Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gika »

Του πεταξες κανα μπουκάλι η δεν είχες κανενα μαζί σου?? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Δεν είχα γυάλινο μαζί μου, μόνο πλαστικό, δεν έκανε ... :cry:
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

Isaak the Greek έγραψε:Παντως εαν ψαχνετε για το ποιοι δεν θελουν το Σαλπιγγιδη και τον καθε Σαλπιγγιδη στην Τουμπα , μπορειτε να τους βρειτε πολυ ευκολα.

1)Ειναι αυτοι που ποτε δεν εχουν πληρωσει εισητηριο για να μπουνε στο γηπεδο

2)Ειναι αυτοι που τρομοκρατουσαν μικρα ΠΑΟΚτσακια πως "ή θα κανεις αυτο που λεμε εμεις ή θα σε γαμ....." κι ετσι το φερε η μοιρα να μην πατησουν ποτε στην Τουμπα ή ακομα και να αλλαξοπιστησουν επειδη τρεμαν τους ιδιους τους τους συνοπαδους!!!!

3)Ειναι αυτοι που εχουν καψει την Τουμπα ουκ ολιγες φορες και που εχουν φορτωσει προστιμα στην ομαδα 100νταπλασια απο αυτα που "εφαγε" ο Σαλπιγγιδης

Εννοειται πως οντως υπαρχουν και καποιοι οντως αγνοι ΠΑΟΚτσηδες που αισθανονται προδομενοι κι εχουν ολο το δικιο να αισθανονται ετσι.

Υ.Γ.Την αλλη φορα που θα γινει μανουρα με τον κοντο (γιατι θα γινει) , αλλαξτε το συνθημα απο "Σαλπιγγιδης οεοεοε" σε "Ζησης Βρυζας οεοεοε" ή "Ζαγορακης οεοεοε"......Τοτε πραγματικα θα το παρουν το μυνημα ολα τα Νεαντερταλς

εσυ που διαβαζεις τωρα δεν μπορει να εισαι ΠΑΟΚτσης και να εχεις τις ελαχιστες ηθικες αξιες αν δεχεσαι αυτο το πραγμα.Και μην νομιζει ο φιλος οτι τρωω και καλα τον προλογο της γραμμης "εννοειται πως..αισθανονται ετσι" μετα απο εναν πραγματικα ξεδιαντροπο παραλληρημα

ξεκιναμε με κατι.δεν αξιζει να μαλωσει κανενας ΠΑΟΚτσης με κανεναν ΠΑΟΚτση για ενα ανθρωπο που αναμφισβητητα εβριζε ολο το γηπεδο πριν 2 χρονια.ΟΛΟ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ,ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕ.Αληθεια τι αλλαξε ποια τοσο πολυ και σημερα ειναι ο καλουλης ο ασωτος υιος ο καλος μου?Ολη μα ολη την διαρκεια του ματς δεν ειπανε ρε μια φορα την λεξη ΠΑΟΚ και τολμησανε να φωναξουν για εναν παιχτη που πριν 2 ωρες επαιζε στο οακα.

υ.γ. διαβασα οτι και καλα ενας απο τους αρχηγους μας (φοβαμαι οτι μπορει να ηταν και αρχιστρατηγος,μηπως μπερδεψατε τα σηματα) εδωσε εντολη να πουμε το συνθημα το οποιο φυσικα ηταν προσχεδιασμενο στα υπογεια των συνδεσμων και μετα ο ιδιος δεν ηξερε ποσο ειναι το σκορ,επισης διαβασα τον ισαακ τον Ελλην να μου λεει εδω δεν μπορεις να σβησεις το τσιγαριλικι στα μουτρα μου κτλ κτλ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΕΡιΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΩΛΑ Ο ΣΑΛΠΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Λοιπον , σωπαστε ολοι....

Βρηκα το καταλληλο τραγουδι για την περισταση....

