Εεεε ναι! Απλά ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιονefthimis_paok έγραψε:Αν εισαι ο γαυρος...hasio_john έγραψε:Δεν έπρεπε να γίνει το κόρνερ ρε παιδιά?

Εεεε ναι! Απλά ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιονefthimis_paok έγραψε:Αν εισαι ο γαυρος...hasio_john έγραψε:Δεν έπρεπε να γίνει το κόρνερ ρε παιδιά?
Και κάποιος άλλος το είχε αναφέρει αυτό πριν χρόνιαslidar έγραψε:Κοιτας και τον παγκο ... και σε πιανει μια καταθλιψη..
aoratos έγραψε:
Το γράφεις ρε Bane λες και στον πάγκο κάθεται ο Μπεκενμπαουερ και όχι ένας άπειρος 19χρονος..
Βασικός υπεύθυνος στην φάση του 2ου γκολ της Κέρκυρας ο Ποζατζίδης την κυριακη
Βασικη προυποθεση σε αυτο που λες ειναι να εχεις παιχτη με ταχυτηταthanos-xanthi έγραψε:ακομα κι εκει, στην κοντρα το γκολ ειναι το σουτ εξω απο την περιοχη, χωρις αλλον διπλα για πασαVictorAK47 έγραψε:Βρε αδερφέ, το ματς με τον γαύρο δε νομίζω να μην το είδες;thanos-xanthi έγραψε:ολες οι ομαδες παιζουν ωραια στην κοντρα και βγαζουν φασεις
εμεις σαν ομαδα μια καλη φαση στην κοντρα δεν εχουμε βγαλει ποτε
πιο πιθανο να φαμε κι αλλο
απιστευτη αφελεια στο παιχνιδι
και σουταρα απιαστη
εγω μιλαω για ξεδιπλωμα και ταχυτητα... με πολλους παιχτες, με επιλογες
Ρε αποστολε ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ που τα λέμε δεν αξίζει αυτή η ομάδα να είναι πρώτη. Όταν έχει τόσο τρύπια άμυνα και τρώει τόσα εύκολα γκολ είμαστε για κλάμματα.
Eνω οταν κοιτας στο χορταρι ανοιγει η ψυχη σου...slidar έγραψε:Κοιτας και τον παγκο ... και σε πιανει μια καταθλιψη..
Δεν είναι θέμα πίστης αλλά τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο . Δεν έχω απαίτηση να πάρω το πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα αλλά να μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε μπροστά τέτοια εποχή και εμείς να την κλωτσαμε από ατόφια βλακεια και ενώ την έχουμε πατήσει ήδη μια φορά εμένα τουλάχιστον με βγάζει από τα ρούχα μου . Να δέχεσαι γκολ απο κόντρα επειδή τελειώνει το ματς και θέλεις να το πάρεις .. ναι . Επειδή μπήκες και πιέζεις και δημιουργείς ευκαιρίες .. ναι . Αλλά το να γίνεται απλά και μόνο γιατί η ομάδα πρέπει σώνει και καλά να είναι ψηλά και χωρίς να έχεις τους παίκτες με την απαραίτητη ταχύτητα , δεν μπορώ να το χωνέψωhasio_john έγραψε:Λίγη πίστη στον ομάδα παιδιά!! 1-2 θα λήξει.