θεός ο γράψας τον ψηφίσαντα ...ψηφίσαντα!!!! θεός!!!pyrgioths έγραψε:θεος ο ψηφισαντας γεωργιαδη!!!!θεος!!!!![]()

θεός ο γράψας τον ψηφίσαντα ...ψηφίσαντα!!!! θεός!!!pyrgioths έγραψε:θεος ο ψηφισαντας γεωργιαδη!!!!θεος!!!!![]()
θεός και ο εντοπίσαντας τον γράψοντα τον ψηφίσαντα.. ψηφίσαντα μέσα σ'αυτό το μακελειό..!!!! θεός!!!!Χωρικός έγραψε:θεός ο γράψας τον ψηφίσαντα ...ψηφίσαντα!!!! θεός!!!pyrgioths έγραψε:θεος ο ψηφισαντας γεωργιαδη!!!!θεος!!!!![]()
![]()
Κρανατε μαλλον εσυ δν εισαι απο τους προνομοιουχους...εισαι minion...Kranatos έγραψε:20 άτομα..??????tasos81pl έγραψε:είναι ντροπή κάποιοι να βρίζουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. ΝΤΡΟΠΗ.
και μόνο που ασχολείστε με 20 άτομα που το έκαναν τους δίνετε αξία.τέλος.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο χουλκ, ο σούπερμαν, ο μπάτμαν, ο κάπτεν αμέρικα, ο ποπάυ και η παρέα τους..
Και ο Κρανάτος 21ος..
Και μια λοιπόν που είμαι μέσα σ'αυτή την παρέα νομίζω έχουμε ξεκαθαρίσει άπειρες φορές πως οι λόγοι που κράζουμε τον συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ αγωνιστικοί και είναι λόγοι περηφάνιας και υποχρέωσης απέναντι στους αγώνες που δώσαμε το καλοκαίρι του 06..
μπάφε εσύ πιστεύει ότι αν έρθει η ώρα (που μακάρι να μην έρθει για το καλό του ΠΑΟΚ) να ακούσει μπινελίκι ο Ρώσος θα κωλώσουμε..?
Εγώ για την πάρτη μου πάντως σου υπογράφω το αντίθετο..
Μια ζωή στον ΠΑΟΚ πληρώνω..
Αν ποτέ πληρωθώ να μου κοπεί το χέρι εκείνη τη στιγμή..
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΡΕ;;;;;; ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ....ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ;;;;;;Kranatos έγραψε:Βρίσαμε, βρίσατε, τις φάγατε, ε μην κλαίγεστε..pgetsos έγραψε:
Οταν ΒΡΙΖΕΙΣ κομματι της ομαδασ ΜΟΥ, κατα συνεπεια και κομματι ΜΟΥ, θα σε ΒΡΙΣΩ οσο χειροτερα μπορω.
Αν ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ κομματι της ομαδας ΜΟΥ, θα σε ΓΙΟΥΧΑΡΩ
ετσι παει "αδερφε".... θα αντιμετωπιζεσαι οπως αντιμετωπιζεις την ομαδα ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ και να εισαι, ειτε λεγεσαι κρανατος4 ειτε κρανατος7, ΔΕΝ με ενδιαφερει
σημερα ΔΕΝ κραξατε παικτη... ΒΡΙΣΑΤΕ παικτη....
Με το ίδιο σκεπτικό αν εγώ αύριο μεθαύριο σε βρίσω κι εσύ έρθεις και με πλακώσεις πώς θα σου φανώ αν βγαίνω και κλαίγομαι για τον "αλήτη" που με κοπάνησε..?
ΝΑΙ..psykoman έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΡΕ;;;;;; ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ....ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ;;;;;;Kranatos έγραψε:Βρίσαμε, βρίσατε, τις φάγατε, ε μην κλαίγεστε..pgetsos έγραψε:
Οταν ΒΡΙΖΕΙΣ κομματι της ομαδασ ΜΟΥ, κατα συνεπεια και κομματι ΜΟΥ, θα σε ΒΡΙΣΩ οσο χειροτερα μπορω.
Αν ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ κομματι της ομαδας ΜΟΥ, θα σε ΓΙΟΥΧΑΡΩ
ετσι παει "αδερφε".... θα αντιμετωπιζεσαι οπως αντιμετωπιζεις την ομαδα ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ και να εισαι, ειτε λεγεσαι κρανατος4 ειτε κρανατος7, ΔΕΝ με ενδιαφερει
σημερα ΔΕΝ κραξατε παικτη... ΒΡΙΣΑΤΕ παικτη....
Με το ίδιο σκεπτικό αν εγώ αύριο μεθαύριο σε βρίσω κι εσύ έρθεις και με πλακώσεις πώς θα σου φανώ αν βγαίνω και κλαίγομαι για τον "αλήτη" που με κοπάνησε..?