[youtube]sf3y2YcvTHs[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

screwdriver4 έγραψε:.....ξεδιαντροπο παραλληρημα.....
Στο μονο που διαφωνω.Προσωπικο βιωμα ειναι , οσο και να σε ποναει κι οσο παραλογο κι αν φαινεται.2 ανθρωποι μπορουν να εχουν περασει την ιδια ακριβως κατασταση και να εχουν εντελως διαφορετικα αποτελεσματα.

Στα υπολοιπα πες οτι θες.Καταλαβαινω και το μισος που νιωθεις κι ολα τα υπολοιπα.Οσο και να σε ποναει και παλι.

Εντιτ:Κατι που μολις προσεξα
screwdriver4 έγραψε:Και μην νομιζει ο φιλος οτι τρωω και καλα τον προλογο της γραμμης "εννοειται πως..αισθανονται ετσι"
Δυστυχως το μενος σου σε τυφλωνει , αλλα και αυτη η κωλοπολη σε επηρεαζει οπως και πολλους αλλους.Μενω στη Μελβουρνη φιλε.Στη Μελβουρνη!!!!Σηκωνομαι στις 2 τα χαραματα να δω ΠΑΟΚ και μερικες φορες παω κατευθειαν για δουλεια μετα απ το ματς.Για πιο λογο να προσπαθω να περασω γραμμη?Εμενα μ' ενοχλουν τα πρεζονια που οπως ξερεις κι οπως ξερω υπαρχουν στο γηπεδο.Κι επισης με ενοχλουν οι συνδεσμοι που δεν κανουν κατι γι αυτο.Και επισης μ' ενοχλει πως οι περισσοτεροι εκει , την ιδια στιγμη που μιλατε για ηθικες αξιες και ΠΑΟΚτσηδηλικι , δεν σεβεστε τον κοπο αδερφων σας που ξοδευουν απο το υστερημα τους για να κρατησουν με νυχια και με δοντια ανοιχτους συνδεσμους μας στο εξωτερικο και το μονο που ζητανε ειναι να βλεπουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλωνει.Ελπιζω αυτη τη φορα να εγινα κατανοητος.

Κι επισης....ΝΑ κι αν ερθει ΝΑ κι αν δεν ερθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isaak the Greek την Πέμ 07 Ιαν 2010, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

η αληθεια ειναι πολλοι στην θυρα τεσσερα εχουν διαφορετικη γνωμη απο τους "θιγμενους" που δεν συγχωρουν κλπ.
αν ερθει με 500.000 χιλιαρικα λιγοτερα ειναι σαν να ζηταει συγνωμη ......
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΝΕ ΣΤΟ 80 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΑΝΑΖΑΝΕ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ .....ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΥΠΕΡ
ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ.......ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΕ ? Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε...... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ας ζητούσες απο κανέναν διπλα σου... Ας ετρεχες μεχρι την 4 να παρεις κανενα και όπως θα γυρνούσες στην 7 να τον κοπανούσες μια... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αμάν...! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Δεν έκατσε πολλή ώρα ο Ίβιτς εκεί. Κάτι ήξερε :mrgreen:

Άντε ας το κλείσουμε το off topic γιατί βλέπω να μας την πέφτουν :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Θα γούσταρα ενα δύο γκολάκια παραπάνω να ρίξουμε στον νιόνιο. Τολμάνε και μιλάνε για πέναλτυ στο 87! Εδώ το κοράκι τους χάρισε ένα πέναλτυ στον Ιβιτς, μία κόκκινη και ένα offside μισό γκολ στον φιλομένο! δαλούκα μην μας ξανασφυρίξεις, είσαι επικινδυνος για τον ΠΑΟΚ.

όσο για τον κοντοπ@ύτανο, ένα έχω να πω. Μας έχουν βάλει στο τρυπάκι και φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Ο κοντός αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια. Είναι παίκτης του βαζελο-λαγού και είναι μεγάλη λακαμία να ακούγεται το όνομά του μέσα στον ΝΑΟ, και παράλληλα να ακούγονται αυτά τα εμετικά προς τον μέρος της Τιμημένης Θ4.

