Γιώργος Δώνης
Γιώργος Δώνης
Ας λέει ότι θέλει!
Ας ξεκινήσουμε απο τα Βασικά όμως......πρώτον ας βάλει τη ΠΑΟΚαρα μας στους ομίλους!
Μετα βλέπουμε.....ένα ένα τα βηματακια!
Ας ξεκινήσουμε απο τα Βασικά όμως......πρώτον ας βάλει τη ΠΑΟΚαρα μας στους ομίλους!
Μετα βλέπουμε.....ένα ένα τα βηματακια!
Re: Γιώργος Δώνης
Ελπίζω στη διοίκηση να έχουν βρει τόσο το όνομα του νέου προπονητή, όσο και το όνομα του νέου προέδρου.
Εδώ ο Δώνης έφαγε κράξιμο για μία δήλωση που ίσως έκανε, ίσως όχι.
Που να χάσει κανά παιχνίδι στην Τούμπα, ή ακόμα χειρότερα να αποκλειστεί από κανένα κύπελλο με ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ή ακόμα χειρότερα να μην μας βάλει στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ, τα οποία 3 σενάρια έχουν και μεγάλη πιθανότητα να συμβούν με τέτοιο ρόστερ που έχουμε..
Μ' αυτά και μ' αυτά βλέπω αλλαγή προέδρου μέσα στα Χριστούγεννα, και αλλαγή προπονητή 2 εβδομάδες πριν. Ο Ζήσης θα την πληρώσει που τον έφερε.
Κρίμα.
Εδώ ο Δώνης έφαγε κράξιμο για μία δήλωση που ίσως έκανε, ίσως όχι.
Που να χάσει κανά παιχνίδι στην Τούμπα, ή ακόμα χειρότερα να αποκλειστεί από κανένα κύπελλο με ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ή ακόμα χειρότερα να μην μας βάλει στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ, τα οποία 3 σενάρια έχουν και μεγάλη πιθανότητα να συμβούν με τέτοιο ρόστερ που έχουμε..
Μ' αυτά και μ' αυτά βλέπω αλλαγή προέδρου μέσα στα Χριστούγεννα, και αλλαγή προπονητή 2 εβδομάδες πριν. Ο Ζήσης θα την πληρώσει που τον έφερε.
Κρίμα.
- kataramenos5
ΗΜΑΡΤΟΝ.Ακομα δεν αρχίσαμε ρε παιδιά ,τους διώξατε κιόλας?
ΥΓ Gika πόσους προπονητές πρεπει να φάς για να χορτάσεις?
ΥΓ Gika πόσους προπονητές πρεπει να φάς για να χορτάσεις?

Ίσα ίσα. Εγώ κράζω αυτούς που κράζουν τον Δώνη!!
Τον Δώνη θα τον κράξω τον Μάιο αν έχει αποτύχει στο μεταξύ.

αν και ημουν υπερ της παραμονης Μπολονι,θεωρω οτι πρεπει να τον αφησουμε ησυχο να δουλεψει κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες και να μην ειμαστε ετοιμοι να τον κατασπαραξουμε στην πρωτη αναποδια...ετσι κι αλλιως οι επομενοι στη λιστα ειναι ο κατσαβακης,ο Γ.Χ και ο Αγγελος...
Γιώργος Δώνης
και αυτο είναι το δίκαιοgika έγραψε:Ίσα ίσα. Εγώ κράζω αυτούς που κράζουν τον Δώνη!!![]()
Τον Μπερετα δεν τον προλαβαινεις αλλα αν δεν κατεβεις λιγο απο το αλογο να ξερεις παρελαση θα κανουμε με ΓΧ , συνελθε πριν ειναι αργα............
Κατ' εμέ πρέπει να του δώσουμε ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Όπως στηρίξαμε Σάντος, έτσι πρέπει και αυτόν.
Έχει νέα νοοτροπία, νέο σύστημα, μεταγραφές δικές του δε το λες ότι έχει αφού με το ζόρι θα γίνουν 4.
Υπομονή και στήριξη.
Εγώ θα την παρέχω, αφού αυτόν έχουμε και ελπίζω και ο υπόλοιπος ΛΑΟΣ να ρίξει νερό στο κρασί του και μην αρχίσει τους αφορισμούς με την 1η στραβή.
