ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 20.5.09 19:00 Νοva
- trel@menos
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ εχουμε και αλλο ματς μπροστα μας 20.5.09-7μμ Νοva
δεν γινεται αυτο το πραγμα ρε. ειναι δυνατον? και μετα αναροτιομαστε για την συμπεριφορα των παιχτων μας. κακο μπινε που@@νας γιε.
ΚΑΚΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΣ ΡΕ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΚΑΜΑ
-
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.
Μην παιζεις μπαλα γαμω την πουτανα μου γαμω!!!!!!!!!
Ουεφα να παιζουμε απο τον Ιουλιο. Δεν με νοιαζει. Και κερδος θα εχει η ομαδα και θα δουμε και μπαλιτσα.
ΚΑΚΟ σκατα στον ταφο σου!!! 2 γκολ ακυρα και κοκκινη. Ρε Χαλκια τραβα τον μια κουτουλια τον μπασταρδο!!!!!!
ΠΑΟΚ ειμαστε και δεν ξενερωνουμε!!!

Μην παιζεις μπαλα γαμω την πουτανα μου γαμω!!!!!!!!!
Ουεφα να παιζουμε απο τον Ιουλιο. Δεν με νοιαζει. Και κερδος θα εχει η ομαδα και θα δουμε και μπαλιτσα.
ΚΑΚΟ σκατα στον ταφο σου!!! 2 γκολ ακυρα και κοκκινη. Ρε Χαλκια τραβα τον μια κουτουλια τον μπασταρδο!!!!!!
ΠΑΟΚ ειμαστε και δεν ξενερωνουμε!!!

Εμεις φταιμε που τους δινουμε αφορμες.........
Retzi έγραψε:Το δεύτερο γκολ της αεκ είναι λίγο οφσαιντ ή μου φαίνετε?
Κι εμένα έτσι μου φάνηκε... οχι λίγο... ολόκληρο σώμα οφσαιτ...
Ρε γ@μημένε πουστ@ρά!! ΠΑΟΚτσης σου πηδάει ρε τη γυναίκα κι έχεις τέτοιο κόμπλεξ??? Άντε πάνε πάρε μεγάλη φόρα και σάλτα και γ@μήσου ρε μουνόπ@νο που παίζεις με τα νεύρα μας
Φιλε ..αυτο δεν γινεται..Τι ηρεμια και τι μεταγραφες..Ο ανθρωπος θυμιζει το 70 ..Τεραστια σφαγη..
Δεν ξερω τι να πω,,
Δεν ξερω τι να πω,,
- trel@menos
τι ηρεμια ρε. θα μας βγαλει τρελους ολους το καραφλο κορακι
προς φωτη το σχολιο
προς φωτη το σχολιο
Τι ηρεμία ρε Φώτη? Εντάξει μπορεί να τους δίνουμε κι εμείς πατήματα (α ρε Σναουτσνερ γαμωτο) αλλά το παραγάμησε ο φαλακρός ο κοντοπουτανος... γαμω την τρέλα μου γαμώ πια...
- trel@menos
προτεινω να παρουν εσκεμενα κοκκινες τρεις παιχτες ακομα και να διακοπει το ματς. δεν θα ναι και πολυ δυσκολο να τις παρουν
Το οτι τρωμε συνεχεια κοκκινες πρεπει να σταματησει......Για μενα φταινε οι παικτες μας......που δινουν αφορμη σε καθε κάκο ή κακό διαιτητη...........
farmak76 έγραψε:Retzi έγραψε:Το δεύτερο γκολ της αεκ είναι λίγο οφσαιντ ή μου φαίνετε?
Κι εμένα έτσι μου φάνηκε... οχι λίγο... ολόκληρο σώμα οφσαιτ...
Όσο οφσάιτ ήταν στο τετ α τετ ο Μπακαγιόκο αδερφέ
Ε...ρε παιδιά τι θα κάνουμε δηλαδή???Μερικοί που δε θέλετε γκαγκάτση δηλαδή....ας μας γαμάνε και να κλαίμε....
Τι να σας πω δεν μιλάω ούτε γω τώρα είμαι φορτωμένος...Τους δίνουμε και μεις αφορμή..Απείθαρχη η ομάδα....μαλακίες κάνουμε..ο σνάουτσερ αλοιφή όπως και ο σορλέν που έκανε και τη μαλακία για να τον αποβάλει ο μ@λ@κ@ς ο κάκος....Μη του δίνεις την αφορμή ρε φίλε....μη του τη δίνεις...πόση ηλιθιότητα πλέον...

Τι να σας πω δεν μιλάω ούτε γω τώρα είμαι φορτωμένος...Τους δίνουμε και μεις αφορμή..Απείθαρχη η ομάδα....μαλακίες κάνουμε..ο σνάουτσερ αλοιφή όπως και ο σορλέν που έκανε και τη μαλακία για να τον αποβάλει ο μ@λ@κ@ς ο κάκος....Μη του δίνεις την αφορμή ρε φίλε....μη του τη δίνεις...πόση ηλιθιότητα πλέον...

-
Ασε ρε μανιακε που φταινε οι παικτες μας,αντε γιατι τωρα ειμαστε φορτισμενοι μην λεμε οτι μας καπνισει...