Κοντοπ@ύτανε σου εύχομαι να μην ξαναπατήσεις στην Τούμπα, παρά μόνο σαν αντίπαλος. Λαμόγια δημοσιοκάφροι που κάνετε αβάντα στον κοντό, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Εικόνα
petrovgr

Δημοσίευση από petrovgr »

Κύριε Ισαάκ να ρωτήσω κάτι;

Αυτοί οι 8.000 που φώναζαν εναντίον του επαγγελματία ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας, δεν πλήρωσαν δηλαδή;
Ή απλά στοχοποιείτε μία μεγάλη μερίδα του κόσμου επειδή διαφωνούν με την άποψή σας;

Το κάψιμο του γηπέδου το επικαλεστήκατε όταν ο ΠΑΟΚ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΟΥΜΕΝΟΥ;
Αλήθεια τι σας έτσουξε πιο πολύ, το ότι ο Γούμενος κατάκλεψε τον ΠΑΟΚ ή μήπως ότι κάηκαν 50 καρεκλάκια;
Εσείς τι κάνατε προσωπικά για να διώξετε τον Γούμενο;
Τι λέγατε αλήθεια τότε για αυτούς τους "Νεάντερταλ" όταν έτρεχαν σε πορείες και καταλήψεις για να διώξουν τον Γούμενο; Σε ποιο στρατόπεδο βρισκόσασταν τότε;

Χαλαρώστε λίγο κύριε Ισαάκ και σταματήστε να ταμπελώνετε το πιο υγιές κομμάτι του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ziukas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ziukas »

screwdriver4 KΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!

ΙΣΑΑΚ ΑΣΕ ΤΑ "ΕΓΩ" ΕΤΣΙ "EΓΩ" ΑΛΛΙΩΣ
ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ !!!

ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΕΓΩ ΠΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ!!

ΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ???? ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΩΡΕ ????
H ΘΥΡΑ 5 ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΝΟ ΜΕ
ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΟΚ ???? ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙ ΣΑΛΠΙ ΟΕΟΕΟΕ
"SA DE NTREPESTE"

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΕΡΘΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ :x
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αδερφε σε παρακαλω με μικρα και οχι κεφαλαια...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το μονο σιγουρο ειναι οτι ολο το γηπεδο χτες δε σεβαστηκε τον ιδρωτα ποδοσφαιριστων που ανηκουν στον ΠΑΟΚ και προτιμησε ν ασχοληθει μ εναν παικτη του βαζελου. απαραδεκτο.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

8.000? :lol: 2000 το πολυ να ηταν. Και οι περισσοτεροι με το ζορι στεκονταν ορθιοι. Στην 4 ημουν, προς το καγκελο της 3. Ειδα και τους νταηδες που ανεβηκαν στο καγκελο. 10 ατομα ηταν, εκ των οποιων 3-4 12χρονα, 1 τελειωμενος 45αρης που ηθελε να δειρει ολη την 3 και 2-3 αλλοι που ηταν επικινδυνοι για τον εαυτο τους.

Απο τη μια εχουμε αυτους, που οι μισοι μπαινουν τζαμπα στο γηπεδο και απο την αλλη αυτους που δινουν 500 και 1000 ευρω καθε χρονο.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Για τα αγωνιστικά δεν έχω να πω και πολλά.Μέσα σε λίγα λόγια ο Ιβιτς κορυφαίος.Απίστευτο παιχνίδι.Το α και το ω της ομάδας μαζί με Γκαρσία και Βίτολο.Αυτοί οι δύο όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα δένουν και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.Για μένα είναι το κορυφαίο δίδυμο στην Ελλάδα σε αυτήν την θέση.Ο Κριστιάνο έδειξε ότι το κατέχει κι ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα.
Από κει και πέρα....Είμαι σχεδόν στα 29.Με την ΠΑΟΚάρα και που δεν έχω ταξιδέψει.Κι εντός κι εκτός.Απ τα 14-15 που ακολουθάω τον ΠΑΟΚ,έχω δει και έχω ζήσει πολλά.Αλλά την χθεσινή ΞΕΦΤΙΛΑκαι το χθεσινό ξενέρωμα δεν τα ζησα ποτέ.Τελευταία φορά που δεν με έπιανε ύπνος το βράδυ μετά από ματς του ΠΑΟΚ ήταν το ντόρτι απ το χανούμι στην Τούμπα.Και χθες πραγματικά δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Η απόλυτη ξεφτίλα.

