????ron-swanson έγραψε:Ναι γενικα μηπως να δωσουμε και μια ευκαιρια στον Παναγιωτη...
Δεν εχω κατι με τον Ολσεν αλλα μεχρι τωρα δεν...
25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
εν το μεταξυ υπαρχει αισχρος πολεμος απο το μπουλη για δημιουργησει κλιμα και να παιξει το φιλαρακι του...δεν εχει καταλαβει ακομα πως λειτουργει ο φετινος ΠΑΟΚ...
Εμεις εδω στο φορουμ καλα τα λεμε, και πολυ σωστα στηριζουμε. Φοβαμαι ομως τα αρδ που ηδη εχουν αρχισει να εξαπολυουν επιθεσεις εναντιον του παλικαριου...
Ειμαι σιγουρος οτι ο Τουντορ θα τον διατηρησει βασικο. Ελπιζω και η κερκιδα να τον δωσει τη ψυχολογια που χρειαζεται.
Υ. Γ. ΟΧΙ αλλο Γλυκο!
Ειμαι σιγουρος οτι ο Τουντορ θα τον διατηρησει βασικο. Ελπιζω και η κερκιδα να τον δωσει τη ψυχολογια που χρειαζεται.
Υ. Γ. ΟΧΙ αλλο Γλυκο!
Ακομα αν δεχτουμε οτι εχει θεμα στις εξοδους (που εχω μεγαλη αμφιβολια καθς τον εχω δει εκτος απο λαθακια να κατεβαζει και κατι σεντρες που οποιονδηποτε αλλο θα περνουσαν απο πανω κ θα εβγαζαν τον αμυντικο σε αδειο τερμα) εχει τοσα ακομα πλεονεκτηματα που το καλυπτουν αυτο...τεραστιος, ικανος να αγχωσει τον επιθετικο που βγαινει απεναντι του που θα προσπαθησει να πευχει το τελειο πλασε για να τον νικησει και αρα αυξανει τις πιθανοτητες αστοχιας - πολυ καλα ρεφλεξ - συμμετοχη στο παιχνιδι της ομαδας...
Κατω τα χερια απο ον παιχταρα κ μην παιζετε το παιχνιδι τους.......φετος δεν υπαρχουν ακομα εμφανη τρωτα σημεια για να κανουν τη βρωμοδουλεια τους...οποτε θα χτυπουν οπου τους δινεται ευκαιρια!!
Μια κακη εξοδο του Ολσεν...ενα αστοχο τετ-α-τετ του Μακ....μια λαθος τριπλα του Ροντριγκεζ...μια χαμενη μονομαχια του Κοστα...θα προβαλονται και θα αρχιζει η παραφιλολογια με σκοπο να φερει μουρμουρα! Επιτελους μην πεφτετε στις παγιδες τους.
Κατω τα χερια απο ον παιχταρα κ μην παιζετε το παιχνιδι τους.......φετος δεν υπαρχουν ακομα εμφανη τρωτα σημεια για να κανουν τη βρωμοδουλεια τους...οποτε θα χτυπουν οπου τους δινεται ευκαιρια!!
Μια κακη εξοδο του Ολσεν...ενα αστοχο τετ-α-τετ του Μακ....μια λαθος τριπλα του Ροντριγκεζ...μια χαμενη μονομαχια του Κοστα...θα προβαλονται και θα αρχιζει η παραφιλολογια με σκοπο να φερει μουρμουρα! Επιτελους μην πεφτετε στις παγιδες τους.
η πλακα ειναι οτι εφαγε το κραξιμο της αρκουδας στη Βεροια για το γκολ που εφαγε(δικαιως εν μερει) ενω ο Γλυκος την εβγαλε στην πουδρα για την αεροπλανικη εξοδο του..
Τεσπα,ο παικτης ειναι φανερα τρακαρισμενος.Μου θυμιζει τον Ντεχεα στην πρωτη του χρονια στη Μαντσεστερ.
Τεσπα,ο παικτης ειναι φανερα τρακαρισμενος.Μου θυμιζει τον Ντεχεα στην πρωτη του χρονια στη Μαντσεστερ.
