Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 21/3-19:30,NS1 & NS1HD
- ace79grpaok
Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 21/3-19:30,NS1 & NS1HD
αν ο κολκας δεν κανει την ιδια ριτικη στον γχ με αυτην που εκανε στον αα μετα απο τετοια κλαρινα θα ειναι για τοΝ ΦΟΥΤΣΟ,θα ειχει πλακα να χασει και η ζελα αυριο και να μπορουσαμε να ειμασταν στο -1 ,αν ημουν ο ιβαν θα επαιρνα τηλεφωνο τον γιο μου να παρει κεφαλια.
Στο κλείσιμο της μετάδοσης που τον άκουσα είπε ότι ήμασταν άτυχοι
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Re: Απ: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 21/3-19:30,NS1 & NS1HD
Φυσικά. Δικιά μου είναι η ομάδα; υπάρχει άνθρωπος που να καταλαβαίνει από αθλητισμό και να υποστηρίξει ότι η ομάδα είναι αλλού.paokovios1974 έγραψε:Για το 3μπαλο το σημερινο φταιει ο Αγγελος?.buffos έγραψε:Αυτή η ομάδα απλά δεν υπάρχει. Γι'αυτό και έλεγα ότι πρέπει να μείνει Ο ΑΑ. Αυτός την έκανε αυτός να τα λουστεί....
Η ομάδα Δεν γίνετε να αποκτήσει Ούτε αυτοματισμούς Ούτε αλληλοκαλυψεις Τώρα στα τέλη της χρονιάς.
Αυτά τα φτιάχνεις στην προετοιμασία και τα βελτιώνεις στην χρόνια.
Εδώ υπάρχει ένα χάος που δεν φτιάχνει.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ονομα και πραγμα εισαιbuffos έγραψε:Φυσικά. Δικιά μου είναι η ομάδα; υπάρχει άνθρωπος που να καταλαβαίνει από αθλητισμό και να υποστηρίξει ότι η ομάδα είναι αλλού.paokovios1974 έγραψε:Για το 3μπαλο το σημερινο φταιει ο Αγγελος?.buffos έγραψε:Αυτή η ομάδα απλά δεν υπάρχει. Γι'αυτό και έλεγα ότι πρέπει να μείνει Ο ΑΑ. Αυτός την έκανε αυτός να τα λουστεί....
Η ομάδα Δεν γίνετε να αποκτήσει Ούτε αυτοματισμούς Ούτε αλληλοκαλυψεις Τώρα στα τέλη της χρονιάς.
- paokovios1974
Και να σκεφτειτε ρε παιδια οτι καποτε κραζαμε τους παικτες στην τουμπα γιατι κερδιζαν τον γαυρο μονο με 1-0.
Αυτο το πραγμα εγω αρνουμαι να το ονομασω ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ειναι το κλαμα του μπανε στον χαμενο τελικο της Ναντ
ΠΑΟΚ ειναι οι πανηγυρισμοι του Ζαν μαρι Πφααφ επειδη η μπαγερν απεκλεισε τον ΠΑΟΚ στα πεναλτυ
ΠΑΟΚ ειναι το ελεος θανατος στο 6-1 των σερρων
ΠΑΟΚ ειναι οι 10000 υπεραριθμοι με την Ναπολι.
ΠΑΟΚ ειναι Ιδεα ζωη θρησκεια προσφυγια αξιοπρεπεια χαμενες αλησμονητες πατριδες,ο ηχος της λυρας,ο αντιλαλος ΓΚΟΟΟΟΟΛ σε ολη την θεσσαλονικη στο γκολ του γκουερινο.
Αυτα ειναι ΠΑΟΚ
Αυτο που βλεπουμε σημερα ειναι κατι αλλο.
Χανετε και το τελευταιο κουραγιο πλεον.
ΠΑΟΚ ειναι οι πανηγυρισμοι του Ζαν μαρι Πφααφ επειδη η μπαγερν απεκλεισε τον ΠΑΟΚ στα πεναλτυ
ΠΑΟΚ ειναι Ιδεα ζωη θρησκεια προσφυγια αξιοπρεπεια χαμενες αλησμονητες πατριδες,ο ηχος της λυρας,ο αντιλαλος ΓΚΟΟΟΟΟΛ σε ολη την θεσσαλονικη στο γκολ του γκουερινο.
Αυτα ειναι ΠΑΟΚ
Οπως τα λέει είναι παοκι. Ο άγγελος έστειλε την ομάδα 10 χρόνια πίσω. Την φύτεψε.
ελεος πια με τους αγγελους και τους αρχαγγελους!!παει αυτος εφυγε ξεκολλειστε!!δεν φταιει που ο ΓΧ βγαζει τον Μακ και βαζει τον Κουλουρη!
Πραγματικα απορω ρε γαμωτη πως ειναι δυνατον να λετε οτι βλεπετε και χρόνια ποδόσφαιρο, οταν δε μπορειτε να διακρινετε το πιο απλο, το πιο προφανές...
