70.Στέλιος Κίτσιου
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
καθαρά θέμα εμπειρία και εκτίμησης της φάσης. Σα γενική αρχή το όπου νάναι διώξιμο είναι χειρότερο από τη στρωτή προώθηση της μπάλας. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί, βέβαια από την άλλη ο πολύ πιο έμπειρος Κατσούρ έκανε ένα ακόμα χειρότερο λάθος εκτίμησης της φάσης.
Τρυπώντας το Χολέθρα όταν έχει ανέβει θα τη σπάσεις απλά στον Κλάους για να πλύνεις και να αναποδογυρίσεις το τηγάνι.
- ΑποστόληςΑ
Σπουδαία κίνηση ...
Πέρα του ότι είσαι σπουδαίο ταλέντο όλα γύρω σου βοηθούν για να παίξεις μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ ... και δεν μιλάω για τον ΠΑΟΚ αλλά για την οικογένειά σου και το μυαλό που κουβαλάς ...
συνέχισε έτσι ...
είσαι καλύτερος του Τοροσίδη στην ίδια ηλικία ... άρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να μεγαλουργήσεις ... ο μεγαλύτερος "αντίπαλος" σε εισαγωγικά είναι επίσης στον ΠΑΟΚ και είναι ο Κωνσταντινίδης ...
μαζί και με τα άλλα παιδιά των ακαδημιών θα κάνετε τον ΠΑΟΚ μεγάλο ... και θα σηκώσετε πρωταθλήματα ... !!!
μόνο δουλειά ... και πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ ...
υποσ.
αν ανεβάσεις ακόμα περισσότερο την απόδοση βλέπω να παίζεις από φέτος στην μεγάλη εθνική και την Βραζιλία ...
Πέρα του ότι είσαι σπουδαίο ταλέντο όλα γύρω σου βοηθούν για να παίξεις μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ ... και δεν μιλάω για τον ΠΑΟΚ αλλά για την οικογένειά σου και το μυαλό που κουβαλάς ...
συνέχισε έτσι ...
είσαι καλύτερος του Τοροσίδη στην ίδια ηλικία ... άρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να μεγαλουργήσεις ... ο μεγαλύτερος "αντίπαλος" σε εισαγωγικά είναι επίσης στον ΠΑΟΚ και είναι ο Κωνσταντινίδης ...
μαζί και με τα άλλα παιδιά των ακαδημιών θα κάνετε τον ΠΑΟΚ μεγάλο ... και θα σηκώσετε πρωταθλήματα ... !!!
μόνο δουλειά ... και πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ ...
υποσ.
αν ανεβάσεις ακόμα περισσότερο την απόδοση βλέπω να παίζεις από φέτος στην μεγάλη εθνική και την Βραζιλία ...
Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για αυτή την πολύ έξυπνη κίνηση που δείχνει ότι τα δικά της παιδιά τουλάχιστον δεν τα ξεχνάει.Μπράβο και στον Στελλάκη που δείχνει ότι δούλεψε και να μην επαναπαυτεί, να συνεχίσει να το κάνει αν μήνει στον ΠΑΟΚ 3 χρόνια τουλάχιστον εγώ θα μαι ευχαριστημένος, μετά ας πετάξει το ποτλάκι όου θέλει.Είναι πραγματικά πολύ κρίμα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ να χει 3 πολύ καλούς δεξιούς μπακ...Δεν ξέρω τι θα σκεφτεί ο Ολλανδός, αλλά στο μυαλό μου έχει κολλήσει ο Κωνσταντινίδης σαν στόπερ...Με Κατσικά και Ιντζίδη θα θελα να δω να μην ανανεώνεται ο ΚΑτσουράνης....σορρυ
- desperando
- Επικοινωνία:
τι σου κανε το παιδι και θες να το βαλεις στοπερ?αν παιξει κεντρικος αμυντικος ο κωνσταντινιδης με το μποι που εχει και τα κιλα το πιο πιθανο ειναι οι αντιπαλοι να τον καταπιουνsotos26 έγραψε:Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για αυτή την πολύ έξυπνη κίνηση που δείχνει ότι τα δικά της παιδιά τουλάχιστον δεν τα ξεχνάει.Μπράβο και στον Στελλάκη που δείχνει ότι δούλεψε και να μην επαναπαυτεί, να συνεχίσει να το κάνει αν μήνει στον ΠΑΟΚ 3 χρόνια τουλάχιστον εγώ θα μαι ευχαριστημένος, μετά ας πετάξει το ποτλάκι όου θέλει.Είναι πραγματικά πολύ κρίμα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ να χει 3 πολύ καλούς δεξιούς μπακ...Δεν ξέρω τι θα σκεφτεί ο Ολλανδός, αλλά στο μυαλό μου έχει κολλήσει ο Κωνσταντινίδης σαν στόπερ...Με Κατσικά και Ιντζίδη θα θελα να δω να μην ανανεώνεται ο ΚΑτσουράνης....σορρυ
- Μπαρκαρούτσος
Το ομολογώ.sotos26 έγραψε:αν μήνει στον ΠΑΟΚ 3 χρόνια τουλάχιστον εγώ θα μαι ευχαριστημένος, μετά ας πετάξει το ποτλάκι όου θέλει.
Ξόδεψα 10'' από τη ζωή μου πρσπαθώντας να καταλάβω τι είναι το "ποτλάκι".
Μετά κατάλαβα ότι έπαθες το σύνδρομο "MANIAKOS" και εννοούσες "πουλάκι"!

Αδελφέ μαζί σου με τα μπούνιαtad έγραψε: είσαι καλύτερος του Τοροσίδη στην ίδια ηλικία ... άρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να μεγαλουργήσεις ... ο μεγαλύτερος "αντίπαλος" σε εισαγωγικά είναι επίσης στον ΠΑΟΚ και είναι ο Κωνσταντινίδης ...
Πολύ καλή σύγκριση
- sourmenetes
- Moderator
σε ταλεντο υστερει απο τον σταφ και απο τορο.πιστευω...σεντρες μεταβιβασεις τοποθετησεις θελουν π δουλεια