εάν νομίζεις ότι τα κάνει όλα αυτά ο Βασιλειάδης, πάσοRoMaN έγραψε:Και αν λαϊκίζει, τι έγινε; Εγώ σαν οπαδός θέλω από τον παίχτη μου να σκοράρει συχνά, να πασάρει καλά και να αμύνεται σωστά όταν πρέπει. Ο προπονητής και η διοίκηση θέλουν όλα όλα τα παραπάνω αλλά και να έχει καλό χαρακτήρα και να μη δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να τον αγαπάνε εκεί πού πηγαίνει;τσιριγώτης έγραψε:Ο Βασιλειάδης κατά την γνώμη μου δεν είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει. Στηνεται στο τρίποντο και σουτάρει, μόνο αυτό κάνει, αντε να χτυπήσει και με την γροθιά του το στήθος του σε κάνα τρίποντο απέναντι σε γαυροβαζελο. Λαικιζει απίστευτα.
Δεν είναι μεταγραφή ουσίας, αλλά ενθουσιασμού πιο πολύ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αλλά νομίζω τον έχουν καταλάβει όλοι, δεν υπάρχει ενθουσιασμός
Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
-
τσιριγώτης
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
-
elvetos giatros
Η νυν διοιίκηση, παρα τα χρέη που παρέλαβε από την προηγουμενη, έχει κάνει απίστευτα καλή δουλειά.
Αν ήταν επιχείρηση, θα μιλούσαμε για απίστευτο value for money
Τηρουμενων των αναλογιών πάντα, αφού πατάνε δεν πατάνε 500-1000 στο basket του ΠΑΟΚ.....
Και μετά μιλάμε κι από πάνω
Από κει και πέρα δεν συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό basket.
Απλώς να βρεθούν αρκετοί παράγοντες με όρεξη να τα χώσουν, κυρίως δε στον ΠΑΟΚ μας
Και οι Παοκτσήδες να μη φέρονται στο τμήμα basket σαν παραπεταμένο παιδί....
Αν ήταν επιχείρηση, θα μιλούσαμε για απίστευτο value for money
Τηρουμενων των αναλογιών πάντα, αφού πατάνε δεν πατάνε 500-1000 στο basket του ΠΑΟΚ.....
Και μετά μιλάμε κι από πάνω
Από κει και πέρα δεν συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό basket.
Απλώς να βρεθούν αρκετοί παράγοντες με όρεξη να τα χώσουν, κυρίως δε στον ΠΑΟΚ μας
Και οι Παοκτσήδες να μη φέρονται στο τμήμα basket σαν παραπεταμένο παιδί....
- Black&White
kastrakis έγραψε:Black&White έγραψε:Ξαναλέω πως πρέπει να τσακιστούν να βρουν χορηγούς. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι παριστάνουν εκεί στη διοίκηση εκτός από το να προσβάλλουν τον ΠΑΟΚ με συμβόλαια που περιλαμβάνουν όρους ντροπιαστικούς για το σύλλογο. Μέχρι και ο Μαρκόπουλος έχει συμβόλαιο που λέει πως αν δε βρει άλλη ομάδα το καλοκαίρι τότε παραμένει!
Βρε αει σιχτίρ!
Κι εσύ πως ξέρεις τι γράφει το συμβόλαιο του Μαρκόπουλου???Πες το μας και μας να μάθουμε.
Πιάστηκες από μια ψεύτικη είδηση ενός site (η οποία διαψεύστηκε κιόλας) για τον Μαυροκεφαλιδη κι άρχισες να "κοπανάς" κόσμο και κοσμάκη στην καε.
Γιατί δεν πας εσύ να βρεις χορηγούς,που το βρίσκεις εύκολο στην εποχή των capital controls???
Αν τους πας και μια χορηγία των 5-6 χιλιάδων θα σου δώσουν και πόστο στην διοίκηση.
Πάνε να αναλάβεις εσύ,να δεις την γλύκα...
