Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 4/3/2009 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4/3/2009 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
και εψαχνα ρε πλατωνα εστω και ενα γαυρο απο τους γνωστους μου να ακουσω εστω και τα μισα απο αυτα τα λογια!!
επιτελους!!
μα μου κανει εντυπωση...τοση προπαγανδα τρωνε ρε πουστη?
τοσο κουτοχορτο?
δε θα ηθελα με τιποτα να ημουν στη θεση τους...
λιγο αξιοπρεπεια να εχεις ως ατομο, αυτα τα λογια θα γραψεις!!
μπραβο πλατωνα...θα το μεταφερω και αλλου...
επιτελους!!
μα μου κανει εντυπωση...τοση προπαγανδα τρωνε ρε πουστη?
τοσο κουτοχορτο?
δε θα ηθελα με τιποτα να ημουν στη θεση τους...
λιγο αξιοπρεπεια να εχεις ως ατομο, αυτα τα λογια θα γραψεις!!
μπραβο πλατωνα...θα το μεταφερω και αλλου...
- aspromauri
Ποτέ δεν είναι αργά ... για να αλλάξει ομάδα!!!!!!!!!
- nyxteridas
Το παιχνίδι, ήταν σχεδόν καρμπόν με τον Άρη, απλά ο γαύρος διέθετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά και σε πρακτικό, αφού είδαμε το ματς να το καθαρίζει στον αέρα. Κι εκ των πραγμάτων αυτή θα ήταν η τακτική του, με δεδομένη και την απουσία του Μάρκος Αντόνιο, που θα μπορούσε να περιορίσει την αεροπορία των γαύρων, με τον Κοντρέρας και Μαλεζά να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν, αν και στο δεύτερο γκολ πέρα από την αδράνεια, ο Έλληνας αμυντικός φάνηκε να μην έχει κουράγιο ούτε να δει που πάει η μπάλα. Όταν λέω καρμπόν με το παιχνίδι του Βικελίδης, εννοώ ότι εκ των προτέρων οι σκέψεις του Σάντος φάνταζαν περισσότερο να βρίσκονται στην παράταση και τα πέναλτι. Είχαμε και το περιθώριο να δεχθούμε ένα γκολ εξάλλου, γι αυτό κι ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με το γνωστό του συντηρητικό στυλ Μάργκαρετ Θάτσερ. Βέβαια δεν ήτα κάτι που δεν ήταν αναμενόμενο και χιλιοσυζητημένο, τα ντέρμπι εξάλλου δεν είναι το φόρτε του Πορτογάλου. Ξέχωρα όμως από την τακτική τα ντέρμπι πολλές φορές τα καθορίζει η κλάση κάποιον παικτών κι από ότι φαίνεται ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει έναν τέτοιον ο οποίος θα μπορέσει να «κουβαλήσει» την ομάδα πάνω του, έναν Πρέλεβιτς ας πούμε για παράδειγμα. Γιατί ξέχωρα από την σφαγή, οι ευκαιρίες όπως και στο Χαριλάου παρουσιάσθηκαν, ούτως ή άλλως δεν θα ήταν πολλές, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες και μάλιστα με τραγικό τρόπο, την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής Ίβιτς και στις δυο περιπτώσεις, μάλλον βρισκόταν σε κάποια πλαγιά του Σέιχ Σου κι έτρωγε χαλβά. Ταυτόχρονα προβληματισμό με γέμισε για ακόμη μια φορά η παρουσία του Μουσλίμοβιτς, που από τον τραυματισμό του και μετά δείχνει εντελώς έξω από τα νερά του κι ίσως ο Σάντος θα πρέπει να προσανατολιστεί και λίγο προς το να τον αφήσει και κανέναν ματσάκι στον πάγκο. Φυσικά σε αυτό συντελεί και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ, είναι προβλέψιμος και ο Βόσνιος πανεύκολη λεία πλέον για οποιοδήποτε κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Η σφαΓΗ είναι στρόγγυλη
Καλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος αιθεροβάμων που να πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ, δεν θα αντιμετώπιζε μία τέτοια διαιτησία όταν ο κλοιός θα έσφιγγε, για τον απαράδεκτο γαύρο. Το χθεσινό ματς ήταν μια πραγματικά χρυσή ευκαιρία και νομίζω ότι έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα, την στιγμή που είχαμε απέναντί μας έναν υποτονικό αντίπαλο και μία κερκίδα Village cinema, με μοναδική φιλότιμη παρουσία αυτή του Κουκουλάκη και των βοηθών του. Ωστόσο εκ των προτέρων αφού αυτό είναι το δεδομένο, θα πρέπει κι οι παίκτες μας να είναι πιο προσεκτικοί και να συγκροτούν τα νεύρα και την επιπολαιότητά τους, κάτι που στα φετινά ντέρμπι δεν το έχουμε δει καθόλου. Κι από πολύ καιρό πριν έλεγα ότι αυτό αποτελεί ένα δείγμα απειθαρχίας, καθώς σχεδόν αγωνιστικά ο καθένας μπορεί αν συμπεριφερθεί όπως θέλει σαν να βγαίνει στο σαλούν να πιει ουίσκι και να παίξει πόκερ. Σίγουρα της δεύτερης κίτρινης του Ίβιτς προηγήθηκε φάουλ στον Αραμπατζή με ταυτόχρονη κίτρινη, αλλά ο τρόπος με τον οποίον ο Σέρβος σωριάστηκε φαρδύς πλατύς στο χορτάρι για να «αναχαιτίσει» τον αντίπαλο, ήταν εγκληματικός για την ομάδα μας. Και η χρονική σύμπτυξη μέσα στην οποία ο Ίβιτς πήρε τις δύο κάρτες, προσωπικά μου έδειξε ότι ο Σέρβος μάλλον αντί για νηστίσιμα την Καθαρά Δευτέρα τελικά την έπεσε στις παντσέτες και τις μπριζόλες και δεν την πάλευε από την βαρυστομαχιά. Γιατί κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ , μπορούσε να πάει το ματσάκι και με δέκα στα πέναλτι, που ήταν μάλλον και το βασικό πλάνο της ομάδας. Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι παρολίγον να πάμε και με εννέα όπου θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον τι θα γινόταν αν βαρούσαμε 10 πέναλτι όπως στο Βικελίδης με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Με στεναχώρησε επίσης το γεγονός ότι φάγαμε τόσες κόκκινες και δεν ήταν μέσα σε αυτές ο Μπαλάφας γι αυτό κι ο Λάμπρος οφείλει την Κυριακή σε όλους τους οπαδούς του, να προσφέρει μία μικρή ηθική ανταμοιβή. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι ουσιαστικά δεν μπορώ να μιλήσω για όλα τα παραπάνω, γιατί το διαιτητικό τρίο, μου στερεί το βασική μου ευχαρίστηση από την ενασχόληση μου με την μπάλα. Το κράξιμο το βρίσιμο την απογοήτευση το ξέσπασμα και χίλια άλλα δυο, αφήνοντας με αποσβολωμένο μετά την λέξη να μονολογώ …πάλι ρε γαμώτο έτσι
Η σφαΓΗ είναι στρόγγυλη
Καλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος αιθεροβάμων που να πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ, δεν θα αντιμετώπιζε μία τέτοια διαιτησία όταν ο κλοιός θα έσφιγγε, για τον απαράδεκτο γαύρο. Το χθεσινό ματς ήταν μια πραγματικά χρυσή ευκαιρία και νομίζω ότι έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα, την στιγμή που είχαμε απέναντί μας έναν υποτονικό αντίπαλο και μία κερκίδα Village cinema, με μοναδική φιλότιμη παρουσία αυτή του Κουκουλάκη και των βοηθών του. Ωστόσο εκ των προτέρων αφού αυτό είναι το δεδομένο, θα πρέπει κι οι παίκτες μας να είναι πιο προσεκτικοί και να συγκροτούν τα νεύρα και την επιπολαιότητά τους, κάτι που στα φετινά ντέρμπι δεν το έχουμε δει καθόλου. Κι από πολύ καιρό πριν έλεγα ότι αυτό αποτελεί ένα δείγμα απειθαρχίας, καθώς σχεδόν αγωνιστικά ο καθένας μπορεί αν συμπεριφερθεί όπως θέλει σαν να βγαίνει στο σαλούν να πιει ουίσκι και να παίξει πόκερ. Σίγουρα της δεύτερης κίτρινης του Ίβιτς προηγήθηκε φάουλ στον Αραμπατζή με ταυτόχρονη κίτρινη, αλλά ο τρόπος με τον οποίον ο Σέρβος σωριάστηκε φαρδύς πλατύς στο χορτάρι για να «αναχαιτίσει» τον αντίπαλο, ήταν εγκληματικός για την ομάδα μας. Και η χρονική σύμπτυξη μέσα στην οποία ο Ίβιτς πήρε τις δύο κάρτες, προσωπικά μου έδειξε ότι ο Σέρβος μάλλον αντί για νηστίσιμα την Καθαρά Δευτέρα τελικά την έπεσε στις παντσέτες και τις μπριζόλες και δεν την πάλευε από την βαρυστομαχιά. Γιατί κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ , μπορούσε να πάει το ματσάκι και με δέκα στα πέναλτι, που ήταν μάλλον και το βασικό πλάνο της ομάδας. Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι παρολίγον να πάμε και με εννέα όπου θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον τι θα γινόταν αν βαρούσαμε 10 πέναλτι όπως στο Βικελίδης με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Με στεναχώρησε επίσης το γεγονός ότι φάγαμε τόσες κόκκινες και δεν ήταν μέσα σε αυτές ο Μπαλάφας γι αυτό κι ο Λάμπρος οφείλει την Κυριακή σε όλους τους οπαδούς του, να προσφέρει μία μικρή ηθική ανταμοιβή. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι ουσιαστικά δεν μπορώ να μιλήσω για όλα τα παραπάνω, γιατί το διαιτητικό τρίο, μου στερεί το βασική μου ευχαρίστηση από την ενασχόληση μου με την μπάλα. Το κράξιμο το βρίσιμο την απογοήτευση το ξέσπασμα και χίλια άλλα δυο, αφήνοντας με αποσβολωμένο μετά την λέξη να μονολογώ …πάλι ρε γαμώτο έτσι
- trel@menos
ντροπη και αισχος!!! να τη χαιρεστε την ομαδουλα σας κωλογαυροι. αλλα υπαρχει θεια δικη και αυτα καποτε θα τους γυρισουν μπουμερανγκ.
αισθανθηκα ακομα πιο περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ μετα το χτεσινο ματς. η ομαδα επαιξε παλικαρησια μετα τις αποβολες και λιγο ηθελε να στειλει το ματς στα πεναλτι. η διαιτησια δεν κρατησε ουτε τα προσχηματα και σε καποιες φασεις ηταν επικυνδινο και για την ψυχικη μας υγεια να παρακολουθουμε το ματς. αν αρχισουμε να αναφερουμε ενα ενα τα (ανθρωπινα κατα τ αλλα) λαθη της δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο. για το δευτερο γκολ κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να αποδωσουμε τις ευθυνες στο μαλεζα γιατι το παληκαρι μετα απο 120 λεπτα αγριου ξυλου που χε φαει δεν ειχε κουραγιο ουτε να κλασει.
