42. Francisco Zuela
- Aureliano Buendia
Re: 42. Zuela Francisco
Ο Ζουέλα θα ασκήσει υπαλληλική προσφυγή για υποτίμηση της προσωπικότητας και για αναίτια επαγγελματική υποβάθμιση ένεκα της προτιμήσης του Ναπολιτάνου σταρ του ιταλικού νεορεαλιστικού μελοδράματας βλαχομαγκιάς και soon to be (very soon hopefully) τσοντάκια αντ' αυτού στην αρχική ενδεκάδα και η αλήθεια είναι πως θα έχει η αγωγή του θα έχει μία πολύ ισχυρή νομική βάση.
Ο Ζουελα τσατιστηκε γιατι μετα απο μια καλη εμφανιση την Πεμπτη πιστευε οτι ανεβηκε στην εκτιμηση του προπονητη.Η λογικη λεει οτι καλες εμφανισεις και οι προσπαθειες στην προπονηση πρεπει να ανταμειβονται.Κατι το οποιο δεν κανει ο Δερμιτζακης και ετσι δεν εχουν πλεον κινητρο οι παικτες για να δουλεψουν σκληρα.Η αληθεια ειναι οτι επι του αποτελεσματος ο Ζουελα ειχε δικιο που τσατιστηκε καθως ο σεξυ ιταλος ηταν αηδιαστικος.
Παρολα αυτα η αντιδραση του,αν εγινε οντως ετσι,ηταν λαθος.
Παρολα αυτα η αντιδραση του,αν εγινε οντως ετσι,ηταν λαθος.
και στον κουτσιανικούλη το ίδιο έκανε ο Δερμιτζάκης περιπου
του έδειξε να καταλάβει ότι τον υπολογίζει για βασικό και μετά εκτός αποστολής
αυτό είναι εντελώς αψυχολόγητο από τον προπονητή
προφανώς προσπαθεί να σπάσει τον τσαμπουκα στους παίχτες αλλά το θέμα είναι να τους δώσεις τσαμπουκά και όχι να τους κουρελιάσεις
του έδειξε να καταλάβει ότι τον υπολογίζει για βασικό και μετά εκτός αποστολής
αυτό είναι εντελώς αψυχολόγητο από τον προπονητή
προφανώς προσπαθεί να σπάσει τον τσαμπουκα στους παίχτες αλλά το θέμα είναι να τους δώσεις τσαμπουκά και όχι να τους κουρελιάσεις
και πολυ καλα εκανε ο ζουελα υστερα απο την εμφανιση που εκανε ... οταν βλεπεις οτι εισαι 2 κλασεις πανω απο τα 2 μετρια σεντερ μπακ και παιζουν βασικοι ειναι δυνατον να μην την ψωνισεις με αυτονα που παριστανει το προπονητη ?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Να πάει να γ@μηθεί ο ζουέλα και κάθε ζουέλα! Στον ΠΑΟΚ ήρθε όχι στην σκόντα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφασίζει ρε ζουέλα αν θα παίξεις. Μπορεί να μην παίξεις και ποτέ, τι γουστάρεις?
Η αλήθεια είναι ρε σεις έτσι είσαι ακριβοδίκαιος και σωστός...
όταν ένας είναι εκτός αποστολής και ο άλλος σου πάει καλά στο παιχνίδι που κατά σύμπτωση τον βάζεις, ε τότε δε γυρνάς στον άλλο που δε πιστεύεις και τον έχεις εκτός...
Σωστή διαχείριση...
όταν ένας είναι εκτός αποστολής και ο άλλος σου πάει καλά στο παιχνίδι που κατά σύμπτωση τον βάζεις, ε τότε δε γυρνάς στον άλλο που δε πιστεύεις και τον έχεις εκτός...
Σωστή διαχείριση...
Οι παίκτες ποτέ δε πιστεύουν ότι κάναν κάτι λάθος (εκτός αν είναι εξώφθαλμο)
Πάντα πιστεύουν ότι ήταν οι καλύτεροι...όποιος κλώτσησε έστω και σε αλάνα ξέρει ότι το 5% όσως παίζουν ποδόσφαιρο με πάθος παραδέχονται τα λάθη τους...ντάξει το στατιστικό είναι για εντυπώσεις αλλά κάτι τέτοιο πιστεύω...
Πάντα πιστεύουν ότι ήταν οι καλύτεροι...όποιος κλώτσησε έστω και σε αλάνα ξέρει ότι το 5% όσως παίζουν ποδόσφαιρο με πάθος παραδέχονται τα λάθη τους...ντάξει το στατιστικό είναι για εντυπώσεις αλλά κάτι τέτοιο πιστεύω...
- krik the greek
Steenage έγραψε:και πολυ καλα εκανε ο ζουελα υστερα απο την εμφανιση που εκανε ... οταν βλεπεις οτι εισαι 2 κλασεις πανω απο τα 2 μετρια σεντερ μπακ και παιζουν βασικοι ειναι δυνατον να μην την ψωνισεις με αυτονα που παριστανει το προπονητη ?
Και οι δύο δίκαιο έχεταιKolokotronis_4 έγραψε:Να πάει να γ@μηθεί ο ζουέλα και κάθε ζουέλα! Στον ΠΑΟΚ ήρθε όχι στην σκόντα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφασζει ρε ζουέλα αν θα παίξεις. Μπορεί να μην παίξεις και ποτέ, τι γουστάρεις?

