Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol
Δεν είναι άσχημα στο Καρατάσου σφηκοφωλιά λαίμαι 

Στο μέρος του Καρατάσου λένε, δε ξέρουμε αν είναι μέσα στο Καρατάσου (δεν έχω πάει καθόλου σ'αυτό το μέρος) Προφανώς το έχουν τρέξει το θέμα.. και αν είναι αλήθεια, μάλλον είναι στο τελικό στάδιο του να αγοράσουν την έκταση... Πάντως δεν είναι άσχημη περιοχή, προσβάσιμη από παντού και από την επαρχία κυρίως..
ΥΓ: Μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει στο google maps και να το βάλει με link γιατί έψαξα και χάθηκα λίγο εκεί στα βουνά...
ΥΓ: Μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει στο google maps και να το βάλει με link γιατί έψαξα και χάθηκα λίγο εκεί στα βουνά...

ΠΑΟΚ
η μονη ομαδα που θα χτιζει γηπεδο και μεχρι να χτιστει θα παιζει ακομα στο γηπεδο της
θελω να το δω αυτο και να μας προσκινισω.
Και μολις χτιστει κανω και μια ανακατασκευη την τουμπα μην πεσει και εχω 26 ματς στο καινουριο και ποκ και ρουλι τα παιζω στην τουμπα......
τη ονειρα κανω ο ανθρωπος.
ΠΣ. σε περιπτωση που χριαστει το καυτατζογριο θα πρεπει να στειλουμε τις γριες να παιζουν σε κανα 5*5
η μονη ομαδα που θα χτιζει γηπεδο και μεχρι να χτιστει θα παιζει ακομα στο γηπεδο της

θελω να το δω αυτο και να μας προσκινισω.
Και μολις χτιστει κανω και μια ανακατασκευη την τουμπα μην πεσει και εχω 26 ματς στο καινουριο και ποκ και ρουλι τα παιζω στην τουμπα......
τη ονειρα κανω ο ανθρωπος.
ΠΣ. σε περιπτωση που χριαστει το καυτατζογριο θα πρεπει να στειλουμε τις γριες να παιζουν σε κανα 5*5
Δεν παίζει να το χρειαστούμε... δεν έχει καμία λογική αυτό που γράφει η voria.gr.. Λες και δε θα πληρώνουν ενοίκιο στο γριοτζόγλιο και τους πείραξε το 15% και τα κυλικεία του ΑΣ στην Τούμπα...Falegkos έγραψε:ΠΣ. σε περιπτωση που χριαστει το καυτατζογριο θα πρεπει να στειλουμε τις γριες να παιζουν σε κανα 5*5
Αδερφέ, κατ' αρχάς ψάχνεις λάθος, δεν ειναι στα βουνά το καρατάσσου. Είναι ανάμεσα σε Πολίχνη και Ευκαρπία. Στο google maps δεν θα βγάλεις άκρη, δεν φαίνεται. Στο google earth κάτι γίνεται. Τεράστιο οικόπεδο σίγουρα, όταν βρω χρόνο θα παραθέσω τα υπέρ και τα κατά, κατά την γνώμη μου, όντας Πολιχνιώτης και μιας και έχω χιλιοπερπατήσει την γύρω περιοχή (ας όψεται το μπάσκετParolos έγραψε: ΥΓ: Μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει στο google maps και να το βάλει με link γιατί έψαξα και χάθηκα λίγο εκεί στα βουνά...