υγ. θερμη παρακληση σε ολους για το ματς της Κυριακης: δειξτε ανωτεροτητα και μην υποκυψετε στις προκλησεις τους. αρκεστητε μονο στην ηχητικη βια.
αισθανθηκα ακομα πιο περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ μετα το χτεσινο ματς. η ομαδα επαιξε παλικαρησια μετα τις αποβολες και λιγο ηθελε να στειλει το ματς στα πεναλτι. η διαιτησια δεν κρατησε ουτε τα προσχηματα και σε καποιες φασεις ηταν επικυνδινο και για την ψυχικη μας υγεια να παρακολουθουμε το ματς. αν αρχισουμε να αναφερουμε ενα ενα τα (ανθρωπινα κατα τ αλλα) λαθη της δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο. για το δευτερο γκολ κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να αποδωσουμε τις ευθυνες στο μαλεζα γιατι το παληκαρι μετα απο 120 λεπτα αγριου ξυλου που χε φαει δεν ειχε κουραγιο ουτε να κλασει.
υγ. θερμη παρακληση σε ολους για το ματς της Κυριακης: δειξτε ανωτεροτητα και μην υποκυψετε στις προκλησεις τους. αρκεστητε μονο στην ηχητικη βια.
koskir έγραψε:Όπως είπε και ο αδερφός παραπάνω είμαι 38 χρονών έχω μεγαλώσει μετ ην αδικία στο πετσί μου ειδικά στα ματσ με τον κολωγαυρο. Δεν θα κλάψω (αν και θέλω πολυ από τα νεύρα μου), αλλά δεν αντέχω να βλέπω τον 10χρονο γιο μου να κλέει απο την αδικία που αρχισε να τη νοιώθει από τώρα.
Από αυτή την ήττα πρέπει να ξεχάσουμε τα πολλά λάθη που κάναμε εμείς σαν ομάδα και πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά. Ηδη οι ξένοι παίχτες μας έχουν μπει στο κλίμα του τι εστι γαύρος και πως κερδίζει τα πρωταθλήματα. Τα είπε και πριν λίγο καιρό και ο μεγάλος Pablo. Ας κρατήσουν σαν παρακαταθήκη αυτή την εμπειρία για το ματς της Κυριακής και για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος του χρόνου. Ηδη η νοοτροπία την ομάδας έχει αλάξει σημαντικά σε σχεση με τα προηγούμενα χρόνια και ήδη έχουμε κάνει πολύ υπομονή με όλα αυτά τα φαινόμενα. Η μιζέρια των περασμένων χρόνων πέρασε. Ερχονται τα καλύτερα. Ας τους κερδίσουμε την Κυριακή να γίνει και καμιά στραβή γι'αυτούς με Λαρισα και Πανιώνιο και αφήστε τους να τρέχουν να παρακαλούν να κερδίσουν το παραμάγαζο τους το Λεβαδιάκό που δεν θα μπορέσουν να σώσουν και τον βούλη στην τελευταία αγωνιστική και μετά ας πάνε να πνιγυρίσουν το κάλπικο πρωτάθλημα που θα πάρουνε
αδερφε μου ειμαι 28 χρονων δεν εχω παιδια ακομα αλλα μην στεναχωριεσαι για το παληκαρακι σου...
σιγουρα και εγω εσυ εχουμε κλαψει αλλα γαλουχηθηκαμε ΠΑΟΚτσηδικα!
ισως αυτη η αξια στην αρρωστημενη ελλαδα ειναι η πιο σημαντικη και συναμα η πιο δυσκολη για να την αποκτησει κανεις...
Περηφανια, δικαιοσυνη και προσπαθεια μεχρι τελους και ο,τι γινει...
Δεν αδικω κανεναν, δεν τρεμω στην αδικια τους πολεμαω και ακομα και να πεσω ειμαι περηφανος γιατι παλεψα με ολες μου τις δυναμεις στον αρρωστημενο πολεμο τους!
Σημερα με πιο καθαρο μυαλο πραγματικα ειμαι χαρουμενος με τα χθεσινα!
Το να περιμενα μια δικαιη αντιμετωπιση το θεωρω την απολυτη ουτοπια.
Συνεχιζουν με τις ιδιες τακτικες ομως δεν καταλαβαινουν οτι μας κανουν πιο δυνατους!
οσοι σκεφτοντουσαν για χιλιους λογους να μην πανε γηπεδο την κυριακη εχουν ηδη αλλαξει γνωμη
οσοι σκεφτοντουσαν αν θα αγορασουν μετοχες σιγουρα μαζευουν απο σημερα χρηματα
οσοι απαγοητευτηκαν τοσα χρονια και ξενερωσαν σιγουρα χθες καταλαβαν οτι με 11-11 θα περνουσαμε εμεις...
στα ισια τους ειχαμε, με 10 παλεψαμε,με 9 και τη συνδρομη των γνωστων υπαλληλων πεσαμε ηρωικα.
Θα ειναι τεραστια βλακεια του λαου μας την κυριακη να κανουμε τραμπουκισμους!Τοσα χρονια αυτα γινοντουσαν αλλα δεν ειχαμε και αλλο οπλο...τωρα εχουμε μια διοικηση που το οραμα μας το ονομαζει πλανο τριετιας...
η πραγματικη βοηθεια ειναι στη στηριξη της διοικησης.
κακα τα ψεματα οση οργη και να εχουμε εγω,ο γιωργος,ο κωστας ο,τι και να κανουμε δεν προκειται να βοηθησουμε με τις καφριλες μας.
τους ριχνουμε τρια την κυριακη, ματωνουμε τα λαρυγγια μας στον ΝΑΟ και ακολουθει η 2η α.μ.κ.