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
teod1980 ξέρεις κάτι? ο κάθε παίχτης μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο και έχει κάθε δικαίωμα για αυτό. Εκεί που στραβώνει το πράγμα είναι όταν αυτό ξεπερνά τα όρια της ομάδας και βγαίνει προς τα έξω. Εκεί ο κάθε παίχτης δείχνει απειθαρχία και εκθέτει τον σύλλογο, λειτουργεί σαν άτομο και όχι σαν σύνολο και γ@μιέται η φάση. Αυτό βέβαια είναι το ζητούμενο του προπονητή. Κατά πόσο μπορεί να επιβληθεί στους παίχτες και να τους πειθει κάθε φορά ότι οι επιλογές του είναι οι καλύτερες δυνατές για το καλό της Ομάδας.
Αναγκαστικά πάω σε σύγκριση με τον Σάντος και αναφέρομαι στον Μπακαγιόκο. Τον τιμώρησε, τον πέταξε από την ενδεκάδα, τον επανέφερε και μάλιστα σκόραρε δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην Ομάδα.
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Δερμιτζάκη.
Αναγκαστικά πάω σε σύγκριση με τον Σάντος και αναφέρομαι στον Μπακαγιόκο. Τον τιμώρησε, τον πέταξε από την ενδεκάδα, τον επανέφερε και μάλιστα σκόραρε δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην Ομάδα.
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Δερμιτζάκη.
Μα συμφωνούμε αλλά βάζω και τη θέση μου σε αυτούς...
Γέρο δε πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω όλα αυτά...σιωπηρή τιμωρία και ηρεμία...
αλλά όχι να βγάζουμε τους παίκτες στον τάκο για να καλυφτούμε...
Γέρο δε πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω όλα αυτά...σιωπηρή τιμωρία και ηρεμία...
αλλά όχι να βγάζουμε τους παίκτες στον τάκο για να καλυφτούμε...
Στην εποχη Σαντος μιλουσε στους παικτες ή ο Ροζαριο ή ο Ζησης τωρα δεν εχουν να δωσουν λογαριασμο γιατι οι παικτες ειναι επαγγελματιες και πρεπει να δεχονται τις αποφασεις.Αλλα τωρα ποιος Σαντος που ηξερε αυτος?
τραγικο το οτι ηταν στην αποστολη..επρεπε να ειναι σπιτακι του και να περιμενει το προστιμο...και μετα να μμπει παλι στην ομαδα..και αν το ξαναεκανε να παρει μπουλο..ετσι λειτουργουν οι ομαδες.
Απαράδεκτο να επικροτούν κάποιοι από εμάς τέτοιες συμπεριφορές. Εκτός των άλλων δεν ξέρω που είδατε και την "καλοσύνη" του Zuela. Εγώ τον ήδα με Dinamo και τρόμαξα. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ. Μακάρι στη συνέχεια να με διαψεύσει. Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι έχουμε χοντρό πρόβλημα στα σέντερ μπακ. Ο Contreras ασταθής, ο Μαλεζάς το ίδιο (αν και λιγότερο) και ο Cirillo για διώξιμο. Λέτε να επιστρέψει το άλλο παλτό; Ο Savini;
- ΑποστόληςΑ
Παρ' όλο που μου αρέσει ο Αγκολέζος θεωρώ ότι το παράπτωμά του είναι βαρύ. Αυτός που αποφασίζει ποιός θα παίξει και ποιός όχι είναι ΜΟΝΟΝ ο προπονητής. Τελεία και παύλα. Και η υπακοή όλων θα πρέπει να είναι στρατιωτική. Στα θέματα πειθαρχίας είμαι πολύ αυστηρός. Όποιος δεν γουστάρει να πάει σπίτι του.
Νομίζω πως οι παίκτες διέκριναν μια χαλαρότητα στην ομάδα και σήκωσαν μπαϊράκι. Θα πρέπει ο προπονητής μαζί με τιον τεχνιοκό διευθυντή και τον Πρόεδρο να τους μιλήσουν σκληρά.
Προτιμώ η ομάδα να κατέβει με Αθανασιάδη και Μπαλάφα στο ΟΑΚΑ και να χάσει με 8-0, παρά να περάσει ο τσαμπουκάς των παικτών.
Η πειθαρχία είναι το ήμισυ του παντός.
Η χαλαρότητα είναι το ήμισυ της πλήρους καταστροφής, ιδιαίτερα όταν οι ύαινες γύρω σου περιμένουν να σε αποτελειώσουν...
Νομίζω πως οι παίκτες διέκριναν μια χαλαρότητα στην ομάδα και σήκωσαν μπαϊράκι. Θα πρέπει ο προπονητής μαζί με τιον τεχνιοκό διευθυντή και τον Πρόεδρο να τους μιλήσουν σκληρά.
Προτιμώ η ομάδα να κατέβει με Αθανασιάδη και Μπαλάφα στο ΟΑΚΑ και να χάσει με 8-0, παρά να περάσει ο τσαμπουκάς των παικτών.
Η πειθαρχία είναι το ήμισυ του παντός.
Η χαλαρότητα είναι το ήμισυ της πλήρους καταστροφής, ιδιαίτερα όταν οι ύαινες γύρω σου περιμένουν να σε αποτελειώσουν...
Εγώ όμως έχω το πρόβλημα γιατί έρχεται ο "Χ" και μου λέει: "ήρθα για να παίξω". Και ποιος στο είπε πως θα παίζεις;