Θα πρέπει να αρχίσει να γουστάρει ο Σουηδός σιγά-σιγά. Μόνο έτσι θα νιώσει άνετα και θα αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του. Πιστεύω ότι 1-2 μήνες θα τους χρειαστεί ακόμα και γιατί όχι και λίγο πάγκος δεν θα του έκανε κακό. Για τερματάς στον μεγάλο ΠΑΟΚ ήρθε. Δηλαδή μετά από 80 λεπτά πικ νικ να κάνει 10-15 λεπτά θρίλερ. Μου αρεσε μια συρτή που έδωσε στον Βίτορ χτες, περνώντας την από τα δεξιά του Ελμάντερ τον οποίο είχε δει σε αντίθετη κίνηση. Στην έξοδο έδειξε πολύ άγχος και σε ένα σουτ που πήγε στα πόδια του, έδειξε να αιφνιδιάζεται. Νομίζω ότι πρέπει να μοιραστεί διοργανώσεις με τον Γλύκο, όπως κάνουν όλα τα μεγάλα κλαμπ που έχουν 2 καλούς τερματάδες. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ
- Amon Tobin
Aπο την πρώτη μέρα το έχει ξεκινήσει.Sera4 έγραψε:εν το μεταξυ υπαρχει αισχρος πολεμος απο το μπουλη για δημιουργησει κλιμα και να παιξει το φιλαρακι του...δεν εχει καταλαβει ακομα πως λειτουργει ο φετινος ΠΑΟΚ...
παντως επειδή πολλοί λενε για τις εξόδους, αν παρατηρήσετε το "πρόβλημα" δεν είναι όταν έχει να κάνει "καθαρή" έξοδο, αλλά σε περιπτώσεις που εμπλέκεται και το communication με τους αμυντικούς του, κάτι που φυσικά ΜΟΝΟ ο χρόνος μπορεί να αλλάξει.
-
Ωχ καταλαβα. Μονο εγω θεωρω τον Γλυκο σοβαρο τερματοφυλακα εδω μεσα...
Η καταρα του Ελληνα παιχτη.
Η καταρα του Ελληνα παιχτη.
Δεν είναι το Έλληνας παίχτης, και προσωπικά τον πίστευα, και ακόμα ίσως αλλά μόνο για καλή αλλαγή και Κύπελλο
Δεν έχεις άδικο εδώ.
Αν Γλύκος κι Όλσεν έκαναν ακριβώς τα ίδια λάθη, ο Γλύκος θα τ'ακουγε πολύ περισσότερο.
Όμως, ο Γλύκος έχει πάρει τις ευκαιρίες του και δεν νομίζω ότι κάνει για πρώτος τέρμας στον ΠΑΟΚ.
Ο Όλσεν πρέπει να είναι το Νο1 φέτος κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να στηριχτεί απ τον προπονητή όσο δεν πάει.
Δεν μπορεί να είμαστε πάλι μία ομάδα που έχει δύο Νο1, δεν γίνεται.
Πρώτος τέρμας είναι ο Όλσεν, τέλος.
Αν Γλύκος κι Όλσεν έκαναν ακριβώς τα ίδια λάθη, ο Γλύκος θα τ'ακουγε πολύ περισσότερο.
Όμως, ο Γλύκος έχει πάρει τις ευκαιρίες του και δεν νομίζω ότι κάνει για πρώτος τέρμας στον ΠΑΟΚ.
Ο Όλσεν πρέπει να είναι το Νο1 φέτος κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να στηριχτεί απ τον προπονητή όσο δεν πάει.
Δεν μπορεί να είμαστε πάλι μία ομάδα που έχει δύο Νο1, δεν γίνεται.
Πρώτος τέρμας είναι ο Όλσεν, τέλος.
ρε συ ρον ελεος με αυτη την καταρα του ελληνα παιχτη ειναι απο τα μεγαλυτερα παραμυθια που κυκλοφορουν...
μιλα μου με τεχνικα κριτηρια γιατι θεωρεις τον γλυκο σοβαρο τερματοφυλακα...μπορω να σου γραψω κατευθειαν 5 κουσουρια του που τον κανουν ακαταλληλο για πρωτο...χωρις να βαλω εξοδους μεσα...
