Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα πουλήσουμε Βιερι, Σαλπι Βιτόλο και Κρέσιτς...
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Federacion έγραψε:σα να λέμε τίποτα δε μάθαμε απο 3ετια Φ.Σ ...
οτι χτίσαμε ομάδα για πρωταθλημα με κονσεισαο, γκαρσια, κοντρερας, μουσλιμοβιτς, σορλεν, λινο κτλ
και οχι με γιαννη αγιαννη, κωστα παπατρέχα κ νικο βοιδονουρη
δεν σας λέει κάτι;

οτι το ποδοσφαιρικό επιπεδο της χώρας είναι για Γ εθνικη πανευρωπαικά;
ουτε αυτο;

οτι η Ελλάδα εχει βγάλει στα σοβαρα ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ποδοσφαιριστες στο εξωτερικο κ αυτο τιποτα;

είναι δυνατον να ελπίζουμε σε υπερβάσεις απο το φυτώριο;;;

Ακριβως, αλλο το ποσο ευκολο γκολ εχει ο Κλαους, και σε αυτο συμφωνουμε ολοι, και αλλο το οτι για να δημιουργηθει η φαση που θα το βαλει ο κλαους, εχουν πρωτα δουλεψει οι κοντρερας, γκαρσια, βιτολο, ιβιτς, βιερινια.

Εγω ανηκω σε αυτους που πιστευουν πως χωρανε οι κλαους, τσουκαλας, μπαλαφας, και μαλλον γεωργιου και σακκελαριου.
Πιστευω οτι ο παοκ πρεπει να στηριχθει σε αυτους τους ελληνες, φτηνους αλλα αξιοπισους παικτες, γιατι το επιβαλει το οικονομικο.
Πρεπει να τους πλαισιωσουμε ομως με παικταραδες τυπου γκαρσια, κοντρερας βιερινια βιτολο, ιβιτς και σαλπι.
Αν το αντεξει αυτο το πορτοφολι μας, τοτε θα εχουμε καλο επιπεδο.

Δεν ειμαι αντιθετος στην πωληση βιτολο, ειδικα αν αυτο μας επιτρεψει να κρατησουμε εναν χρονο ακομη τον βιεριννια.

Πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι τα κολληματα του χαβου, η ο Ζαγορακης, αλλα τα τεραστια χρεη μας.

Στηριξη στην ομαδα μας και στον Προεδρο.

Τελος, ο χαβος δεν με χαλαει.Εδω οι αλλοι δεν κανανε τιποτα με τον κουπερ...
Ειναι και φτηνος, και ελληνας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Χάβος όμως δεν κάνει rotation που είναι απαραίτητο σε μια ομάδα, αντίθετα επιμένει να χρησιμοποιεί 14 παίκτες και να αγνοεί προκλητικά τους υπόλοιπους.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Shaman4 έγραψε:
Federacion έγραψε:σα να λέμε τίποτα δε μάθαμε απο 3ετια Φ.Σ ...
οτι χτίσαμε ομάδα για πρωταθλημα με κονσεισαο, γκαρσια, κοντρερας, μουσλιμοβιτς, σορλεν, λινο κτλ
και οχι με γιαννη αγιαννη, κωστα παπατρέχα κ νικο βοιδονουρη
δεν σας λέει κάτι;

οτι το ποδοσφαιρικό επιπεδο της χώρας είναι για Γ εθνικη πανευρωπαικά;
ουτε αυτο;

οτι η Ελλάδα εχει βγάλει στα σοβαρα ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ποδοσφαιριστες στο εξωτερικο κ αυτο τιποτα;

είναι δυνατον να ελπίζουμε σε υπερβάσεις απο το φυτώριο;;;

Ακριβως, αλλο το ποσο ευκολο γκολ εχει ο Κλαους, και σε αυτο συμφωνουμε ολοι, και αλλο το οτι για να δημιουργηθει η φαση που θα το βαλει ο κλαους, εχουν πρωτα δουλεψει οι κοντρερας, γκαρσια, βιτολο, ιβιτς, βιερινια.

