Σχόλια για metrosport & metropolis
Re: Σχόλια για metrosport & metropolis
Αυτοί του μετροσπορτ-μετροπολις παίρνουν χρυσό μετάλλιο στη μπουρδολογία και στον αναλφβητισμό. Προσέξτε σήμερα το μέγεθος των γραμμάτων του μετροσπορτ για την ΑΠΟΚΤΗΣΗ του Βιειρινια επειδή μέχρι σήμερα μιλούσαν μόΝο για δανεισμό σε αντίθεση με τα ΣΠΟΡ.
Αδέλφια προσέξτε οσοι ακούτε ή συμετέχετε στην εκπομπή του καμόρα.Ο άνθρωπος προσπαθεί, σε κάθε εκπομπή του, να περάσει πολύ ύπουλα(υποδόρια) γραμμή εναντίων όλων στην ΠΑΕ. Πουλάει ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛιΚΙ και από αυτό στην ουσία ζεί και δεν έχει κανένα δικαίωμα να επικαλείται την παλαιά ιδιότητα του ως οπαδού του ΠΑΟΚ αφού γιαυτό πληρώνεται.Αβαντάρει απροκάλυπτα τον Νικόλα αποκρύπτοντας τις ευθύνες που έχει για το κατάντημα της ομάδας μας με την αποπομπή του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ. Προσφορά δεν είναι να καταστρέφεις και μετά να παριστάνεις τον ΣΩΤΗΡΑ, ΌΠΩς ο καμόρα και οι υπόλοιποι παοκάρες.
Εξανίσταται για τις δηλώσεις του ΣΑΝΤΟΣ , αναφέροντας οτι ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός επί ΑΓΓΕΛΟΥ ξεχνώντας το χαμένο ΦΑΞ ΚΑΙ ΤΗΝ γενικότερη εικόνα του (ΑΣΟΒΑΡΟΣ.ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ,ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ)
Εξανίσταται για τις δηλώσεις του ΣΑΝΤΟΣ , αναφέροντας οτι ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός επί ΑΓΓΕΛΟΥ ξεχνώντας το χαμένο ΦΑΞ ΚΑΙ ΤΗΝ γενικότερη εικόνα του (ΑΣΟΒΑΡΟΣ.ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ,ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ)
Συμφωνω. Ανοιξα χθες το ραδιο για ενα 5λεπτο (τοσο αντεξα) και ο ανθρωπος αυτος καταφερε να βγαλει το συμπερασμα απο τις δηλωσεις του Σαντος, οτι ετοιμαζει την εξοδο του και οτι εχει σπασει το γυαλι με Ζαγορακη και κατι τετοιες αηδιες, ενω ο Σαντος λεει ξεκαθαρα οτι θα 'θελε να μεινει και του χρονου.
Ακουσα αυτην την π@π@ρια, ακουσα και το νικολα πριν ε ποσο να αντεξω. Καταφεραν για μια ακομα φορα να αποδειξουν ποσο καραγκιοζηδες ειναι.
Ακουσα αυτην την π@π@ρια, ακουσα και το νικολα πριν ε ποσο να αντεξω. Καταφεραν για μια ακομα φορα να αποδειξουν ποσο καραγκιοζηδες ειναι.
ε ρε ΠΑΟΚ ποσους καμορες ταιζεις που νοιαζονται μονο για την τσεπη τους και μονο.....
οσο για τον νικολα αυτοι που τον βγαζουν πρεπει να ντρεπονται
γιατι ξεφτυλιζουν εναν ανθρωπο που εχει το ακαταλογιστο.......
οσο για τον νικολα αυτοι που τον βγαζουν πρεπει να ντρεπονται
γιατι ξεφτυλιζουν εναν ανθρωπο που εχει το ακαταλογιστο.......
ο καμορας στραβωσε περσι, και ειδε οτι η πιο καλη μπιζνα στο ΠΑΟΚ ειναι το κραξιμο, ετσι φαινεσαι ψαγμενος.....προσωπικα εκοψα τα αθλητικα ραδια, κανα νικολαου ανα κατσει ή κανα κολκα
νικολαου και ο δουκας τιποτε αλλο τουλαχιστον μεχρι τωρα.....
