ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Χωρικός »

pyrgioths έγραψε:θεος ο ψηφισαντας γεωργιαδη!!!!θεος!!!! :opaokara: :lol:
θεός ο γράψας τον ψηφίσαντα ...ψηφίσαντα!!!! θεός!!! :lol: :lol:
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Despe, εχεις δικιο για τα τοσα σουτια, στο ξαναπα. Αλλα μην μπλεκεις τα ομαδικα μαζεματα μεσα απο σπιτια, με τους 2-3 πανεξυπνους που ειχαν την φαεινη ιδεα φωναξουν για μαλακες σε ενα πεταλο που ολοκληρο εκραζε. Το ενα ειναι στημενο γεγονος και το αλλο ειναι βλακεια της στιγμης.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Χωρικός έγραψε:
pyrgioths έγραψε:θεος ο ψηφισαντας γεωργιαδη!!!!θεος!!!! :opaokara: :lol:
θεός ο γράψας τον ψηφίσαντα ...ψηφίσαντα!!!! θεός!!! :lol: :lol:
θεός και ο εντοπίσαντας τον γράψοντα τον ψηφίσαντα.. ψηφίσαντα μέσα σ'αυτό το μακελειό..!!!! θεός!!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

χαχαχα! αδερφέ Κρανάτε δεν αγχώνομαι εγώ γι'αυτό τον εντόπισα!
μην τρελαίνεστε ρε παιδιά. Απλά είναι τα πράγματα και θα λυθούν απο μόνα τους. Ο Ρώσος δεν είναι ούτε Μπατμαν, ούτε Γούμενος, ούτε Βουλινός , ούτε Παντελάκης. Ούτε Ζαγοράκης φυσικά. Εδώ βρήκε άκρη με την Παναγία Σουμελά , με τον ΠΑΟΚ δε θα βρει; Και επειδή σίγουρα θα βρει, με βλέπω να ξαναπηγαίνω στο γήπεδο σύντομα. Με το ονομαστικό μου εισητήριο, με το αυτοκίνητό μου απ'έξω, με τη μπυρίτσα μου πριν , με τη μπυρίτσα μου μετά. Και με τις χολς το βράδυ επειδή θα έχει κλείσει η φωνή μου φωνάζοντας ΠΑΟΚ.

Υ.Γ Μεγαλύτερος βλαξ απ'τον Ζαγόρ για μένα δεν υπάρχει. Σε μια περίοδο που αν έβαζε και για πρόεδρος της δημοκρατίας θα εκλεγόταν παμψηφεί, με λυμένο το οικονομικό του ούτως η αλλως, με την οικογένειά του, με τα σέα και τα μεα του, ήρθε να μπλέξει που;;;;;;;;;;;;;;
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Αφηνω τα πραγματα να ρολλαρουν απο ανθρωπους που ειναι χρονια στο κουρμπετι..
Κανω σοβαρη κριτικη εκει που πρεπει και οταν πρεπει..
Προσπαθω αν και δεν τα καταφερνω παντα να μην σπερνω διχωνιες...
Δεν μπινελικωνω σε καθε ηττα..
Παω σε ολα τα ματς στην Αθηνα μια και μενω πλεον εδω...
Ανεβαινω οποτε μπορω Τουμπα..
Και τον αδερφο μου απο τα 6 στα ματσακια να βλεπει τον λαο και να γουσταρει...
Προσπαθω για διαρκειας καθε χρονο..ΣΤΗΝ 4
Γηπεδο με παρεα για χαβαλε 3ωριτσες πριν για καμια ρετσινα Οπωσδηποτε να δουμε τη μπαλιτσα να φωναξουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ..Να γελασω μαζι με τον καθε αγνωστο που εχει απιστευτη εμπνευση στο μπινελικι..ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Και να φυγουμε ευχαριστημενοι...
Και γιουχα θα ριξουμε εννοητε...Και σε πορεια για τον ΠΑΟΚ θα κατεβουμε...Και ξυλο με τους μπατσους θα παιξουμε...Οχι ομως συνεχεια.. Και ουτε θα πλακωνομαι με τον διπλα γιατι διαφωνουμε...
ΑΥΤΑ..Εσυ τι λες... Μου λειπει κατι..???
ampalaeos