ηδη ακουσα οτι βγηκαμε απο την σουπερλιγκ και θα καταθεσουμε δικες μας προτασεις για διαιτησιες,τηλεοπτικα κτλ
ο πολεμος ξεκινησε επιτελους!
σημερα αισθανομαι ακομα πιο περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και την οργη μου θα την εξαργυρωσω με ευρω απο τη τσεπη μου και οχι αλλιως.
Όμορφο σχόλιο απο την κεντρική του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
SAVVALEX: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
...τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς για την φιλοξενία και τον ωραίο αγώνα. Δίκαιη η νίκη του και δικαίως οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του μετά το τέλος του αγώνα, αφού ο Ο.Σ.Φ.Π. είχε καθαρή υπεροχή, έφτανε άνετα στο τέρμα του Π.Α.Ο.Κ., και είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ απέναντι στους προκλητικούς και αντιαθλητικούς ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ.. Ψυχή λιονταριού οι παίχτες του Ο.Σ.Φ.Π., που πάλεψαν μέχρι το 120' για την πρόκριση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Ο.Σ.Φ.Π., λοιπόν, γιατί μετά τον χθεσινό αγώνα ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΙΤΩΝ απέκτησε νέους οπαδούς, χιλιάδες ακόμα μικρά παοκτσάκια στη βόρεια Ελλάδα, και είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσει και χιλιάδες ακόμα νέους μετόχους στην επόμενη Α.Μ.Κ.. Γιατί αυτοί που γίνονται Π.Α.Ο.Κ. δεν γίνονται ούτε για τα πρωταθλήματα, ούτε για τα κύπελλα. Γίνονται, διότι, νιώθουν ότι η ψυχοσύνθεσή τους ταιριάζει περισσότερο με αυτή ποδοσφαιριστών, που παίζουν αντρίκια 9 εναντίον 11 στο γήπεδο του αντιπάλου και παλεύουν για την πρόκριση μέχρι το τέλος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Ο.Σ.Φ.Π. γιατί διαμόρφωσε έτσι τις συνθήκες ώστε να δοθεί η ευκαιρία στη Διοίκηση και στον προπονητή μας να μας αποδείξουν ότι δεν είναι απαραίτητες "περίεργες" δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ούτε περίεργες δικαιολογίες.
ΦΙΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ο ιδρώτας και η τσάμπα προσπάθεια και η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών μας. Την χάρηκα την ομάδα, το πιστεύω ότι ακόμη και με 10 παίχτες εμείς θα παίρναμε την πρόκριση. Για 20 περίπου λεπτά πίστεψα ότι θα την παίρναμε και με 9...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΦΕΤΟΣ!!!
Υ.Γ. Στον τελικό του κυπέλλου θα υποστηρίζω ΑΕΚ...γιατί ακόμα και να χάσει, προτιμώ την επόμενη μέρα να γεμίσει η Αθήνα με νέα ΑΕΚάκια...
Υ.Γ.2. Όσοι κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι είμαστε αντιγαύροι λόγω φθόνου και ζήλειας για τα πρωταθλήματα και την ομαδάρα του ΟΣΦΠ, τους θυμίζω ότι και στα πέτρινα χρόνια, πάλι αντιγαύροι ήμασταν...
111
report abuse
vote down
vote up
Μάρτιος 05, 2009
Votes: +1
SAVVALEX: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
...τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς για την φιλοξενία και τον ωραίο αγώνα. Δίκαιη η νίκη του και δικαίως οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του μετά το τέλος του αγώνα, αφού ο Ο.Σ.Φ.Π. είχε καθαρή υπεροχή, έφτανε άνετα στο τέρμα του Π.Α.Ο.Κ., και είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ απέναντι στους προκλητικούς και αντιαθλητικούς ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ.. Ψυχή λιονταριού οι παίχτες του Ο.Σ.Φ.Π., που πάλεψαν μέχρι το 120' για την πρόκριση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Ο.Σ.Φ.Π., λοιπόν, γιατί μετά τον χθεσινό αγώνα ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΙΤΩΝ απέκτησε νέους οπαδούς, χιλιάδες ακόμα μικρά παοκτσάκια στη βόρεια Ελλάδα, και είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσει και χιλιάδες ακόμα νέους μετόχους στην επόμενη Α.Μ.Κ.. Γιατί αυτοί που γίνονται Π.Α.Ο.Κ. δεν γίνονται ούτε για τα πρωταθλήματα, ούτε για τα κύπελλα. Γίνονται, διότι, νιώθουν ότι η ψυχοσύνθεσή τους ταιριάζει περισσότερο με αυτή ποδοσφαιριστών, που παίζουν αντρίκια 9 εναντίον 11 στο γήπεδο του αντιπάλου και παλεύουν για την πρόκριση μέχρι το τέλος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Ο.Σ.Φ.Π. γιατί διαμόρφωσε έτσι τις συνθήκες ώστε να δοθεί η ευκαιρία στη Διοίκηση και στον προπονητή μας να μας αποδείξουν ότι δεν είναι απαραίτητες "περίεργες" δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ούτε περίεργες δικαιολογίες.
ΦΙΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ο ιδρώτας και η τσάμπα προσπάθεια και η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών μας. Την χάρηκα την ομάδα, το πιστεύω ότι ακόμη και με 10 παίχτες εμείς θα παίρναμε την πρόκριση. Για 20 περίπου λεπτά πίστεψα ότι θα την παίρναμε και με 9...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΦΕΤΟΣ!!!
Υ.Γ. Στον τελικό του κυπέλλου θα υποστηρίζω ΑΕΚ...γιατί ακόμα και να χάσει, προτιμώ την επόμενη μέρα να γεμίσει η Αθήνα με νέα ΑΕΚάκια...
