Αστ. Τρίπολης - ΠΑΟΚ 6/11 17:15 NS
Re: Αστ. Τρίπολης - ΠΑΟΚ 6/11 17:15 NS
ανασταση νεκρων μονο ο Χριστος και ο ΠΑΟΚ μπορουν να κανουν....πρωτη νικη για τον αστερα,ο οποιος ειναι πρωτο φαβορι για υποβιβασμο
- nyxteridas
Argonaut4 έγραψε:ΠΑΟΚ είσαι Νυχτεριδα;
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Όχι φίλε Αστέρας Τρίπολης, απλά με Δημοσιεύσεις: 875 και Εγγραφή: από 11 Απρ 2008 13:13, περίμενα αυτή την στιγμή για να κάνω καζούρα
Την επόμενη φορά που θα παίζουμε στον ΝΑΟ, προτείνω να ΜΗΝ παει κανείς..
Αντε μου στο διάολο να ούμε....
Το 10% να παίζατε απο ότι παίζετε στην Ευρώπη θα τους είχαμε χαλαρά...
Αντε μου στο διάολο να ούμε....
Το 10% να παίζατε απο ότι παίζετε στην Ευρώπη θα τους είχαμε χαλαρά...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα δυστυχως η ομαδα καταρεει...
επρεπε να εχουν γινει μεταγραφες καλυτερα λιγο χρεωμενος παρα να κινδυνευεις οπως τωρα
επρεπε να εχουν γινει μεταγραφες καλυτερα λιγο χρεωμενος παρα να κινδυνευεις οπως τωρα
Ωραίος ο ΠΑΟΚ.Δε θα κάνω άλλο σχόλιο γιατί είμαι εκτός εαυτού.Λίγα λόγια για τον ΠΑΟΚ:
1)Ο Μπόλονι δε ξέρω πως το βλέπει το έργο..Υπάρχουν παίκτες πολύ μικρής ποιότητας.Επιμένει να τους χρησιμοποιεί.
2)Είχα εκφραστεί για το Λαζάρ όχι τόσο θετικά.Δεν είναι σύγχρονο 8άρι.Δεν βλέπει γήπεδο,παρακράτημα μπάλας όπου και να είναι.
3)Ο Βιείρίνια πρέπει να πουληθεί.Ο νοών νοείτω.Δεν πρόκειται να ξαναδείτε τον Βιείρίνια των 3 τελευταίων ετών.Δεν έχει δυνάμεις και είναι και χοντρός.
4)Δε φταίει ο Σάλπι και ο Χαλκιάς για ότι γίνεται.Βλέπουμε μπάλα..
5)Η διοίκηση τα έχει κανει ΣΚΑΤΑ!!!

1)Ο Μπόλονι δε ξέρω πως το βλέπει το έργο..Υπάρχουν παίκτες πολύ μικρής ποιότητας.Επιμένει να τους χρησιμοποιεί.
2)Είχα εκφραστεί για το Λαζάρ όχι τόσο θετικά.Δεν είναι σύγχρονο 8άρι.Δεν βλέπει γήπεδο,παρακράτημα μπάλας όπου και να είναι.
3)Ο Βιείρίνια πρέπει να πουληθεί.Ο νοών νοείτω.Δεν πρόκειται να ξαναδείτε τον Βιείρίνια των 3 τελευταίων ετών.Δεν έχει δυνάμεις και είναι και χοντρός.
4)Δε φταίει ο Σάλπι και ο Χαλκιάς για ότι γίνεται.Βλέπουμε μπάλα..
5)Η διοίκηση τα έχει κανει ΣΚΑΤΑ!!!

Ρε σεις χαλαρώστε δεν είμασταν τόσο χάλια όσο νομίζετε. Παίκτες βασικοί έλειπαν και είχαμε ματς την Πέμπτη. Το στραγάλι σε ορισμένες φάσεις πήγαινε υπέρ του χωριού.
