CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOKfanAthens
Re: CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Τελικα ο ρωσικος χειμωνας μετα τον Ναπολεων και τον Χιτλερ,σταματησε και τον Μεγαλο Π.Α.Ο.Κ. ! :ugeek:
παω για υπνο δεν με πιανει
κληνω pc ανοιγω pc
διαβαζω ποστ γραφω ποστ....
σκευτομαι....
μονο που περναει απο το μιαλο μου οτι.....ενα δοκαρι....μια χαζογκολια.... ενα πεναλτυ πιασμενο..... και ποσες ευκαιριες θα μπορουσαν να φερουν το γκολ προκρίσεις και να παραμηλαει ολη η ευρωπη.....
πφφφφφφφ τα νευρα γινονται τεραστια στεναχωρια τετοια ωρα.
αυτο μονο με κύπελλο ξεπληρώνετε.
αυτην η ομαδα τις τελευταιας 5αετιας αξιζει τροπαιο 100% και φετος ειναι η τελευταια της χρονια (σαν ομαδα με αυτους τους παικτες)
κληνω pc ανοιγω pc
διαβαζω ποστ γραφω ποστ....
σκευτομαι....
μονο που περναει απο το μιαλο μου οτι.....ενα δοκαρι....μια χαζογκολια.... ενα πεναλτυ πιασμενο..... και ποσες ευκαιριες θα μπορουσαν να φερουν το γκολ προκρίσεις και να παραμηλαει ολη η ευρωπη.....
πφφφφφφφ τα νευρα γινονται τεραστια στεναχωρια τετοια ωρα.
αυτο μονο με κύπελλο ξεπληρώνετε.
αυτην η ομαδα τις τελευταιας 5αετιας αξιζει τροπαιο 100% και φετος ειναι η τελευταια της χρονια (σαν ομαδα με αυτους τους παικτες)
παει ο υπνος για αποψε...
Ευτυχώς, τουλαχιστον, σήμερα είναι απεργία..
Πραγματικά ρε παιδια, δεν ξερω αν, ακομη και το κύπελο, μπορεί να με φέρει στα ισια υστερα απο αυτο..

Ευτυχώς, τουλαχιστον, σήμερα είναι απεργία..
Πραγματικά ρε παιδια, δεν ξερω αν, ακομη και το κύπελο, μπορεί να με φέρει στα ισια υστερα απο αυτο..

Κλείσε μέσα σου τον ΠΑΟΚ και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο!!!
5.58 το πρωι...
ειμασταν ενα τακλιν μακρια απο το να γραφαμε ιστορια...
"Ο Δικεφαλος του Βορρα με ενα τεραστιο διπλο στην Ρωσια πηρε την προκριση..."
ειμασταν ενα τακλιν μακρια απο το να γραφαμε ιστορια...
"Ο Δικεφαλος του Βορρα με ενα τεραστιο διπλο στην Ρωσια πηρε την προκριση..."
free4 έγραψε:Κλείσε μέσα σου τον ΠΑΟΚ και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο!!!
Τώρα κύπελλο...
1 πρώτος στόχος επιτεύχθει...και με το παραπάνω!
ο 2ος, το πρωτάθλημα...Ούτε σε 100 χρόνια δεν το πέρνουμε με αυτούς που μπλέξαμε..
Το κύπελλο τώρα,με έναν βιασμό στο χανούμι,μέσα στο ΟΑΚΑ... ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ. Αυτό τους αξίζει!
Πάντως σήμερα, όλοι οι γαύροι προσκύνησαν σχολείο....
1 πρώτος στόχος επιτεύχθει...και με το παραπάνω!
ο 2ος, το πρωτάθλημα...Ούτε σε 100 χρόνια δεν το πέρνουμε με αυτούς που μπλέξαμε..
Το κύπελλο τώρα,με έναν βιασμό στο χανούμι,μέσα στο ΟΑΚΑ... ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ. Αυτό τους αξίζει!
Πάντως σήμερα, όλοι οι γαύροι προσκύνησαν σχολείο....
