Εγω ξέρω οτι ειναι αδιάφορος τωρα γιατι και πως θα φανεί στην πορεία, μακάρι να να γίνει ο βιτορ ο περσινόςdesperando έγραψε:ασε μας ρε παλικαρε εσυ μάλλον θες να μας τρελανεις.
πάρε και κάτι για καληνύχτα
ο βίτορ( ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία )ζήτησε να φύγει.
καλή χωνεψη
Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
- Kostas_Peraia4
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Παντα σ'αυτη την ομαδα οτι κι αν γινει φταιει ο προπονητης και ποτε οι παικτες.Μια φορα να στηριξουμε τις αποφασεις του εκαστοτε coach και του προπονητικου team δεν γινεται.Ενω αν ειχαν πεσει σε πειθαχικο παραπτωμα ο Τζανδαρης και ο Κατσικας δεν θα ειχε ανοιξει μυτη.Απλα ετυχε(?) να απειθαρχισουν 2 απο τα βασικα στελεχη της 11αδας.Εγω δεν αγχονομαι καθολου για την εκβαση του αγωνα παρα τις απουσιες του Βιτορ-Τζαβελλα.Oσοι δεν μπορουν και δεν θελουν να συμβαδισουν με την υπολοιπη ομαδα θα πρεπει επιτελους να μενουν στο περιθωριο οπως εγινε και με τους Jacobo-Lucas.Xιλιες φορες να παιξω με Σκονδρα-Ποζατζιδη στα σεντερ μπακ παρα με καποιους που θα μπορουσαν,ναι μεν,να ηταν απο τους κορυφαιους του παιχνιδιου αποτελωντας αξιοπιστες λυσεις στα μετοπισθεν,αλλα να μου καναν ανω κατω την ομαδα και τα αποδυτηρια στην συνεχεια της χρονιας.Απο βλαχομαγκες και ''Παοκαρχες'' χορτασαμε τοσα χρονια.Θελω να δω επιτελους παικτες που θα ματωσουν και θα τιμησουν την φανελα με τον αετο στο στηθος ακομα και αν ειναι απο την Κ12.Οχι αλλες βεντετες στην ομαδα μας
-
και απο που βγαιενει αυτο ρε despe? Αντε γιατι ολοι ξερετε τα παντα.. αν βγει δλδ. ο Βιτορ αυριο και πει οκ κοουτς εκανα λαθος θα την κανεις την κωλοτουμπα? Ολοι ξερουνε αυτο το κατι παραπανω μολις βγει ενα προβλημα. Αν ξερεις κατι αποδειξε το με ΠΗΓΗ και ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ γιατι μονο ετσι μπορεις να αποδηξεις οτι αυτο που λες στεκει και επιπλεον δηχνεις στην ΠΑΕ ποιος ειναι το ποντικη που βγαζει δεξια και αριστερα ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ πληροφοριες.desperando έγραψε:ασε μας ρε παλικαρε εσυ μάλλον θες να μας τρελανεις.
καλή χωνεψη

Συγνώμη odi αλλά απλά να τον έχει τυφλωσει ο εγωισμός δεν παίζει;Odi έγραψε:Ναι θα έχει καμιά σχέση συγγενική με τον Κατσικά γ αυτό..Είπε από μέσα του: "Ποιος είναι ο χειρότερος αμυντικός μου;Ωραία!Αυτόν θα βάλω βασικό,για να χάσω και να με βρίζουν όλοι,γιατί θέλω να φύγω ως αποτυχημένος".
Και να γίνω και λίγο περίεργος συνωμοσιολογος, στο φιλικό με την Ιντερ τον Βίκτορ τον έβαλε στο 70. Περίεργο λίγο δεν είναι; τον βασικό σου στοπερ να μπαίνει αλλαγή στο 70, στο τελευταίο ματς πριν το ευρωπαικο;
Είμαι σίγουρος ότι κάτι έχει παιχτεί από πιο νωρίς απλά το περιστατικό στην προπόνηση ήταν η αφορμή. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ; ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ;
Επίσης άποψη μου είναι πως στα φιλικά φέτος ο Βίτορ δεν είχε καθόλου καλή απόδοση.
Το βασικό στόπερ είχε εικόνα βασικού στόπερ στα φιλικά;Προσπωπικά τον βρήκα πολύ κακό σε όλα τα φιλικά παιχνίδια.Ζοραν έγραψε:Συγνώμη odi αλλά απλά να τον έχει τυφλωσει ο εγωισμός δεν παίζει;Odi έγραψε:Ναι θα έχει καμιά σχέση συγγενική με τον Κατσικά γ αυτό..Είπε από μέσα του: "Ποιος είναι ο χειρότερος αμυντικός μου;Ωραία!Αυτόν θα βάλω βασικό,για να χάσω και να με βρίζουν όλοι,γιατί θέλω να φύγω ως αποτυχημένος".
