80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: Cristiano Moraes de Oliveira
Μακάρι να μας βγει όπως ο γνωστός Κριστιάνο,ένα τέτοιο χρειαζόμαστε μπας και πάρουμε και κανένα ντέρμπι.
- Mario Jardel
Σε όλα τα βιντεάκια που έχω δει και σε όλες τις συνεντεύξεις ανθρώπων που τον γνωρίζουν και έχω ακούσει, όλα δείχνουν ότι είναι εξτρέμ....κάποιοι λένε ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να παίξει και ως επιτελικός..
- Mario Jardel
Ενταξει ειναι το αλτερ ιγκο του Βιειρινια απο την απεναντι καθε φορα πλευρα φανταζομαι
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που δεν αντέχω είναι οι παίκτες που είναι λίγο απ' όλα...Τα σχόλια όμως που γράφονται για τον παίκτη είναι καλά και δείχουν ένα αριστερό (επιθετικό) χαφ, που τα τελευταία δύο χρόνια συγκλίνει προς τον άξονα.
- sourmenetes
- Moderator
Το να μπορει να παιξει σε πανω απο μια θεσεις θα μας φανει(ισως) χρησιμο οταν θα επιστρεψει και ο φιλομενο και ο ζλανταν...Οσον αφορα τα σχολια ειναι θετικα ακομα και απο αθηνα μερια..Και απο δημοσιογρφους αρκετα(πιστευω) σοβαρους...Ολα θα φανουν στο γηπεδο...Μακαρι να ειναι ενα απο αυτα που μας λειπανε..ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό που δεν αντέχω είναι οι παίκτες που είναι λίγο απ' όλα...Τα σχόλια όμως που γράφονται για τον παίκτη είναι καλά και δείχουν ένα αριστερό (επιθετικό) χαφ, που τα τελευταία δύο χρόνια συγκλίνει προς τον άξονα.
Αδέρφια ακούσατε κανένα νέο σχέτικα με το τι έκανε στην προπόνηση σήμερα? 'Επαιξε? δεν έπαιξε? αν έπαιξε πως τα πήγε? έχω αγωνία... όπως όλοι μας φαντάζομαι

Αδερφέ ο Κριστιάνο φτάνει αύριο,οπότε μετά την αυριανή προπόνηση θα μάθουμε τίποτα..