παιδιά για όσουs δε ξέρετε ο καμόρα πριν πάει στο metropolis ήταν στο λίμπερο και μας είχε πρήξει με τις παπαριές για το παράσχo και μετά στο καπάκι για το santos , με μελισσανίδηδες, λιμάνια κτλ κτλ κτλ γενικά θεωρούσα την εκπομπή του όσο ήταν στο λίμπερο κάτι σα μεταφορά τον άρθρwν τις αθλητικής στα ερτζιανά
τι πρώτη φορα που σταμάτησε από το λίμπερο έβγαλε και το συνηθισμένους λόγους (που άλλωστε ακούτε και εδώ μέσα κάθε λίγο και λιγάκι) για την ανεξαρτησία τις φωνής του παοκτσή, τι δημοκρατία, ότι ο ζαγοράκης δεν είναι ο ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ.
τελοσπάντων μετά πήγε στο metropolis άκουσα ότι το έπαιζε μακεδονομάχος , ήταν θέμα χρόνου μέχρι να το ξανά αλλάξει και να ακούτε τις παπαριές που ακούτε
τι πρώτη φορα που σταμάτησε από το λίμπερο έβγαλε και το συνηθισμένους λόγους (που άλλωστε ακούτε και εδώ μέσα κάθε λίγο και λιγάκι) για την ανεξαρτησία τις φωνής του παοκτσή, τι δημοκρατία, ότι ο ζαγοράκης δεν είναι ο ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ.
τελοσπάντων μετά πήγε στο metropolis άκουσα ότι το έπαιζε μακεδονομάχος , ήταν θέμα χρόνου μέχρι να το ξανά αλλάξει και να ακούτε τις παπαριές που ακούτε
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
στο λίμπερο ήταν το υποταχτικό σκυλάκι του ζαγόρα.
στο μετρόπολις πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι στα φυτά.
ένας ακόμα αγράμματος στα ερτζιανά της πόλης, που πουλάει μυαλά. απολυτήριο δημοτικού και με το ζόρι τον κόβω.
στο μετρόπολις πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι στα φυτά.
ένας ακόμα αγράμματος στα ερτζιανά της πόλης, που πουλάει μυαλά. απολυτήριο δημοτικού και με το ζόρι τον κόβω.
Καμιά φορά αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο χαζός? Ο "δημοσιογράφος" ή αυτοί που τους ακούνε. Τέρμα ρε παιδιά, κλείστε το πολύ απλά. Βάλτε καμιά μουσική να ακούσετε. Ποιον να ακούσω?Όλοι μόνο την τσέπη τους σκέφτονται. Και διαβάζω που λέτε ο ένας είναι ΠΑΟΚτσής ο άλλος αριανός, γαύρος κτλ. Μαλακίες!! Όλοι το χρήμα υποστηρίζουν και στην τελική καλά κάνουν. Αφού έχει ένα κάρο μ@λ@κες να τους ακούνε και να παίρνουν τηλεφωνα στις χαζοεκπομπές συνεχίζουν κι αυτοί το ίδιο τροπάριο. Τα ξέρουμε τα κόλπα. Πετάνε καμιά μπαρούφα να προκαλέσουν και άιντε τα πρόβατα όλα στο τηλέφωνο. Τίποτα ρε, μηδέν τηλεθέαση ή ακροαματικότητα. Αν θέλετε να ακούτε μόνο για να γελάτε, όχι σοβαρά. Μάτια έχουμε και βλέπουμε και μπορούμε να κρίνουμε μόνοι μας. Δεν χρειάζεται να ακούσω κανέναν. Άντε τα λέμε
<<<<στο μετρόπολις πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι στα φυτά.
ένας ακόμα αγράμματος στα ερτζιανά της πόλης, που πουλάει μυαλά. απολυτήριο δημοτικού και με το ζόρι τον κόβω>>>>>
Οσο ο κάθε τυχάρπαστος, αγράμματος εως και αναλφάβητος θα μπορεί να παριστάνει τον δημοσιογράφο και τον παραγωγό ή ακόμη περισότερο τον διευθυντή εφημερίδας και ραδιοφΟνου η ΒΙΑ στα γήπεδα δεν πρόκειται να εκλείψει.
Ο αναλφάβητος καμορα λέγοντας ότι ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ δεν είναι ο ΠΑΟΚ, υπονοεί συγχρόνως οτι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός και κάτι σαν κιαυτόν, παοκάρχες καταστροφείς της ομάδας μας, που τον θεωρούν ιδιοκτησία τους.
Σκεπτόμενοι φίλοι του ΠΑΟΚ μας μη συμετέχετε στις εκπομπές του και πολύ περισότερο μη στέλνετε μηνύματα
και τους πληρώνετε γιατί μόνο αυτό τους ενδιαφέρει.