Υ.Γ.2. Όσοι κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι είμαστε αντιγαύροι λόγω φθόνου και ζήλειας για τα πρωταθλήματα και την ομαδάρα του ΟΣΦΠ, τους θυμίζω ότι και στα πέτρινα χρόνια, πάλι αντιγαύροι ήμασταν...
111
report abuse
vote down
vote up
Μάρτιος 05, 2009
Votes: +1
- aparadektos
Δεν κλαίω αδέρφια. Παλιά το έκανα. Όταν δεν ήξερα… Τώρα ξέρω…
Ο ΠΑΟΚ αυτό εκπροσωπεί. Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη το βράδυ κέρδισε ίσως περισσότερα και απ’ ότι θα κέρδιζε με πιθανή πρόκριση του.
Ο δικέφαλος έγινε ξανά αξιοπρεπής χάρη στην νέα διοίκηση και την συσπείρωση του κόσμου και αμέσως έφτασε στην θέση που είχε πριν πολλά χρόνια.
Ποια είναι αυτή; Η θέση του μοναχικού καβαλάρη, κατά του σάπιου κατεστημένου. Ο ΠΑΟΚ είναι το μόνο κίνημα που παλεύει μονό του, χωρίς ύπουλα μέσα αλλά με την μαγκιά του, κατά της εδώ και πάρα πολλά χρόνια δικατορίας των βρώμικων σωματείων του λεκανοπεδίου.
Με την μαγκιά του.
Όπως ακριβώς και οι ποδοσφαιριστές μας που με την μαγκιά τους είναι εδώ που είναι.
Την Τετάρτη όλη η Ελλάδα μίλησε για τον βρώμικο Ολυμπιακό και τον ήρωα ΠΑΟΚ. Όπως την δεκαετία του 70 που μας έσφαζαν όταν και τότε ήμασταν πιο φτωχοί αλλά πιο μεγάλοι από αυτούς…
Όπως ακριβώς το 80 με τον ρόλο των γαύρων να παίρνει ο βάζελος
Γι’ αυτό και οι τελευταίοι όσο και να γκρινιάζουν δεν μπορούν να πάρουν τον μοναδικό ρόλο που έχει ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ της αντίδρασης, της επανάστασης. Ο ΠΑΟΚ γροθιά στο κατεστημένο…
Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Και εγώ κάνοντας μία σύγκριση βλέπω πως αν ο γαύρος έχει στην κοινωνία την μάσκα των εδώ και χρόνια λυσσαλέων και αρπακτικών κυβερνήσεων ο ΠΑΟΚ παίρνει τον ρόλο του μαχητή εργάτη που παλεύει μαχόμενος στον δρόμο με μοναδικό όπλο το πάθος του τόσο για επιβίωση όσο και για δικαιοσύνη ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς…
Η πρόκριση θα μας έκανε να χαρούμε. Όμως η ήττα αδέρφια με αυτόν τον τρόπο που ήρθε μας κάνει ακόμα πιο πιστούς στην ιδέα μας.
Γεννάει ακόμα μια γενιά πιστών στρατιωτών του ΠΑΟΚ και μας βγάζει από το δύσκολο έργο στο να εξηγήσουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚ
Γι’ αυτό είμαστε ΠΑΟΚ…
Γιατί είμαστε μόνοι εναντίον όλων και είμαστε υπερήφανοι…
ΥΓ: Για να μην χάσουμε το δίκιο μας πρέπει την Κυριακή να μην γίνει το παραμικρό επεισόδιο!!!!!
Ο ΠΑΟΚ αυτό εκπροσωπεί. Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη το βράδυ κέρδισε ίσως περισσότερα και απ’ ότι θα κέρδιζε με πιθανή πρόκριση του.
Ο δικέφαλος έγινε ξανά αξιοπρεπής χάρη στην νέα διοίκηση και την συσπείρωση του κόσμου και αμέσως έφτασε στην θέση που είχε πριν πολλά χρόνια.
Ποια είναι αυτή; Η θέση του μοναχικού καβαλάρη, κατά του σάπιου κατεστημένου. Ο ΠΑΟΚ είναι το μόνο κίνημα που παλεύει μονό του, χωρίς ύπουλα μέσα αλλά με την μαγκιά του, κατά της εδώ και πάρα πολλά χρόνια δικατορίας των βρώμικων σωματείων του λεκανοπεδίου.
Με την μαγκιά του.
Όπως ακριβώς και οι ποδοσφαιριστές μας που με την μαγκιά τους είναι εδώ που είναι.
Την Τετάρτη όλη η Ελλάδα μίλησε για τον βρώμικο Ολυμπιακό και τον ήρωα ΠΑΟΚ. Όπως την δεκαετία του 70 που μας έσφαζαν όταν και τότε ήμασταν πιο φτωχοί αλλά πιο μεγάλοι από αυτούς…
Όπως ακριβώς το 80 με τον ρόλο των γαύρων να παίρνει ο βάζελος
Γι’ αυτό και οι τελευταίοι όσο και να γκρινιάζουν δεν μπορούν να πάρουν τον μοναδικό ρόλο που έχει ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ της αντίδρασης, της επανάστασης. Ο ΠΑΟΚ γροθιά στο κατεστημένο…
Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Και εγώ κάνοντας μία σύγκριση βλέπω πως αν ο γαύρος έχει στην κοινωνία την μάσκα των εδώ και χρόνια λυσσαλέων και αρπακτικών κυβερνήσεων ο ΠΑΟΚ παίρνει τον ρόλο του μαχητή εργάτη που παλεύει μαχόμενος στον δρόμο με μοναδικό όπλο το πάθος του τόσο για επιβίωση όσο και για δικαιοσύνη ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς…
Η πρόκριση θα μας έκανε να χαρούμε. Όμως η ήττα αδέρφια με αυτόν τον τρόπο που ήρθε μας κάνει ακόμα πιο πιστούς στην ιδέα μας.