Εγω ανηκω σε αυτους που πιστευουν πως χωρανε οι κλαους, τσουκαλας, μπαλαφας, και μαλλον γεωργιου και σακκελαριου.
Πιστευω οτι ο παοκ πρεπει να στηριχθει σε αυτους τους ελληνες, φτηνους αλλα αξιοπισους παικτες, γιατι το επιβαλει το οικονομικο.
Πρεπει να τους πλαισιωσουμε ομως με παικταραδες τυπου γκαρσια, κοντρερας βιερινια βιτολο, ιβιτς και σαλπι.
Αν το αντεξει αυτο το πορτοφολι μας, τοτε θα εχουμε καλο επιπεδο.

Δεν ειμαι αντιθετος στην πωληση βιτολο, ειδικα αν αυτο μας επιτρεψει να κρατησουμε εναν χρονο ακομη τον βιεριννια.

Πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι τα κολληματα του χαβου, η ο Ζαγορακης, αλλα τα τεραστια χρεη μας.

Στηριξη στην ομαδα μας και στον Προεδρο.

Τελος, ο χαβος δεν με χαλαει.Εδω οι αλλοι δεν κανανε τιποτα με τον κουπερ...
Ειναι και φτηνος, και ελληνας.
Καλα τα λες, αλλα μου τα χαλασες στο τελος, με Χαβο..καλο ειναι να μεινει σαν βοηθος, , αλλωστε ειναι ο μονος που εδωσε ευκαιριες και στους μικρους, και αυτο θα του πιστωνεται μια ζωη, αλλα θελεις μεγαλο προπονητη που να τους διδαξει και πεντε πραγματα, και οχι μονο να τους βαλει μεσα και οτι γινει..η επιλογη ενος τετοιου προπονητη θα ειναι κομβικη για το μελλον του ΠΑΟΚ.
Τωρα για τα μεταγραφικα, λυσεις τυπου Ονουατσι κ σια ειναι μεταγραφες της πλακας. Αν καποιος πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ θα ανεβει επιπεδο με τετοιυς παικτες, παω πασο.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

xrisitsapa έγραψε: Τωρα για τα μεταγραφικα, λυσεις τυπου Ονουατσι κ σια ειναι μεταγραφες της πλακας. Αν καποιος πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ θα ανεβει επιπεδο με τετοιυς παικτες, παω πασο.
+1
εχει δει κανεις μας τον ονουατσι σε υψηλο επιπεδο?ή τον αμπντουν?γνωμη μου ειναι πως χρειαζομαστε παικτες με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα(αν βρεθουν βεβαια και τα φραγκα...)
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

o λιασος λουκα σου κανει?
αυτος ο λαος δεν θα σοβαρευτει ποτε.. 3 χρονια τωρα παμε κα δει3ουμε κατι, μια στοιχειωδη οργανωση, και με την πρωτη επιτυχια γινομαστε μπαρτσελονα, με την πρωτη αποτυχια ειναι βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα.. εχετε δει πολλους κοντρερας την τελευταια δεκαετια? ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη πρεπει να στηριχτει στις ακαδημιες του, το ποδοσφαιρο αλλαζει πλεον και αυτοι που θα προσαρμοστουν γρηγορα ειναι αυτοι που θα φανουν γρηγοροτερα..
χαμηλα την μπαλα και μην περιμενουμε τον αιμαρ και τον ταιβο, ιδιως μετα τα τελευταια καμοματα του ελληνικου ποδοσφαιρου.. μονο καναν κολλητο του γκαρσια η του κοντρερας αν φερουμε.
Ας καταλαβουν επιτελους οτι το προτυπο ειναι η μπαρτσελονα, ποιος δεν θα θελε να στηριχτει σε γηγενεις παιχτες?
Οι ακαδημιες μας φαινεται να λειτουργουν καλα..
οσο για αυτους που λενε για τον ονουατσι, εγω πιστευω πως ειναι παικτης με πιθανη μεταπωλιτικη α3ια, που θελει να διακριθει και εχει το γκολακι και την τεχνικη..δεν ειναι κανας κετσμαν(σορρυ που στεναχωρω τους φανς) οι επιθετικοι μεγαλης ηλικιας ειναι σιγουρα κατι που δεν χρειαζεται τωρα η ομαδα.. αν σταματησει ο γκαρσια , χρειαζομαστε σιγουρα ενα χαφ 30+αρη με παραστασεις,οπως αρεβαλο ριος..
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

