Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
1. αναρωτιέμαι, θα πήγαινα να δουλέψω σε ξενοδοχείο π.χ. σε μια χώρα που το πόσων αστέρων ξενοδοχείο είσαι καθορίζεται στο μέσο της τουριστικής περιόδου; Και αν πήγαινα, θα το έκανα γιατί κύριο χαρακτηριστικό μου είναι ο επαγγελματισμός μου;
2. η απόκτηση δανεικών έχω μια εντύπωση ότι είναι κομμάτι του σχεδιασμού. Και αυτήν και τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους θα αποκτούμε αρκετούς δανεικούς ποδοσφαιριστές. Διότι καλλιεργούμε σχέσεις με άλλες ομάδες, οι παίχτες μας στοιχίζουν πιο φθηνά, δεν έχουμε τη δυνατότητα/ικανότητα πωλήσεων ώστε να κάνουμε απόσβεση σε παίχτες αγορασμένους (σε αντίθεση με παίχτες από τις ακαδημίες).
2. η απόκτηση δανεικών έχω μια εντύπωση ότι είναι κομμάτι του σχεδιασμού. Και αυτήν και τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους θα αποκτούμε αρκετούς δανεικούς ποδοσφαιριστές. Διότι καλλιεργούμε σχέσεις με άλλες ομάδες, οι παίχτες μας στοιχίζουν πιο φθηνά, δεν έχουμε τη δυνατότητα/ικανότητα πωλήσεων ώστε να κάνουμε απόσβεση σε παίχτες αγορασμένους (σε αντίθεση με παίχτες από τις ακαδημίες).
- Metagrafakias
παιδες επειδη εχω ανταλλαξει μερικες κουβεντες με το τσιστιακοφ στο φβ(δεν ξερω αλλα μου απανταει) του ειχα πει να μην παρει αλλους δανεικους και οτι δεν χτιζονται ετσι ομαδες κλπ κλπ και η απαντηση του ηταν γιατι οχι δανεικους???οι δανεικοι ειναι καλη λυση..δοκιμαζεις και αμα σου κανει τον παιρνεις....απ'οτι καταλαβατε σωτηρια δεν υπαρχει...και τον ιανουαριο δανεικους θα παρουμε οποτε μην ελπιζετε σε τρελα πραγματα.....συγνωμη που θα το πω αλλα ο ιβαν δεν εχει σκοπο να τα χωσει χοντρα για παικτες!!!τελος ας πω και εγω την γνωμη μου για το ποιους θα ηθελα!!!!3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ 8ΑΔΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ!!!Θαπατερ,σαμιρ,μαλεζας!!!!για αγορα παντα μιλαμε....
- desperando
- Επικοινωνία:
απορω πως γινεται ολοι να θυμουνται την δηλωση του ιβαν για ροναλντινιο και με την πρωτη ευκαιρια να την χρησιμοποιουνστην επιχειρηματολογια τους και κανεις να μην θυμαται τι ειπε για την φορολογηση στην ελλαδα και με ποιον τροπο μπορει η ΠΑΕ να γλυτωσει καποια χρηματα.
για οσους λοιπον δεν θυμουνται ή κανουν πως δεν θυμουνται ας τους το υπενθυμισω.
ειπε λοιπον ο ιβαν οτι ενας τρπος για να γλυτωσεις απο την υπερβολικα υψηλη φορολογια ειναι να τον παρεις αλλα να φαινεται ως δανικος απο μια τριτη ομαδα, στην χωρα της οποιας το ποσοστο φορολογησεις ειναι χαμμηλο.
τετοιες χωρες ειναι η ρωσια,η τουρκια και οι χωρες των βαλκανιων
γι αυτο μην βγαζετε τοσο μεγαλο γκαϊλε με τους δανικους
για οσους λοιπον δεν θυμουνται ή κανουν πως δεν θυμουνται ας τους το υπενθυμισω.
ειπε λοιπον ο ιβαν οτι ενας τρπος για να γλυτωσεις απο την υπερβολικα υψηλη φορολογια ειναι να τον παρεις αλλα να φαινεται ως δανικος απο μια τριτη ομαδα, στην χωρα της οποιας το ποσοστο φορολογησεις ειναι χαμμηλο.