Και στην τελική φάσεις κάναμε δεν είμαι παραπωνεμένος απλώς μια η ατυχία μας, μια η φαρδοκ@λια τους μια η τσαπατσουλιά ντάξυ τι να κάνουμε.
ΔΟΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΘΕΟΙ, ΔΟΚΑΡΙ ΕΞΩ ΠΑΛΤΑ. Δεν είναι έτσι ρε γμτω...
Και στην τελική φάσεις κάναμε δεν είμαι παραπωνεμένος απλώς μια η ατυχία μας, μια η φαρδοκ@λια τους μια η τσαπατσουλιά ντάξυ τι να κάνουμε.
ΔΟΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΘΕΟΙ, ΔΟΚΑΡΙ ΕΞΩ ΠΑΛΤΑ. Δεν είναι έτσι ρε γμτω...
εεεεεεεεεεεεπ.... ΛΑΕ του ΠΑΟΚ μην κραζεις την ομαδα. Εισαι ο καρκινος της ΛΑΕ του ΠΑΟΚ.
Κανεις κακο στην ομαδα..... ΛΑΕ του ΠΑΟΚ. ναι εσυ που τρως τα δακρυγόνα.
Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ
ΥΓ. με το "ιδιωτικό αεροπλάνο" θα γυρίσουν?
Κανεις κακο στην ομαδα..... ΛΑΕ του ΠΑΟΚ. ναι εσυ που τρως τα δακρυγόνα.
Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ
ΥΓ. με το "ιδιωτικό αεροπλάνο" θα γυρίσουν?
μετα απο 20χρονια νιωθω οτι κουραστηκα πλεον...
μια αναλαμπη ενα δυο χρονια και παλι στα ιδια και χειροτερα
δε λεω να παρουμε τιτλο δεν ειμαστε για αυτο ΠΑΟΚ
αλλα καποιο ενδιαφερον ρε γαμωτο..5-6 βαθμους απο κορυφη οχι 15...δηλαδη δε μπορεις να κερδισεις τριπολη ,εργοτελη,οφη,ρουλη...και τρως 3 χαλαρα απο βαζελο..
κουραση και ξενερωμα...και παντα τα ιδια λαθη..1-2 αγωνες με καφενεια τυπου βαλερεγκα και καρπατι..ομαδαρα ο ΠΑΟΚ παικταρας ο λαζαρ,μαγος ο μπολονι...κωμωδια καταντησε πια..
Δε θελω αλλους παικτες στυλ παπαζογλου,αριας και τη καθε κουτση μαρια στον ΠΑΟΚ..ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ο λεοναρντο απο τα σκουπιδια του γαβρου και ανετοιμος εδειξε μια καποια αξια .παροτι ειχε να παιξει ποσο καιρο...
ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ??ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ
μια αναλαμπη ενα δυο χρονια και παλι στα ιδια και χειροτερα
δε λεω να παρουμε τιτλο δεν ειμαστε για αυτο ΠΑΟΚ
αλλα καποιο ενδιαφερον ρε γαμωτο..5-6 βαθμους απο κορυφη οχι 15...δηλαδη δε μπορεις να κερδισεις τριπολη ,εργοτελη,οφη,ρουλη...και τρως 3 χαλαρα απο βαζελο..
κουραση και ξενερωμα...και παντα τα ιδια λαθη..1-2 αγωνες με καφενεια τυπου βαλερεγκα και καρπατι..ομαδαρα ο ΠΑΟΚ παικταρας ο λαζαρ,μαγος ο μπολονι...κωμωδια καταντησε πια..
Δε θελω αλλους παικτες στυλ παπαζογλου,αριας και τη καθε κουτση μαρια στον ΠΑΟΚ..ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ο λεοναρντο απο τα σκουπιδια του γαβρου και ανετοιμος εδειξε μια καποια αξια .παροτι ειχε να παιξει ποσο καιρο...
ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ??ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