Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από gika »

Ελπίζω πάντως να μην κάνει παρομοίωση με πίτσα ο Μπερέτας και μας πάει όλους κουβά... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ακριβώς έτσι! ούτε δεξί μπακ θέλω , ούτε αριστερό εξτρέμ!
κάτι ξέρω κι'εγώ από ...προπονητική :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Χωρικός έγραψε: κάτι ξέρω κι'εγώ από ...προπονητική :mrgreen:
Μαγειρική εννοείς;;;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

gika έγραψε:Ελπίζω πάντως να μην κάνει παρομοίωση με πίτσα ο Μπερέτας και μας πάει όλους κουβά... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
μην βιαστείς να πεις πίτσα χωρίς γκούντα , γιατί οι Ιταλοί την κάνουν με μοτσαρέλα :lol:
από μαγειρική ξέρω σίγουρα, ένεκα το επάγγελμα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το πεπερόνι τι είναι;; Πήγα στην Πίτσα Χατ της προάλλες και το είδα στον κατάλογο...

ΥΓ: Βασικά απάντα με ΠΜ γιατί ξεφύγαμε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΕΡΕΤΑ ΑΥΡΙΟ...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

[...]Ο τρόπος και το στιλ παιχνιδιού θα μοιάζει με το περσινό. Ιδιαίτερα το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου. Μπορεί να παίξουμε με έναν ή δύο καθαρούς επιθετικούς. Άυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται ανάλογα και με τον αντίπαλο.[...]

http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=866
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας θα μοιάζει με τον περσινό. μπορεί να παίξουμε με δύο στο κέντρο και έναν καθαρό επιθετικό ή με έναν στο κέντρο και δύο καθαρούς επιθετικούς. Αυτό θα αποφασίζεται την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τον αντίπαλο. Ο τρόπος θα είναι παρόμοιος με τον περσινό".

Λίγο πολύ αναμενόμενα τα όσα είπε.
Μικρές διαφορές σε σχέση με πέρσι στο παιχνίδι μας και κάτι που σίγουρα κάνουν καλά οι παίχτες δεν αλλάζει εύκολα.
Κάποιες διαφοροποιήσεις θα τις έχει όμως μιας και η Ιταλική σχολή είναι διαφορετική σε θέματα άμυνας ή επίθεσης.
Με κάποιες μικροπροσθήκες που λογικά θα γίνουν θα είμαστε ποιο πλήρεις ακόμα σε σχέση με πέρσι.
Το μόνο μεγάλο πρόβλημα είναι ο χρόνος που είναι ελάχιστος για μεταγραφικό σχεδιασμό κλπ αλλά είμαι βέβαιος πως ο Βρύζας όλο αυτό το διάστημα παρασκηνιακά θα καθάριζε για όλους μας.
Με λίγη τύχη μιας και δύναμη έχουμε εξ ανέκαθεν ίσως καταφέρουμε πολλά.
Οι μεταγραφές δήλωσε ότι θα γίνουν σε συνεννόηση με την διοίκηση.
Άλλο πρόβλημα που δείχνει ο κόσμος μας να το έχει καταλάβει είναι αυτό των διαρκείας που λύνει το πρόβλημα ρευστότητας.
Έστω και την ύστατη στιγμή η τάση δείχνει να το ξεπερνάμε όχι όμως ότι δεν υφίσταται οικονομικό θέμα ακόμα που μας δυσκολεύει.
Εκτιμώ πως υπάρχει κίνηση έντονη και θα πάμε πλήρεις στην προετοιμασία.
Διπλές προπονήσεις απο τώρα για να προλάβουμε κλπ.
Θα χρειαστεί εκτός απο το να ματώνουμε κάθε χρόνο για την λατρεία γερό στομάχι και η λέξη υπομονή ακόμα και αν τα πλάνα δεν μας έρθουν όπως σχεδιάζονται απο το Γενικό Επιτελείο της Διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Θεωρω πως ο Π.Α.Ο.Κ θα ειιναι λιγο πιο επιθετικος σε σχεση με περσι...
Βεβαια στην πορεια πολλα μπορουν να αλλαξουν και αναθεωρηθουν παλι καποια πραγματα ,παντως απ οσα λεει και δειχνει ετσι φαινεται...
Ακομα ο τροπος προπονησης διαφερει 100% απο τον Σαντος...
Αλλα εκανε ο Σαντος ,αλλα κανει ο Μπερετα..
Ο σαντος τους ξεσκιζε κυριολεκτικα, ο Μπερετα κοιταει να τους δινει και ανασες..!!
Μετραει πολυ αυτο για την συνεχεια..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

moican4 έγραψε: Ακομα ο τροπος προπονησης διαφερει 100% απο τον Σαντος...
Αλλα εκανε ο Σαντος ,αλλα κανει ο Μπερετα..
Ο σαντος τους ξεσκιζε κυριολεκτικα, ο Μπερετα κοιταει να τους δινει και ανασες..!!
Αυτό φίλε δε ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό ή κάπου στη μέση. Στο ... χειροκρότημα θα φανεί !!!!