ο γλυκος εχει ενα καλο σαν τερματοφυλακας και μονο αυτο...εχει αρκετα καλο σημαδι στο βολε του και τιποτα αλλο...δεν ειναι τυχαιο που καμια ομαδα δεν ενδιαφερθηκε περισυ που βγηκε στη γυρα...πιστεψε με ειναι πολυ ακαταλληλος για πρωτος...
μιλα μου με τεχνικα κριτηρια γιατι θεωρεις τον γλυκο σοβαρο τερματοφυλακα...μπορω να σου γραψω κατευθειαν 5 κουσουρια του που τον κανουν ακαταλληλο για πρωτο...χωρις να βαλω εξοδους μεσα...
ο γλυκος εχει ενα καλο σαν τερματοφυλακας και μονο αυτο...εχει αρκετα καλο σημαδι στο βολε του και τιποτα αλλο...δεν ειναι τυχαιο που καμια ομαδα δεν ενδιαφερθηκε περισυ που βγηκε στη γυρα...πιστεψε με ειναι πολυ ακαταλληλος για πρωτος...
-
Απλα αν ειχε κανει τα λαθη του Ολσεν ο Γλυκος αυτο το 2μηνο, θα τον ξεσκιζαμε.
Το προβλημα του Γλυκου ειναι η νοοτροπια του. Παραειναι χαλαρος για να παιζει σε ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.
Απλα ο Ολσεν περα απο εκεινο το διωξιμο με το ποδι στην Λοκομοτιβα δεν μου εχει δειξει κατι που να τον κανει καλυτερο του Γλυκου.
Μεχρι και στο σουτ που του εκανε το ν. 10 της Μπροντμπι χθες που πηγε πανω του, του εφυγε η μπαλα απο τα χερια.
ΥΓ Τωρα ειδα οτι γραψατε τοσοι. Δεν λεω οτι ειναι καλος ο Γλυκος. Λεω οτι μεχρι τωρα δεν μου εχει δειξει ο Ολσεν οτι ειναι καλυτερος του.
Τωρα για την καταρα του Ελληνα παιχτη τι να πω; Τζιολης το πιο τρανο παραδειγμα. Αν τις εμφανισεις που εχει κανει τις ειχε κανει ο Νομποα ξερω γω, θα τον ειχαμε αγαλμα στην Αριστοτελους. Τι αλλο να πω; Για τον Κρεσιτς; Που του εφευγαν μεσα απο τα χερια και τον ειχαν για θεο οι περισσοτεροι;
Το προβλημα του Γλυκου ειναι η νοοτροπια του. Παραειναι χαλαρος για να παιζει σε ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.
Απλα ο Ολσεν περα απο εκεινο το διωξιμο με το ποδι στην Λοκομοτιβα δεν μου εχει δειξει κατι που να τον κανει καλυτερο του Γλυκου.
Μεχρι και στο σουτ που του εκανε το ν. 10 της Μπροντμπι χθες που πηγε πανω του, του εφυγε η μπαλα απο τα χερια.
ΥΓ Τωρα ειδα οτι γραψατε τοσοι. Δεν λεω οτι ειναι καλος ο Γλυκος. Λεω οτι μεχρι τωρα δεν μου εχει δειξει ο Ολσεν οτι ειναι καλυτερος του.
Τωρα για την καταρα του Ελληνα παιχτη τι να πω; Τζιολης το πιο τρανο παραδειγμα. Αν τις εμφανισεις που εχει κανει τις ειχε κανει ο Νομποα ξερω γω, θα τον ειχαμε αγαλμα στην Αριστοτελους. Τι αλλο να πω; Για τον Κρεσιτς; Που του εφευγαν μεσα απο τα χερια και τον ειχαν για θεο οι περισσοτεροι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 21 Αύγ 2015, 12:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
η ασυλια-αβαντα του Ελληνα παικτη(ειδικα διεθνη) θα ελεγα εγω..ron-swanson έγραψε: Η καταρα του Ελληνα παιχτη.
αν ο Ολσεν ειχε φαει τα γκολ που χει φαει ο Γλυκος στη κλειστη του γωνια θα τον ειχαμε στειλει για ψαρεμα εδω μεσα..