Δε χρειάζεται η είδηση για τον Μαυροκεφαλίδη. Έχω την περίπτωση Μαγκράθ, του Χαριτόπουλου, του Μπρέμερ, τη σχεδόν δεδομένη ,πριν την παρέμβαση των οπαδών ,παραχώρηση του Μαρκόπουλου στη μέση της χρονιάς, στο γαύρο παρακαλώ!. Τώρα για το που ξέρω το συμβόλαιο του Μαρκοπουλου , θα μου επιτρέψεις να σου πω πως πρέπει να είσαι ο μοναδικός που δεν κατάλαβε πως στην αρχή του καλοκαιριού ο Μαρκόπουλος περίμενε προτάσεις ενώ έχει συμβόλαιο, σαν αυτά που μόνο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξέρει να κάνει, για ακόμη 3 ή 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή ο Σούλης, κάθε καλοκαίρι θα ψάχνει ομάδα και θα έχει και καβάντζα τον ΠΑΟΚ! Αμ πως...
Τώρα το γιατί δεν αναλαμβάνω εγώ, συγγνώμη αλλά τη θεωρώ παιδική ερώτηση. Αν κάνω κριτική στον Κλάους π.χ. θα μου πεις γιατί δεν πάω να παίξω εγώ σεντερ φορ. Ή μήπως όλη η Ελλάδα που βρίζει το Σιμήτη ή το Σαμαρά πρέπει να γίνουν πρωθυπουργοί;
Όποιος έχει πραγματικά κάτι να προσφέρει , το κάνει. Προσωπικά θα ντρεπόμουν να παριστάνω τον πρόεδρο του τεράστιου ΠΑΟΚ με μπάτζετ ΚΑΟΔ ή Τρικάλων.
Εγώ ίσως να μην μπορώ να βρώ χορηγό αλλά η ΑΕΚ και ο Άρης βρήκαν.
Μπερδευεις προσωπα και καταστασεις,διαφορετικων περιοδων,νομιζω σκοπιμα για να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Οι παικτες που λες οτι εφυγαν σε περασμενες χρονιες ΔΕΝ εφυγαν λογω ορου στο συμβολαιο (που θα σημαινε ΙΣΩΣ οτι η διοικηση δεν κανει καλα την δουλεια της),αλλά εφυγαν γιατι τους χρωστουσαμε αρκετα λεφτα απο τα συμβολαια τους.Κι ο Μαγκραθ εφυγε και πληρωθηκαμε απο την άλλη ομαδα.Ο Μπρεμερ εφυγε γιατι ειχε υπογραψει 2μηνο συμβολαιο το οποιο τελειωσε και δεχτηκε καλη προσφορα απο Τουρκια.
Ο Μαρκοπουλος το ιδιο,ξερεις πολυ καλα οτι ΑΝ ηθελε να φυγει θα εφευγε επειδη του χρωσταμε πολλα λεφτα κι οχι λογω ορου στο συμβολαιο.
Παντως οροι buy-out υπαρχουν παντου πια στα συμβολαια.
Επισης ξερεις καλα οτι ΔΕΝ ειναι το ιδιο να κανεις κριτικη για τις ικανοτητες του Κλαους με μια διοικηση που ειναι γνωστο οτι δεν εχει λεφτα για να τρεξει την ομαδα και προσπαθει να κανει το καλυτερο δεδομενων των συνθηκων.
Ζητανε μαλιστα και βοηθεια απο τον κοσμο.Εκει,μπορεις να βοηθησεις.Δεν χρειαζεται να εχεις τις ικανοτητες του Κλαους στο γκολ , ουτε του Μπανε στα τριποντα ,για να βοηθησεις.Πανε βρες ΜΙΑ χορηγια (ή εναν χορηγο) και πανε εκει να τους την τριψεις στην μουρη.
Τελικα,ο καθενας μπορει να κανει κριτικη σε μια διοικηση σ οτιδηποτε.Θα μπορουσες πχ.να εχεις ενστασεις στο πως στηνουν μια ομαδα με τα λεφτα που εχουν ή στο οτι δεν διαχειριζοντα καλα τα λεφτα που εχουν κτλ.
Εσυ ομως επιλεγεις να κανεις κριτικη σε κατι που γνωριζεις οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ.
Δεν ξερω τι θες να πετυχεις μ αυτα, αλλά κατα την γνωμη μου εισαι πολυ λαθος οταν σιχτιριζεις καποιον σαν τον Μπανε.
Αυτα.