Η ομαδα ειναι Κ Α Μ Ε Ν Η...
Περα απο ενα τέταρτο, δε μπορουν να τρεξουν και να παρουν τα ποδια τους..
Ποσο μαλλον οταν ειναι ν παιξουν τεταρτη κυριακη...
Σαρξ ασθενησ, απλα πραγματα...
Και σα να μην εφτανε αυτό,
δεν ξερουν τι να παίξουν..
Εδω και 7 μηνες δεν εχουν μαθει να παιζουν το παραμικρο, 0 αυτοματισμοι, η μπαλα ψηλα και ο,τι του καυλωσει του καθενός...
Δε θελει πτυχια ουτε ιδιατερο ποδοσφαιρικο ματι για να δει κάποιος τα παραπανω..
Τα λεγαμε ότι αφεθηκε καμμενη γη και πως επι της ουσιας οποιος και να ερχόταν, τα ιδια θα γινονταν..
Μεχρι την προετοιμασια, η ομαδα θα ειναι του ΑΑ...ολα ταλλα ειναι ναχαμε ν λέγαμε..
Κανεις παικτης δε φταιει, κανεις ΓΧ, μονο η μπαλαδοφατσα ο ιβαν που ακουσε τους στρατηγους και τους πετρουλακηδες το καλοκαιρι.....
Η ομαδα ειναι Κ Α Μ Ε Ν Η...
Περα απο ενα τέταρτο, δε μπορουν να τρεξουν και να παρουν τα ποδια τους..
Ποσο μαλλον οταν ειναι ν παιξουν τεταρτη κυριακη...
Σαρξ ασθενησ, απλα πραγματα...
Και σα να μην εφτανε αυτό,
δεν ξερουν τι να παίξουν..
Εδω και 7 μηνες δεν εχουν μαθει να παιζουν το παραμικρο, 0 αυτοματισμοι, η μπαλα ψηλα και ο,τι του καυλωσει του καθενός...
Δε θελει πτυχια ουτε ιδιατερο ποδοσφαιρικο ματι για να δει κάποιος τα παραπανω..
Τα λεγαμε ότι αφεθηκε καμμενη γη και πως επι της ουσιας οποιος και να ερχόταν, τα ιδια θα γινονταν..
Μεχρι την προετοιμασια, η ομαδα θα ειναι του ΑΑ...ολα ταλλα ειναι ναχαμε ν λέγαμε..
Κανεις παικτης δε φταιει, κανεις ΓΧ, μονο η μπαλαδοφατσα ο ιβαν που ακουσε τους στρατηγους και τους πετρουλακηδες το καλοκαιρι.....
Γέλα.τόσο καταλαβαίνει ένα αγγελοσκυλο.paoki1985 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ονομα και πραγμα εισαιbuffos έγραψε:Φυσικά. Δικιά μου είναι η ομάδα; υπάρχει άνθρωπος που να καταλαβαίνει από αθλητισμό και να υποστηρίξει ότι η ομάδα είναι αλλού.paokovios1974 έγραψε: Για το 3μπαλο το σημερινο φταιει ο Αγγελος?.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μη βγαζεις απο την εξισωση και το βρυζαnothu έγραψε:Οπως τα λέει είναι παοκι. Ο άγγελος έστειλε την ομάδα 10 χρόνια πίσω. Την φύτεψε.
paokovios1974 έγραψε:Και να σκεφτειτε ρε παιδια οτι καποτε κραζαμε τους παικτες στην τουμπα γιατι κερδιζαν τον γαυρο μονο με 1-0.
Αυτα ειναι ΠΑΟΚ

Καλά και περςι δεν καναν τακτική .. Καθε χρονο συγκεντρώνουμε ταβαιτιαβτουωκακου σ ενα πρόσωπο
Η ομαδα ειναι άρρωστη απο παν έως ΚΑΤ
Η ομαδα ειναι άρρωστη απο παν έως ΚΑΤ
Έγραψες έπος αδερφέ respect!!!paokovios1974 έγραψε:Και να σκεφτειτε ρε παιδια οτι καποτε κραζαμε τους παικτες στην τουμπα γιατι κερδιζαν τον γαυρο μονο με 1-0.
Αυτα ειναι ΠΑΟΚ
Το Ποδόσφαιρο είναι αυτοματισμοί.παοκαρα23 έγραψε:ελεος πια με τους αγγελους και τους αρχαγγελους!!παει αυτος εφυγε ξεκολλειστε!!δεν φταιει που ο ΓΧ βγαζει τον Μακ και βαζει τον Κουλουρη!
Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτό γίνετε σε μια βδομάδα άλλαξε άθλημα. Η αλλαγή του Μακ γίνετε στο τέλος. Αν εσύ βλέπεις ότι η αλλαγή του ανύπαρκτου στο β Μακ είναι σημαντική στο παιχνίδι...άστο