ένας ακόμα αγράμματος στα ερτζιανά της πόλης, που πουλάει μυαλά. απολυτήριο δημοτικού και με το ζόρι τον κόβω>>>>>
Οσο ο κάθε τυχάρπαστος, αγράμματος εως και αναλφάβητος θα μπορεί να παριστάνει τον δημοσιογράφο και τον παραγωγό ή ακόμη περισότερο τον διευθυντή εφημερίδας και ραδιοφΟνου η ΒΙΑ στα γήπεδα δεν πρόκειται να εκλείψει.
Ο αναλφάβητος καμορα λέγοντας ότι ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ δεν είναι ο ΠΑΟΚ, υπονοεί συγχρόνως οτι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός και κάτι σαν κιαυτόν, παοκάρχες καταστροφείς της ομάδας μας, που τον θεωρούν ιδιοκτησία τους.
Σκεπτόμενοι φίλοι του ΠΑΟΚ μας μη συμετέχετε στις εκπομπές του και πολύ περισότερο μη στέλνετε μηνύματα
και τους πληρώνετε γιατί μόνο αυτό τους ενδιαφέρει.
Gangster έγραψε:Καμιά φορά αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο χαζός? Ο "δημοσιογράφος" ή αυτοί που τους ακούνε. Τέρμα ρε παιδιά, κλείστε το πολύ απλά.....
- CHRISTAKIS
Παπαδόπουλος: «Είμαι ΠΑΟΚτσής…»
Ο Μιχάλ Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» από την Ολλανδία, για τις αναμετρήσεις της Χέρενφεν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας (έχει πάρει την τσεχική υπηκοότητα) επιθετικός δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Δικέφαλο του βορρά, αποκαλύπτοντας πως από μικρός είναι ΠΑΟΚ! Μεταξύ των άλλων τόνισε: «Είμαι εδώ στην Ολλανδία και τη Χέρενφεν και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ωραία ταυτόχρονα. Θα είναι απίστευτο το παιχνίδι στην Τούμπα, γιατί από μικρός υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, όπως και οι γονείς μου. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα, δεν το κρύβω πως είμαι ΠΑΟΚτσής». Για την δική του ομάδα τόνισε: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι, να είμαι καλός για να παίζω. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε καλή ομάδα και νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Τώρα παίζουμε με την Φίτεσε στην έδρα μας και μετά στην Τούμπα. Την ξέρω καλά την Τούμπα, έχω βρεθεί μια φορά εκεί. Θυμάμαι παίκτες του ΠΑΟΚ, που απέκλεισαν την Άρσεναλ, όπως ο Καφές, ο Φραντζέσκος και ο Βρύζας».
http://www.metropolisradio.gr/4123
Άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι και ο Παπαδόπουλος...
Ο Μιχάλ Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» από την Ολλανδία, για τις αναμετρήσεις της Χέρενφεν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας (έχει πάρει την τσεχική υπηκοότητα) επιθετικός δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Δικέφαλο του βορρά, αποκαλύπτοντας πως από μικρός είναι ΠΑΟΚ! Μεταξύ των άλλων τόνισε: «Είμαι εδώ στην Ολλανδία και τη Χέρενφεν και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ωραία ταυτόχρονα. Θα είναι απίστευτο το παιχνίδι στην Τούμπα, γιατί από μικρός υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, όπως και οι γονείς μου. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα, δεν το κρύβω πως είμαι ΠΑΟΚτσής». Για την δική του ομάδα τόνισε: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι, να είμαι καλός για να παίζω. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε καλή ομάδα και νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Τώρα παίζουμε με την Φίτεσε στην έδρα μας και μετά στην Τούμπα. Την ξέρω καλά την Τούμπα, έχω βρεθεί μια φορά εκεί. Θυμάμαι παίκτες του ΠΑΟΚ, που απέκλεισαν την Άρσεναλ, όπως ο Καφές, ο Φραντζέσκος και ο Βρύζας».
http://www.metropolisradio.gr/4123
Άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι και ο Παπαδόπουλος...
απο την δευτερα 31/8 10-12 το βραδυ θα κανει εκπομπη ο νικολαου. καλη μεταγραφη αλλα ειναι η μοναδικη εκπομπη που θα ακουω απο αυτο το ραδιοφονο (η ορθογραφια ειναι σωστη πιστεψτε με!!!!)