Γεννάει ακόμα μια γενιά πιστών στρατιωτών του ΠΑΟΚ και μας βγάζει από το δύσκολο έργο στο να εξηγήσουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚ
Γι’ αυτό είμαστε ΠΑΟΚ…
Γιατί είμαστε μόνοι εναντίον όλων και είμαστε υπερήφανοι…
ΥΓ: Για να μην χάσουμε το δίκιο μας πρέπει την Κυριακή να μην γίνει το παραμικρό επεισόδιο!!!!!
Γεια σας παιδιά.
Θα ήθελα το πρώτο μήνυμά μου να το έστελνα γι 'αλλη αιτία, αλλά δυστυχώς τώρα,
μετά απο τον ...στό σφαγιασμό.
Πρώτη φορά είδα αγώνα της ομάδας μας και ήμουν τόσο ήσυχος.
Και αυτό, διότι αυτή την σφαγή την περίμενα και ειδικά μετά την ήττα του παο απο πανσερραϊκό.
Αλλά αυτά που βλέπουμε -εγώ προσωπικά συνειδητά απο το 1970-είναι για την πατρίδα μας, αλλως Ελλαδιστάν, Ν Ο Ρ Μ Α Λ.
Είναι αδύνατον να καταλάβουμε με τί πονηριές, πανουργίες και εγκληματικές ενέργειες προσπαθεί το άθλιο και πρόστυχο διαιωνισμένο παρασκήνιο να μας γονατίσει και ειδικά τώρα που άρχισαν πάλι να μας φοβούνται, να μας καταστρέψει.
Τώρα την ομάδα και τα μάτια μας, για να μήν καταστρέψουμε αυτά, που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.
Θα ήθελα το πρώτο μήνυμά μου να το έστελνα γι 'αλλη αιτία, αλλά δυστυχώς τώρα,

Πρώτη φορά είδα αγώνα της ομάδας μας και ήμουν τόσο ήσυχος.
Και αυτό, διότι αυτή την σφαγή την περίμενα και ειδικά μετά την ήττα του παο απο πανσερραϊκό.
Αλλά αυτά που βλέπουμε -εγώ προσωπικά συνειδητά απο το 1970-είναι για την πατρίδα μας, αλλως Ελλαδιστάν, Ν Ο Ρ Μ Α Λ.
Είναι αδύνατον να καταλάβουμε με τί πονηριές, πανουργίες και εγκληματικές ενέργειες προσπαθεί το άθλιο και πρόστυχο διαιωνισμένο παρασκήνιο να μας γονατίσει και ειδικά τώρα που άρχισαν πάλι να μας φοβούνται, να μας καταστρέψει.
Τώρα την ομάδα και τα μάτια μας, για να μήν καταστρέψουμε αυτά, που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.
ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Π Α Ο Κ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΟΥΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΟΥΜΕ.
ΑΘΗΝΑ Κ@ΡΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
ΑΘΗΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Π Α Ο Κ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΟΥΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΟΥΜΕ.
ΑΘΗΝΑ Κ@ΡΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
ΑΘΗΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
να πω και γω τη γνωμη μου τωρα που ηρεμησα..
εχω βαρεθει απο χτες το κλαψομουνιασμα για τον Κουκουλακη και το οτι το αθηναικο κατεστημενο μας εκλεψε τη προκριση και αλλες τετοιες καραμελωμενες παπαριτσες..
το ματς χτες το χασαμε, δε μας το κλεψε κανεις κουκουλακης..
μια στιγμη αδρανειας εφερε το πρωτο γκολ, μετα ταραχη, δυο βλακωδεις κοκκινες καρτες ( που αν και τραβηγμενες ηταν, ειδικα του Ιβιτς που ενω ο διαιτητης πηγε να του χαριστει οταν απομακρυνθηκε,επεστρεψε για να τον βρισει), κρεμασαμε την ομαδα, το πηγαμε στο ηρωικο και νταξει, καναμε το καθηκον μας..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!
Μπραβο στους 9 που εδωσαν και τη ψυχη τους για να μαζεψουν τις βλακειες των αλλων 2.
Κοντρερας/Ιβιτς απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Μπραβο στο Ζηση που απαγορεψε δηλωσεις
Μπραβο στο Φερναντο που δεν ασχοληθηκε με τη διαιτησια
Και μια ευχη..να ρθει η μερα που θα σταματησουν προκαταληψεις σαν και αυτες της διαιτητικης σφαγης να φρεναρουν την πορεια μας προς την κορυφη..
εχω βαρεθει απο χτες το κλαψομουνιασμα για τον Κουκουλακη και το οτι το αθηναικο κατεστημενο μας εκλεψε τη προκριση και αλλες τετοιες καραμελωμενες παπαριτσες..
το ματς χτες το χασαμε, δε μας το κλεψε κανεις κουκουλακης..
μια στιγμη αδρανειας εφερε το πρωτο γκολ, μετα ταραχη, δυο βλακωδεις κοκκινες καρτες ( που αν και τραβηγμενες ηταν, ειδικα του Ιβιτς που ενω ο διαιτητης πηγε να του χαριστει οταν απομακρυνθηκε,επεστρεψε για να τον βρισει), κρεμασαμε την ομαδα, το πηγαμε στο ηρωικο και νταξει, καναμε το καθηκον μας..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!
Μπραβο στους 9 που εδωσαν και τη ψυχη τους για να μαζεψουν τις βλακειες των αλλων 2.