Ενα "ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ" λοιπον στα 100-200 τσακαλάκια στην 4α,που είναι πιο ΠΑΟΚ από όλους,που πέταξαν μπουκάλια (γιατί ΠΑΟΚ είσαι ξέρω γω ξέρω γω εντάξει),στον Τζαβέλα αν θυμάμαι καλά.Που ενώ το σκορ είναι 1-0 κι όλα πάνε καλά ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ πετάνε μπουκάλια.Και ένα "ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ"στον Σταυράκη,που σαν οργανωτής,που μικρά παιδιά ίσως να τον έχουν και σαν πρότυπο,και σαν άτομο που οργανώνει την κερκίδα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα,δεν έκανε ούτε μία κίνηση να σταματήσει αυτούς με τα μπουκάλια,αλλά μετά το σύνθημα που τους έκραζε όλο το γήπεδο,γυρνάει και τους λέει να χειροκροτήσουν ειρωνικά.Γιατί το σωστό είναι να πετάς μπουκάλια,και οι 22.000-23.000 είμαστε μ@λ@κες και αυτοί οι 100-200 είναι οι έξυπνοι.
Αλλά αυτοί οι 100-200 που πετούσαν μπουκάλια,θα βρίσουν τον Σαλπιγγίδη γιατί είναι προδότης,ενώ αυτοί που γι αυτούς θα φάει πρόστιμο η ομάδα,δεν είναι προδότες(Εννοώ αυτούς που πέταξαν τα μπουκάλια,κι όχι και τους υπόλοιπους που κράζαν τον κοντό).Και θα πουν τον Βρύζα,όχι μην φέρεις τον κοντό(που αν έρθει θα ρθει τζάμπα)αλλά πλήρωσε το πρόστιμο ξέρω γω πχ 100.000 για τα μπουκάλια που πετάξαμε,αλλά να μας κάνεις και μεταγραφή έναν επιθετικό.

