Σούλης Μαρκόπουλος
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Mισό τώρα το ειδα. Ψειριστή ή μπρους Λι ή όπως αλλιώς σε λένε Καρνάβαλο εννοείς τον Μαρκόπουλο?
- Aureliano Buendia
Ρε παιδιά από το πουθενά θα μανουριαστούμε τώρα
Δεν είπε και τίποτα φοβερό δηλαδή, πιο πολύ εστίασε στο ότι τα πλαίσια τς ατμόσφαιρας ήταν κόσμια.
Οπότε, μην ξελύνετε το ζωνάρι σας, φλώρους τους είπε στην ουσία
Δεν νομίζω ότι τον Μαρκόπουλο τον απασχολεί το ρουφιανιλίκι των οπαδών της Νέας Ελβετίας και ότι ο νυν μεγαλοεκδότης τους και πρώην προεδρός τους συγχαίρει δημοσίως στο εξώφυλλο την Αστυνομία.
Μία ψιλοαδιάφορη δήλωση έκανε.
Γενικά δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι δηλώσεις αθλητών και προπονητών, σαν να παραδίνουμε αξία.

Δεν είπε και τίποτα φοβερό δηλαδή, πιο πολύ εστίασε στο ότι τα πλαίσια τς ατμόσφαιρας ήταν κόσμια.
Οπότε, μην ξελύνετε το ζωνάρι σας, φλώρους τους είπε στην ουσία