Επισης despe, την ειδαμε ξεκαθαρα την συμπαρασταση της παε στους φυλακισμενους, με κατι γαματες φορμες που τους εστειλαν.. σε αυτους που μειναν στην μπουζου για 1 χρονο ανευ λογου μεχρι να τους πουν αθωους. Επισης το ποιος φωναζει για τους φυλακισμενους, ποιος συμπαραστεκεται, ποιος κανει μοκο και ποιος τους κραζει κιολας (!!), ειτε απο το φορουμ ειτε απο το γηπεδο, ξερουμε..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Kranatos έγραψε:
tasos81pl έγραψε:είναι ντροπή κάποιοι να βρίζουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. ΝΤΡΟΠΗ.
και μόνο που ασχολείστε με 20 άτομα που το έκαναν τους δίνετε αξία.τέλος.
20 άτομα..?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο χουλκ, ο σούπερμαν, ο μπάτμαν, ο κάπτεν αμέρικα, ο ποπάυ και η παρέα τους..
Και ο Κρανάτος 21ος..
Και μια λοιπόν που είμαι μέσα σ'αυτή την παρέα νομίζω έχουμε ξεκαθαρίσει άπειρες φορές πως οι λόγοι που κράζουμε τον συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ αγωνιστικοί και είναι λόγοι περηφάνιας και υποχρέωσης απέναντι στους αγώνες που δώσαμε το καλοκαίρι του 06..

μπάφε εσύ πιστεύει ότι αν έρθει η ώρα (που μακάρι να μην έρθει για το καλό του ΠΑΟΚ) να ακούσει μπινελίκι ο Ρώσος θα κωλώσουμε..?
Εγώ για την πάρτη μου πάντως σου υπογράφω το αντίθετο..
Μια ζωή στον ΠΑΟΚ πληρώνω..
Αν ποτέ πληρωθώ να μου κοπεί το χέρι εκείνη τη στιγμή..
Κρανατε μαλλον εσυ δν εισαι απο τους προνομοιουχους...εισαι minion...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Kranatos έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Οταν ΒΡΙΖΕΙΣ κομματι της ομαδασ ΜΟΥ, κατα συνεπεια και κομματι ΜΟΥ, θα σε ΒΡΙΣΩ οσο χειροτερα μπορω.

Αν ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ κομματι της ομαδας ΜΟΥ, θα σε ΓΙΟΥΧΑΡΩ

ετσι παει "αδερφε".... θα αντιμετωπιζεσαι οπως αντιμετωπιζεις την ομαδα ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ και να εισαι, ειτε λεγεσαι κρανατος4 ειτε κρανατος7, ΔΕΝ με ενδιαφερει

σημερα ΔΕΝ κραξατε παικτη... ΒΡΙΣΑΤΕ παικτη....
Βρίσαμε, βρίσατε, τις φάγατε, ε μην κλαίγεστε..
Με το ίδιο σκεπτικό αν εγώ αύριο μεθαύριο σε βρίσω κι εσύ έρθεις και με πλακώσεις πώς θα σου φανώ αν βγαίνω και κλαίγομαι για τον "αλήτη" που με κοπάνησε..?
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΡΕ;;;;;; ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ....ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ;;;;;;
Kranatos

Ratm δεν σε είδα όμως να κάνεις σοβαρή κριτική χωρίς να σπείρεις διχόνιες στον αμπαλαέο μιας κι εσύ ξεκίνησες την μεταξύ σας "κόντρα"..
Εγώ φίλε μου δεν είμαι αρμόδιος να σου πω αν αυτά που κάνεις για τον ΠΑΟΚ είναι αρκετά αν και ταπεινή μου άποψη είναι πως όταν αγαπάς κάτι αυτά που κάνεις για να αποδείξεις την αγάπη σου ποτέ δεν θα είναι αρκετά..
Παρόλα αυτά διακρίνω σ'εσένα ένα τσακαλάκι νεαρό σε ηλικία (αν δεν κατάλαβα καλά και προσβληθείς ζητώ συγνώμη) το οποίο γουστάρει όχι μόνο να βλέπει 2 ώρες τη βδομάδα ΠΑΟΚ αλλά να ζει ΠΑΟΚ 24/7 με μοναδικό "ελάττωμα" (το βάζω σε εισαγωγικά διότι δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεσαι εσύ) την πληροφόρηση για τα του ΠΑΟΚ αποκλειστικά από ειδησεογραφικές πηγές (οι οποίες πολλές φορές είναι κατευθυνόμενες)..
Αν θέλεις κι επειδή είσαι και στην Αθήνα δοκίμασε την Τετάρτη στο Περιστέρι να βρεις τα παιδιά του Πανελληνίου και να κανονίσεις να πιεις μαζί τους έναν καφέ στο σύνδεσμο..
Kranatos