Έχει νέα νοοτροπία, νέο σύστημα, μεταγραφές δικές του δε το λες ότι έχει αφού με το ζόρι θα γίνουν 4.
Υπομονή και στήριξη.
Εγώ θα την παρέχω, αφού αυτόν έχουμε και ελπίζω και ο υπόλοιπος ΛΑΟΣ να ρίξει νερό στο κρασί του και μην αρχίσει τους αφορισμούς με την 1η στραβή.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Έτσι ακριβώς είναι.vasilis.A έγραψε:αν και ημουν υπερ της παραμονης Μπολονι,θεωρω οτι πρεπει να τον αφησουμε ησυχο να δουλεψει κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες και να μην ειμαστε ετοιμοι να τον κατασπαραξουμε στην πρωτη αναποδια
Ο Δώνης δεν έφαγε "κράξιμο" για μια "δήλωση που μπορεί να έκανε ή να μην έκανε" όπως είπε ο Gika. Του έγινε ΚΡΙΤΙΚΗ, διότι όντας Έλληνας και ΓΝΩΣΤΗΣ της ελληνικής πραγματικότητας, κουβέντες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ που έκανε με κάποιον (και όχι ΔΗΛΩΣΕΙΣ) εμφανίστηκαν σαν ειδήσεις και "αποκλειστικότητες". Εκεί ήταν το θέμα και όχι το αν κάποιον πιτσιρικά τον υπολογίζει περισσότερο από κάποιον άλλον. Το τελευταίο είναι εντελώς λογικό άλλωστε. Την κριτική δε την έφαγε διότι αυτό που έγινε, μπορούσε μια χαρά να το είχε αποφύγει.
Όλοι όσοι είναι στο τιμόνι αυτή τη στιγμή, δλδ Ζήσης, Δώνης ΓΧ κτλ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ τον ίδιο (τουλάχιστο) χρόνο για να δουλέψουν, με αυτόν που είχαν οι προηγούμενοι. Όποιος αρχίσει να τον κράζει αν "αρχίσουν τα κλαρίνα" για μένα θα κάνει ΚΑΚΟ στο σύλλογο και τίποτα άλλο. Ακόμα και ΕΝΑΤΟΙ να βγούμε του χρόνου, το κράξιμο μόνο κακό θα κάνει. Εκτός άμα πηγαίνουμε για πρωτάθλημα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
Για μένα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ στοίχημα του Δώνη φέτος, είναι το πως θα καταφέρει να ενσωματώσει στην ομάδα τους 10+ πιτσιρικάδες που μπήκανε φέτος, με απώτερο σκοπό κάποιοι (ιδανικά 3-4) να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν κανονικά την επόμενη σεζόν, όπως έγινε δλδ με τον Στάφι φέτος, και τον Κλάους πέρυσι.
ΥΓ : είπα στοίχημα και όχι προσωπικός στόχος. Μεγάλη διαφορά.
Τι φταίει ο Δώνης ρε παιδιά για να τον κράξουμε;
Φερέφωνο της διοίκησης είναι ο άνθρωπος και ποιός ξέρει τι παπά θα έφαγε κι αυτός.
Στα μέσα της χρονιάς (αν δεν έχει φύγει, που ελπίζω τουλάχιστον να τον κρατήσουν) θα του πουλήσουν καναν Μαλεζά, Κλάους ξέρω γω, λόγω χρεών όπως έγινε και με τον Μπόλονι κι όλα καλά.
Φερέφωνο της διοίκησης είναι ο άνθρωπος και ποιός ξέρει τι παπά θα έφαγε κι αυτός.
Στα μέσα της χρονιάς (αν δεν έχει φύγει, που ελπίζω τουλάχιστον να τον κρατήσουν) θα του πουλήσουν καναν Μαλεζά, Κλάους ξέρω γω, λόγω χρεών όπως έγινε και με τον Μπόλονι κι όλα καλά.
Γράφεις σα να μην ξέρεις.eleos έγραψε:Κατ' εμέ πρέπει να του δώσουμε ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Υπομονή και στήριξη.
Οι ίδιοι που έκραζαν Σάντος, Δερμιτζάκη, Χάβο, οι ίδιοι κράζουν ΗΔΗ τον Δώνη.
Όπως και οι ΙΔΙΟΙ που ΔΕΝ έκραζαν όλους τους παραπάνω αλλά έδιναν χρόνο στην ομάδα, οι ίδιοι και τώρα ΔΕΝ κράζουν.
