Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Πλάκα - πλάκα δεν κάνουμε σημείο συνάντησης το Σύνταγμα να κάνουμε και μια διαμαρτυρία με την ευκαιρία;
Έρχονται πάλι...ξέρετε ποιοι ε;;;
Πόσο όμορφο θα είσαι ρε ΟΑΚΑ αύριο!!!

Πόσο όμορφο θα είσαι ρε ΟΑΚΑ αύριο!!!

- ΑποστόληςΑ
Φιλαράκι νομίζω ότι αναφέρεσαι σε εμένα.Καταρχήν για να γνωρίζεις μερικές καταστάσεις θα πρέπει αν ξέρεις ότι πηγαίνω στους χώρους του οακα 3 φορές την εβδομάδα το λιγότερο λόγω προπονήσεων.Δεύτερον δεν είπα ότι θα πάμε ποδαράτο ομονοια-οακα απλά ότι κάποιοι έχουν μεριμνήσει για το πως θα πάμε. 3ον όποιος νομίζει ότι θα πάει να παρκάρει στα στενά κάτω απο την ολύμπου χαλαρός και θα πάει με τα πόδια στο γήπεδο ή θα πάνε στο golden hall οπως λένε άλλοι για μένα είναι το λιγότερο αφελής.Καλύτερα όλοι στο σύνδεσμο και πορεία ΟΛΟΙ μαζι απο εκει!giapas έγραψε:Δε περιμένω να μάθω καμιά συνεννόηση από εδώ και γενικά από κανέναν. Έχω ήδη κανονίσει το πως θα πάω και πως θα φύγω και δε χρειάζομαι κάτιπέρα από απλή λογική και ένα μικρό ψάξιμο που έχω ήδη έχουμε κάνει εδώ και μέρες.
Απλά είπα σε ένα φίλο του φόρουμ, ότι δε θα πρέπει να "ακούει" κάποιον που δεν έχει ιδέα από Αθήνα ή ΟΑΚΑ. Εσύ προφανώς είσαι στο σύνδεσμο και ξέρεις από Αθήνα - άρα δεν αναφέρομαι σε σένα.
Όμως ένας άλλος πιο πριν , έλεγε μη πάτε στα μέρη που μας έχουν δώσει σαν εισόδους γιατί λέει θα μας την έχουν στημένη . Και εγώ ρωτάω , τα έχει δει αυτά τα μέρη έστω σε φωτογραφία? Τα έχει περπατήσει ? Ξέρει τι είναι?
Δε νομίζω
Υ.Γ. έχεις ενα ειρωνικό ύφος εσύ το οακα αδερφέ το έχεις δει σε χάρτες της google?
Και οι χάρτες καλοί είναι ,συνήθως είναι κατατοπιστικοί και αξιόπιστοι
όπως και να έχει το κουράσαμε το θέμα , δεν θα μαλώσουμε για βλακείες. Γνώμη σας ότι πρέπει να μαζευτούνε στο σύνδεσμο , γνώμη μου ότι αυτό θα φέρει μόνο φασαρίες και δακρυγόνο.
Ο καθένας ας κρίνει από μόνος του τι θα κάνει και πως θα προστατευτεί. Ακουστήκαμε όλοι
Ξανά ... καλό δρόμο σε όλους και με τη νίκη.

όπως και να έχει το κουράσαμε το θέμα , δεν θα μαλώσουμε για βλακείες. Γνώμη σας ότι πρέπει να μαζευτούνε στο σύνδεσμο , γνώμη μου ότι αυτό θα φέρει μόνο φασαρίες και δακρυγόνο.
Ο καθένας ας κρίνει από μόνος του τι θα κάνει και πως θα προστατευτεί. Ακουστήκαμε όλοι
Ξανά ... καλό δρόμο σε όλους και με τη νίκη.
- ΑποστόληςΑ
Μάλλον θα βρέχει... θα πάει στη δύναμη και το ματς
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η πλευρα που εχουμε στο οακα ειναι γεματη αλανες ταμαμ για σουτια.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Ο Πανελληνιος σας λεει τι πρεπει να κανετε, απο εκει και περα ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει.
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.
Δεν ειμαστε ρουλιδες ουτε νιονιοι.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Ο Πανελληνιος σας λεει τι πρεπει να κανετε, απο εκει και περα ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει.
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.
Δεν ειμαστε ρουλιδες ουτε νιονιοι.
- ΑποστόληςΑ
Μόλις έγραψα στο topic του αγώνα ότι σύμφωνα με την μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ, στην πρόγνωση του καιρού που έκανε σήμερα το πρωί 07:00, δεν θα βρέξει αύριο μέχρι τις 22:00 τουλάχιστον.
- ΑποστόληςΑ
Ανοιχτός ο Πανελλήνιος!
inpaok - Χρήστος Παυλίδης - 25 Απριλίου 09:09
Ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών με ανακοίνωσή του μέσα από το facebook ενημερώνει ότι κόντρα σε όσα λέγονται και όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, τα γραφεία του συνδέσμου στην Ομόνοια θα είναι ανοιχτά μέχρι και την ώρα του τελικού!
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μην ακούτε τις μ....ίες από δω κι από κει, μη μασάτε στην προπαγάνδα τους και μη ρωτάτε πολλά-πολλά.
Ο Σύνδεσμος είναι από σήμερα κανονικά ανοιχτός μέχρι την ώρα του αγώνα.
Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια, ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στα γραφεία μας Πειραιώς 4 στην Ομόνοια.
Ο,τιδήποτε αφορά τον Σύνδεσμο θα το μάθετε πρώτα από εδώ.
Καλωσορίζουμε τα πρώτα αδέρφια που βρίσκονται ήδη μαζί μας από κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη, καλό δρόμο σε όσους είναι καθοδόν, σας περιμένουμε όλους.
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ»
inpaok - Χρήστος Παυλίδης - 25 Απριλίου 09:09
Ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών με ανακοίνωσή του μέσα από το facebook ενημερώνει ότι κόντρα σε όσα λέγονται και όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, τα γραφεία του συνδέσμου στην Ομόνοια θα είναι ανοιχτά μέχρι και την ώρα του τελικού!
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μην ακούτε τις μ....ίες από δω κι από κει, μη μασάτε στην προπαγάνδα τους και μη ρωτάτε πολλά-πολλά.
Ο Σύνδεσμος είναι από σήμερα κανονικά ανοιχτός μέχρι την ώρα του αγώνα.
Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια, ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στα γραφεία μας Πειραιώς 4 στην Ομόνοια.
Ο,τιδήποτε αφορά τον Σύνδεσμο θα το μάθετε πρώτα από εδώ.
Καλωσορίζουμε τα πρώτα αδέρφια που βρίσκονται ήδη μαζί μας από κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη, καλό δρόμο σε όσους είναι καθοδόν, σας περιμένουμε όλους.
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ»
Re: Απ: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μόλις έγραψα στο topic του αγώνα ότι σύμφωνα με την μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ, στην πρόγνωση του καιρού που έκανε σήμερα το πρωί 07:00, δεν θα βρέξει αύριο μέχρι τις 22:00 τουλάχιστον.
ε,αφού το είπε η σουζη....

τελικά στα λεωφορεία της ΠΑΕ δεν έχει θέση. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν
Εισητηρια υπαρχουν ομως
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν υπαρχουν εισιτηρια στη Θεσσαλονικη!mpouJr έγραψε:Εισητηρια υπαρχουν ομως
Μονο σε καποιους ΣΦ στην επαρχια αν και νομιζω και αυτα τελειωσαν/τελειωνουν