15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Ποιος τον έφερε ειναι το θέμα. Γιατί εύκολα κατηγορούμε κάποιους με της μεταγραφές. Καλά ειναι να πούμε και ένα μπράβο.
οποτε να πουμε μπραβο στον Σαντος
κοβει το ματι του...
απο την 1η μερα που ηρθε τα χα πει, ειναι τεραστιον πουλεν μου ο πορτογαλος και χαιρομε αφανταστα που μας δικαιωνει οσοι τον πιστεψαμε απο την αρχη.

κοβει το ματι του...
απο την 1η μερα που ηρθε τα χα πει, ειναι τεραστιον πουλεν μου ο πορτογαλος και χαιρομε αφανταστα που μας δικαιωνει οσοι τον πιστεψαμε απο την αρχη.
Μπα δεν λέμε ρε φίλε φαγώθηκες μονο ια κραζουμε ξέρουμε τα θετικά τα πνιγούμεRealcon έγραψε:Ποιος τον έφερε ειναι το θέμα. Γιατί εύκολα κατηγορούμε κάποιους με της μεταγραφές. Καλά ειναι να πούμε και ένα μπράβο.

εκανε ενα λαθος στο α....πολυ καλος και παλι στις επεμβασεις..δημιουργουμε παραδοση με κεφαλοσσφαιριστες πορτογαλους...Νομιζω ισως ο σταθεροτερος απο την αρχη της χρονιας....φτου φτου και μαθημα σε παε για το που να κοιταει παικτες,,,
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω το καλύτερο στόπερ που παίζει στην Ελλάδα και με διαφορά. Μπράβο παλίκαρε!
Συμφωνώ κ αν έρθει κ ο Μαλεζάς μιλάμε για το καλύτερο δίδυμο με διαφορά στο ελλαδιστάν..
Το είχα γράψει για τον Μαλεζά, θα είναι η καλύτερη μεταγραφή... Χριστουγεννιάτικη

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω το καλύτερο στόπερ που παίζει στην Ελλάδα και με διαφορά. Μπράβο παλίκαρε!
Είναι κοντός.
Επαιζε στη Μπενφικα Β.
Μας τον φόρτωσε ο Σαντος και τα παιδιά του.
Εκτος των άλλων ειναι ο Τζιωλης ΠΙΟ ψηλος και αργος.
Να φυγουν και οι δύο.
Να φυγει και ο UCEKACE να μεινει μονο ο ΓΚΑΡΣΙΑ που είναι ψηλος και γρηγορος.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Αρχημηνια και αρχή Χρόνια ο Μαλεζας θα είναι στην Τούμπα ξανάdanirifle έγραψε:καλοκαιρινή

