[youtube]lPuoRPCroUg[/youtube]
Επειδή διαβάζω και αλλού τέτοιες υπόνοιες, ε δε πιστεύω να τον προορίζουμε για πρώτο άσσο γιατί τότε θα αρχίζω να κράζω κι εγώ..palok έγραψε:το θέμα είναι ποιός θα είναι αυτός που θα συμπληρώσει (είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος) τη νευραλγική θέση του point guard...
Xαλια σουταρε 17% τριποντα... Παντως για να μπουμε στην ουσια του χρονου η ομαδα κατα πασα βεβαιοτηταAthens έγραψε:ο στιγκερς για αλλαγη ειναι οτι καλυτερο, για βασικος δεν κανει...
παμε στο καλαμποκη τωρα, ρε παιδια δεν παρακολουθησα τον παικτη στον ικαρο...πηγε καλα?
Συμφωνώ, το έγραψα και πιο πάνω, αλλά γενικά κάνε λίγο υπομονή, να σιγουρευτούμε ότι θα είναι ο δεύτερος άσσος, γιατί εγώ ακόμη το χέρι στη φωτιά δεν το βάζω.paokmaniak έγραψε:Ο Στιγγερς εμενα με αρεσει παρα πολυ για 2ος πλει μεικερ ειναι το στυλ του ασσου που χρειαζεται παντα κατα την αποψη μου μια ομαδα ο παικτης που μπορει να πρεσαρει τη μπαλα στα 3/4 και σε ολο το γηπεδο (για αυτο κ με αρεσουν παικτες στυλ Ξανθοπουλου) και ειναι ιδανικος για 2ος εξαλου εμενα προσωπικα μ αρεσε περισσοτερο και απο το Γκρει και ο βασικος μας πλει μεικερ σε μια χρονια π βγηκαμε τριτοι σαφως και θα πρεπει να μας ικανοποιει για μπακ απ.