Π.Α.Ο.K. - Valerenga 6/8 21:45 Nova1
- paok4kyriakos
Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45 Νόβα1
Μακάρι να μην ανάψει κανένας. Αλλά ο βάζελος την είχε πολύ λερωμένη την φωλιά του από το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ που έγινε το σώσε, ειδικά από τα λέιζερ. Οπότε πρέπει πραγματικά να αυτοκαταστραφούμε για να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών στον άλλο προκριματικό. Και θα είναι όντως αυτοκαταστροφή αφού θα είναι πολύ πιθανον ένα υπερδύσκολο παιχνίδι. Σε αυτήν την περίπτωση το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ πρέπει να πεθάνει!
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=44282gash04 έγραψε:paok4kyriakos έγραψε:πέταξαν κι όχι άναψαν.gash04 έγραψε: Συγκεκριμένα ο παρατηρητής του χθεσινού επαναληπτικού με τη Σπάρτα Πράγας, σημείωσε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους για τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι», πέταξαν συνολικά 33 καπνογόνα (12 στο πρώτο γκολ, 11 στο δεύτερο και 10 στο τρίτο), παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είχε τονίσει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές.
Μοίπως έχει διαφορά;
Στον πρώτο αγώνα στην Νορβηγία σκάσανε 2 κροτίδες στο 90ο λεπτό.
Ούτε καν πυρσοί φίλτατε.
Για αυτές αν δεν κάνω λάθος πληρώσαμε πρόστιμο σωστά?
Επίσης δεν είδα να πετάξουν στον αγωνιστικό χώρο τα βαζέλια πυρσό,στο χέρι τα είχαν.
Δεν μου έχει μείνει πλέον καμία απορία για το πώς ονειρεύεται ο Platini το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. = Χειρουργικά καθαρό. Ο λόγος φυσικά είναι γιατί πιστεύει ότι έτσι θα πέσουν περισσότερα φράγκα. Η λογική του (απ'όσο μπορώ να φανταστώ και με βάση τα όσα διαβάζουμε) είναι ότι έχω πχ 100 άτομα που παρακολουθούν μπάλα σήμερα (κοινώς πελάτες), άμα το κάνω σαν μπαλέτο θα έχω τους 100 συν άλλους 200 που σήμερα δεν πλησιάζουν γιατί το θεωρούν 2ης διαλογής θέαμα.
Το λάθος του είναι ότι το θεωρεί (όπως και πολλοί άλλοι τα τελευταία χρόνια) "προϊόν προς κατανάλωση". Αν συνεχίσουν έτσι σύντομα θα διαπιστώσουν ότι έχουν πάρει λάθος δρόμο. Θα χάσουν και τους 100 που έχουν σήμερα και φυσικά οι 200 extra πελάτες που ονειρεύονται δεν θα έρθουν ποτέ, πολύ απλά γιατί δεν θα βρίσκουν το λόγο να παρατήσουν το αγαπημένο τους μπαλέτο για να πάνε να δούνε μια άχρωμη και άοσμη μπάλα.
Συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε καλύτερα γήπεδα όπου τουλάχιστον να μπορείς να πας για κατούρημα και να παρέχουν μια σχετική ασφάλεια. Θέλω να μπορώ να πάρω το παιδί μου και να πάω χωρίς να φοβάμαι μην καταρρεύσει η κερκίδα. Συμφωνώ δηλαδή με μέτρα που θα φέρουν στο γήπεδο ανθρώπους που γουστάρουν και παρακολουθούν μπάλα αλλά δεν πάνε γήπεδο γιατί φοβούνται μη φάνε ξύλο, αλλά να σκεφτείς ότι θα κάτσει η γιαγιά μου να δει μπάλα στην τηλεόραση αν δεν έχει πυρσούς στο γήπεδο είναι γελοίο και απορώ πως το σκέφτονται.
Αν συνεχίσουν έτσι θα γίνει η μπαλίτσα άστα να πάνε. Βάλαμε κόκκινα ρούχα στο πλυντήριο με άσπρα και βγήκαν όλα ροζ και κανείς δεν τα θέλει.
Όσο για μας, είναι απλό νομίζω, προσπαθούμε να συμμορφωθούμε γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να μας πετάξουν έξω μια και καλή για 10 χρόνια και ταυτόχρονα όμως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να πείσουμε αυτούς τους μ@λ@κες στη ουέφα ότι έχουν πάρει λάθος δρόμο. Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουμε, αλλά για μένα αυτή είναι η πρόκληση.
.
Το λάθος του είναι ότι το θεωρεί (όπως και πολλοί άλλοι τα τελευταία χρόνια) "προϊόν προς κατανάλωση". Αν συνεχίσουν έτσι σύντομα θα διαπιστώσουν ότι έχουν πάρει λάθος δρόμο. Θα χάσουν και τους 100 που έχουν σήμερα και φυσικά οι 200 extra πελάτες που ονειρεύονται δεν θα έρθουν ποτέ, πολύ απλά γιατί δεν θα βρίσκουν το λόγο να παρατήσουν το αγαπημένο τους μπαλέτο για να πάνε να δούνε μια άχρωμη και άοσμη μπάλα.
Συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε καλύτερα γήπεδα όπου τουλάχιστον να μπορείς να πας για κατούρημα και να παρέχουν μια σχετική ασφάλεια. Θέλω να μπορώ να πάρω το παιδί μου και να πάω χωρίς να φοβάμαι μην καταρρεύσει η κερκίδα. Συμφωνώ δηλαδή με μέτρα που θα φέρουν στο γήπεδο ανθρώπους που γουστάρουν και παρακολουθούν μπάλα αλλά δεν πάνε γήπεδο γιατί φοβούνται μη φάνε ξύλο, αλλά να σκεφτείς ότι θα κάτσει η γιαγιά μου να δει μπάλα στην τηλεόραση αν δεν έχει πυρσούς στο γήπεδο είναι γελοίο και απορώ πως το σκέφτονται.
Αν συνεχίσουν έτσι θα γίνει η μπαλίτσα άστα να πάνε. Βάλαμε κόκκινα ρούχα στο πλυντήριο με άσπρα και βγήκαν όλα ροζ και κανείς δεν τα θέλει.
Όσο για μας, είναι απλό νομίζω, προσπαθούμε να συμμορφωθούμε γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να μας πετάξουν έξω μια και καλή για 10 χρόνια και ταυτόχρονα όμως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να πείσουμε αυτούς τους μ@λ@κες στη ουέφα ότι έχουν πάρει λάθος δρόμο. Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουμε, αλλά για μένα αυτή είναι η πρόκληση.
.
Oποιος θελει να αναψει πυρσο και να πανυγηρισει,ας παει στον Σ.Φ. Ταρατσα.Εκει ειναι εκτος γηπεδου,δεν νομιζω να απαγορευεται.Ετσι θα κανει και εντυπωση σε οσους παρακολουθουν μεσω TV.

ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΒΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΑΦΙΣΕΣ .....ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ..............
ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΜ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ
ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΕΡΣΥ ΑΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΥΡΙΕ ¨ΤΙΠΟΤΑ" ..........

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΒΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΑΦΙΣΕΣ .....ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ..............
ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΜ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ
ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΕΡΣΥ ΑΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΥΡΙΕ ¨ΤΙΠΟΤΑ" ..........

- PAOK_NORTH_ARMY
Την φάτσα του Ντιόγκο??? eorptol που ρε συ?? Καλά πλάκα κάνουμε?? Στη Θεσσαλονίκη???
Εμεις δηλαδη λογικα, απο Παρασκευη, θα δηλωσουμε για εδρα μας το Μάτσου Πίτσου για τους επομενους αγωνες.PRAKTORINOS έγραψε:Λίγο παραπάνω, σε αυτό το topic, δήλωνα την πλήρη αντίθεσή μου στο θέμα των πυρσών.
Ελεγα οτι, αφού απαγορεύεται από την ομοσπονδία, να μην ανάψει ούτε ένας αύριο στην Τούμπα,, με δεδομένο το χρηματικό πρόστιμο που πρόκειται να φάμε.
Αυτό όμως, με τον κυοφορούμενο αποκλεισμο της έδρας του βάζελου, λόγω των χθεσινοβραδινών 12+11+10=32 πυρσών είναι εντελώς ακραίο, σχεδόν εξωφρενικό.
Τουλαχιστον ειναι εκει ο Ολιβάρες και θα τα οργανωσει τα ΠΑΟΚτσακια.
Άμα ισχύει αυτό που λέει ο Πρακτωρίνος σχετικά με τον αποκλεισμό της έδρας του βάζελου,τότε την κάτσαμε....
τεραστιες διαφημισεις της νοβα για το πρωταθλημα με φατσα καρτα τονPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Την φάτσα του Ντιόγκο??? eorptol που ρε συ?? Καλά πλάκα κάνουμε?? Στη Θεσσαλονίκη???
ντιογκο χωρις την μαμα του να πανυγηριζει εξαλα ........γκαρσια που τους χρειαζετε ...........
-
και γω πως θ'αναψω το τσιγαρο μου χωρις πυρσο?
εψαξα αλλα δεν βρηκα το θρυλικο 'αναμα απο κωλο'με τον σταλλονε...τον τελη.
εψαξα αλλα δεν βρηκα το θρυλικο 'αναμα απο κωλο'με τον σταλλονε...τον τελη.
Εξαρταται τι μαρκα καπνιζεις...staurostoumpa έγραψε:και γω πως θ'αναψω το τσιγαρο μου χωρις πυρσο?
-
μην το συζητας,ηδη ετοιμαζουμε μπλοκα σε παπαφη-διογενους-κλεανθους-καναρη/μποτσαρη-λοφισκο κτλ.αυτονομηση της τουμπας τωρα,ο εχθρος βρισκεται παντου.
-
Δυσκολα φιλε. Με extra slim bafo η jivana θα πρεπει να ειναι κομψοτεχνημα.
Οσο για το σολντ αουτ, μαλλον θα φταει ο πληθωρισμος. Τα εσοδα θα πρεπει να καλυψουν το πυρσοσημο, οποτε ανεβηκαν οι τιμες.
Οσο για το σολντ αουτ, μαλλον θα φταει ο πληθωρισμος. Τα εσοδα θα πρεπει να καλυψουν το πυρσοσημο, οποτε ανεβηκαν οι τιμες.