Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
μια χαρά τα λες γιωργάκη
βγήκε ο γιος του ιβάν και είπε ότι θα είναι εδώ για χρόνια και έβγαλε πάθος με τον ΠΑΟΚ και κατευθείαν να του την πούμε
ρε δεν τρωγόμαστε με τίποτα
όταν εμείς λέμε ΠΑΟΚ against all και ΠΑΟΚ εναντίων όλων και μόνοι μας ενάντια στην αθήνα, καλά είναι
όταν τα λέει ένας της διοίκησης, φας ξυνίζει η φάτσα
μπράβο ρε γιωργάκη, έτσι όπως γουστάρεις τον ΠΑΟΚ, πιστεύω θα μας φτάσεις ψηλά αν κάποτε μπεις εσύ στο τιμόνι
υγ. έχω μάθει ότι ο συγκεκριμένος έχει βοηθήσει σε αρκετά πράγματα στο παρασκήνιο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
βγήκε ο γιος του ιβάν και είπε ότι θα είναι εδώ για χρόνια και έβγαλε πάθος με τον ΠΑΟΚ και κατευθείαν να του την πούμε
ρε δεν τρωγόμαστε με τίποτα
όταν εμείς λέμε ΠΑΟΚ against all και ΠΑΟΚ εναντίων όλων και μόνοι μας ενάντια στην αθήνα, καλά είναι
όταν τα λέει ένας της διοίκησης, φας ξυνίζει η φάτσα
μπράβο ρε γιωργάκη, έτσι όπως γουστάρεις τον ΠΑΟΚ, πιστεύω θα μας φτάσεις ψηλά αν κάποτε μπεις εσύ στο τιμόνι
υγ. έχω μάθει ότι ο συγκεκριμένος έχει βοηθήσει σε αρκετά πράγματα στο παρασκήνιο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Μα αυτό δεν θελουμε ? Δέσιμο με τον σύλλογο με την ιδεα ΠΑΟΚ;
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ορεξη ειχαμε να τη πουμε στο Γιωργακη ρε Ντανι.Τον καημο μας λεμε.Μακαρι να μεινει ο ανθρωπος και να κανει οσα λεει κι αυτος κι ο μπαμπας του.Αλλα δε μπορει να λες για εφιαλτες των αθηναιων οταν γελαει μαζι σου μεχρι κι ο τουιτι .Ο αφραγκουζος ρε μας κανει πλακα το καταλαβατε?Μας πηρε κυπελλα ,θεσεις στο Τσ Λ. μας περασε και φετος ,για ποιο εφιαλτη λετε?Εδω πλει οφ δε μπαινουμε.Καντε μοκο δειξτε εργο κι εμεις μαζι σας.Σκυλι που γαβγιζει δε δαγκωνει λεει μια παροιμια κι εμεις μεχρι τωρα μονο αυτο κανουμε.
Μεχρι τωρα ολοι γραφετε -γραψατε οτι οσο υπαρχει αυτο το συστημα ο ΠΑΟΚ δε γινεται να δει χαιρι. Παραδεχτηκαμε δηλαδη ολοι οτι η κατασταση δεν αλλαξε, δε γινεται ν αλλαξει.Τουλαχιστον ο Ιβαν μονος του δε μπορει .Εσεις αυτο το βλεπετε σαν εφιαλτη των νταβ. του ποδοσφαιρου και συμφωνειτε?Ας ειμαστε ρεαλιστες,ας βαλουμε το κεφαλι κατω να δουλεψουμε (με πλανο ,οχι με πασαλειμματα)κι ας αφησουμε τις φανφαρες και τις δηθεν επαναστατικες κραυγες.
[youtube]XDgGdbv57eM[/youtube]
Μεχρι τωρα ολοι γραφετε -γραψατε οτι οσο υπαρχει αυτο το συστημα ο ΠΑΟΚ δε γινεται να δει χαιρι. Παραδεχτηκαμε δηλαδη ολοι οτι η κατασταση δεν αλλαξε, δε γινεται ν αλλαξει.Τουλαχιστον ο Ιβαν μονος του δε μπορει .Εσεις αυτο το βλεπετε σαν εφιαλτη των νταβ. του ποδοσφαιρου και συμφωνειτε?Ας ειμαστε ρεαλιστες,ας βαλουμε το κεφαλι κατω να δουλεψουμε (με πλανο ,οχι με πασαλειμματα)κι ας αφησουμε τις φανφαρες και τις δηθεν επαναστατικες κραυγες.
[youtube]XDgGdbv57eM[/youtube]
- abc_o_ karpouzas
Επειδή δε θέλουμε ο μικρός Σαββίδης να γίνεται ο Καραπαππάς του ΠΑΟΚ είμαστε έτοιμοι για γκρίνια λες κ έχουμε κάνα θέμα κ ψαχνόμαστε για φαγωμάρα.
εντάξει ρε συ τόλη, δεν είναι το ίδιο. ένα ποστ έκανε ο σαββίδης και είναι και μικρός, βράζει το αίμα.
ο άλλος είναι γραφικός - προκλητικότατος
εγώ πάντως χαίρομαι που καραγουστάρει ο μικρός
εύχομαι να πάρει σοβαρά το θέμα ΠΑΟΚ και στο μέλλον
ο άλλος είναι γραφικός - προκλητικότατος
εγώ πάντως χαίρομαι που καραγουστάρει ο μικρός
εύχομαι να πάρει σοβαρά το θέμα ΠΑΟΚ και στο μέλλον
Ντάνιρ απλα . Που να τους ειχαμε αρχίσει και στα Φαπ τι θα λέγε
Προς το παρων τοτ δεν καναμε αγωνιστικα με μεγάλη ευθύνη του μπαμπά ιβαν
Προς το παρων τοτ δεν καναμε αγωνιστικα με μεγάλη ευθύνη του μπαμπά ιβαν
Το θέμα είναι ότι είναι άστοχες χρονικά με φόντο το αγωνιστικό. Φέτος τρελαθηκαμε στη φάπα, δε μας παίρνει να λέμε τέτοια.
Είναι όπως έβγαινε ο Σκόρδας κ έλεγε για τη μεγάλη ομάδα της Μακεδονίας κ μεις γελούσαμε μέχρι δακρύων.
Στα υπόλοιπα όπως λες, μακάρι
Είναι όπως έβγαινε ο Σκόρδας κ έλεγε για τη μεγάλη ομάδα της Μακεδονίας κ μεις γελούσαμε μέχρι δακρύων.
Στα υπόλοιπα όπως λες, μακάρι
- Παλαιολόγος
Εισαι καφρος και μου αρεσει. Τετοιον θελω τρελαμενο γιατι στην ταγκανικα της σουπερλιγδ μονο με τετοιο θα δουμε τιτλο
- john4serres