επισης οσοι λενε οτι δεν υπαρχουν ελληνες παιχτες, θα τους πω πως ειμαστε ο λαος με την μεγαλητερη καβλα για μπαλα στην ευρωπη..αν βρεθει ΜΙΑ σωστη ακαδημια στην ελλαδα, θα παθετε πλακα με το τι ταλεντα υπαρχουν.. ο αγια3 ηρθε μια χρονια και παρακολουθησε τα 10 χρονα και επαθε πλακα απο τοτε 4 ολλανδικες ομαδες κανουνε καμπ στην ελλαδα οπως και πολλες ιταλικες, ενω υπαρχει και η αρσεναλ η οποια ωστοσο βρισκεται παντου η γαμ..νη.
Πιστεψτε στο ταλεντο μας και αφηστε την 3ενολατρεια αλλωστε στην τελικη ο καλυτερος χαφ του γιουρο και ΗΓΕΤΗΣ οσο λιγοι παγκοσμιος,βγηκε απο εμας.
kos

Δημοσίευση από kos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Χάβος όμως δεν κάνει rotation που είναι απαραίτητο σε μια ομάδα, αντίθετα επιμένει να χρησιμοποιεί 14 παίκτες και να αγνοεί προκλητικά τους υπόλοιπους.
δεν φταει ο χαβος σε αυτο φιλε αποστολη. φταινε αυτοι που τον εχουν αφησει να πιστευει οτι υπαρχει περιπτωση να τον κρατησουν. και τωρα τελευταια πανε να του δωσουν και ντεμεκ κινητρο (βγαλε την ομαδα πρωτη και βλεπουμε κτλ).

οσο για τις μεταγραφες εχει μπει στο μυαλο μου μια επιστροφη που θα φανει παραξενη σε αρκετους.
με χαλια οικονομικα και με δεδομενο πως οτι ψωνισεις θα ειναι απο το κατω ραφι, θα προτιμουσα να γυρισει στην ομαδα ο μπακαγιοκο. για 3ο 4ος επιθετικος πισω απο σαλπι-κλαους ο μπακα ειναι μανουλα. παιζει χαλαρα για ενα χρονο και με αυξημενες πιθανοτητες να στειλει εναν απο τους δυο στον παγκο.

δεν ξερω αλλα απο πειραματα και παικτες επιπεδου φρουντζα-τοργκελε χιλιες φορες να βγαλω την χρονια με μπακα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αμα σου πω τωρα οτι γραφεις μαλακιες θα γινω παλι κακος? :opaokara:

Ρε συ kos πολυ αρνητισμος ρε φιλε ολα στραβα και αναποδα τα βλεπεις περιμενε λιγο να δουμε τι θα γινει απο τη νεα σεζον και μετα θα κραξουμε παρεα.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

για να καταλαβεις πως λειτουργει το ελληνικο ποδοσφαιρο θα σου πω οτι 5 παιχτες της εθνικης που κατακτησε το γιουρο, αν δεν ειχαν μανατζερ στα 17 τους δεν θα παιζαν μπαλα ποτε.
kos

Δημοσίευση από kos »

