70.Στέλιος Κίτσιου

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 70.Στέλιος Κίτσιου

Δημοσίευση από danirifle »

μεγάλο λάθος στο δεύτερο π τρώμε.
εκεί στέλιο τη διώχνεις πλάγια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καλα ρε παλικαρι μου μπουμπουνα την μαμημενη,τι ηταν αυτο το αψυχο διωξιμο
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καθαρά θέμα εμπειρία και εκτίμησης της φάσης. Σα γενική αρχή το όπου νάναι διώξιμο είναι χειρότερο από τη στρωτή προώθηση της μπάλας. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί, βέβαια από την άλλη ο πολύ πιο έμπειρος Κατσούρ έκανε ένα ακόμα χειρότερο λάθος εκτίμησης της φάσης.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Τρυπώντας το Χολέθρα όταν έχει ανέβει θα τη σπάσεις απλά στον Κλάους για να πλύνεις και να αναποδογυρίσεις το τηγάνι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανανέωσε μέχρι τις 30.06.2018. Εύχομαι ακόμη καλύτερη συνέχεια Στέλιο!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Σπουδαία κίνηση ...

Πέρα του ότι είσαι σπουδαίο ταλέντο όλα γύρω σου βοηθούν για να παίξεις μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ ... και δεν μιλάω για τον ΠΑΟΚ αλλά για την οικογένειά σου και το μυαλό που κουβαλάς ...

συνέχισε έτσι ...

είσαι καλύτερος του Τοροσίδη στην ίδια ηλικία ... άρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να μεγαλουργήσεις ... ο μεγαλύτερος "αντίπαλος" σε εισαγωγικά είναι επίσης στον ΠΑΟΚ και είναι ο Κωνσταντινίδης ...

μαζί και με τα άλλα παιδιά των ακαδημιών θα κάνετε τον ΠΑΟΚ μεγάλο ... και θα σηκώσετε πρωταθλήματα ... !!!

μόνο δουλειά ... και πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ ...

υποσ.
αν ανεβάσεις ακόμα περισσότερο την απόδοση βλέπω να παίζεις από φέτος στην μεγάλη εθνική και την Βραζιλία ...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για αυτή την πολύ έξυπνη κίνηση που δείχνει ότι τα δικά της παιδιά τουλάχιστον δεν τα ξεχνάει.Μπράβο και στον Στελλάκη που δείχνει ότι δούλεψε και να μην επαναπαυτεί, να συνεχίσει να το κάνει αν μήνει στον ΠΑΟΚ 3 χρόνια τουλάχιστον εγώ θα μαι ευχαριστημένος, μετά ας πετάξει το ποτλάκι όου θέλει.Είναι πραγματικά πολύ κρίμα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ να χει 3 πολύ καλούς δεξιούς μπακ...Δεν ξέρω τι θα σκεφτεί ο Ολλανδός, αλλά στο μυαλό μου έχει κολλήσει ο Κωνσταντινίδης σαν στόπερ...Με Κατσικά και Ιντζίδη θα θελα να δω να μην ανανεώνεται ο ΚΑτσουράνης....σορρυ
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μηπως του λειπει υψος για τη θέση? ?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sotos26 έγραψε:Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για αυτή την πολύ έξυπνη κίνηση που δείχνει ότι τα δικά της παιδιά τουλάχιστον δεν τα ξεχνάει.Μπράβο και στον Στελλάκη που δείχνει ότι δούλεψε και να μην επαναπαυτεί, να συνεχίσει να το κάνει αν μήνει στον ΠΑΟΚ 3 χρόνια τουλάχιστον εγώ θα μαι ευχαριστημένος, μετά ας πετάξει το ποτλάκι όου θέλει.Είναι πραγματικά πολύ κρίμα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ να χει 3 πολύ καλούς δεξιούς μπακ...Δεν ξέρω τι θα σκεφτεί ο Ολλανδός, αλλά στο μυαλό μου έχει κολλήσει ο Κωνσταντινίδης σαν στόπερ...Με Κατσικά και Ιντζίδη θα θελα να δω να μην ανανεώνεται ο ΚΑτσουράνης....σορρυ
τι σου κανε το παιδι και θες να το βαλεις στοπερ?αν παιξει κεντρικος αμυντικος ο κωνσταντινιδης με το μποι που εχει και τα κιλα το πιο πιθανο ειναι οι αντιπαλοι να τον καταπιουν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sotos26 έγραψε:αν μήνει στον ΠΑΟΚ 3 χρόνια τουλάχιστον εγώ θα μαι ευχαριστημένος, μετά ας πετάξει το ποτλάκι όου θέλει.
Το ομολογώ.
Ξόδεψα 10'' από τη ζωή μου πρσπαθώντας να καταλάβω τι είναι το "ποτλάκι".
Μετά κατάλαβα ότι έπαθες το σύνδρομο "MANIAKOS" και εννοούσες "πουλάκι"! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

tad έγραψε: είσαι καλύτερος του Τοροσίδη στην ίδια ηλικία ... άρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να μεγαλουργήσεις ... ο μεγαλύτερος "αντίπαλος" σε εισαγωγικά είναι επίσης στον ΠΑΟΚ και είναι ο Κωνσταντινίδης ...
Αδελφέ μαζί σου με τα μπούνια

Πολύ καλή σύγκριση
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μονο εγω ειμαι ο "περιεργος" που δεν τον θεωρω κατι το ιδιαιτερο? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αποψεις ειναι αυτες...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σε ταλεντο υστερει απο τον σταφ και απο τορο.πιστευω...σεντρες μεταβιβασεις τοποθετησεις θελουν π δουλεια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπραβο ρε μαγκακι το κερδισες με το σπαθι σου ευχομαι τα καλλιτερα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”