το στρατοπεδο ειναι διπλα στο καρφουρ,πισω απο το γηπεδο του μακεδονικουParolos έγραψε:ΥΓ: Μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει στο google maps και να το βάλει με link γιατί έψαξα και χάθηκα λίγο εκεί στα βουνά...
http://maps.google.com/maps?q=40.675561 ... 16&iwloc=A
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Ένα κείμενο - στολίδι του tsipaoktsi, που ίσως αγνοεί ο κ.Μαργαρίτης.
http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... oympa.html
http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... oympa.html
- xrictoforoc
Oσο και να συμφωνω μαζι σου οτι το post αυτο ειναι υπεροχο και η ΤΟΥΜΠΑ απλα ΙΣΤΟΡΙΚΗ,θα σου πω τρια πραγματα.
1.Καποια στιγμη η ομαδα μας θα αλλαξει γηπεδο,δεν ξερω αν θα ειναι του χρονου,σε δεκα η σε 20 χρονια.
2.Φαντασου,να ξεκινησουμε να κανουμε γηπεδο στην ιδια περιοχη,δεν θα εχουμε εδρα για 1-2 χρονια,ποια θα ειναι η εδρα μας,κανα καυτατζογλιο??
3.ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
1.Καποια στιγμη η ομαδα μας θα αλλαξει γηπεδο,δεν ξερω αν θα ειναι του χρονου,σε δεκα η σε 20 χρονια.
2.Φαντασου,να ξεκινησουμε να κανουμε γηπεδο στην ιδια περιοχη,δεν θα εχουμε εδρα για 1-2 χρονια,ποια θα ειναι η εδρα μας,κανα καυτατζογλιο??
3.ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Δυστυχώς ή ευτυχώς κουμάντο στα λεφτά των επενδυτών δεν κάνει κανείς άλλος εκτός από αυτούς.
Το κείμενο το παρέθεσα για να θυμηθούν κάποιοι (ή να μάθουν) αδιαμφισβήτητες αλήθειες που ενδεχομένως αγνοούν.

Το κείμενο το παρέθεσα για να θυμηθούν κάποιοι (ή να μάθουν) αδιαμφισβήτητες αλήθειες που ενδεχομένως αγνοούν.

Όταν έμαθα ότι οι Άραβες θέλουν να κατασκευάσουν γήπεδο στην περιοχή του Παπαγεωργίου, σε ένα μέρος πήγε το μυαλό μου. Λαμβάνοντας υπόψη τις εξαγγελίες της κυβέρνησης περί συγχωνεύσεων των νοσοκομείων (για λόγους οικονομίας αποφασίσαμε να κάνουμε εκπτώσεις στην υγεία
), πιστεύω πώς το νέο γήπεδο θα γίνει ακριβώς στον χώρο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου! Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι αρρώστια.
Αλλά η δική μου πρόταση είναι λίγο πιο κοντά στο κέντρο της πόλης. Πάνω στην Λαγκαδά υπάρχει άλλη περιοχή, πιο κατάλληλη. Εκεί που σήμερα στεγάζεται το Ψυχιατρείο Σταυρούπολης. Γιατί εκτός από αρρώστια, ο ΠΑΟΚ είναι και τρέλα...

Αλλά η δική μου πρόταση είναι λίγο πιο κοντά στο κέντρο της πόλης. Πάνω στην Λαγκαδά υπάρχει άλλη περιοχή, πιο κατάλληλη. Εκεί που σήμερα στεγάζεται το Ψυχιατρείο Σταυρούπολης. Γιατί εκτός από αρρώστια, ο ΠΑΟΚ είναι και τρέλα...

Και σε κάθε παιχνίδι θα διοργανώνουμε πάρτι σπίτι μου και σε 2 λεπτά θα είμαστε στη ΘΥΡΑ 4 του νέου γηπέδου!stephanos έγραψε:
Και σαν πρόεδρος της πτέρυγας Μπατατουδόπληκτων και Γουμενόπληκτων σαν προσφέρω εντελώς δωρεάν τις σουίτες!
Α.. βρήκαμε ποιος θα γκρεμίσει την Τούμπα!
Μελλοντικός στόχος του κ. Παπασάββα, είναι να «ανατινάξει» το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όταν ο Δικέφαλος πάρει τη μεγάλη απόφαση για την ανέγερση νέου σύγχρονου σταδίου. Όπως λέει, για την κατεδάφιση της θρυλικής Τούμπας θα χρειαστούν 200-250 κιλά εκρηκτικά. «Στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν πολλά κτήρια που θα μπορούσαν να κατεδαφιστούν με τη σύγχρονη αυτή μέθοδο, όπως ορισμένα σιλό στο λιμάνι αλλά και το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όταν θα αποφασιστεί να δημιουργηθεί καινούργιο».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://voria.gr/details.php?id=33407
Παλιό αυτό με τα εκρηκτικά. Ας ανατινάξει το σπίτι του πρώτα αν θέλει.
Η αυριανή φάση μας θυμίζει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα φύγει ποτέ απ τη Τούμπα. Το τελευταίο οχυρό.
Ο θρύλος της Τούμπας θα μεγαλώνει στους αιώνες των αιώνων...
Ο θρύλος της Τούμπας θα μεγαλώνει στους αιώνες των αιώνων...