Κοντρερας/Ιβιτς απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Μπραβο στο Ζηση που απαγορεψε δηλωσεις
Μπραβο στο Φερναντο που δεν ασχοληθηκε με τη διαιτησια
Και μια ευχη..να ρθει η μερα που θα σταματησουν προκαταληψεις σαν και αυτες της διαιτητικης σφαγης να φρεναρουν την πορεια μας προς την κορυφη..
Αν νομίζουν ότι πετσοκόβοντας τον ΠΑΟΚ τα κοράκια του κάνουν κακό, είναι βαθιά νυχτωμένοι όλοι τους. Η αδικία γεννάει οπαδούς, ας το καταλάβουν τα κορόιδα. Δεν πανηγυρίζουν όλοι βλέποντας μια ομάδα να σπρώχνεται με κάθε τρόπο ώστε να φτάσει στη νίκη. Υπάρχουν ακόμα άτομα που νιώθουν μεγάλη συμπάθεια για τον αδικημένο, συμπάθεια που συχνά φτάνει στα όρια του θαυμασμού .
Με αφορμή το χτεσινό ματς θυμήθηκα κάτι που συνέβη πριν 35 χρόνια στις 10/3/74 στο γήπεδο της Λεωφόρου όπου παίζαμε στα πλαίσια του δευτέρου γύρου κόντρα στον παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για κάποια προηγούμενη σφαγή κατεβάζει τη δεύτερη ομάδα με την προσθήκη 2-3 παικτών της βασικής (ο Κούδας ήταν ο ένας απ΄ όσο θυμάμαι).
Ο βάζελος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κερδίσει, ο ΠΑΟΚ αντιστέκεται, εγώ 10χρονος πιτσιρικάς είχα τρελαθεί με αυτήν την απίστευτη ψυχή που έβγαζε η ομάδα στο γήπεδο. Κλάμα ατελείωτο για την ήττα αλλά την επόμενη μέρα στο σχολείο συμβαίνει το απίστευτο. Πάρα πολλοί συμμαθητές μου που είδαν το ματς έχουν γίνει ΠΑΟΚ …
35 χρόνια αργότερα , 5/3/3009, σήμερα δηλαδή μια αντίστοιχη έκπληξη με περίμενε στο σχολείο που δουλεύω. Μαθητές του σχολείου - δηλωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων - ξαφνικά άρχισαν να μου μιλάνε με θαυμασμό για τον ΠΑΟΚ βλέποντας την 9μελή ομάδα μας να παλεύει κόντρα στους 14.
Κύριε Κουκουλάκη και σία ένα μέρος του εαυτού μου σας ευχαριστεί γιατί με τον τρόπο σας, φέρνετε ανθρώπους κοντά στον ΠΑΟΚ και πολλαλασιάζετε τους οπαδούς μας…
Με αφορμή το χτεσινό ματς θυμήθηκα κάτι που συνέβη πριν 35 χρόνια στις 10/3/74 στο γήπεδο της Λεωφόρου όπου παίζαμε στα πλαίσια του δευτέρου γύρου κόντρα στον παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για κάποια προηγούμενη σφαγή κατεβάζει τη δεύτερη ομάδα με την προσθήκη 2-3 παικτών της βασικής (ο Κούδας ήταν ο ένας απ΄ όσο θυμάμαι).
Ο βάζελος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κερδίσει, ο ΠΑΟΚ αντιστέκεται, εγώ 10χρονος πιτσιρικάς είχα τρελαθεί με αυτήν την απίστευτη ψυχή που έβγαζε η ομάδα στο γήπεδο. Κλάμα ατελείωτο για την ήττα αλλά την επόμενη μέρα στο σχολείο συμβαίνει το απίστευτο. Πάρα πολλοί συμμαθητές μου που είδαν το ματς έχουν γίνει ΠΑΟΚ …
35 χρόνια αργότερα , 5/3/3009, σήμερα δηλαδή μια αντίστοιχη έκπληξη με περίμενε στο σχολείο που δουλεύω. Μαθητές του σχολείου - δηλωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων - ξαφνικά άρχισαν να μου μιλάνε με θαυμασμό για τον ΠΑΟΚ βλέποντας την 9μελή ομάδα μας να παλεύει κόντρα στους 14.
Κύριε Κουκουλάκη και σία ένα μέρος του εαυτού μου σας ευχαριστεί γιατί με τον τρόπο σας, φέρνετε ανθρώπους κοντά στον ΠΑΟΚ και πολλαλασιάζετε τους οπαδούς μας…
Εχθες παρατηρησα οτι στην φανελα του 12ου παιχτη που ανεβασαν οι φλωροι ειχαν και τον χορηγο.
Ξεφτηλα μεχρι αηδιας.
Η πιο καυτη εδρα και καλα και να χαμε να λεγαμε.
Μια ειναι η εδρα καμινι η ΤΟΥΜΠΑ θελετε ή οχι.
Εχθες δεν ακουγονταν καθολου και οταν ακουγονταν λεγανε την γνωστη μακακια τους λες και με ενοχλει τοσο πολλη εμενα που με λενε ετσι, λες και αυτους περιμενω να μου πουν απο που ειμαι κ τι ειμαι και και και..
Μαλλον δεν εχουν βγει ποτε εξω απο το σπιτι τους να κανουν μια μικρη βολτα να ακουσουν που βρισκοντε.ΤΕΣΠΑ.
ΦΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Ξεφτηλα μεχρι αηδιας.
Η πιο καυτη εδρα και καλα και να χαμε να λεγαμε.
Μια ειναι η εδρα καμινι η ΤΟΥΜΠΑ θελετε ή οχι.