Φερνεις Σισε τωρα και σιγουρευεις τη δευτερη θεση, χτυπας στα ισα γαυρο για κύπελλο και εχεις ενα τανκ εμπειρο μπροστα για τα προκριματικα. Α και μην αναφερετε περι οπαδισμου γιατι εχεις κατσουρανη στην εντεκαδα. Επαγγελματιες ειναι
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, δεν διαφωνώ και δεν το έχω ξεχάσει, όμως πώς θα υπάρξει σταθερός κορμός στην ομάδα με τους δανεικούς;;desperando έγραψε:απορω πως γινεται ολοι να θυμουνται την δηλωση του ιβαν για ροναλντινιο και με την πρωτη ευκαιρια να την χρησιμοποιουνστην επιχειρηματολογια τους και κανεις να μην θυμαται τι ειπε για την φορολογηση στην ελλαδα και με ποιον τροπο μπορει η ΠΑΕ να γλυτωσει καποια χρηματα.
δλδ ρε συ Roman πόσο πιο λιανά να στο κάνει ο άνθρωπος...σου λέει ότι υπάρχει μια πιθανότητα οι δανεικοί να είναι "δανεικοί"
Μακάρι οι δανεικοί που θα έρθουν (αν έρθουν) να αξίζουν και να μείνουν καλοκαίρι. Αν υπάρχει μια καλή οψιόν αγοράς γιατί όχι; Απλά πρέπει να γίνουν προσεκτικές επιλογές.
- efthimis_paok
Δεν μπορεί να ερθει ο σισσε. Εχει μείνει ελεύθερος και δεν εχει ομάδα για να ερθει "δανεικός"!!! 

- Μπαρκαρούτσος
Οκ, το έπιασα.lefis έγραψε:δλδ ρε συ Roman πόσο πιο λιανά να στο κάνει ο άνθρωπος...σου λέει ότι υπάρχει μια πιθανότητα οι δανεικοί να είναι "δανεικοί"
Cut me some slack, 8:44 είναι!

Απο κάποιο σάιτ .....τι έγινε ο σιφο δεν στον βαζελο ;
Η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο βύθισε σε σκέψεις τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και κυρίως για την εμφάνιση του "Σίφο".
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δέχεται τα... πυρά καθώς φαίνεται πως δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.
Η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο βύθισε σε σκέψεις τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και κυρίως για την εμφάνιση του "Σίφο".
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δέχεται τα... πυρά καθώς φαίνεται πως δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.
Μονο μην μας φερουν καναν ιγκλεσιας, θα ειναι για κλωτσιες.Ειπαμε μεταγραφες μονο αν οποιος ερθει ειναι καλυτερος απο τους ηδη υπαρχοντες.Ποσο καλυτερος ειναι αληθεια ο Ιγκλεσιας απο τον Λαζαρ η και τον Τζιολη;
Ξέρει κανείς εάν μπορούμε να φέρουμε πίσω δανεικό μας τώρα; προφανώς θα πρέπει να υπάρχει σχετικός όρος, αλλά λέω μήπως είχε βγει όταν έκλεισαν οι δανεισμοί.
Πχ ο Ιντζίδης που τα πάει καλά κάτω, μήπως θα μας χρησίμευε σαν αντι-Λόπεθ; ή, στον αντίποδα, ο Πόποβιτς που σκουπίζει πάγκο, δεν θα ήταν καλύτερα είτε να προπονείται με εμάς αντί του Πλάτανα ή έστω να πάει κάπου που να παίζει;
Πχ ο Ιντζίδης που τα πάει καλά κάτω, μήπως θα μας χρησίμευε σαν αντι-Λόπεθ; ή, στον αντίποδα, ο Πόποβιτς που σκουπίζει πάγκο, δεν θα ήταν καλύτερα είτε να προπονείται με εμάς αντί του Πλάτανα ή έστω να πάει κάπου που να παίζει;
- ΑποστόληςΑ
Stopper
Αμυντικό χαφ
Δεξί εξτρέμ ή 10ρι.
Κατά την άποψή μου αυτούς χρειαζόμαστε: 3 παίκτες πολύ καλούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όχι παικτάκια τύπου Πελέ ή Ντε Βιτσέντι. Ας είναι δανεικοί, αλλά οπωσδήποτε με option αγοράς.
Αμυντικό χαφ
Δεξί εξτρέμ ή 10ρι.
Κατά την άποψή μου αυτούς χρειαζόμαστε: 3 παίκτες πολύ καλούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όχι παικτάκια τύπου Πελέ ή Ντε Βιτσέντι. Ας είναι δανεικοί, αλλά οπωσδήποτε με option αγοράς.