psykoman έγραψε:
Kranatos έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Οταν ΒΡΙΖΕΙΣ κομματι της ομαδασ ΜΟΥ, κατα συνεπεια και κομματι ΜΟΥ, θα σε ΒΡΙΣΩ οσο χειροτερα μπορω.

Αν ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ κομματι της ομαδας ΜΟΥ, θα σε ΓΙΟΥΧΑΡΩ

ετσι παει "αδερφε".... θα αντιμετωπιζεσαι οπως αντιμετωπιζεις την ομαδα ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ και να εισαι, ειτε λεγεσαι κρανατος4 ειτε κρανατος7, ΔΕΝ με ενδιαφερει

σημερα ΔΕΝ κραξατε παικτη... ΒΡΙΣΑΤΕ παικτη....
Βρίσαμε, βρίσατε, τις φάγατε, ε μην κλαίγεστε..
Με το ίδιο σκεπτικό αν εγώ αύριο μεθαύριο σε βρίσω κι εσύ έρθεις και με πλακώσεις πώς θα σου φανώ αν βγαίνω και κλαίγομαι για τον "αλήτη" που με κοπάνησε..?
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΡΕ;;;;;; ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ....ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ;;;;;;
ΝΑΙ..
Εσύ..?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ειμαι αλλα μαλλον οχι τοσο αρχιδατος σαν και σενα να δερνω ''αδερφους'' μου.....

υ.γ.Πειραζει να ρωτησω την ηλικια σου η θα δειρεις και μενα;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 16 Δεκ 2013, 03:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ampalaeos

Μην θυμηθω και τα του λοπεζ οταν μπηκα καποτε στο φορουμ να σας πω πως πεσαν μιζες και το μονο που δεν ζητησατε τοτε ηταν τον αποκεφαλισμο μου... Γραπτα ειναι και μενουν, μπορειτε να ελενξετε τι εχω πει και τι δεν εχω πει. Πραγματικα κριμα που βγαινω αληθινος, γιατι συνηθως θα μπω για να πω 2 πραγματα που θα πρεπει να ξερει ο καθε ΠΑΟΚτσης και τπτ αλλο. Δεν μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις, ουτε εχω βιτσια να καθομαι να με βριζουν και να με χλευαζουν.

Αυτα και καλο βραδυ γιατι πηγε αργα.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

και μόνο το γεγονός ότι σε κάθε ματς αναλωνόμαστε 70 λεπτά να βρίζουμε τις μάνες των αντιπάλων αντί να φωνάζουμε ΠΑΟΚ δείχνει την κατάντια μας. Τώρα το ότι βρίζουμε νυν παίκτες της ομάδας οι οποίοι προσπαθούν για το καλύτερο όποιον παρελθόν και να έχουν νομίζω ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.....
Kranatos

Εντάξει ρε φίλε εσύ όταν σε βρίζουν μπορεί να λες κι ευχαριστώ..
Δικό σου θέμα είναι και δεν είναι θέμα βάρους όρχεων..
Για μένα αυτός που κοπανάει αδερφό είναι το ίδιο λάθος μ'αυτόν που βρίζει αδερφό..
Καμία διαφορά..
Χθες υπήρξαν 2 άρρωστες καταστάσεις..
Λήγει εκεί το θέμα κ πάμε παρακάτω προσπαθώντας να μην επαναληφθούν..
Τώρα για την ηλικία μου είναι προσωπικό δεδομένο και αρκούμε στο να σου πω ότι τα -άντα τα έχω πατήσει..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Εγω ενα πραγμα θελω μονο να σου πω...επειδη υποψιαζομαι με ποιον συνδεσμο εχεις σχεσεις...
Προσεχε τι ακους...και απο ποιους το ακους...και καποια στιγμη θα καταλαβεις αρκετα πραγματα...και θα αναθεωρησεις ακομη περισσοτερα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”