Schalke FC-PAOK 21/8, 21:45, ΔΤ
Re: Schalke FC-PAOK 21/8, 21:45, ΔΤ
Σαν το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την αρκουδα κανουν .....εφεση εφεση μου φαινεται οτι για κατι "αλλο" πανε εκει....
Διαβάζω,ενδέχεται να ξεκινήσει ο Λόρενς αντί του Αθανασιάδη,πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Πιο ορθολογικό μου φαίνεται έτσι το σχήμα..Ασε που τον Ιρλανδό τον πιστεύω πολύ,ειδικά με σοβαρό προπονητή.Τόσα χρόνια δεν ήταν τυχαία στην Πρέμιερ Λιγκ..
Τιποτα δε γινεται.Rizla έγραψε:An δικαιωθει στις 28 Αυγουστου τι γινεται?![]()
![]()
![]()
Βέβαια, από τη στιγμή που απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο ουκρανικός σύλλογος και το Σάλκε - ΠΑΟΚ διεξαχθεί κανονικά, δε θα μπορεί να επηρεάσει την παρουσία της ομάδας μας στο Champions League ακόμη και αν το CAS τους δικαιώσει την ερχόμενη Τρίτη (πράγμα απίθανο με όσα διαρρέουν)
Δείτε πόσο προκλητικοί είναι οι άνθρωποι στην Αθήνα.. Δείτε πόσο λαχταράν να αποκλειστεί Ο ΠΑΟΚ μας για να μη χάσουν τα μύρια από την ουεφα. Δείτε προπαγάνδα. Μέχρι και στο στοίχημα φανέλα της Σαλκε φοράνε.http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JHqcMnC04U
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί το βράδυ της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο της “Veltins Arena” απέναντι στη Σάλκε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ φορώντας την κλασική ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση με άσπρο παντελονάκι και άσπρες κάλτσες. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα φοράει την ανοιχτόχρωμη μπλε φανέλα.
Από την πλευρά της η γηπεδούχος γερμανική ομάδα θα παραταχθεί με τις νέες πράσινου χρώματος εμφανίσεις της, μαύρα παντελονάκια και μαύρες κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακας της Σάλκε θα φοράει κόκκινη εμφάνιση.
Γκ@υλαα!
Από την πλευρά της η γηπεδούχος γερμανική ομάδα θα παραταχθεί με τις νέες πράσινου χρώματος εμφανίσεις της, μαύρα παντελονάκια και μαύρες κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακας της Σάλκε θα φοράει κόκκινη εμφάνιση.
Γκ@υλαα!

