Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
kos

Re: Σκεψεις γυρω απο αγωνιστικους στοχους ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από kos »

καπου σε εχασα και γενικα σε βλεπω πολυ πεσμενο και απαισιοδοξο τωρα τελευταια.

τα πραγματα ειναι πιο απλα.

το θεαμα ειναι θεαμα και το αποτελεσμα αποτελεσμα. ας μιλησουμε για το αποτελεσμα.

1) το να ειμαστε κοντα στην κορυφη ειναι κυριως θεμα γοητρου και θεμα πρεστιζ. αν ειμαστε κοντα στην κορυφη θα πετυχουμε και τον στοχο της εισοδου στα play of χωρις βαθμολογικο μειωνεκτημα. εαν π.χ ειμαστε 3οι με 5 βαθμους απο τον πρωτο λογικα θα μπουμε στα play of χωρις βαθμολογικο μειωνεκτημα. αντιθετα αν ειμαστε 3οι με 15 βαθμους απο τον πρωτο υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μπουμε με -1 ή -2 στα play of απο τον δευτερο.

2) στα play of ανεξαρτητα απο το τι θα γινει στην κανονικη περιοδο θα ειναι ενα βημα παραπανω αν τερματησουμε 2οι. το κερδος ειναι οτι θα μπουμε την επομενη χρονια αργοτερα στα προκριματικα του ουεφα. ειναι τοσο σημαντικο αυτο? για εμενα ναι, γιατι ειδαμε τι εγινε φετος το καλοκαιρι και γιατι μιλαμε για χρονια μουντιαλ στο οποιο θα εχεις 2-3 βασικοτατους παικτες. σκεψου τον κοντρερας να παιξει play of, να κανει προετοιμασια μουντιαλ, να παιξει μουντιαλ και να πρεπει να παιξει προκριματικα ουεφα τον ιουλιο.

η αληθεια ειναι οτι το cl ειναι η υψηλοτερη δυνατη θεση. αυτο ειναι το ταβανι στα play of. για να το πετυχει ομως αυτο ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι σε φορμα στο τελος της χρονιας. για εμενα αυτος ειναι ο βασικος στοχος. να φορμαριστει η ομαδα στο τελος και να τα δωσει ολα. αν κανουμε στο τελος την κοιλια δεν υπαρχει νοημα να συζηταμε για την θεση που θα παρουμε στα play of.

3) επειδη μιλας για πατο και για 9η θεση θα σου πω το εξης. το αν θα καταφερεις να πιασεις τον στοχο που θετεις στην αρχη της χρονια εχει να κανει και με τον ανταγωνισμο (πριν τον δεις μονο θεωρητικα μπορεις να κανεις εκτιμησεις) . η πορεια που εχει ο βαζελος και ο γαυρος και η αντιμετωπιση τους απο την διατησια μας εχουν κανει ηδη να παρατησουμε οποιες σκεψεις για επαναληψη της περσυνης χρονιας (δευτεροι στην κανονικη περιοδο). οπως και η πορεια των αλλων φανερωνει οτι ο πατος για τον ΠΑΟΚ ειναι η 4η θεση.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kos έγραψε:καπου σε εχασα και γενικα σε βλεπω πολυ πεσμενο και απαισιοδοξο τωρα τελευταια.

Δίκιο έχεις αδελφέ μου. Προσπαθώ να το παλέψω όμως...Ίσως φταίει η γενικότερη κατάσταση....

Περιμένω σαν τον Χριστό για μια αχτίδα φωτός. Μια καλή εμφάνιση με τη Λάρισα θα με γαληνέψει....

Πιστεύω στην ομάδα, ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω, αυτό κάνω μια ζωή.

Τώρα όμως προσπαθώ να μεγαλώσω μέσα στην Αθήνα έναν νέο ΠΑΟΚΤΣΗ, το γιό μου, 7 χρονών σήμερα, και όταν τα ερεθίσματα που λαμβάνει απο έξω είναι αρνητικά, δεν είναι εύκολο να του τα εξηγήσω. Προσπαθώ, αλλά χάνω χρόνο. Δύσκολο έργο και ίσως αυτό να με έχει κουράσει...

Κι ο φουκαράς περιμένει απο εμένα να του πω τόσα πολλά για τον ΠΑΟΚ...

:pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

βασικα για τον Pepermint ηταν το σχολιο αλλα αν εισαι και εσυ πεσμενος να οργανωσουμε ενα group therapy με την σαντυ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Xa! Αυτό θα πει "τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται" 8-)

Γράψε λάθος λοιπόν. Ωστόσο, ναι, κι εγώ έτσι αισθάνομαι..