Ο πόλεμος φθοράς θα συνεχιστεί από τους επαγγελματίες του είδους, ακόμα και η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα.
Τι διάολο; Σε άλλο φόρουμ είσαι;

Και άσε τον Δώνη. Τα πιτσιρίκια μας να δεις τι έχουν να ακούσουν στις πρώτες στραβές: ανέτοιμοι, παλτά, λίγοι για τον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε ακαδημίες, τους καλούς τους πήραν άλλοι κλπ.
Τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και οφείλω να διαχωρίσω τη θέση μου:
- Τον Σάντος τον υπερασπίστηκα από την πρώτη στιγμή που ήρθε, όταν το 90% δεν είχε την ικανότητα να δει ότι πρόκειται για μεγάλο προπονητή και τεράστια προσωπικότητα.
- Για τον Μπερέτα δεν είχα άποψη.
- Έκραξα ανελέητα τους ΠΔ και ΜΧ, θεωρώντας τους λίγους και βλάχους, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.
- Τον Μπόλονι άρχισα να τον υποψιάζομαι από τον Αύγουστο και όσο περνούσαν οι μήνες τόσο περισσότερο τον θεωρούσα παπατζή και ανίκανο να βοηθήσει. Χάρηκα που έφυγε.
- Τον Δώνη δεν τον κράζω. Περιμένω να δω. Εγώ ήθελα Άγγελο ύπο τις παρούσες συνθήκες, αλλά ελπίζω ότι κι ο Δώνης θα βοηθήσει.
- Τον Σάντος τον υπερασπίστηκα από την πρώτη στιγμή που ήρθε, όταν το 90% δεν είχε την ικανότητα να δει ότι πρόκειται για μεγάλο προπονητή και τεράστια προσωπικότητα.
- Έκραξα ανελέητα τους ΠΔ και ΜΧ, θεωρώντας τους λίγους και βλάχους, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.
- Τον Μπόλονι άρχισα να τον υποψιάζομαι από τον Αύγουστο και όσο περνούσαν οι μήνες τόσο περισσότερο τον θεωρούσα παπατζή και ανίκανο να βοηθήσει. Χάρηκα που έφυγε.
- Τον Δώνη δεν τον κράζω. Περιμένω να δω. Εγώ ήθελα Άγγελο ύπο τις παρούσες συνθήκες, αλλά ελπίζω ότι κι ο Δώνης θα βοηθήσει.
Καποιοι κρινουν εξιδιων τα αλλότρια.Αυτο που εχει ζησει εντονοτερα το φορουμ ειναι την τυφλη πιστη και αποθεωση, παρα την τυφλη αποδοκιμασια.Ειδικα στην περιπτωση Δωνη η επιλογη του αποδοκιμαστηκε περισσοτερο απο φιλους που μεχρι τωρα τα εβλεπαν ολα, καλα παρα απο αυτους που ηταν προβληματισμενοι και πολλες φορες αποδοκιμαζαν.Οι δευτεροι ισα ισα που την θεωρησαν λογικη υπο τις παρουσες συνθηκες.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Διόλου απίθανο.Karelias έγραψε:Τι φταίει ο Δώνης ρε παιδιά για να τον κράξουμε;
Συμφωνούμε στα του Σάντος ,Μπερέττα, Δώνη, Χάβου.Olorin έγραψε:Τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και οφείλω να διαχωρίσω τη θέση μου:
Διαφωνούμε στα του Μπόλονι.Θεωρώ πλήγμα την αποδέσμευση του.
Ο Δερμιτζάκης είχε αρχίσει με μεγάλα αποτελέσματα,υπήρξε κατήφορος, πήρε σαφέστατα λιγότερο χρόνο από τον Γιοακίμ.
Τον Γιοακίμ τον ξέσκισα και εγώ.Δεν υπάρχει προπονητής Χάβος πουθενά στον πλανήτη.
Τον Άγγελο δεν θα τον ήθελα στην ομάδα.
Εύγε.joshua έγραψε:Καποιοι κρινουν εξιδιων τα αλλότρια.Αυτο που εχει ζησει εντονοτερα το φορουμ ειναι την τυφλη πιστη και αποθεωση, παρα την τυφλη αποδοκιμασια.