Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD
Re: Σκουλήκια - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD
Δεν μπορώ να διακρίνω καθαρά τι λες.......Μπαλάφα είπες?
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΥΓ1: Νομίζω ότι έγινα κατανοητός...
Απόλυτα

- DimisK
- Επικοινωνία:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα. Θέλω Μπαλάφα.
ΥΓ1: Νομίζω ότι έγινα κατανοητός...
ΕΤΣΙ!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Δολώστε το σκουλήκι για να πιάσουμε και να φάμε γαύρο (μαρινάτο)

Argonaut4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Arias δεν ξεκινάει ως βασικός. Επομένως θα ήθελα πολύ τον Μπαλάφα δίπλα στον Garcia, που ξέρει από κλίμα και δεν θα επηρεαστεί, παρά τον Τσουκ. Τον τελευταίο λόγο τον έχει - πάντα - ο Ιωακείμ.
To ΠΑΟΚτσάκη τον Μπαλάφα και γω προτιμώ που ξέρει τι παίζει εκεί μέσα.Ο Τσουκαλάς δε μου γεμίζει το μάτι ρε γαμώτο.
Ρε Χάβο για σκέψου το............αλλά εσύ είσαι ο προπονητής .....ξέρεις πολλά παραπάνω.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ που παίζει την Κυριακή το ΆΡΗΣ-ΠΑΟΚ είναι γνωστός Ολυμπιακός και αντι-ΠΑΟΚτσής.
το οτι ο χαβος ξερει πολλα παραπανω το βαζεις το χερι σου στην φωτια?
- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας από εμάς, με την μεγάλη ιδέα που κουβαλάει για τον εαυτό του, μπορεί να θεωρεί ότι γνωρίζει περισσότερα από τον προπονητή, αλλά αυτό ουδόλως ισχύει στην πραγματικότητα.
Εντάξει, την άποψή μας λέμε, αλλά δεν θα πάρουμε εμείς την ευθύνη αν κάτι πάει στραβά.
ΥΓ: Την Κυριακή στου Πλάτωνα, πρώτα ο Θεός.
Εντάξει, την άποψή μας λέμε, αλλά δεν θα πάρουμε εμείς την ευθύνη αν κάτι πάει στραβά.
ΥΓ: Την Κυριακή στου Πλάτωνα, πρώτα ο Θεός.
-
το μοτο "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ" θα τους συνοδευει μεχρι τον ταφο.-
προφανως δεν γινεται αλλιως
προφανως δεν γινεται αλλιως
...
..................................................
............................................................................................................
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
..................................................
............................................................................................................
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
καλα θα κανει ο τυπος που παιζει στα μπακ να μην ακουσει τον τυπο που εχει στο παγκο και μπει με σκοπο να χτυπησει τον βιερινια.
τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο
τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο
markos4 έγραψε:Argonaut4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Arias δεν ξεκινάει ως βασικός. Επομένως θα ήθελα πολύ τον Μπαλάφα δίπλα στον Garcia, που ξέρει από κλίμα και δεν θα επηρεαστεί, παρά τον Τσουκ. Τον τελευταίο λόγο τον έχει - πάντα - ο Ιωακείμ.
To ΠΑΟΚτσάκη τον Μπαλάφα και γω προτιμώ που ξέρει τι παίζει εκεί μέσα.Ο Τσουκαλάς δε μου γεμίζει το μάτι ρε γαμώτο.
Ρε Χάβο για σκέψου το............αλλά εσύ είσαι ο προπονητής .....ξέρεις πολλά παραπάνω.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ που παίζει την Κυριακή το ΆΡΗΣ-ΠΑΟΚ είναι γνωστός Ολυμπιακός και αντι-ΠΑΟΚτσής.
το οτι ο χαβος ξερει πολλα παραπανω το βαζεις το χερι σου στην φωτια?
οχι βεβαια οτι πετυχε η ομαδα επι χαβου ειναι απο κολοφαρδια και επειδη εχεις στην ομαδα μεγαλους παικτες .
Τι και επι δερμιτζακη τους ειχες ? ναι αλλα πρεπει να πουμε κατι κατα του χαβου που δεν τον γουσταρουμε αλλα παιρνει αποτελεσματα

Καλά μιλάμε τα ερπετά είναι πλέον για απόλυτη λύπηση!!!
Σήμερα με κολλούσε ένας "φίλος" σκώληκας, και του απαντούσα εντελώς φυσιολογικά
οτι δεν με νοιάζει το κυριακάτικο παιχνίδι τόσο και οτι περιμένω πώς κ πώς την απόφαση και τον γαύρο!!! Μιλάμε άφρισε, άρχισε να φωνάζει φτύνοντας απο το μπέρδεμα
χαχα δώστε τους λίγη σημασία γιατι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν δίχως να τους δίνουμε εμείς αξία!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ

Σήμερα με κολλούσε ένας "φίλος" σκώληκας, και του απαντούσα εντελώς φυσιολογικά

χαχα δώστε τους λίγη σημασία γιατι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν δίχως να τους δίνουμε εμείς αξία!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Λοιπόν καταστάλαξα.
είναι ηλίθια και βλακώδης η άποψη να πάμε στο χαριλάου με τα δεύτερα. Αυτές οι προτάσεις μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
1) Πρώτα απ'όλα παίζουμε για την ιστορία μας.
2) Είναι τεράστια η ευκαιρία που μας δίνεται να ρίξουμε μία κλωτσιά στο ερπετό για το ταξίδι του στην β' εθνική.
3) Χάσαμε στην Τούμπα φέτος, δεν θα χάσουμε και δευτερη φορά
4) Δεν ξεχνώ τον περσυνό τραμπούκο
5) Εχω να περάσω νικηφόρα από το σάπιο μήλο επί μίετσελ θυμάμαι.
6) Χρειάζομαι μία γερή προπόνηση ενόψει gay.
Π@τάνας γιοι σκουλήκια αριανοί
καλύτεροί σας φίλοι οι αστυνομικοί
είναι ηλίθια και βλακώδης η άποψη να πάμε στο χαριλάου με τα δεύτερα. Αυτές οι προτάσεις μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
1) Πρώτα απ'όλα παίζουμε για την ιστορία μας.
2) Είναι τεράστια η ευκαιρία που μας δίνεται να ρίξουμε μία κλωτσιά στο ερπετό για το ταξίδι του στην β' εθνική.
3) Χάσαμε στην Τούμπα φέτος, δεν θα χάσουμε και δευτερη φορά
4) Δεν ξεχνώ τον περσυνό τραμπούκο
5) Εχω να περάσω νικηφόρα από το σάπιο μήλο επί μίετσελ θυμάμαι.
6) Χρειάζομαι μία γερή προπόνηση ενόψει gay.
Π@τάνας γιοι σκουλήκια αριανοί
καλύτεροί σας φίλοι οι αστυνομικοί