Φιλικά προετοιμασίας

deathmassious

Re: Φιλικά προετοιμασίας

Δημοσίευση από deathmassious »

Πωωωω,δε τον γλιτώνουμε το δεινόσαυρο,ε?Εκείνη η ψυχή ο Κυρίτσης που βόσκει?Υπέγραψε πουθενά?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για μαρούσι λένε αλλά δεν ξέρω αν θα χει ομάδα καν το μαρούσι στην Α1...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

palok έγραψε:χαχα. έχω γίνει ο προφήτης μα τι προφήτης του φόρουμ. paomaniak Που είσαι ρεεεε? Καλά ο πάπας του φόρουμ τα χει βάψει μαύρα που δεν θα παίξει η αγαπημένη του ομάδα στη λάρισα .... :mrgreen:
για μπόγρη ακούγεται οτι θα μείνει στο βάζελο. δεν ξέρω για κάτι άλλο. η αίσθησή μου είναι οτι περιμένουμε να πέσει ο drobnjiak στα 30 χιλιάρικα και να τον πάρουμε. για κοντό νομίζω θα περιμένουμε να ψαρέψουμε κάτι στο μέλλον (να δούμε και τις ισορροπίες στην Α1 αφού εγώ βλέπω οτι αν είμαστε σοβαροί είμαστε μακράν του 4ου οι καλύτεροι 3οι). να δούμε και την συνεισφορά του κόσμου (πιστεύω μετά από τις πρώτες αγωνιστικές που θα δείξει οτι η ομάδα οτι πάει για μεγάλα πράγματα θα υπάρξει και μεγαλύτερη ανταπόκριση)
Παρων :D Παντως αν οντως κλεισουμε το γεροΝτομπνιακ και υπογραψει κ ο Κυριτσης κανα Μαρουσι (αν παρει πιστοποιητικο την Παρασκευη) δε βλεπω να μενει τπτ της προκοπης σε Ελληνα στο 1-2 οποτε παμε ετσι στα γκαρντ. Για αυτο για μενα θα ηταν κομβικο να παρουμε Μπογρη (η καναν αλλο Ελληνα σεντερ πχ Μπαρλο- ο οποιος βεβαια ειναι πανακριβος) ωστε να υπαρχει ελευθερη μια θεση κοινοτικου.
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

απο οτι ακουσα δεν πηρε παλι πιστοποιητικο το μαρουσι!
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

kk74 έγραψε:απο οτι ακουσα δεν πηρε παλι πιστοποιητικο το μαρουσι!
Πηρε παραταση μεχρι την ΠΑρασκευη
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

μεχρι παρασκευη..το μαρουσι λεει θα το παρει..ροστερ τωρα θα κανει...εχει μονο 2 αθλητες..εχει κλεισει καποιους ακομα και καλαφα..δεν θα ειναι αντιπαλος για ευρωλιγκα αλλα δεν νομιζω να μην παρει μερος στο πρωταθλημα
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Εκείνη η παιχτούρα ο Μαρμαρινός παίζει ακόμα ή ξεκίνησε καριέρα μπετατζή?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1. ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ (+ οτι θα είναι κλασσικά πολύ δύσκολο να τους νικήσουμε εκεί μέσα- έχει καταντήσει τραγική παράδοση κι αυτή... )
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

αν και δε θα με χαλουσε να διαλυθει...νομιζω πως ο 5 γκαρντ που θα ηθελα στην ομαδα ειναι εκει και ειναι τοσο υποτιμημενος που δεν τον ξερει κανεις..και τον χασαμε κατω απο την μυτη μας
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

D.A.A.T. έγραψε:μεχρι παρασκευη..το μαρουσι λεει θα το παρει..ροστερ τωρα θα κανει...εχει μονο 2 αθλητες..εχει κλεισει καποιους ακομα και καλαφα..δεν θα ειναι αντιπαλος για ευρωλιγκα αλλα δεν νομιζω να μην παρει μερος στο πρωταθλημα
Παντως καπου διαβασα δηλωσεις του Καλαφα οτι με διοικηση Γκαμαρη δεν ερχεται στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

D.A.A.T. έγραψε:αν και δε θα με χαλουσε να διαλυθει...νομιζω πως ο 5 γκαρντ που θα ηθελα στην ομαδα ειναι εκει και ειναι τοσο υποτιμημενος που δεν τον ξερει κανεις..και τον χασαμε κατω απο την μυτη μας
???
Toν Ακεψιμαιδη λες??
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ποιόν λες ρε τρελέ?

PS: άσχετο αλλά εγώ υποτιμημένο παίκτη θεωρώ τον κολώκα ... παράλογο???? :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

paokmaniak έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:αν και δε θα με χαλουσε να διαλυθει...νομιζω πως ο 5 γκαρντ που θα ηθελα στην ομαδα ειναι εκει και ειναι τοσο υποτιμημενος που δεν τον ξερει κανεις..και τον χασαμε κατω απο την μυτη μας
???
Toν Ακεψιμαιδη λες??
ναι
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

palok έγραψε:ποιόν λες ρε τρελέ?

PS: άσχετο αλλά εγώ υποτιμημένο παίκτη θεωρώ τον κολώκα ... παράλογο???? :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
ο κολωκας ειναι 3...

και ναι..παραλογο :D :D :D

ενταξει..αξιολογος ρολιστας αλλα για τις δυνατοτητες του εκανε αυτα που μπορουσε
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

D.A.A.T. έγραψε:
paokmaniak έγραψε:
???
Toν Ακεψιμαιδη λες??
ναι
Iδια γενια ειμαστε παιζαμε αντιπαλοι οταν ηταν στο Μεγα ακομα. Καλο σουτ αλλα θελει πολυ ωστε να γινει πρωτοκλασσατος στην Α1. Εγω 1000 φορες προτιμουσα ΣΛουκα πχ η ακομα κ Βεργινη, Κυριτση, Κουμπουρα, Καρυδα κυλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”