Οι παικτες που λες οτι εφυγαν σε περασμενες χρονιες ΔΕΝ εφυγαν λογω ορου στο συμβολαιο (που θα σημαινε ΙΣΩΣ οτι η διοικηση δεν κανει καλα την δουλεια της),αλλά εφυγαν γιατι τους χρωστουσαμε αρκετα λεφτα απο τα συμβολαια τους.Κι ο Μαγκραθ εφυγε και πληρωθηκαμε απο την άλλη ομαδα.Ο Μπρεμερ εφυγε γιατι ειχε υπογραψει 2μηνο συμβολαιο το οποιο τελειωσε και δεχτηκε καλη προσφορα απο Τουρκια.
Ο Μαρκοπουλος το ιδιο,ξερεις πολυ καλα οτι ΑΝ ηθελε να φυγει θα εφευγε επειδη του χρωσταμε πολλα λεφτα κι οχι λογω ορου στο συμβολαιο.
Παντως οροι buy-out υπαρχουν παντου πια στα συμβολαια.
Επισης ξερεις καλα οτι ΔΕΝ ειναι το ιδιο να κανεις κριτικη για τις ικανοτητες του Κλαους με μια διοικηση που ειναι γνωστο οτι δεν εχει λεφτα για να τρεξει την ομαδα και προσπαθει να κανει το καλυτερο δεδομενων των συνθηκων.
Ζητανε μαλιστα και βοηθεια απο τον κοσμο.Εκει,μπορεις να βοηθησεις.Δεν χρειαζεται να εχεις τις ικανοτητες του Κλαους στο γκολ , ουτε του Μπανε στα τριποντα ,για να βοηθησεις.Πανε βρες ΜΙΑ χορηγια (ή εναν χορηγο) και πανε εκει να τους την τριψεις στην μουρη.
Τελικα,ο καθενας μπορει να κανει κριτικη σε μια διοικηση σ οτιδηποτε.Θα μπορουσες πχ.να εχεις ενστασεις στο πως στηνουν μια ομαδα με τα λεφτα που εχουν ή στο οτι δεν διαχειριζοντα καλα τα λεφτα που εχουν κτλ.
Εσυ ομως επιλεγεις να κανεις κριτικη σε κατι που γνωριζεις οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ.
Δεν ξερω τι θες να πετυχεις μ αυτα, αλλά κατα την γνωμη μου εισαι πολυ λαθος οταν σιχτιριζεις καποιον σαν τον Μπανε.
Αυτα.
-
teacher
To άει σιχτίρ πάει στον Μπάνε και στην προσπάθεια που κάνει αυτός και όσοι είναι κοντά στην ομάδα για να την κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο; Είσαι πολύ ωραίος!!! Είναι ντροπή να γράφεις τέτοια πράγματα για μια πραγματική σημαία του ΠΑΟΚ, για μένα τον άνθρωπο που δόξασε όσο ΚΑΝΕΙΣ τον σύλλογο. Η ομάδα με τα χίλια μύρια προβλήματα και χωρίς τη στήριξη του κόσμου διατηρήθηκε σε ψηλό επίπεδο και εκεί θα παραμείνει. Αν αυτό σε ενοχλεί είναι άλλη ιστορία. Τα γραπτά μένουν και διαβάζονται και οι γράφοντες κρίνονται!Black&White έγραψε:Ξαναλέω πως πρέπει να τσακιστούν να βρουν χορηγούς. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι παριστάνουν εκεί στη διοίκηση εκτός από το να προσβάλλουν τον ΠΑΟΚ με συμβόλαια που περιλαμβάνουν όρους ντροπιαστικούς για το σύλλογο. Μέχρι και ο Μαρκόπουλος έχει συμβόλαιο που λέει πως αν δε βρει άλλη ομάδα το καλοκαίρι τότε παραμένει!
Βρε αει σιχτίρ!
Τόσα χρόνια ο Κοντομηνάς, ο Αμοιρίδης και τόσοι άλλοι τι ήταν; Δεν σκέφτεσαι ότι αυτή την εποχή οι χορηγοί είναι είδος προς εξαφάνιση;
Έπρεπε να μασταν α2 μαλλον για να καταλάβουμε τι γινεται μου φαινεται
- Black&White
kastrakis, θα ήθελες να είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ όταν θα χάνει περίπατο απ'τον Άρη; Εδώ θα είμαστε και θα το δεις φέτος. Ο Μπάνε είναι απαθής , ζαμανφου.. Τον θυμάμαι να χαζογελάει ,ως προπονητής τότε ,.όταν έχανε 40 πόντους απ' το Μακεδονικό. Το θυμάσαι; Τον είχαμε κράξει τότε.