αν το δίλημμα μας είναι Λώρενς ή Κάτσε, τότε το συμπέρασμα είναι ότι θα πάμε με 433 με 2 6αρια (Τζιόλη,Λαζάρ).
Χακόμπο
4αδα άμυνα
Λαζάρ/Κάτσε ......... Τζιόλης
Λώρενς/?Κάτσε/Λαζάρ
Λουκάς........................Στόχ
Σάλπι.
φούλ κόντρα. μου αρέσει.
αν συνυπολογίσουμε μάλιστα ότι η μεγάλη δύναμη της σάλκε είναι στα άκρα (τι μου θυμίζει, τί μου θυμίζει), το εν λόγω σύστημα θα μπορεί να δώσει τα απαραίτητα ντουμπλαρίσματα με Λαζάρ και Κάτσε/Λώρενς.
Χακόμπο
4αδα άμυνα
Λαζάρ/Κάτσε ......... Τζιόλης
Λώρενς/?Κάτσε/Λαζάρ
Λουκάς........................Στόχ
Σάλπι.
φούλ κόντρα. μου αρέσει.
αν συνυπολογίσουμε μάλιστα ότι η μεγάλη δύναμη της σάλκε είναι στα άκρα (τι μου θυμίζει, τί μου θυμίζει), το εν λόγω σύστημα θα μπορεί να δώσει τα απαραίτητα ντουμπλαρίσματα με Λαζάρ και Κάτσε/Λώρενς.
-
1-3 το ματς...
γραψτε το..
Λουκας-Στοχ-Κατσουρανης...
Υ.Γ. ρε Ιβανε...μολις περασουμε τους ''κρυοκωλους''...
φερε πισω ρε το Παοκτσακι απο το κωλοχωρι τις Γερμανιας που παιζει...
...και με τριαδα Στοχ-Λουκας-Βιερινια....
να γινει η Τουμπα το καινουργιο ''θεατρο των ονειρων''....
γραψτε το..
Λουκας-Στοχ-Κατσουρανης...
Υ.Γ. ρε Ιβανε...μολις περασουμε τους ''κρυοκωλους''...
φερε πισω ρε το Παοκτσακι απο το κωλοχωρι τις Γερμανιας που παιζει...
...και με τριαδα Στοχ-Λουκας-Βιερινια....
να γινει η Τουμπα το καινουργιο ''θεατρο των ονειρων''....
- PAPA TSIBIKOS
+4Odi έγραψε:Διαβάζω,ενδέχεται να ξεκινήσει ο Λόρενς αντί του Αθανασιάδη,πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Πιο ορθολογικό μου φαίνεται έτσι το σχήμα..Ασε που τον Ιρλανδό τον πιστεύω πολύ,ειδικά με σοβαρό προπονητή.Τόσα χρόνια δεν ήταν τυχαία στην Πρέμιερ Λιγκ..
[youtube]TI4hJ1A13Ds[/youtube]
***οπου ιταλια,,,, γερμανια!!!!
κ μονο που το φανταζομαι να ακουγεται αυριο μεσα στο γηπεδο εν χωρο απο τα γυμνα κομαντο πραγματικα ανατριχιαζω κ συγκινουμε!!!
αρε αδερφια το δεος που μας προκαλει αυτη η ομαδαρα ο Π.Α.Ο.Κ
τελειωμο δεν εχει!!!!
***οπου ιταλια,,,, γερμανια!!!!
κ μονο που το φανταζομαι να ακουγεται αυριο μεσα στο γηπεδο εν χωρο απο τα γυμνα κομαντο πραγματικα ανατριχιαζω κ συγκινουμε!!!
αρε αδερφια το δεος που μας προκαλει αυτη η ομαδαρα ο Π.Α.Ο.Κ
τελειωμο δεν εχει!!!!
Δεν ξέρω εάν έχει γίνει αναφορά στις προηγούμενες σελίδες αλλά, η ΔΤ εκπέμπει
Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι εξέπεμπε από τη συχνότητα της ΕΤ3. Στο χωριό που είχαμε ψηφιακό, δεν βρήκα τίποτα. Στα Γιάννενα που έχουμε αναλογικό, επίσης τίποτα. Ελπίζω τουλάχιστον μέσω NOVA να μπορέσουμε να το δούμε το ματς.

Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι εξέπεμπε από τη συχνότητα της ΕΤ3. Στο χωριό που είχαμε ψηφιακό, δεν βρήκα τίποτα. Στα Γιάννενα που έχουμε αναλογικό, επίσης τίποτα. Ελπίζω τουλάχιστον μέσω NOVA να μπορέσουμε να το δούμε το ματς.
Εγώ πιάνω ένα ΔΤ αλλά συνέχεια κολλάει..
Επίσης δεν έδειχνε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που το είχα τσεκάρει..
Τι φάση?
Edit: Το βρήκα να μην κολλάει.. Αυτό που δείχνει τώρα παιδικό Σόνικ δεν είναι?
Τι φάση?
- teo4giannitsa
Κινουμενα σχεδια με κατι σκατοφατσες δειχνει τωραParolos έγραψε:Εγώ πιάνω ένα ΔΤ αλλά συνέχεια κολλάει..
Τι φάση?

Ωραία αυτό είναι..
Ο Σόνικ είναι ρε τί σκατόφατσες? Δεκαετία 90' SEGA κι έτσι..
Ο Σόνικ είναι ρε τί σκατόφατσες? Δεκαετία 90' SEGA κι έτσι..