ισως να εχεις και δικαιο. ποιος μπακαγιοκο και πρασινα αλογα.
αυτο ομως λεγαμε και οταν ηρθε την πρωτη φορα. μετα μας εκλεισε τα στοματα και οταν ηρθε με τα γιαννενα θα μας εκλεινε το σπιτι.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

και το οτι δεν ειχαμε πολλους κοντρερας ρε συ paoki_ την τελευταια 10ετια τι σημαινει?οτι πρεπει να αναπολουμε τις "χρυσες" εποχες με λουκα,σκαρμουτσο,ανδραλα και καθε τυχαρπαστο που επαιξε στην ομαδα?ή να κοιταξουμε να φερουμε και νεους "κοντρερας" στην ομαδα?μονος σου το ειπες για την τελευταια 3ετια...και με παικτες ΜΟΝΟ απο τις ακαδημιες δουλεια δεν γινεται.θελει και εμπειρους,ψημενους που θα παρουν την ομαδφα στα δυσκολα.τωρα ο ονουατσι καλος χρυσος αλλα για καβαλα..τετοιου ειδους παικτες για τον ΠΑΟΚ ειναι μπαλωματα..και αν πρεπει οπωσδηποτε να παρεις κατι απο τον μακη κοιτα προς την αμυνα του ;)
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

σιγουρα οχι μονο απο την ακαδημια. το θεμα ειναι να εχεις Καποιους παιχτες απο εκει.οσο για το θεμα κοντρερας θεωρω οτι ειναι λιγο αδικο για την διοικηση να εχει ανεβει ο πηχης τοσο ψηλα στις μεταγραφες και δεν νομιζω οτι ειναι και ρεαλιστικο κιολας αλλα στην τελικη ΠΑΟΚ εισαι.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

βασικα για εμενα ειναι πολυ νωρις ακομα να μιλαμε για μεταγραφες οποιουδηποτε παικτη απο τη στιγμη που δεν εχουμε ακομα τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ του νεου πλανου(ελπιζω να υπαρχει ενα...). απο εκει και περα βλεπουμε..αλλωστε εμεις αποψεις μονο μπορουμε να παραθεσουμε και οχι να κανουμε υποδειξεις απο τη στιγμη που η ομαδα εχει τεχν. διευθ.(λεμε τωρα :P ) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ονουάτσι στο Contra.gr: "Ξέρω για τον ΠΑΟΚ"
Μελίνα Ντισλιάν - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 21/04/2011 20:19 - Τελ. ανανέωση : 21/04/2011 20:23
μοιραστείτε το στο

* facebookFacebook
* deliciousdel.icio.us
* StumbleUponStumbleUpon

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι μιλά στο Contra.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και δηλώνει: "Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση".

Δημοσιεύματα εφημερίδων θέλουν τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε στο Contra.gr και ξεκαθάρισε το τοπίο.

"Γνωρίζω πολύ καλά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αφού ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την Καβάλα. Οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης μίλησαν με τον Σταύρο Ψωμιάδη και βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Αν και έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου για δύο ακόμα χρόνια (2013), δεν αποκλείεται να αποχωρήσω νωρίτερα. Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει ένα βήμα μεγαλύτερο στην καριέρα του;", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ονουάτσι και συμπλήρωσε:

"Μίλησα με τον πρόεδρο (σ.σ Σταύρο Ψωμιάδη) και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου αρκεί να γίνει μία συμφέρουσα προσφορά. Τόσο εγώ όσο και ο κύριος Ψωμιάδης είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Αρκεί αυτή να είναι συμφέρουσα για όλους. Για εμένα, για την Καβάλα και για τους ανθρώπους της. Με τον πρόεδρο έχουμε μία άψογη συνεργασία και δεν θα μου κλείσει το δρόμο για κάτι καλύτερο. Η Καβάλα είναι η ομάδα που αγαπώ και θέλω το καλύτερο γι' αυτή".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”