Εγώ θα ντρεπόμουν. Κι εσύ θα ντραπείς.Και ο κάθε ΠΑΟΚτσής θα ντραπεί. Όπως θα έπρεπε να ντρέπεται όταν μας ξεφτιλίζουν οι γαυροβάζελοι.
Η διοίκηση αυτή δεν έχει δεχτεί ποτέ κριτική γιατί μετέτρεψε τον απαιτητικό μπασκετικό ΠΑΟΚτσή μέχρι το 2000 σε απαθή χειροκροτητή της μιζέριας.. Ελπίζω φέτος να τους φωνάξουμε όλοι πως αυτό δεν πάει άλλο. Αν δεν μπορούν να δώσουν όραμα στον ΠΑΟΚτσή να πάνε σπίτι τους ή να αναλάβουν τα Τρίκαλα.
Εγώ θα ντρεπόμουν. Κι εσύ θα ντραπείς.Και ο κάθε ΠΑΟΚτσής θα ντραπεί. Όπως θα έπρεπε να ντρέπεται όταν μας ξεφτιλίζουν οι γαυροβάζελοι.
Η διοίκηση αυτή δεν έχει δεχτεί ποτέ κριτική γιατί μετέτρεψε τον απαιτητικό μπασκετικό ΠΑΟΚτσή μέχρι το 2000 σε απαθή χειροκροτητή της μιζέριας.. Ελπίζω φέτος να τους φωνάξουμε όλοι πως αυτό δεν πάει άλλο. Αν δεν μπορούν να δώσουν όραμα στον ΠΑΟΚτσή να πάνε σπίτι τους ή να αναλάβουν τα Τρίκαλα.
-
teacher
Αυτά είναι δικά σου σχολια και δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτουν. Η ομάδα με τα χίλια μύρια προβλήματα κρατήθηκε ψηλά και ήταν ανταγωνιστική. Περιμένω να απαντήσεις που πάει το άει σιχτίρ
- Black&White
Όλοι τα δικά μας σχόλια γράφουμε. Το αει σιχτιρ πάει σ'αυτούς πουλούσαν το Μαρκόπουλο στο γαύρο μέχρι που μπούκαραν τα κομμάντα.
Το ότι ο Πρέλιεβιτς ήταν απ' τους μεγαλύτερους παίκτές που φόρεσαν τη φανέλα με το δικέφαλο δεν τον θέτει στο απυρόβλητο. Όλοι είναι μικροί μπροστά στον ΠΑΟΚ και δεν πιστεύω σε σημαίες. Ήρθε ξιπόλυτος στον ΠΑΟΚ και έγινε εκατομυριούχος. Είναι πρόεδρος ενός από τα δύο σωματεία που γιγάντωσαν το μπάσκετ και έχει μεγάλη ευθύνη . Το να πει έχουμε 5 δεκάρες ,φτιάξτε ομάδα είναι το μόνο εύκολο.
Το ότι ο Πρέλιεβιτς ήταν απ' τους μεγαλύτερους παίκτές που φόρεσαν τη φανέλα με το δικέφαλο δεν τον θέτει στο απυρόβλητο. Όλοι είναι μικροί μπροστά στον ΠΑΟΚ και δεν πιστεύω σε σημαίες. Ήρθε ξιπόλυτος στον ΠΑΟΚ και έγινε εκατομυριούχος. Είναι πρόεδρος ενός από τα δύο σωματεία που γιγάντωσαν το μπάσκετ και έχει μεγάλη ευθύνη . Το να πει έχουμε 5 δεκάρες ,φτιάξτε ομάδα είναι το μόνο εύκολο.
-
teacher
Αρα το αει σιχτίρ πάει σε αυτόν. οκ. Το φορουμ έχει κανόνες, τους έριξες καμιά ματιά πριν γραφτείς?
