε εδω μεσα ειναι για να μαλωσουμε.

Απλα,επειδη,εχουμε κανει και εχουμε δει πολλα,οφειλουμε να τα πουμε.Για να μην επαναληφθουν τωρα,τα λαθη που καναμε εμεις τοτε.Προσωπικα,δεν εχω απαιτηση απο κανεναν-ειδικα νεοτερο-να με καταλαβει.Αλλωστε εαν δεν ζησεις μια εποχη,οτι και να εχεις ακουσει,δεν θα την καταλαβεις ποτε.Αλλοι κωδικες,διαφορετικος τροπος σκεψης.

Ομως,και μονο που θα προβληματιστουν ορισμενοι και θα πουν.......ρε συ,γιατι τα λενε αυτοι,ολα αυτα....για μενα ειναι κερδος.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ίσως η πιο π@ύστικια ανακοίνωση που έχω διαβάσει και που προσπαθεί να φθείρει τις σχέσεις των ΖΖ την ώρα που πάνε να βάλουν την ομάδα σε άναν σωστό μπούσουλα. Καθαρόαιμα πράματα .....
PS: Πόσοι "μεγαλοεπενδυτές" αγόρασαν τον ομάδα μέσω τον ΑΜΚ; Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα αλλά μόνο κότες κυκλοφοράνε εκεί έξω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν τσιμπαει πλέον ο Ζήσης και ο γιαννης ο Παπαδόπουλος πήγε να τον βάλει μπροστα εναντίον του ζαγορ με την γνωστή του ανακοίνωση οταν του ζητησε ο ζαγορ να επιστρεψει ,ενω αλλα έλεγε στον ζαγορ 2 μέρες μετα έκανε copy paste την ανακοίνωση του Ζήση μήνες πριν .Οταν συζητούσαν το πόρισμα πάλι έβγαζε λάδι τον Ζήση και ζητούσε παραίτηση του ζαγορ για ατασθαλίες που πάλι τα πήρε πίσω ο κυριος αυτός ώρες μετα ....η ανακοίνωση αν προσεξες τον αβανταρει ....
Γιαννης πίσω απο κάθε κίνηση δεν κρατιέται μιλάμε με θυμίζει το κόμικ ´χαλίφης στην θέση του χαλιφή´....
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

αυτο μονο καλο δεν κανει στην ομαδα...δυσαρεστημενοι ολοι ειμαστε και την δυσαρεσκεια αυτου του συνδεσμου με την διοικηση και τον ζαγορ την ξερουμε εδω και καιρο...το να απαξιωνεται ομως ετσι ολη αυτη η τετραετια και να συγκρινεται και με τον γουμενο η διοικηση δειχνει οτι ειτε ξεχνανε ευκολα ειτε θελουν να παρουσιασουν την δικη τους αποψη...ας αφησουμε ολοι οσο μπορουμε τις κοντρες μεταξυ μας για οποιοδηποτε λογο και να ειμαστε κοντα στην ομαδα χωρις να δημιουργουμε προβληματα οπως το ντου με την κουλα...τετοιες ανακοινωσεις μονο τροφη στους εχθρους μας δινουν και υπαρχει η διχονοια...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Besuch έγραψε:
υγ emprosthsghsoitrellamenoi: Αυτο λεγεται ποδοσφαιρο....ουτε ολες οι κινησεις σου θα σου βγουν τον Αμπραμοβιτς να εχεις προεδρο και να φερνει την αφροκρεμα. Ποσο μαλλον αν λεγεσαι ΠΑΟΚ, δεν εχεις φραγκατο και απλα ελπιζεις να σου βγουν οσα περισσοτερα. Αλλα με τη λογικη τη δικη μας φιλε μου, να περιμενουμε να δουμε μια κινηση και αμα δεν βγαινει να κραζουμε εκ του ασφαλους, θα πρεπε να βγαινουν κ οι οπαδοι της Τσελσι να κραζουν τον "Ρομανακο" που τους εφερε τον Τορρες το παλτο που δεν επιασε.
Προφανώς ήσουν θολωμένος όταν διάβαζες το ποστ μου,αφού σε αυτό δεν υπήρξε ίχνος κριτικής εκτός από τον Βιτόλο και τα 2 τελευταία (πρόσφατα) παραδείγματα. :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης

eorptol έγραψε:στιγμές χαράς ζαγκρεμπ φενερ και τοτεναμ πολλές νίκες με γαβρο μετα απο χρονια ,πορεία πρωταθλητισμού ; αυτές έγιναν γιατι εγκαταλείφθηκε η εξυγίανση και φέραμε μεγάλα συμβόλαια για να έχουμε να βλέπουμε και κάτι δικο μας (τα τελευταια χρονια )στο YouTube αν είμασταν με τις σαρδελλες 4 χρονια όλα θα ήταν καλα ξοφλημενοι όλοι βέβαια Ευρώπη δεν θα βγαιναμε αλλα όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος θα είχαμε θετικους ισολογισμούς ...;);) και η Νεάπολη θα έβγαζε ανακοινώσεις στήριξης ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Η ΘΑ ΕΚΡΑΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΔΕΛΛΕΣ ;

