Π.Α.Ο.Κ. - FC Karpaty Lviv 18/8 21:00
Re: Π.Α.Ο.Κ. - FC Karpaty Lviv 18/8 21:00
Nice. Καλύτερα στο επόμενο να τελειώνουμε..
Επιθετικά έχουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ αυτοματισμούς και εμπνεύσεις!
Επιθετικά έχουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ αυτοματισμούς και εμπνεύσεις!
Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ μέτρια.Με τέτοια εμφάνιση θα φάμε 3 εκεί!

και 3 δώρο....
εγώ ξέρω 3 ματς 3 καθαρά σκορ....βέβαια σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί....αλλά η ομάδα είναι δουλεμένη επιθετικά και βγάζουμε ευκαιρίες εύκολα
εγώ ξέρω 3 ματς 3 καθαρά σκορ....βέβαια σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί....αλλά η ομάδα είναι δουλεμένη επιθετικά και βγάζουμε ευκαιρίες εύκολα
Photis νομίζω είσαι λίγο πιο απαισιόδοξος απο οτι αξίζουμε. Δεν ήταν καλή η ομάδα αλλά δεν καταστραφήκαμε κιόλας!
DIzar έγραψες φίλε..
DIzar έγραψες φίλε..
Απλά κοιτάω μπροστά.Αυτή η ομάδα είναι κατώτερη από μας και την κάναμε να δείχνει μπατσελόνα!Κέντρο και πίσω χάλια!Ευτυχώς ο Κλάους κεντάει...

εγώ πάντως είχα την εντύπωση ότι εμείς ήμασταν φιλοξενούμενοι...
το σκορ καθαρά πλασματικό... το φοβάμαι το εκτός έδρας...
έπρεπε να κυνηγήσουμε το 3ο γκολ...
η Karpaty πολύ καλά δουλεμένη και γυμνασμένη ομάδα...
Ελπίζω να φάνηκε καλή η Karpathy γιατί ήμασταν εμείς κακοί.
Πάμε για γκολ εκτός έδρας τώρα
το σκορ καθαρά πλασματικό... το φοβάμαι το εκτός έδρας...
έπρεπε να κυνηγήσουμε το 3ο γκολ...
η Karpaty πολύ καλά δουλεμένη και γυμνασμένη ομάδα...
Ελπίζω να φάνηκε καλή η Karpathy γιατί ήμασταν εμείς κακοί.
Πάμε για γκολ εκτός έδρας τώρα
- Isaak the Greek
2-0 με κακη αποδοση.Λιγο καλυτερα να παιξουμε εκει κι εχει κλειδωσει η προκριση.Α και που 'στε....Οι καλες ομαδες ξερουν να παιρνουν αποτελεσματα και στην κακη τους μερα.Αυτο τις κανει να ξεχωριζουν απο τις υπολοιπες
Πολυ σημαντικη νικη καθως για εμας η προκριση εχει χαρακτηρα επιβιωσης, με αρκετη δοση τυχης,γεγονος που θα πρεπει να μας προβληματισει ενοψει της ρεβανς.Αν πρεπει να βγαλω καποιο συμπερασμα για την ομαδα θα πω οτι η απουσια παικτων οπως ο ιβιτς ο μουσλιμοβιτς και ο βιτολο κανει φανερη, οσον αφορα τους 2 πρωτους, την ελλειψη υψους και δυναμης και οσον αφορα τον τριτο, την ελειψη του παικτη κυματοθραυστη.Ο αριας δειχνει να μην μπορει να ανταπεξελθει σε αυτον τον ρολο.Απο την αλλη οσο σοφτ δειχνει η ομαδα αλλο τοσο μοιαζει ''δαντελενια'' με αρκετες δυνατοτητες μπροστα.Ειναι φανερη η αναγκη προσθηκης παικτων αλλα πραγματικα αν επρεπε να ιεραρχησω θεσεις θα ειχα πολυ δυσκολη δουλεια.Ενα υψηλοσωμο στοπερ,ενα σκληροτραχηλο και αν ειναι δυνατον σωματωδες αμυντικο χαφ,ενας επιτελικος και ενας δυνατος επιθετικος, που θα μπορει να κανει δουλειες που δεν μπορει ο κλαους, μοιαζουν τα πιο σημαντικα κενα, αλλα τετοια ωρα δεν ξερω ποια μπορουν να καλυφθουν.
σκορ προκρισης οχι γκρινιες...μ ενα γκολ εκει που θα το βαλουμε σιγουρα περασαμε...4 δεν τρωμε με τιποτα απ αυτους...ασε που βλεπω διπλο εκει...αυτοι θα πιεσουν και με κλαους και καλο βιερι το παιρνουμε το διπλο
υ.γ. γιαυτους που γκρινιαζουν δεστε αποτελεσματα ευρωπη και θα καταλαβετε τι καναμε

υ.γ. γιαυτους που γκρινιαζουν δεστε αποτελεσματα ευρωπη και θα καταλαβετε τι καναμε
- john4serres
Νομίζω οτι η ομάδα είναι εμφανές οτι δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της, πράγμα που κατανοούμε όλοι.
Προφανώς δεν έμεινε κανείς ευχαριστήμενος. Απλά λέω να αισιοδοξούμε λίγο γιατί επιτέλους βλέπουμε οτι στην επίθεση δεν βγαίνουμε στην τύχη, έχουμε πλάνο και απλά θέλει καλύτερη φρεσκάδα και λιγότερη παθητικότητα. Δεν είχαμε δηλαδή ούτε τρύπες στην άμυνα ούτε ανικανότητα.
Απλά λίγο λιωμένοι ήταν οι παίκτες. Όλοι ελπίζουμε σε καλύτερη μπάλα όπως ορθά ζήτησε και ο Λάζλο.
υ.γ.
ΑΛΑΝΙ!! Χαχα ρε το άτομο..
Προφανώς δεν έμεινε κανείς ευχαριστήμενος. Απλά λέω να αισιοδοξούμε λίγο γιατί επιτέλους βλέπουμε οτι στην επίθεση δεν βγαίνουμε στην τύχη, έχουμε πλάνο και απλά θέλει καλύτερη φρεσκάδα και λιγότερη παθητικότητα. Δεν είχαμε δηλαδή ούτε τρύπες στην άμυνα ούτε ανικανότητα.
Απλά λίγο λιωμένοι ήταν οι παίκτες. Όλοι ελπίζουμε σε καλύτερη μπάλα όπως ορθά ζήτησε και ο Λάζλο.
υ.γ.

ΑΛΑΝΙ!! Χαχα ρε το άτομο..
Οταν καταφερνεις και νικας 2-0 σε ματς που με λιγα λογια... σε πάτησαν τοτε θεώρησε ΟΜΑΔΑ.
Πολυ τυχεροι, κραταμε την νικη.
Κατα διαστιματα παιξαμε ωραια μπαλα και με μπολονι η μπαλα γυρνάει πολυ γρηγορα.
Κλαους......... Εχω επιθετικο.
Λινο - εισαι τρελος αγορι μου? τη εκανες?
Παμε για το 0-1 εκει μεσα.
Πολυ τυχεροι, κραταμε την νικη.
Κατα διαστιματα παιξαμε ωραια μπαλα και με μπολονι η μπαλα γυρνάει πολυ γρηγορα.
Κλαους......... Εχω επιθετικο.
Λινο - εισαι τρελος αγορι μου? τη εκανες?
Παμε για το 0-1 εκει μεσα.
Ο τσιριλο ειναι ο αιλουρος
Και μετα πονουσαν τα πλευρα του
Και μετα πονουσαν τα πλευρα του