- kataramenos5
Συμφωνώ κι εγώ ο Λίνο αμυντικά είναι χάλια. Δε μπορώ να δεχτώ όμως ότι μόνο εμείς βλέπουμε το προφανές, κι όχι ο Μακης. Δέν είναι τυφλός. Θα έχει τους λόγους του.dj_timo έγραψε: Μακη σε παρακαλω, οχι αλλο Λινο. Τα ελεγα πριν το ματς οτι αν παιξει ο Λινο θα μας τρυπησει ο βολιδας αριστερος εξτρεμ τους ο Τοπιτς και ετσι εγινε. Μονο αυτο σου χρεωνω Μακη, και δυστυχως ηταν το ολεθριο λαθος.
ΥΓ Ποιό κυπελάκι ρε.Στα ..φρύδια μου ο μαστραπάς.Έχω 4 .Δέν είμαι σκουλίκι.
Κανένα τρόπαιο στη χώρα της λαμογιάς,της κλίκας και της συναλαγής δε μου δίνει
μεγαλύτερη αξία.Αλλού είναι τα ωραία.CL ερχόμαστε
ΥΓ dj_timo στειλε μου με ένα pm το σκεπτικό επιλογής των αβαταρ σου γιατί θα τρελαθώ..
Δυσυχώς όμως,αυτά τα κυπελλάκια και πρωταθληματάκια ανεβάζουν το κύρος σου...Γιατί όσο νάνε,είναι τίτλοι...Ασχέτος χώρας....Αλλα στα @@ μας...ΠΑΟΚ και ας μην πάρω πρωτάθλημα/κυπελλο/ΟΥΕΦΑ/Τσουλου ποτε!
Ποιον είπες νάνο ρε συ;theoPAOK έγραψε:....................Γιατί όσο νάνε....................

Άλλη μία ένδοξη στιγμή γράφτηκε...ας μην περιμένουμε πολύ για την επόμενη...
+ άπειρο και + όσα θες παραπάνω.thief έγραψε:Είδα το ματς, στεναχωρέθηκα, σπάστικα και στο τέλος κράτησα την πίκρα μέσα μου.
Μάλωσα με ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες που τα "ξέρουν όλα και τα πάντα αλλά" και είπα στην τελική μέσα μου δεν αξίζει να καταστρέφω αυτό που νιώθω για άτομα που τον ΠΑΟΚ τον έχουν για ΞΕΣΠΑΣΜΑ και για ΞΕΠΕΤΑ.![]()
Δεν με νοιάζει η κριτική ολονών σας, είναι το πιο εύκολο. Πείτε αυτό που γουστάρετε... Βρείστε και κράξτε ελεύθερα, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε παρουσία στην Ευρώπη που αντίστοιχη μόνο αν ανατρέξεις πίσω 40 σχεδόν χρόνια θα θεις κάτι αντίστοιχο...Και έκανε εμφάνιση επική που θα τους ζήλευαν οι παιχταράδες μας της δεκατίας του 70' και 80'. Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία μέσα σε κλίμα γενικής μίρλας και στεναχώριας. Όχι στεναχώριας και κριτικής για κάτι καλύτερο αλλά μόνο και μόνο λόγω αμφισβήτησης του προέδρου του.
Περιμένετε όλοι εσείς λίγο ακόμη... θα αποκλειστούμε (χτύπα ξύλο) από την αεκ και θα ξεσπαθώσεται κανονικά...μιλάμε για χοντρά απώθυμένα 3 χρόνων στέρησης που είναι μαζεμένα. Και αφού την ξεφτιλίσεται και την ισοπεδώσεται τελείως (έτσι και αλλιώς αυτή η ομάδα έχει ακούσει τα χίλια δυο παρά την πρόοδο της) θα περιμένουμε άλλα 20 χρόνια για να βρεθούμε σε τέτοιο επίπεδο...
Και η πλάκα είναι ότι ο ΠΑΟΚ απλώς θέλει συμπαράσταση και αγάπη. Είναι σε επίπεδο που απλώς θέλει ένα κλικ για κάτι παραπάνω (έστω με την σαπίλα της Αθήνας) αλλά θα δείτε θα την ΑΥΤΟ-κατασρέψουμε γιατί αυτό γουστάρουμε..![]()
ps: αν δούμε κερκίδα αντίστοιχη του ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, καταλαβάινουμε όλοι μας ότι πάνω από όλα "εμείς" δεν πιστεύουμε την ομάδα μας και θέλουμε "εμείς" πάνω από όλα να αποτύχει. ΚΕΡΚΙΔΑ, Η ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
Αλλά δεν χρειάζεται να χαλιέσαι ρε φίλε.
