Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 26/9 18:15 NET

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 26/9 18:15 NET

Δημοσίευση από hulk4teo »

MANIAKOS έγραψε:απο τα ματς με τις σερρες τα ιδια σκατα........κανουμε δηθεν ευκαιριες κλπ.....εγω θελω 1 0 οπως περσι ξυπνηστε..τερμα οι δικαιολογιες......

+1926
Που ειναι η αμυνα ρε?Καθε φορα που κατεβαινουν οι αλλοι για επιθεση φοβαμαι πως θα φαμε γκολ...Περυσι απο το κεντρο τους κοβαμε τον τσαμπουκα...
Οσο για την επιθεση γινανε καμια 10000 σεντρες ουτε σε μια δεν ειχαμε παιχτη στο πρωτο δοκαρι...
niks

Δημοσίευση από niks »

ε ρε και να ριξουμε 3-4 στο Β' να δω μετα....

ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Σήμερα βλέπουμε επιθετικό πλάνο. Βλέπουμε πως θέλει να παίξει η ομάδα. Με πλαγιοκοπήσεις και σέντρες.

Δυστυχώς δεν έχουμε σέντερ φορ. Ο Φιλομένο, ο Σάλπι, κτλ είναι ΜΟΝΟ για σύστημα με δύο επιθετικοί. Με τέτοιο ύψος δεν μπορούν να σταθούν εκεί μπροστά μόνοι τους.

Ο Φιλομένο, ο Ίβιτς και ο Κοντρέρας ξέχασαν να μπουν να παίξουν.

Κοντρέρας--> Ζουέλα
Φιλομένο---> Ελ Ζάρ (με Σάλπι μπροστά)
και αν δεν γίνεται τίποτα προς το 75' Παπάζογλου στην θέση Μαλεζά, δίπλα στον Σάλπι, με Βιειρί αριστερά και Ελ Ζαρ δεξιά.

Αν και είμαι λίγο προπονητής κερκίδας, αν ήμουν εγώ εκεί, αυτά θα έκανα...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Άμα δεν σοβαρευτούμε δεν μας βλέπω καλά..
Πού στο διάολο πήγε εκείνη η ομάδα που είχε 65% κατοχή με την Φενέρ?? :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχει κουρασει η ομαδα..........Που ναι η οργανωση? ο καθε τπτ μας κανει γκολ......
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ουτως η αλλως απο στημενα @@ απειλουμε...ας βαλει σαλπι κορυφη,αριστερα ελ ζαρ δεξια βιερινια και φωτακη αντι για ιβιτς ο οποιος συνεχιζει να ρεφαρει
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

ο δερμι φταιει που εχει μεσα τον φιλομενο ο δερμι φταιει που παιζει ο σαλπι αριστερα (πρωτη φορα στην καριερα του)ο δερμι φταιει που ειναι κωλοχανιο η ομαδα δεν εχει αναπτυξη ο δερμι φταιει που παιζουν ολο οι ιδιοι χωρις να δοκιμαζει κατι καινουργιο ο δερμι φταιει πως να το κανουμε δεν ειμαι εγω προπονητης...τερμα η ασυλια σε ολους βηματα πισω δεν θα κανουμε για κανενα...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Sera4 έγραψε:ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΓΩΤΟ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΜΕΝΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΝΤΕ Ο ΠΑΡΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ... :redcard: :redcard:

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ :nairepaok:

ΑΣΤΟ, δεν πειθεις...
Τι ωθηση και @@ μας λες τωρα...Αυτοι μονοι τους δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους..
Εκτος και βλεπεις αλλη μπαλα εσυ,..,και αγωνιστικο πλανο επισης..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 26 Σεπ 2010, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

moican4 έγραψε:Καλα τα παει το ασπρομαυρο συνοθυλευμα....

Υπομονη ,θα μας ανοιξει ο κωλος ,θα το παρουμε το Χ...