Δεν νομίζω ότι τον Μαρκόπουλο τον απασχολεί το ρουφιανιλίκι των οπαδών της Νέας Ελβετίας και ότι ο νυν μεγαλοεκδότης τους και πρώην προεδρός τους συγχαίρει δημοσίως στο εξώφυλλο την Αστυνομία.
Μία ψιλοαδιάφορη δήλωση έκανε.
Γενικά δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι δηλώσεις αθλητών και προπονητών, σαν να παραδίνουμε αξία.
- emeissaspsirizoume4
αλλο θεμα ρε dc η προσφορα στην ομαδα του και αλλο η συγκεκριμενη δηλωση
η προσφορα ειναι γνωστη σε ολους
και τον τιτλο τον εφερε η διοικηση οι παιχτες ο προπονητης και ο κοσμος δεν τον εφερε μονος του μην τρελενομαστε
η προσφορα ειναι γνωστη σε ολους
και τον τιτλο τον εφερε η διοικηση οι παιχτες ο προπονητης και ο κοσμος δεν τον εφερε μονος του μην τρελενομαστε
- emeissaspsirizoume4
και για μενα foul ειναι αυτος dc
πως να το κανουμε δηλαδη ολοι ιδια γνωμη για ολα θα εχουμε? εμενα με εκνευρισε παρα πολυ εσενα μπορει καθολου αλλον λιγοτερο
πως να το κανουμε δηλαδη ολοι ιδια γνωμη για ολα θα εχουμε? εμενα με εκνευρισε παρα πολυ εσενα μπορει καθολου αλλον λιγοτερο
Από το εκνευρίζομαι μέχρι βγαίνω στην κεντρική και αποκαλώ καρνάβαλο έναν πετυχημένο προπονητή έχει τεράστια διαφορά!!!! Παρεπιπτόντως από την κεντρική έχεις τελειώσει....
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
Θα μπορούσες να γράψεις ότι ο Σούλης είπε μια μαλακία. Όλοι μας λέμε. Κι εγώ κι εσύ.
Αλλά μέχρι να γράψεις αυτό που έγραψες .....
Ξέρεις, καμιά φορά είναι καλό να παραδεχόμαστε και τα λάθη μας.
Αλλά μέχρι να γράψεις αυτό που έγραψες .....
Ξέρεις, καμιά φορά είναι καλό να παραδεχόμαστε και τα λάθη μας.
- emeissaspsirizoume4
να σου πω κατι φιλε δασκαλε που διδασκες δικαιωμα σου να μπαναρεις οποιον θες να περνανε οι αποψεις οποιων συμφωνεις και θελεις εσυ γιατι δικο σου και 2-3 αλλων ειναι το σαιτ,βρηκες τωρα ευκαιρια να μην με αφηνεις να γραφω κεντρικη ενω καμια 50ατομα που με εχουνε βρισει(ακομα και εσυ που πρεπει να εισαι παραδειγμα για ολους εισαι συνεχεια στην ειρωνια) κτλ χωρις να τους εχω βρισει εγω ποτε δεν τους εκανες τιποτα,αυτο τα λεει ολα
οκ το σεβομαι
οκ το σεβομαι
Λες ότι να ναι.... Δε θα μπω στο παιχνιδι σου. Αν νομίζεις ότι υπάρχει άλλος ένας που θεωρεί τον Μαρκόπουλο Καρνάβαλο δείξτον ...
Το site δεν είναι δικό μου.... Κανενός δεν είναι αλλά και όλων μας ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Εκτιμώ απίστευτα την αντίθετη (τεκμηριωμένη) άποψη αλλά με τρελαίνει το μυαλό η "κραυγή". Αυτό που κάνεις εσύ δηλαδή σε τακτά χρονικά διαστήματα
Επίσης εδώ μέσα έχω δει πολλά να γράφονται εν βρασμώ. Ποτέ δεν κράτησα κάτι άσχημο για κάποιον που αναγνώρισε κάποιο σχόλιό του το οποίο έγινε κάτω από πίεση
Το site δεν είναι δικό μου.... Κανενός δεν είναι αλλά και όλων μας ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Εκτιμώ απίστευτα την αντίθετη (τεκμηριωμένη) άποψη αλλά με τρελαίνει το μυαλό η "κραυγή". Αυτό που κάνεις εσύ δηλαδή σε τακτά χρονικά διαστήματα
Επίσης εδώ μέσα έχω δει πολλά να γράφονται εν βρασμώ. Ποτέ δεν κράτησα κάτι άσχημο για κάποιον που αναγνώρισε κάποιο σχόλιό του το οποίο έγινε κάτω από πίεση
- george aspromayros
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μαρκόπουλε αυτή η ομάδα έτσι όπως παρουσιάστηκε χθες στο παλαί, δεν μπαίνει 4άδα στα σίγουρα.
Βελτιωθείτε γρήγορα και εξασφαλίστε την παραμονή όλων των παιχτών. Αυτό που έγινε με τον Σιμς είναι απαράδεκτο για Ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.
Βελτιωθείτε γρήγορα και εξασφαλίστε την παραμονή όλων των παιχτών. Αυτό που έγινε με τον Σιμς είναι απαράδεκτο για Ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.
Αν αυτό είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του λαού μας τότε καληνύχτα μας. Ο Σούλης είχε τα καρύδια και είπε αυτό που είδε και που είδαμε όλοι μας. Ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο, με πολύ καλό παλμό και χωρίς έκτροπα. Όποιος δεν το είδε ας βγάλει τις παρωπίδες του. Όσο για την ήττα, δεν έγινε και τίποτα το τρομερό. Η εμφάνιση ήταν αυτή που προβλημάτισε. Τέλος πάντων, θα την βρει την άκρη ο Σούλης. Χαλαρώστε λίγο και μην τσακώνεστε. Όποιος αγαπάει την ομάδα ας πάει στο γήπεδο να το δείξει.
Υ.Γ. Σούλη, ευτυχώς δεν κέρδισε βολές ο Λάζος. Δεν φημίζεται
Υ.Γ. Σούλη, ευτυχώς δεν κέρδισε βολές ο Λάζος. Δεν φημίζεται

Σε κακη μερα.....Η επιμονη στον τραγικο Παπαδοπουλο οσον αφορα την επιθεση ηταν ο λογος που χασαμε το παιχνιδι......Στην αμυνα ο Ταπουτος εμπαινε μεσα πανευκολα.....Οσο για τη δηλωση,ειναι μαλλον μια κλασικη ατακα ξενου προπονητη που ερχεται στην Ελλαδα(κι ο Κουπερ κατι τετοιο ειχε δηλωσει).....
Ο Λάζος μπορεί να μην ήταν ο γνωστός Λάζος και να έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα αλλά στα ντουμπλαρίσματα έβγαλε πολλές πάσες για ελεύθερα σουτ. Αμυντικά ήταν τραγικός. Εκεί με χάλασε πολύ. Μερικές φορές θύμιζε Μουρεσάν που κάλυπτε το κεφάλι του από τις υπερπτήσεις του Κλιφ.....
Κι επιθετικα ηταν τραγικος ο Λαζος κατα τη γνωμη μου......Δεν εβγαινε το παιχνιδι......Ο Γκρει περιοριστηκε στο να του δινει την μπαλα......