Καραμελίτοζζζ :roll:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Σεμνά...κορίτσια. ;)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

απλα ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΠΕΛΛΟΣ 1963

ο μεγαλυτερος συνδεσμος φιλαθλων του ΠΑΟΚ
στους ξυνισμενους.. ξυδακι και καναπες
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Besuch έγραψε:Και ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, πρώτα θα πάρουν οι 200 του Λβιβ και οι 150 του φιλικού στην Λάτσιο και μετά οι 3000 του Λονδίνου.

ΔΕΚΤΟΤΑΤΟ!!!! Πρωτα λοιπον αυτοι και μετα τα εισητηρια να μοιραστουν στα διαρκειας! Αυτο λεω κι εγω. Εννοειται προτεραιοτητα σε ΑΤΟΜΑ που ηταν σε μη-εμπορικες εκδρομες!! ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΟΜΩΣ...ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ. Οχι επειδη στα 200 του Λβιβ ηταν 5 ατομα το Χ συνδεσμου να παρει ο συνδεσμος τους αναλογικα 50 η 100 η 500 εισητηρια για Ουντινε!! Οι συγκεκριμενοι 5 εχουν προτεραιοτητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ! Γιατι με αυτη τη λογικη στο Λβιβ μπορει να ηταν και 3 ατομα απο Ροδο (λεμε) οποτε αναλογικα δικαιουται και ο ΣΦ Ροδου 100 εισητηρια για Ουντινε...(αλλα οταν η κουβεντα παει σε συνδεσμους της επαρχιας εκει δεν βολευει να το παμε αναλογικα.) Το ιδιο και σε ατομα που ηταν στο (καθε) Λβιβ καποια χρονια αλλα δεν ειναι συνδεσμιτες! και αυτοι δικαιουνται να εχουν προτεραιοτητα για Ουντινε!!
Με τη δικη σου λογικη λοιπον, συμφωνουμε οτι τα εισητηρια σε καθε ματς με αυξημενη ζητηση, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ασχετως αν ειναι η οχι Συνδεσμιτες!! ΣΩΣΤΑ; Ε, ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...Προτεραιοτητα σε οσους ηταν (βεβαιωμενα) σε μη-τουριστικους αγωνες της χρονιας που διανυουμε, και απο εκει και περα μοιρασμα των υπολοιπων εισητηριων σε κατοχους διαρκειας ως δευτερο κριτηριο.

Bασικά ρε φίλε,sorry κιόλας, αλλά μετά από αυτή την παράγραφο δεν μπορούσα να συνεχίσω να διαβάζω και πείστηκα ολοκληρωτικά ότι δεν έχεις ιδέα για τους συνδέσμους,την νοοτροπία τους και το πως αυτοί λειτουργούν τουλάχιστον τα τελευταία 13 χρόνια,όσα ανήκω εγώ δλδ στο συνδεσμιακό κίνημα.

Μόνο και μόνο που αναφέρεις τις φράσεις "μη-τουριστικους αγωνες" ή "μη-εμπορικες εκδρομες" ή "μπορει να ηταν και 3 ατομα απο Ροδο (λεμε) οποτε αναλογικα δικαιουται και ο ΣΦ Ροδου 100 εισητηρια για Ουντινε" δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σου απαντήσω και δεν σε ειρωνεύομαι,σου λέω την διαπίστωση μου.

"(αλλα οταν η κουβεντα παει σε συνδεσμους της επαρχιας εκει δεν βολευει να το παμε αναλογικα.)"
Αγνοείς στοιχειώδη πράγματα για τους Συνδέσμους.
Για να σου πω ένα παράδειγμα και να καταλάβεις ,ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερουπόλεως (στην Καβάλα είναι) πήρε 80 εισιτήρια για την Πόλη (με ενεργά 60) και κεντρικός σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης(κάπου ψηλά) πήρε 30 εισιτήρια με 100 ενεργά μέλη.