Εχθες δεν ακουγονταν καθολου και οταν ακουγονταν λεγανε την γνωστη μακακια τους λες και με ενοχλει τοσο πολλη εμενα που με λενε ετσι, λες και αυτους περιμενω να μου πουν απο που ειμαι κ τι ειμαι και και και..
Μαλλον δεν εχουν βγει ποτε εξω απο το σπιτι τους να κανουν μια μικρη βολτα να ακουσουν που βρισκοντε.ΤΕΣΠΑ.
ΦΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει κάτι στην απορία μου?
Γιατί ματώνουμε οικονομικά φωνάζουμε τσαντιζόμαστε τρέχουμε δεξιά αριστερά με κινδύνους κλπ??
Γιατί θέλουμε μετοχές νέο γήπεδο προπονητικό κέντρο μεταγραφές κλπ?
Γιατί οι παίχτες στερούντε ένα σωρό έχουν άλλο τρόπο ζωής κλπ?
Ποιος ο λόγος όλων αυτών εφόσων γνωρίζουμε ότι πάντα οι θέσεις με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο είναι ΡΕΖΕΡΒΕ?
ΠΑΟΚ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
Γιατί ματώνουμε οικονομικά φωνάζουμε τσαντιζόμαστε τρέχουμε δεξιά αριστερά με κινδύνους κλπ??
Γιατί θέλουμε μετοχές νέο γήπεδο προπονητικό κέντρο μεταγραφές κλπ?
Γιατί οι παίχτες στερούντε ένα σωρό έχουν άλλο τρόπο ζωής κλπ?
Ποιος ο λόγος όλων αυτών εφόσων γνωρίζουμε ότι πάντα οι θέσεις με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο είναι ΡΕΖΕΡΒΕ?
ΠΑΟΚ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
Mε ολο τον σεβασμο που σου εχω jibbie (και δεν το λεω αυτο απλως για λογους ευγενειας και μονο) επετρεψε μου να παρατηρησω οτι μετα απο αγωνες σαν τον χθεσινο, η προσεγγιση του στυλ "καμια σφαγη δεν εγινε, εχουμε αδυναμιες σαν ομαδα" ειναι η μια οψη εκεινου του τυπου νομισματος που σαν αντιθετη οψη εχει την "Μακεδονομαχια" της σχολης Μπουζα.
Χθες ναι μας σφαξανε (απειρες οι φασεις), αλλα απο την αλλη στο πρωτο ημιχρονο που δεν μας σφαζανε δεν φταιει κανεις που ο Ιβιτς χανει δυο γκολ ή που ο Μουσλι δεν βγαζει τον Λινο τετ α τετ και κανει ενεργειες Γιασεμακη. Ουτε ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΤΟ 1-0 δικαιολογειται η εικονα διαλυμενης ομαδας στο εικοσαλεπτο που ακολουθησε. Ειναι γεγονος οτι παρα την σφαγη ο ΠΑΟΚ μπορουσε και επρεπε να προκριθει. Και αν θες, προσωπικα προτιμω την νοοτροπια "δεν μου φταιει κανενας διαιτητης, εγω φταιω" απο τις φουστανελες του Μπουζα.
Νομιζω ομως, οτι σε τελικη αναλυση και οι δυο προσεγγισεις οψεις του ιδιου νομισματος ειναι. Αυτο που λειπει απο την μια ειναι η κατανοηση του παρακρατους του ποδοσφαιρου, αυτο που λειπει απο την αλλη ειναι το ιδιο το αθλημα του ποδοσφαιρου.
Χθες ναι μας σφαξανε (απειρες οι φασεις), αλλα απο την αλλη στο πρωτο ημιχρονο που δεν μας σφαζανε δεν φταιει κανεις που ο Ιβιτς χανει δυο γκολ ή που ο Μουσλι δεν βγαζει τον Λινο τετ α τετ και κανει ενεργειες Γιασεμακη. Ουτε ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΤΟ 1-0 δικαιολογειται η εικονα διαλυμενης ομαδας στο εικοσαλεπτο που ακολουθησε. Ειναι γεγονος οτι παρα την σφαγη ο ΠΑΟΚ μπορουσε και επρεπε να προκριθει. Και αν θες, προσωπικα προτιμω την νοοτροπια "δεν μου φταιει κανενας διαιτητης, εγω φταιω" απο τις φουστανελες του Μπουζα.
Νομιζω ομως, οτι σε τελικη αναλυση και οι δυο προσεγγισεις οψεις του ιδιου νομισματος ειναι. Αυτο που λειπει απο την μια ειναι η κατανοηση του παρακρατους του ποδοσφαιρου, αυτο που λειπει απο την αλλη ειναι το ιδιο το αθλημα του ποδοσφαιρου.
teacher έγραψε:Αν νομίζουν ότι πετσοκόβοντας τον ΠΑΟΚ τα κοράκια του κάνουν κακό, είναι βαθιά νυχτωμένοι όλοι τους. Η αδικία γεννάει οπαδούς, ας το καταλάβουν τα κορόιδα. Δεν πανηγυρίζουν όλοι βλέποντας μια ομάδα να σπρώχνεται με κάθε τρόπο ώστε να φτάσει στη νίκη. Υπάρχουν ακόμα άτομα που νιώθουν μεγάλη συμπάθεια για τον αδικημένο, συμπάθεια που συχνά φτάνει στα όρια του θαυμασμού .
Αυτες ειναι συγκινητικες στιγμες κ πραγματικα δειχνουν το μεγαλειο που λεγεται ΠΑΟΚ...Και εγω πιστευω οτι απο το χθεσινο αγωνα βγηκαμε κερδισμενοι κανοντας περισσοτερους φιλαθλους...ΠΑΟΚ Παντου!!!