Ναι πολυ ωραια moican.Δεν υπαρχουμε στο γηπεδο.Τιποτα.ΑΝΤΕ ΞΑΝΘΑΡΑ..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

στον αθληττισμο κυριο μελημα ειναι να επιβαλεις το παιχνιδι σου γι αυτο πετυχαμε περυσι και γι αυτο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα φετος. δυστυχως βλεπω να πιγενουμε 2 χρονια πισω οταν οι ανταγωνιστες μας κανουν βηματα μπροστα. αυτα τα λεω ανεξαρτητατι θα κανουμε στο δευτερο ημιχρονο ελπιζω ο προεδρος να βρει τη λυση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΩ ΚΑΤΣΕ ΚΛΑΨΕ...ΘΥΜΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΜΕΤΑ :redcard:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ουτε κλαιω ουτε τιποτα αλλα δεν μπορω να ακουω παπαριες, να δωσουμε εμεις ωθηση..

Σορρυ κιολας...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

blackmagic έγραψε:ο δερμι φταιει που εχει μεσα τον φιλομενο ο δερμι φταιει που παιζει ο σαλπι αριστερα (πρωτη φορα στην καριερα του)ο δερμι φταιει που ειναι κωλοχανιο η ομαδα δεν εχει αναπτυξη ο δερμι φταιει που παιζουν ολο οι ιδιοι χωρις να δοκιμαζει κατι καινουργιο ο δερμι φταιει πως να το κανουμε δεν ειμαι εγω προπονητης...τερμα η ασυλια σε ολους βηματα πισω δεν θα κανουμε για κανενα...

Μήπως έχουμε 6 τελικές;;;;Μήπως δεν έχουμε σέντερ φορ;;;

Μήπως ο Σάλπι έπαιξε και στο μουντιάλ αριστερά;;;; Μήπως έχει κάνει τίποτα καλύτερο δεξιά ή μπροστά φέτος;;;
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

+ στον gika.

ποιος σαλπι ρε που κλαίγεστε που παιζει αριστερα?
ΠΑΝΤΟΥ εχει παιξει φετος και πουθενα δεν μπορεσε.
kos

Δημοσίευση από kos »

1 )εχεις εναν παικτη 30 ετων τον οποιο τον εχεις παρει για να κανει την διαφορα.
το παιδι δεν τραβαει και εχει χασει αρκετα γκολ. για να σε βοηθησει πρεπει να τον βοηθησεις. να βαλει κανενα γκολ, να δωσει καμια ασιστ.

απο αριστερα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ουτε το ενα, ουτε το αλλο. δεν ειναι δυνατον γαμω την πουτανα μου να μην το βλεπεις. αν ειναι δυνατον δηλαδη. ξαφνικα ο δερμιτζακης αποφασισε να κανει τον σαλπι αριστερο εξτρεμ. μην τον βαζεις καθολου γαμω την καταδικη μου.

δεν μπορει ολοι εμεις να ειμαστε μαλακες να και συζηταμε εαν ο σαλπι πρεπει να παιζει κορυφη ή δεξια και να βγαινεις εσυ και να τον βαζεις αριστερα. δεν μπορει να εχουμε τρελαθει 2 ματς να τον βλεπουμε αριστερα και να επιμενεις.
ειμαστε αρκετα αρρωστοι για να ανεχτουμε μαθητευομενους μαγους. δεν θα μας χαζεψεις εσυ.

2) περυσι ρε αγορι μου ΠΑΟΚ δεν εβλεπες καθολου??? δεν βλεπεις οτι ολοι οι αντιπαλοι μας τρυπανε οποτε γουσταρουν??? οποτε θελει ο καθε μετριος βγαζει καθετη και σου κανει φαση. δεν το βλεπεις???τι τρυπα ειναι αυτη μεταξυ στοπερ και αμυντικων χαφ???? τι δουλεια εχει ο γκαρσια εκει πανω???
δηλαδη πας με την θεωρια που λεει οτι πρεπει να πιεζεις ψηλα (που δεν πιεζεις γιατι δεν μπορεις ) και οχι με την πραξη που περυσι απεδειξε οτι με κοντα αυτες τις δυο γραμμες εχεις τον τερματοφυλακα θεατη??? γαμω το βιβλιο προπονητικης που διαβαζεις.

3) μαλεζα πολυ λαιτ εισαι για μια ακομη φορα. βγαινει το φορ μονο του στα ακρα χωρις στηριγμα και το αφηνεις να γυρισει???? ελεος ρε πουστη μου. κολλησε πανω του ρε αγορι μου να τελειωνει η φαση. καμια ευθυνη ο κοντρερας στο πεναλντι. αποκλειστικα μαλεζας.

4) φιλομενο ασχολιαστος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”