To γ@μησες ρε μαν... ας παρουμε πρωταθλημα και θα βρεθει αλλος Στοχ... τι ειναι αυτα που λες?hitman έγραψε:Το να λέμε πόσο παιχταράς είναι καταντά κουραστικό...επικό το τρολλάρισμα του τερματοφύλακα στο πέναλτι.
Αν δεν τον κρατήσουμε θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση το επόμενο καλοκαίρι, ακόμη κι αν έχουμε πάρει πρωτάθλημα.
11.Miroslav Stoch
Re: 11.Miroslav Stoch
Η προοπτική είναι να φτιάχνεις ομάδα με αργά και σταθερά βήματα, δηλαδή να παίρνεις έναν Στοχ κάθε χρονιά.
Αν είναι κάθε χρόνο να διώχνεις Στοχ και να φέρνεις Στοχ είσαι στάσιμος και αποτυχημένος.
Μεγάλο έγκλημα αν δε μείνει, εφόσον θέλει φυσικά.
Αν είναι κάθε χρόνο να διώχνεις Στοχ και να φέρνεις Στοχ είσαι στάσιμος και αποτυχημένος.
Σε αυτο ναι αλλα εννοω οτι αν παρουμε πρωταθλημα ναι μεν θα στεναχωρηθουμε αν μας φυγει ο Στοχ αλλα πλεον θα εχουμε και τα φραγκα αλλα και το δολωμα ομιλοι τσαμπιονς λιγκ για να ερθουν κι αλλοι στοχ πιο ευκολα πλεονhitman έγραψε:Η προοπτική είναι να φτιάχνεις ομάδα με αργά και σταθερά βήματα, δηλαδή να παίρνεις έναν Στοχ κάθε χρονιά.
το τσ λου ειναι η μαγικη λεξη.......μπορεις να παρεις το πρωταθλημα? εκει ειναι ολη η ιστορια.
Πιστευω οτι αν ολα πανε οπως εχουν ξεκινησει, θα τον αγορασουμε.
Το θεμα ειναι να θελει.
Και γιατι να μην θελει να μεινει? Να γυρισει πισω και να μην παιζει καν ευρωπη αφου ειναι τιμωρημενοι οι Τουρκοι?
Το θεμα ειναι να θελει.
Και γιατι να μην θελει να μεινει? Να γυρισει πισω και να μην παιζει καν ευρωπη αφου ειναι τιμωρημενοι οι Τουρκοι?
-
kataramenos5 έγραψε:Ταγματάρχη ακομα "κολλημένος" στο ..παρελθόν?
αδελφε μου Κατ5
τον Στοχ τον ξεραμε οτι ειναι ειναι παικταρας...και μας το δειχνει καθε μερα το αλανι...
αλλα...
το να εχει παικταραδες η ομαδα δεν αναιρει την ''καψουρα'' που εχω με τον Βιερινια....
και μαλιστα τωρα μου λειπει ποιο πολυ, γιατι τωρα ξερω οτι μαζι με τους Στοχ-Λουκας,θα καναν μια τριπλετα
....φωτια και λαυρα....
...ξερεις ποσες φορες εχω κλεισει τα ματια και εχω φανταστει την τριαδα...Στοχ-Λουκας-Βιερινια...
να ''ξεσκιζουν''την Π@υτανα'' την Σαλκε....
παρα...μα παρα... πολλες φορες....
αλλα δυστυχως....
μια ζωη...μισες δουλιες...
....λυπηθηκαν τα 7-8-10 εκατ. που θα εδιναν...και εχασαν τα 17-18-20 που θα επαιρναν.....
τελος παντων...
ποιος ειμαι εγω που θα ζητησω και τα ''ρεστα'' απο πανω....
...βρε ας τον τρελο(Ταγμα) στην τρελα του ...που λεει και το τραγουδι

- kataramenos5
Με οποιο ΠΑΟΚτσακι μιλάω τελευταία αδελφέ ,αυτα τα ίδια λογια ακούω.Κατα τη γνώμη μου πάντως το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο.Δε μπορούσες να φτιάξεις καλή ομάδα σε ένα μήνα και αν τύχαινες σε κάποια άλλη πιο δυνατή δε σε γλίτωνε ο Βιέρι και ο Στοχ.Αλλα τι συζητάμε, παλι γκόλ χερι πέναλτι και τα τρία κακά της μοίρας μας.Δυστυχώς αυτή η τελευταία για τον ΠΑΟΚτση δεν αλλάζει.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: γιατι τωρα ξερω οτι μαζι με τους Στοχ-Λουκας,θα καναν μια τριπλετα
....φωτια και λαυρα....
....
αλλα δυστυχως....
μια ζωη...μισες δουλιες...
...
....λυπηθηκαν τα 7-8-10 εκατ. που θα εδιναν...και εχασαν τα 17-18-20 που θα επαιρναν.....
Στην περιπτωση του Στοχ ο Σαββοδης πλεον εχει "παγιδευτει" και θα κληθει να αποδειξει τις προθεσεις του.Αν συνεχισει να εχει αυτη την αποδοση και στο τελος δεν τον αποκτησουμε η απογοητευση του κοσμου θα ειναι μεγαλη και αντε να τον πεισεις μετα οτι πραγματικα εχεις υψηλους στοχους,ασε που αν τον αφησεις ειναι πολυ πιθανο να σκασει κανας μαριδακης,να στον παρει και μετα θα το φυσας και δεν θα κρυωνει.
Σιγά την παγίδα στην οποία έπεσε ο στόχ ειναι σίγουρη επένδυση ετσι και αλλιώς δεν θα πανε χαμένα τα 3,5 εκατ της ρητρας ,δεν ένας κανένα κοροϊδίο ο Ιβαν να μην το βλέπε και να το ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ στα φόρουμ του Ίντερνετ
- kataramenos5
Το θεμα ειναι ν αποφύγει τις "κακες" παρέες

πηγη foursquare.com/

πηγη foursquare.com/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 05 Σεπ 2013, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η φωτογραφία αυτή είναι πριν την πρωινή κυριακάτικη λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, όπου τα παιδιά πηγαίνουν ανελλιπώς. Αμέσως να τους κατηγορήσετε. 

ρε τρισκατάρατε πού είναι η αντρική σου αλληλεγγύη και ανεβάζεις τέτοιες φωτο; ο Κατσούρ παντρεμένος είναι . απαράδεκτε!!! 

- PAOKSaLoNiCa
Θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι ανιψιά του..όχι ;
Χαχαχαχα
Sent from my iPhone using the force.
Χαχαχαχα
Sent from my iPhone using the force.