Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σήμερα πάντως δεν προπονήθηκε σύμφωνα με την υπηρεσία αποστολής SMS της ΠΑΕ... Και θα λείπει ο Κοντρέρας (κάρτες) και ο Τσιρίλο (τραυματίας)... Αν δεν παίξει αυτός με το Μαλεζά, έχω περιέργεια να δω ποιο θα βάλουμε σέντερ μπακ... Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνει πειράματα ο Σάντος (παράξενο πάντως, κάθε φορά που ακούω τη λέξη πειράματα σε ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, φαντάζομαι το Σάντος με λευκή φόρμα όπως έχουν οι επιστήμονες, εννοείται το καφέ σακάκι κι έναν πάγκο μπροστά του με πολύχρωμα υγρά που κάνουν φςςςςς όταν ανακατέψεις το ένα με το άλλο).
Πιστεύω με Μαλεζά θα τα πάνε καλά, άλλωστε ο Λεβαδειακός δεν έχει και καμία φοβερή επίθεση.
Δεν παίζει καλά στο κέντρο της άμυνας, μου θυμίζει τον Τσιρίλο στην αρχή της χρονιάς ειδικά στο θέμα πάσες. Θα τον κρίνω καλύτερα αν παίξει κάποτε στη φυσική του θέση.
Κακός δεν ήταν απλά κάνει κάτι που παραπέμπει σε.....Κνολ!!!!Κάνει τον οδηγώ υψηλών πτήσεων για τα πουλιά....Αυτό προκαλεί εκνευρισμό στην ομάδα να το ξέρεις...Όλοι παίζουν με τη μπάλα κάτω αυτός κάνει τη γιόμα επιστήμη.Μου θυμίζει Τσιρίλλο μόλις ήρθε...
Πίσω δεν είναι άσχημος. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να συμμετέχει καθόλου στο επιθετικό παιχνίδι. Αλλά όταν λέμε καθόλου, εντελώς μα εντελώς καθόλου. Είναι τόσο άσχημες οι μεταβιβάσεις του που κάνει τον Σνάουτσνερ να φαίνεται Μαραντόνα. Συνολικά είναι χρήσιμο να τον έχεις στην ομάδα μπας και χρειαστεί, όπως σήμερα, για να μην καταφεύγεις σε αλχημείες αλλά δεν πιστεύω πως θα γίνει ποτέ βασικός.