Α και για τη Sandy είμαι μέσα!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

στειλε το γιο σου στη Σαντυ...θα γινει σιγουρα ΠΑΟΚ.....εσυ απλα θα παρακολουθησεις απο κοντα το εργο του θεραποντα ψυχολογου και θα ιαθεις στο λεπτο...απιστευτο τι μπορει να κανει μια ωραια γυναικα στη ψυχολογια του αντρος
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

μα ποιά είναι η Santy ?

brother Kos...όχι ρε συ δεν είμαι απαισιόδοξος, ούτε αισιόδοξος, ούτε ρεαλιστής, ούτε σουρεαλιστής
κάνουμε...εδώ καμιά πλακίτσα, κανένα σχόλιο κάπως...να περνά δημιουργικά η ώρα

στα σχόλια σου τώρα επέτρεψέ μου

...έχει αποδειχτεί από την μέχρι τώρα ιστορία των play-offs...ότι δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο...το πλεονέκτημα του ενός, δυό ή τριών βαθμών

καμμία

άσε που η ομάδα που τερματίζει δεύτερη δεν πάει CL
σημασία έχουν αυτά καθαυτά τα ματσάκια των play-offs
για αυτό ας μην κωλοτριβόμαστε
...εκτός αν η κατάκτηση της 3ης θέσης ή της 4ης...είναι θέμα πρεστίζ (για τις μικρότερες ηλικίες...δεν διαφωνώ...μόνο που σήμερις ως εποχή οι νίκες στα ντέρμπυ κυρίως είναι που χτίζουν παοκτζήδικες συνειδήσεις και όχι μόνο...Είπαμε, ούτως ή άλλως όλοι οι ρέστ σε αντιμετωπίζουν ως το 4ο απόλυτο μέγεθος στην Γκρης...οπότε η κατάληψη της 4ης θέσης....μόνο κατάληψη δεν είναι. Για αυτό άλλωστε το παραπάνω μας το λένε υπέρβαση)

δεν έχουμε καμμία ελπίδα να τερματίσουμε δεύτεροι στα play-offs κατά την γνώμη μου. Στα μέτρα μας είναι το τέταρτο εισητήριο βέβαια, όπως και πέρυσι, αλλά είναι και το ταβάνι (δηλαδή το άεκ των προβλημάτων...άνετα θα μας περάσει, είτε και τώρα, είτε στα play-offs)

γενικότερα επιτυχία θα ήταν...να βγεις 3ος και στην κανονική σαιζόν και στα play-offs...παίρνοντας και κανά ντέρμπυ

για να θέσεις πλέον στόχο CL του χρόνου και πρωτάθλημα του παραχρόνου

όμως...λος πούλος...τουλάχιστον προς το παρόν...χωρίς να υπάρχει ακτίδα λογικής ή παραλογισμού για κάποια αλλαγή φετος

ναι είναι σημαντικό συμφωνώ και εγώ να πάρεις καλό εισητήριο ουέφα....γιατί να μην πας με την ψυχή στο στόμα...όπως φέτος που και τα παπάρια μου πήραμε...και μέσα στους τραυματισμούς είμαστε

αν μη τι άλλο...καλύτερες οι πιθανότητες να μπούμε σε όμιλο που είναι και ζητούμενο βασικό....εν μέσω οικονομικής κρίσης και που κατά την άποψή μου διαμέσω αυτού θα πρέπει να κυνηγήσουμε την διάκριση στας γιουρόπας

μπορούμε όμως ?

ο Kοντρέρας στα τελειώματά του είναι anyway...όπως και ο Γκαρσία, μία η άλλη, θα πρέπει να ενισχυθούμε με στόπερ και χαφ...που να μπορεί να είναι και εκτελεστικός (κατ΄εμέ και ουχί δημιουργικός, αυτό είναι απλησίαστο για το μπάτζετ όλων των Ελληνικών ομάδων) π.χ. κοίτα τον Κατσουράνη

καλός ανασταλτικός....δημιουργικότητα 0....αλλά εκτελεστικά...πρώτος σκόρερ του βάζελου τους έχει ξελασπώσει κυριολεκτικά

σε εμάς...από εποχή Καφέ...έχει να μπει χαφ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα στην περιοχή με σκοπό το γκολ
είμαστε....μαμά μου...μην απομακρυνθώ από την σένδρα...με εξαίρεση τον Ιβιτς...που ούτε χαφ ανασταλτικός μπορεί να είναι, ούτε επιθετικός, ούτε δημιουργικός...κανείς δεν ξέρει τι θέση παίζει

παρόλα αυτά...είναι ο μοναδικός που τολμά να μπαίνει εντός...και έχει προσφέρει παρόλα τα μπινελίκια και την αργοσύνη του...ποντάκια κρίσιμα
πέρυσι...είχαμε και τις 6-7 ασσίστ του Βερόν...του μοναδικού που είχε αξιόλογη ασσίστ στο κέντρο της επίθεσης

φέτος τσου

το λοιπώνε το ταβάνι στα play-offs είναι θεωρητικά το καλό εισητήριο της 3ης θέσης...αλλά επί του πρακτέου αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί

σαφώς και το ζητούμενο είναι ένα άλλο πρόσωπο στα play-offs...γίνεται όμως αυτό ?