Θα παρακαλέσω όλους σας ,αν δεν γνωρίζετε κάποια πράγματα να μην δημιουργείτε εντυπώσεις και προπαντώς να μη δημιουργείτε διχόνοιες και διχαστικά διλλήματα του τύπου ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ/ΟΠΑΔΟΙ.
Αλληλένδετα είναι όσο κι αν δεν το θέλετε και σας ενοχλεί.To ένα φτιάχτηκε από το άλλο και τούμπαλιν.

Οι σύνδεσμοι,τα "σούτια",η νοοτροπία και η μαγκιά που πουλούσες όπου κι αν πήγαινες (από το 80 μέχρι το 99),εντός εκτός κι επι ταυτά, σε κάνανε κάτι το διαφορετικό,σε κάνανε το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα και το φόβητρο για όλους τους οπαδούς και τις ομάδες τους.
Δεν τα πέτυχαν αυτά ούτε οι 50άρηδες της κάθε εποχής,ούτε οι γκόμενες,ούτε τα πιτσιρίκια,ούτε οι 'φίλαθλοι',ούτε οι οικογένειες.
Συνδεσμίτες τα έκαναν, για να μπορείτε να βγαίνετε όλοι εσείς οι αντιφρονούντες και να λέτε "Έχω τον πιο Γκαύλα λαό στον κόσμο" και να το πιστεύετε.Για να σας λέει ο Γαύρος φίλος σας "είστε πολύ αλάνια" κι εσείς να φουσκώνεται σαν bodybuilders από την περηφάνια.

Στην Τούμπα το σκατό όλων έφτανε στην κάλτσα.Παλιά.
Μόλις αποδυναμώθηκαν οι σύνδεσμοι το παραπάνω πήρε την κατιούσα σε επίπεδα.
Κι όσο αποδυναμώνονται τόσο περισσότερο με Εκκλησία θα μοιάζει.
Οι σύνδεσμοι είναι ο καθρέφτης της Τούμπας.
Πέφτουν αυτοί? θα πέφτει το οπαδικό επίπεδο εκεί μέσα.
Ανεβαίνουν ? Θα επανέλθει και το σκατό στην κάλτσα για τους άλλους.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.Το παν δηλαδή.
Όπως γίνεται και με την ΠΑΕ ένα πράγμα...

Εκτός κι αν θέλετε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να αποποιηθείτε της <<ρετσινιάς>> "Η καυτή Τούμπα" ,"Ο Ναός του Ποδοσφαίρου" κτλπ και να γίνουμε Πανσερραικός με FAN (Fun) Club..
Tότε να μας το πείτε να αποχωρήσουμε και να σας αφήσουμε στην ησυχία σας.....
ΑΜ ΔΕ

Όταν λοιπόν η Νεάπολη από το 63' τρέχει σαν τον πούστη παντού και πάντα για να είστε περήφανοι όλοι σας...λίγο σεβασμό ρε τσακάλια.
Και να μετράτε τα λόγια σας.

Φιλικά πάντα...

ΥΓ. Και ΟΧΙ,δεν ανήκω στον Μπέλλο ,προς απογοήτευση σας.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Ενταξει η εξυπναδα και το ΠΑΟΚτσηδικη παει γ@μιοντ@ς..
Συνεχιζεται ο διαγωνισμος ποιος ειναι πιο ΠΑΟΚ απο τον αλλον...
Η ανακοινωση για εμενα ειναι Θετικη...
Και θελω να σταθω σε 3 πραγματα...
Τα 2 εχουν αμεση σχεση με τον προεδρο...
Με ενοχλησε αφανταστα το θεμα με τον γκαγκατση αφου ξερεις τι εστι ΠΑΟΚ και φερνεις αυτον σε εμας...
Και δεν ειναι δυνατον να μιλας για εξυγιανση δινοντας λεφτα στον βιολιδη...
Θελω και εγω προεδρε ειμαι και ανεργος πληρω τις προυποθεσεις...
Και τελευταιο Ζηση δεν μας τα λες καθολου καλα μια λες δεν θελω προεδρος και απο την αλλη οτι δεν θελεις να κανεις διοικηση με τον Ζαγορ....Τελικα τι παιζει με την παρτη σου...
Οσο για τις υπερηφανες πωλησεις στα παπακια μου ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...Απο προεδρους παικτες προπονητες κλπ...

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!!

Υ.Γ Καλο ειναι το πανο Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να το βγαλουμε μεχρι να το κανουμε πραγματικοτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Τετ 11 Ιαν 2012, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πέρα από τη πλάκα ........σεβασμό σε όλους τους συνδέσμους......!!!
Και ηρεμία.

Είπαμε εδω μέσα δεν μπαίνουμε για να μετρήσουμε το ΠΑΟΚτσήδικο κ##$@$ι μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”