Το λαρύγγι τους το ξέρει τι ένιωσαν στο γκολ του Μούσλι και η καρδιά τους που έχασε 2-3 χτύπους μέχρι να πάει η μπάλα από τον Ίβιτς στον Σάλπι.
Απλά περήφανος. Τίποτε άλλο, τόσο περήφανος, που και το "όχι έτσι ρε γαμώτο" σβήνει μπροστά στα @@ που έδειξαν τα παιδιά εκεί μέσα. Πιο σημαντικό και από νίκη η αναγνώριση από τρίτους και η προβολή σε όλη την Ευρώπη μιας ομάδας που από τον Αύγουστο κοιτάει γίγαντες στα μάτια και τους λαβώνει έναν έναν.
Ήρθαμε για να μείνουμε, φέτος είδατε το ζέσταμα, στα χρόνια που έρχονται θα μας μάθετε για τα καλά!
Τι να πρωτοπω...τον Ίβιτς που λες και έβγαλε 3ο πνευμόνι; Τον Τσουκαλά που τον Ιούνιο θα είναι λες και έχει ψηθεί 2 χρόνια; το μικρό που τους έκανε γιο γιο με τις τρίπλες; για μένα ηρωϊκοί όλοι, και ο Σάλπι με την ευκαιρία, και ο Κρέσιτς με το πέναλτυ, και η άμυνα με το ριμπάουντ του ρώσου στο 1-1, χαλάλι τους, χαλάλι γιατί το πάλεψαν και έδειξαν οτι μπορούν! Και επειδή ΠΑΟΚ δεν γίναμε ούτε είμαστε για τα αποτελέσματα, αυτή η ψυχή που είδαμε σήμερα, για εμάς είναι σαν νίκη.
Ευχαριστούμε για το φετινό ταξίδι μάγκες, τα καλύτερα έρχονται. Σας χάρηκα σήμερα τόσο πολύ που ντρέπομαι ακόμα και να γκρινιάξω από μέσα μου για τις λεπτομέρειες που μας κράτησαν ελάχιστα πριν το θρίαμβο.
Σήμερα έγιναν νέα ΠΑΟΚτσάκια σίγουρα. Μπράβο σας!
Τώρα το κύπελλο
Ήρθαμε για να μείνουμε, φέτος είδατε το ζέσταμα, στα χρόνια που έρχονται θα μας μάθετε για τα καλά!
Τι να πρωτοπω...τον Ίβιτς που λες και έβγαλε 3ο πνευμόνι; Τον Τσουκαλά που τον Ιούνιο θα είναι λες και έχει ψηθεί 2 χρόνια; το μικρό που τους έκανε γιο γιο με τις τρίπλες; για μένα ηρωϊκοί όλοι, και ο Σάλπι με την ευκαιρία, και ο Κρέσιτς με το πέναλτυ, και η άμυνα με το ριμπάουντ του ρώσου στο 1-1, χαλάλι τους, χαλάλι γιατί το πάλεψαν και έδειξαν οτι μπορούν! Και επειδή ΠΑΟΚ δεν γίναμε ούτε είμαστε για τα αποτελέσματα, αυτή η ψυχή που είδαμε σήμερα, για εμάς είναι σαν νίκη.
Ευχαριστούμε για το φετινό ταξίδι μάγκες, τα καλύτερα έρχονται. Σας χάρηκα σήμερα τόσο πολύ που ντρέπομαι ακόμα και να γκρινιάξω από μέσα μου για τις λεπτομέρειες που μας κράτησαν ελάχιστα πριν το θρίαμβο.
Σήμερα έγιναν νέα ΠΑΟΚτσάκια σίγουρα. Μπράβο σας!
Τώρα το κύπελλο
Tον μπατζανάκι,της ξαδέρφης, της γιαγίας, της θείας, τους παππού, της ανηψιάς, της μάνας μου...teod1980 έγραψε:Ποιον είπες νάνο ρε συ;theoPAOK έγραψε:....................Γιατί όσο νάνε....................
![]()
Άλλη μία ένδοξη στιγμή γράφτηκε...ας μην περιμένουμε πολύ για την επόμενη...

Kαι καλά θα αμς δίναν ειδικές κουβέρτες οι της ΤΣΣΚ...Τέτοιες κουβέρτες είχε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου για προίκα στη μάνα μου περί τα 1960...