Πάντως το ότι είναι κάπως γελαστός ... στα θετικά του συγκαταλέγεται.... !!!!
Οχι σαν τον άλλο το μουρτζουφλη, τον γκοου βιλατζ :roll:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χμμμ... 4-2-3-1 δηλαδή?? δεν το βλέπω πάντως να γυρίζει το σύστημα σε 4-4-2. δεν έχουμε καθαρό δεξί χαφ. μάλλον προβλέπω κάτι σαν την γερμανία στο Mundial. kendira-sweisteiger-ozil (vittolo-garcia-ivic) και μπροστά τους αριστερά τον podolski (vierinha) να παίζει όλη την πλευρά μέχρι τα back και 2 επιθετικούς kloze-muller (musli-σαλπι) χωρίς να υπάρχει κάποιος καθαρά δεξιά (γι αυτό θες full back δεξιά σαν τον lahm)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το κορυφαιο που ακουσα περνωντας εξω απο καφενειο της κορινθου μετα το δευτερο γκολ της γερμανιας στο ματς με την αργεντινη, "καλα αυτοι οι γερμανοι σαν τον ΠΑΟΚ παιζουν" :o :opaokara: :nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

moican4 έγραψε: Ο σαντος τους ξεσκιζε κυριολεκτικα, ο Μπερετα κοιταει να τους δινει και ανασες..!!

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω αλλά παρατηρώ πως οι προπονήσεις του Ιταλού είναι πολύ ποιο σκληρές απο ότι του Σάντος.
Είναι 2ωρες χωρίς ανάσα και διπλές και θα συνεχίσει με διπλές εως ότου η ομάδα την κάνει για Ντόιτσλαντ!
Μόνο χθες σαν επιβράβευση τους χάρισε μια προπόνηση λόγω του ότι ξεσκίζονται τα παλικάρια.

Βέβαια ο λόγος που το κάνει είναι η πίεση χρόνου για να προετοιμάσει την ομάδα εως τον πρώτο της αγώνα που θα είναι και Ευρωπαικός!

Επίσης και οι παίχτες δείχνουν να τον γουστάρουν σιγά σιγά.

Κάτι ακόμα που διάβασα κάπου σήμερα είναι ότι χθες χρησιμοποιήθηκε και το εργαλείο που του αγοράσαμε!
Οι παίχτες φόρεσαν και απο ένα κολιέ (όχι σαν του Μπερέτα) και ο άλλος ο περίεργος ο χακεράς (προπονητής επίσης) ανέλυε τα πάντα σε επιδόσεις παλμούς καρδιάς κλπ!

Δεν ξέρω όλα αυτά πολύ μ αρέσουν μιας και είμαι πάντα υπερ κάθε είδους τεχνολογίας και κάθε εργασίας με επιστημονικό προσωπικό και ακόμα καλύτερα όταν δουλεύουν πολλά μυαλά ταυτόχρονα.
Αλλά μέχρι την πράξη απέχουν πολύ.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+1
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Συμφωνω με μοικανο. Απο οσα βιντεακια εχω δει και των δυο παρατηρησα οτι οντως του Σαντος οι προπονησεις ηταν πιο μικρες σε διαρκεια με πολυ μεγαλη ενταση, αλλα και μεγαλο ενδιαφερον για τους παικτες.

Το τι ειναι καλυτερο δεν το ξερουμε, αλλα ως Σαντοσκυλο που ειμαι εχω την ταση να πιστευω οτι η μεθοδος του Σαντος ειναι καλυτερη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κοιταξτε παρακολουθησα την προπονηση και ειδα διαφορα πραγματα..
Επι εποχης Σαντος ειχα δει αρκετες προπονησεις και ηταν οντως πολυ σκληρες και δυνατες κατι που μου ειχαν πει και καποιοι παικτες..
Ο Σαντος ελεγχε τα παντα την ωρα της προπονησης .Απο τις ασκησεις μεχρι την τακτικη...
Ο Μπερετα ασχολειται ΜΟΝΟ με την τακτικη και οχι με τα υπολοιπα...
Ειδα τους βοηθους του να δινουν εντολες για τις ασκησεις ,να κανουν το προγραμμα χωρις να παρεμβαινει ο Μπερετα κατι που εκανε συχνα πυκνα ο Σαντος...
Ο Μπερετα απο οτι εμαθα μιλαει με το team του πριν την προπονηση ,και απο εκει και περα ο καθενας κανει την δουλεια του...
Τους εχει απολυτη εμπιστοσυνη και αφοσιωνεται μονο στην τακτικη...
Μετα ολο το team ανοιγει τα laptop(!!) και αναλυει προγραμμα, επομενη μερα και πορεια της προετοιμασιας..

Εννοειται πως στην αρχη θα ανεβουν οι ρυθμοι και μετα λογικα θα πεσουν για να "λυθουν" τα ποδια απο το σφιξιμο της πρετοιμασιας..
π.χ ο Σαντος περσι μετα απο παιχνιδι τους χαλρωνε μια μερα και μετα τους ξεσκιζε ολη την εβδομαδα μεχρι το επομενο παιχνιδι..Δεν ξερω τι θα κανει ο Μπερετα..Θα το δουμε...
Ηδη τα εργομετρικα εδειξαν πως οι παικτες χαλαρωσαν και ξεκουραστηκαν σε μεγαλο βαθμο σε σχεση με περσι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”