Ο μεγαλύτερος χορηγός που θα μπορούσε να υπάρχει στην ομάδα είμαστε εμείς, αλλά δυστυχώς έχουμε γυρίσει την πλάτη στο τμήμα και το μόνο που κάνουμε είναι να ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα! Πού είναι όλοι αυτοί που ζητάνε μεγαλεία όταν η ΚΑΕ ζητάει τη στήριξή μας; Ξέρεις ότι ο Μπάνε δεν ακολουθεί την ομάδα στα εκτός έδρας ματς για να μην την επιβαρύνει με επιπλέον έξοδα!!! Έχετε μάθει να πετάτε μια εξυπνάδα και όποιον πάρει ο χάρος...
Ο μεγαλύτερος χορηγός που θα μπορούσε να υπάρχει στην ομάδα είμαστε εμείς, αλλά δυστυχώς έχουμε γυρίσει την πλάτη στο τμήμα και το μόνο που κάνουμε είναι να ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα! Πού είναι όλοι αυτοί που ζητάνε μεγαλεία όταν η ΚΑΕ ζητάει τη στήριξή μας; Ξέρεις ότι ο Μπάνε δεν ακολουθεί την ομάδα στα εκτός έδρας ματς για να μην την επιβαρύνει με επιπλέον έξοδα!!! Έχετε μάθει να πετάτε μια εξυπνάδα και όποιον πάρει ο χάρος...
- Black&White
Αει σιχτίρ πάει πάντα σε κατάσταση. Αν θες να το προσωποποιήσεις και αν επιθυμείς να με μπανάρεις, μη διστάζεις.
Εγώ κάθομαι και συζητάω μαζί σου και συ διυλίζεις τον κώνωπα για να με μπανάρεις; Είναι συζήτηση ώριμων ανθρώπων αυτή;
Εγώ κάθομαι και συζητάω μαζί σου και συ διυλίζεις τον κώνωπα για να με μπανάρεις; Είναι συζήτηση ώριμων ανθρώπων αυτή;
-
teacher
Δεν έχω μπανάρει κανέναν στα 9 χρόνια της σελίδας αλλά ειλικρινά σου μιλάω σκέφτηκα να το κάνω! Πιστεύω ότι έγραψες πράγματα χωρίς να εκτιμήσεις σφαιρικά την κατάσταση. Και στο φινάλε οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει χωρίς ανταγωνιστικό ρόστερ, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε
-
teacher
Ποιον κώνωπα διυλίζω; Κάθομαι και προσπαθώ να καταλάβω που το πας και ειλικρινά βρίσκω τελείως άκαιρο το timing. Eσύ κρύβεσαι επιμελώς πίσω από τα λόγια σου και πας να κατευθύνεις την κουβέντα κατά το δοκούν
- Black&White
Ξέχνα λίγο πως λέγεται Πρέλιεβιτς και ήταν παικταράς. Πες πως λέγεται Αμπάλοβιτς. Τι προσφέρει στον τεράστιο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Αξίζει να είναι πρόεδρός του ;
Θα ήθελες στο ποδόσφαιρο να βρίσκεται ο Κούδας στη θέση του Σαββίδη και όλοι οι άλλοι να έχουν επενδυτές που τα χώνουν; Και όλα τα ματς με το γαυροβάζελο να τελειώνουν με 5-0 και πάνω; Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο;
Θα ήθελες στο ποδόσφαιρο να βρίσκεται ο Κούδας στη θέση του Σαββίδη και όλοι οι άλλοι να έχουν επενδυτές που τα χώνουν; Και όλα τα ματς με το γαυροβάζελο να τελειώνουν με 5-0 και πάνω; Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο;
-
teacher
Με πενιχρό μπατζετ κράτησε την ομάδα στην 3η θέση, έπαιξε ωραίο μπάσκετ (πολύ σημαντικό για μένα),πέρσι μας έκλεψαν το κύπελλο και η ομάδα έχει αρχίσει και πάλι να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη και όλα αυτά -το ξαναγράφω- με μικρό μπατζετ κόντρα σε δύο μεγαθήρια. Αν εσένα δεν σου φτάνει εμένα που βλέπω την ομάδα από το 1980 και την έχω δει σε μεγάλες δοξες με ικανοποιεί τηρουμένων των μεγεθών. Όλοι ξέρουμε τι θέλει ο ΠΑΟΚ και ο Μπάνε το ξέρει, αλλά δεν έρχεται