- xrictoforoc
Μπράβο ρε παιχταρά!2 γκολ πολύ καλή αμυντική παρουσία...τι άλλο να ζητήσουμε;Πολλά μπράβο για την σταθερότητα σου...νομίζω ότι βρήκαμε ένα μεγάλο στόπερ!
- Vet_eranos
--------------------------------JACOBO------------------------------------------
-----------------MALEZAS------------------VITOR-------------------------------
--------------------------------KATSOUR------------------------------------------
SALPI-----------------------------------------------------------------------LINO
-------------------TZIOLIS-----------------LAZAR-------------------------------
---------------------------------STOCH(ελευθ.ρολο)------------------------------
-----------------KLAUS---------------------NECINT----------------------------------
Ενταξει μη βαρατε, προσωπικα θα το δοκιμαζα..
1.Εχεις Σαλπι-Λινο που μπορουν-οσο αντεχουν τα πνευμονια τους- να παρουν ολη την πτερυγα τους αμυντικα κ επιθετικα
2.Εχεις 2 κολωνες στην αμυνα, με την σιγουρια που αυτες μπορουν να εμνευσουν.
3.Εχεις τον Κατσουρ σε επικουρικο ρολο στην αμυνα κ πιο απελευθερωμενο για να κατεβει-επιτελους-σωστα η μπαλα στα χαφ.
4.Εχεις αποφορτισμενους απο καθαρα αμυντικογενη ρολο τους Τζιολη-Λαζαρ για να ασχοληθουν κ λιγο με την οργανωση κ να κερδισουν μετρα.
5.Εχεις το μεγαλο σου ατου(Στοχ) να κινειται οπου αυτος βρισκει μετρα-κενο χωρο να συνδυαστει ειτε με τους πλαγιους Σαλπι-Λινο ειτε να ''χωθει'' στο ριμπαουντ-σπασιμο των επιθετικων
6.Εχεις 1 θωρηκτο-Νεσιντ να απασχολει τα νταμαρια κ τον Κλαους απελευθερωμενο να κανει το one-touch παιχνιδι που ειναι το φορτε του..
-ναι ειναι λιγο αναχρονιστικο, ναι ειναι ολιγον τι κατενατσιο αλλα να υπενθυνισω οτι σιγα-σιγα αρκετες ομαδες, μεγαλες ομαδες οχι τυπου Σ.Τζιωλη κ Σ.Παπαδοπουλου, που το υιοθετουν..
-Μοναδικο μειονεκτημα που βρισκω ειναι οτι αν βρεις ομαδα απεναντι σου με καλο οβερλαπ στις πτερυγες εχεις θεμα..
**Ειμαι αρκετα οφ-τοπικ αλλα μου το σφηνωσε στο μυαλο η πιθανη? επιστροφη Μαλεζα αναφερομενη ανωθεν..
-----------------MALEZAS------------------VITOR-------------------------------
--------------------------------KATSOUR------------------------------------------
SALPI-----------------------------------------------------------------------LINO
-------------------TZIOLIS-----------------LAZAR-------------------------------
---------------------------------STOCH(ελευθ.ρολο)------------------------------
-----------------KLAUS---------------------NECINT----------------------------------
Ενταξει μη βαρατε, προσωπικα θα το δοκιμαζα..
1.Εχεις Σαλπι-Λινο που μπορουν-οσο αντεχουν τα πνευμονια τους- να παρουν ολη την πτερυγα τους αμυντικα κ επιθετικα
2.Εχεις 2 κολωνες στην αμυνα, με την σιγουρια που αυτες μπορουν να εμνευσουν.
3.Εχεις τον Κατσουρ σε επικουρικο ρολο στην αμυνα κ πιο απελευθερωμενο για να κατεβει-επιτελους-σωστα η μπαλα στα χαφ.
4.Εχεις αποφορτισμενους απο καθαρα αμυντικογενη ρολο τους Τζιολη-Λαζαρ για να ασχοληθουν κ λιγο με την οργανωση κ να κερδισουν μετρα.
5.Εχεις το μεγαλο σου ατου(Στοχ) να κινειται οπου αυτος βρισκει μετρα-κενο χωρο να συνδυαστει ειτε με τους πλαγιους Σαλπι-Λινο ειτε να ''χωθει'' στο ριμπαουντ-σπασιμο των επιθετικων
6.Εχεις 1 θωρηκτο-Νεσιντ να απασχολει τα νταμαρια κ τον Κλαους απελευθερωμενο να κανει το one-touch παιχνιδι που ειναι το φορτε του..
-ναι ειναι λιγο αναχρονιστικο, ναι ειναι ολιγον τι κατενατσιο αλλα να υπενθυνισω οτι σιγα-σιγα αρκετες ομαδες, μεγαλες ομαδες οχι τυπου Σ.Τζιωλη κ Σ.Παπαδοπουλου, που το υιοθετουν..
-Μοναδικο μειονεκτημα που βρισκω ειναι οτι αν βρεις ομαδα απεναντι σου με καλο οβερλαπ στις πτερυγες εχεις θεμα..
**Ειμαι αρκετα οφ-τοπικ αλλα μου το σφηνωσε στο μυαλο η πιθανη? επιστροφη Μαλεζα αναφερομενη ανωθεν..
Παιχταροπαιχταρά μου, σιάξε λίγο και τις τοποθετήσεις σου στην άμυνα και θα είσαι η αποκάλυψη της τελευταίας 10ετίας στην άμυνα του ΠΑΟΚ.
4 γκόλ (και 1 που μουλωχτά το πήρε ο Τσέχος
) και είσαι αμυντικός! δές που θα βγάλουμε 1ο σκόρερ απο τα στημένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πουλενάρα μου!
4 γκόλ (και 1 που μουλωχτά το πήρε ο Τσέχος

πουλενάρα μου!
Ε, οχι και μουλωχτά ρε αδελφέ...K_geo έγραψε: (και 1 που μουλωχτά το πήρε ο Τσέχος)
Έσκασα...