όσον αφορά την πιπίλα περί διαιτησίας...παρόλο που ισχύει....ας την αφήσουμε

βάζελος και γαύρος είναι μακρυά για άλλους λόγους
αν ήταν κοντά ναι θα μπουρούσες μερικώς να επικαλεστείς την διαιτησία

αλλά οι λόγοι είναι άλλοι
ακόμα και αυτός ο βάζελος που κατ' εμέ παραμένει το βασικό φαβορί...είναι τόσο κομπλεξικός απέναντι στο μέταλλο του γαύρου, όσο ο ρούλης απέναντί μας

θα μου πεις...δικαίως πως το απέκτησε αυτό ο γαύρος με τους παπουτσέληδες
οκ
αλλά κακώς ή κακώς...το απέκτησε μακιαβελικά που είναι και στο dna του
και κοίτα πώς ο βάζελος...το χασε...και το ψάχνει μακιαβελικά που δεν είναι πλέον στο dna του

τουτέστιν το δικό σου κράμα πρέπει να είναι πέρα από όλα αυτά...γιατί έχεις άλλο dna ως ΠΑΟΚ (οι αντιρατσιστές που τα θέλουν όλα ίδια...ας φωνασκήσουν όσο γουστάρουν, χέστηκα :lol: )

προς το παρόν όμως...απέχεις αρκετά από το κράμα...όσο και από την ενεργοποίηση του ιχώρα του dna σου (Εψιλονικόν αυτό)

ούτε καν τσίγκινος δεν είσαι
αν ήσουν θα παιρνες κανα ντερμπάκι

αυτά...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Pepermint έγραψε:μα ποιά είναι η Santy ?
...
:shock:
Ντροπή να μη ξες τη Σάντυ.... :lol: :lol:
ιδού: http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php ... F%84%CF%85
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Pepermint έγραψε:
να δούμε...θα πει κανείς...τώρα, ότι η αλήθεια είναι στη μέση ?
:lol: :lol: :lol:

thanks
Sergeant Peper of the Veteran Hearts Club Band,
παρα την παρουσια του Σαντος, ο σουρεαλισμος δεν μπορει να φυγει απο το ντι εν έι του ΠΑΟΚ. Ειδες οτι μεχρι και ο χαρντκορ οπαδος της Ρεάλ της Πολιτίκ σε ενα ματς εβαλε τον Κοντρερας σεντερ φορ. Οποτε, η αληθεια ειναι καπου στην μεση :lol: :lol: :lol:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Δερ γιου γκοου... :twisted:

Η αλήθεια
κάπου στην μέση πάλλει
εκ του +1 φως
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ο τεχνικός μας διευθυντής πάντως βάζει ξεκάθαρο στόχο (σε αντίθεση με τη διοίκηση και τον προπονητή):

Να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο Champions League είναι ο στόχος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, όπως έκανε σαφές σε βελγικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου μίλησε για τον χαρακτήρα του τονίζοντας ότι είναι «ακόμα τρελός» ενώ έκανε σαφές ότι στοχεύει ο Δικεφαλος να φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πάντα ο Σέρτζιο που ξέρατε. Ας πούμε ότι πίεσα τον ευατό μου να είμαι λίγο πιο διπλωματικός, όμως η τρέλα μέσα μου θα παραμείνει όπως ήταν» είπε αρχικά ο Πορτογάλος αναφερόμενος στο κατά πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του με την αλλαγή στο πόστο από το οποίο υπηρετεί το ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και το το θέλει να πετύχει με τον Δικέφαλο ως τεχνικός διευθυντής. «Στόχος μου είναι να φέρω τον ΠΑΟΚ στα επίπεδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αν και το μπάτζετ έχει τεράστια διαφορά από τους δύο μεγάλους συλλόγους της πρωτεύουσας»

Ο Κονσεϊσάο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντιπρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης, Λουτσιάν Ντ' Ονόφριο αλλά και το όνειρό του για τον ΠΑΟΚ. «Οταν πέθανε ο πατέρας μου, ήταν για 'μένα σαν μεγάλος αδερφός. Με οδήγησε σαν παίκτη και του χρωστάω πολλά από τα καλά που μου συνέβησαν. Αν στο μέλλον έχει κάποια ανάγκη σε οποιαδήποτε θέση, θα τα παρατήσω όλα και θα πάω τσάμπα στην Σταντάρ. Οταν ανέλαβε την ομάδα ήταν ετοιμοθάνατη και σήμερα συμμετέχει στο Champions League. Το ίδιο ονειρεύμαι να κάνω και εγώ με τον ΠΑΟΚ».