Ενα ακόμα "ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ" σε αυτούς που ενώ το σκορ είναι ακόμα στο ευθραστο 1-0 και το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμα,και ενώ ειδικά στο 2ο ημίχρονο γινόταν ένα απίστευτο πάρτυ στην κερκίδα,το χαλάνε στο 80-85 για να βρίσουν τον Σαλπιγγίδη.Εκεί ρε μάγκες δεν προδίδεις την ομάδα σου,που ενώ σε χρειάζεται για να τελειώσεις το ματς της γυρνάς την πλάτη και βρίζεις κάτι που δεν σου ανήκει?Το ματς ήταν στο 1-0 και ο Πανιώνιος σε πιέζει.Ούτε 2-0 ούτε 3-0 ήταν για να πεις ότι το καθάρισα το ματς για να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Και ένα ακόμα "ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ"σε αυτούς που φώναζαν ΣΑΛΠΙΓΓΙΣΗΣ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ.Καλά ρε μάγκες.Πάτε κι εσείς καλά?Είπαμε.Αλλά όχι να αποθεώνουμε έναν παίχτη που ανήκει αλλού.Κι εγώ σέρνω για να γυρίσει.Είμαι υπέρ και τον θέλω στην ομάδα.Αλλά όσο φοράει άλλη φανέλα δεν θα τον αποθεώσω.(Και για να προλάβω μερικούς,εγώ προσωπικά δεν φώναζα τπτ.Το μόνο που φώναζα ήταν το ΠΑΟΚ ολέ).Περιμένετε να ρθει,αν έρθει,και μετά να τον αποθεώσουμε αυτοί που τον θέλουμε.Τραγικές καταστάσεις και από τις δύο πλευρές.
Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.Αλλά στις πράξεις πουθενά.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αλλά θα πετάξω το μπουκάλι μέσα γιατί έτσι,γιατί ΠΑΟΚ είσαι,κι ας φάει πρόστιμο η ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,αλλά θα την γράψω στα @@ μου την ομάδα την ώρα που με έχει ανάγκη για να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,αλλά θα πλακωθώ με τον διπλανό μου γιατί αυτό που θέλω εγώ είναι το σωστό(είτε για την μία είτε για την άλλη πλευρά),κι εγώ είμαι πιο ΠΑΟΚ από τον άλλον γιατί δεν θέλει αυτό που θέλω εγώ.
Κατά τα άλλα είπαμε.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Δυστυχώς εχθές αποδείξαμε τρανά όλοι μαζί οτι το ΕΓΩ μας είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.Κι όχι ο ΠΑΟΚ.Δυστυχώς αποδείξαμε τρανά ότι εμπιστευόμαστε μεν αυτούς που μας διοικούν αλλά θα κάνουν ότι θέλουμε εμείς γιατί ΠΑΟΚ είσαι.Κι όχι αυτό που θέλουν αυτοί που διοικούν,κι ας ξέρουμε πως ότι κι αν κάνουν θα το κάνουν ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και μόνο.
Η ομάδα είναι τρίτη.Και είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι,η ομάδα αυτή τη στιγμή κάνει πρωταθλητισμό.Είμαστε τρίτοι,όλα πάνε μια χαρά,έχουμε την καλύτερη άμυνα,την καλύτερη έδρα,ο ΝΑΟΣ πάλι χθες γεμάτος,κάναμε άλλη μία νίκη αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να τα χαρείς αυτά,δεν μπορείς να τα πανηγυρίσεις,βλέποντας κανείς το χθεσινό χάλι στην κερκίδα.
Αλλά είπαμε.Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πάνω από ολα...

Υ.Γ.Εβλεπα χθες Αθλητική Κυριακή.Εχουν χαζέψει όλοι εκεί κάτω που όπως φαίνεται ο Σάλπι θα τους γράψει όλους στα @@ του μαζί και τα εκατομμύρια που του δίνουν και θέλει να γυρίσει,αλλά εμείς δεν τον θέλουμε.Τρέμουν και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να γυρίσει και θα δυναμωθεί πολύ ο ΠΑΟΚ.Και σέρνουν για να τον κρατήσουν.Οσοι είδαν εχθές την εκπομπή καταλαβαίνουν τι εννοώ."Και πρέπει να κλείσει ο πρόεδρος το θέμα γρήγορα και να το κλείσει θετικά,και να μείνει ο Σαλπιγγίδης στον παο,γιατι δεν υπάρχει παίχτης σαν τον Σάλπι κτλ κτλ κτλ".Και γυρνάει ο πουπουρουπουπου,"και αν δεν μείνει στον παο να πάει ξέρω γω στο εξωτερικό κτλ κτλ".Εχουν χεστεί,και δεν ξέρουν από που τους ήρθε,που θέλει να γυρίσει ο Σάλπι,αλλά εμείς εκεί.Σαλπι είσαι προδότης.

Υ.Γ2.Συγνώμη αν σας κούρασα η αν σας μπέρδεψα,αλλά δεν έχω ηρεμήσει ακόμα.Ευχομαι καλή χρονιά σε όλους,και τα καλύτερα για τον καθένα προσωπικά.Με την ΠΑΟΚάρα μας έστω την κούπα του Κυπέλλου,και το σεντόνι.Και εύχομαι πραγματικά σε όλους και σε εμένα μαζί να μην ξαναζήσουμε ποτέ μα ποτε ξανά αυτό που ζήσαμε χθες.Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα σε πράξεις επιτέλους και όχι μόνο στα λόγια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”