Και να γίνω και λίγο περίεργος συνωμοσιολογος, στο φιλικό με την Ιντερ τον Βίκτορ τον έβαλε στο 70. Περίεργο λίγο δεν είναι; τον βασικό σου στοπερ να μπαίνει αλλαγή στο 70, στο τελευταίο ματς πριν το ευρωπαικο;
Είμαι σίγουρος ότι κάτι έχει παιχτεί από πιο νωρίς απλά το περιστατικό στην προπόνηση ήταν η αφορμή. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ; ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ;
- desperando
- Επικοινωνία:
θα σε απαντήσω μόλις παω σπίτι γιατί βγήκα να δω λίγη μπαλιτσα και το μόνο που κατάφερα είναι να ανεβάσω πίεση.Odi έγραψε:Φοβερή επαγγελματική συμπεριφορά ο Βίτορ.Με άφησε εκτός αποστολής και θέλω να φύγω.Despe δεν απαντάς σε τίποτα από όσα γράφω και όλα είναι γεγονότα και το ξέρεις καλά.Βρες μου κάτι σε αυτά που έγραψα που δεν ισχύει.Είδες μπάλα με τον Σάντος;Οχι.Πήρες τίτλο;Όχι.Βίωσες ευρωπαική πορεία;Όχι.Βίωσες εξευτελιστικούς αποκλεισμούς;Ναι.desperando έγραψε:ασε μας ρε παλικαρε εσυ μάλλον θες να μας τρελανεις.
καλή χωνεψη
να ξες μόνο ότι λες λακαμιες και αν συγκρίνεις αγγελο με σάντος τότε είσαι άσχετος τελείως
ΑΝ το γεγονός είναι αυτό που γράφτηκε, τότε είναι σαφές ότι ο ΑΑ είναι τελείως λάθος. Επίδειξη δύναμης κάνεις στα μικρά παιδιά.
Τραγική κίνηση να κάνει την ομάδα Άνω Κάτω Χωρίς λογο
Τραγική κίνηση να κάνει την ομάδα Άνω Κάτω Χωρίς λογο
Ο Αγγελος τελειωσε, πριν καν αρχισει, δυστυχως ή ευτυχως.
Το θεμα ειναι να τον τελειωσει η διοικηση πριν τον τελειωσουν οι παιχτες...
Εξαιρετικό επιχείρημα το "λες λακαμίες"Στο ίδιο πνεύμα απαντώ "Όχι despe,εσύ δεν έχει καμιά αγωνιστική επιτυχία να γράψεις".Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα despe και δεν δίνεις καν χρόνο στον Άγγελο να δείξει αν έχει αποτέλεσμα.desperando έγραψε:θα σε απαντήσω μόλις παω σπίτι γιατί βγήκα να δω λίγη μπαλιτσα και το μόνο που κατάφερα είναι να ανεβάσω πίεση.Odi έγραψε:Φοβερή επαγγελματική συμπεριφορά ο Βίτορ.Με άφησε εκτός αποστολής και θέλω να φύγω.Despe δεν απαντάς σε τίποτα από όσα γράφω και όλα είναι γεγονότα και το ξέρεις καλά.Βρες μου κάτι σε αυτά που έγραψα που δεν ισχύει.Είδες μπάλα με τον Σάντος;Οχι.Πήρες τίτλο;Όχι.Βίωσες ευρωπαική πορεία;Όχι.Βίωσες εξευτελιστικούς αποκλεισμούς;Ναι.desperando έγραψε:ασε μας ρε παλικαρε εσυ μάλλον θες να μας τρελανεις.
καλή χωνεψη
να ξες μόνο ότι λες λακαμιες και αν συγκρίνεις αγγελο με σάντος τότε είσαι άσχετος τελείως
Εντάξει τελείωσε κιόλας;Βγήκε ανακοίνωση;sal έγραψε:Ο Αγγελος τελειωσε, πριν καν αρχισει, δυστυχως ή ευτυχως.
Όπως έγραψε ένας φίλος αν δεν ήταν ο Βίτορ και ο Τζαβέλας και ήταν π.χ ο Τζανδάρης και ο Ποζατζίδης όλοι θα γράφατε "Έτσι Άγγελε πάρτους τον αέρα".
Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Ξέρουμε όλοι τι θα γίνει. Οι δικές του ανορθογραφίες θα καλύψουν την αδιαφορία της διοίκησης για ενίσχυση.Odi έγραψε:Εντάξει τελείωσε κιόλας;Βγήκε ανακοίνωση;sal έγραψε:Ο Αγγελος τελειωσε, πριν καν αρχισει, δυστυχως ή ευτυχως.
Όπως έγραψε ένας φίλος αν δεν ήταν ο Βίτορ και ο Τζαβέλας και ήταν π.χ ο Τζανδάρης και ο Ποζατζίδης όλοι θα γράφατε "Έτσι Άγγελε πάρτους τον αέρα".
Μαθηματικά βέβαιο.
Άποψη σου αδερφέ.Εμένα δεν μου αρέσει να προδικάζω καταστάσεις.
Ας παίξουμε την Πυθία.. Γιατί συνφορμίτες ο Μιγκελ Βιτορ εχει εικονα τουρίστα φέτος;
Εχει χασει τα αποδητηρια, αρα ναι τελειωσε.
Χωρις να θελω να σε προσβαλω - Πιστευω οτι για τον Αγγελο δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος, οποτε δεν εχει νοημα να συζηταμε.
Χωρις να θελω να σε προσβαλω - Πιστευω οτι για τον Αγγελο δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος, οποτε δεν εχει νοημα να συζηταμε.