http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=46709
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Καλημερά σε όλες και όλους

bro Novito...thanks για την info
σου χω κάνει αφιέρωση στο θρεντάκιον περί του τι ακούμε τώρα....ιγκουάνα και έτσι 8-)

bro Hideguti

έτσι είναι...διότι συνδιάζουμε ποικιλοτρόπως...φαντασία, και matrix...πράγμα που με τον έτσι το χουμε χάσει....γινόμενοι εντελώς προβλέψιμοι...βυθισμένοι στην άψυχη ύλη της φαντασίωσής μας

παρόλα αυτά...ποτέ η αλήθεια δεν είναι στην Μέση αδελφέ

actually...είναι σε κάθε σχετικό επίπεδο στην χρυσή αναλογία

και πηγαίνοντας προς τα ψηλά....εκεί στην Υπερβόρεα :shock: :D που πετούν Αετοί

το θέμα είναι πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις....
μιάς και είναι γνωστό σε όλους, ότι δεν δύνασαι να κοιτάξεις τον Ηλιο...παρά σεκόντε

Φιλιά
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

DimisK έγραψε:
kos έγραψε:καπου σε εχασα και γενικα σε βλεπω πολυ πεσμενο και απαισιοδοξο τωρα τελευταια.

Δίκιο έχεις αδελφέ μου. Προσπαθώ να το παλέψω όμως...Ίσως φταίει η γενικότερη κατάσταση....

Περιμένω σαν τον Χριστό για μια αχτίδα φωτός. Μια καλή εμφάνιση με τη Λάρισα θα με γαληνέψει....

Πιστεύω στην ομάδα, ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω, αυτό κάνω μια ζωή.

Τώρα όμως προσπαθώ να μεγαλώσω μέσα στην Αθήνα έναν νέο ΠΑΟΚΤΣΗ, το γιό μου, 7 χρονών σήμερα, και όταν τα ερεθίσματα που λαμβάνει απο έξω είναι αρνητικά, δεν είναι εύκολο να του τα εξηγήσω. Προσπαθώ, αλλά χάνω χρόνο. Δύσκολο έργο και ίσως αυτό να με έχει κουράσει...

Κι ο φουκαράς περιμένει απο εμένα να του πω τόσα πολλά για τον ΠΑΟΚ...

:pano:

Dimisk, σε ...νιώθω απόλυτα !!!

Και ο δικός μου ο μεγάλος άκουσε πρόσφατα για πρώτη φορά τον αποκαλούν "...κουρέλα..." !!!

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ... Θα τα φτιάξουμε τα ΠΑΟΚτσάκια μας... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Σύνδεσμο PAOK Junior Club μέσα στην Αθήνα ΤΩΡΑ !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Pepermint έγραψε:μόνο που σήμερις ως εποχή οι νίκες στα ντέρμπυ κυρίως είναι που χτίζουν παοκτζήδικες συνειδήσεις και όχι μόνο...Είπαμε, ούτως ή άλλως όλοι οι ρέστ σε αντιμετωπίζουν ως το 4ο απόλυτο μέγεθος στην Γκρης...οπότε η κατάληψη της 4ης θέσης....μόνο κατάληψη δεν είναι. Για αυτό άλλωστε το παραπάνω μας το λένε υπέρβαση)

Pepermint...μην λες αυτα τα πραγματα! +1
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Έχουμε 24, άλλοι 43 έμειναν.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

.....Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ έκανε πραγματικά μία πολύ καλή εμφάνιση και ο Εργοτέλης μία πολύ άσχημη ακόμα εμφάνιση. Στο BET είχαμε αναφέρει ότι υπήρχε ένα θέμα φανέλας στο χθεσινό παιχνίδι και δε πιστεύω ότι μέτρησε κάτι άλλο περισσότερο από αυτό. Η φανέλα με το δικέφαλο δεν είναι απλά ότι έχει ειδικό βάρος αλλά έχει αρχίσει να το κατακτά και πάλι σιγά σιγά. Από πέρυσι λέω ότι αυτό θέλει μία διαδικασία ετών για να φθάσει στο αγωνιστικό DNA της ομάδας. Είναι πάντως μία αλλαγή που είναι σε εξέλιξη.

Η ομάδα καθιερώνεται ως η τρίτη ισχυρότερη στην Ελλάδα, θα την αντιμετωπίζουν ως τέτοια, θα ενισχύεται ανάλογα, θα πρέπει να προχωράει περισσότερο στην Ευρώπη μαζεύοντας βαθμούς και θα ενισχύεται. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ανέβει και άλλο στη συνείδηση όλων και όχι μόνο των οπαδών του και να καταφέρει να διεκδικεί και το πρωτάθλημα κάποια στιγμή.
http://www.sportaction.gr/document.php? ... _id=150067
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”