Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Shady20 έγραψε:Εμένα μου αρέσει η ανακοίνωση!!!!!!

Επιτέλους δεν βγαίνει απλώς για να βγει!!!

Λέει "κάτι" και προσωπικά μου αρέσει το υφάκι της ειρωνείας...
Και εμενα μου αρεσει..

Και εχω να προτεινω στον προεδρο με βαση το "PAOK action" και την δραση του..
Την επισκεψη για ανταλλαγη ιδεων στην επο κατα της βιας...
Στην οποια βεβαια θα παρει μαζι του και μια αντιπροσωπεια απο (κομμαντος ..) φιλαθλους για να καταθεσουμε την αποψη μας για την βια...
Επειδη μενω διπλα στην επο θα ηταν τιμη μου να δωσω τα φοντα μου για την βια...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αμπαλαέα, οι διεθνείς μας είναι οι εξείς δύο. Σαλπιγγίδης και Χαλκιάς. Για τον δεύτερο ειδικά χεστήκανε... Οπότε άστο.. Κάπου είδα να λένε να παραιτηθεί κι ο Βρύζας. Ο Βρύζας μάγκες μας παράτησε προπολού και τώρα δουλεύει για αυτούς.

Βesuch, να σου κάνω εγώ μια πρόταση;
Όλα αυτά που είπες... Για ΕΠΟ, Διαιτησία και τα σχετικά, ο Ζαγοράκης δεν τα ξέρει; Εγώ πιστεύω ότι τα ξέρει. Ας κάνει μία συνέντευξη τύπου στην οποία να καλέσει όλα τα μεγάλα Ελληνικά και Ευρωπαικά κανάλια και να βγάλει τα άπλυτα στη φόρα. Τις τελευταίας εικοσαετίας..

Εκεί να δω όλα τα @@ που θα πάνε να κρυφτούνε...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

ρε σεις μην ειστε αφελεις.
πρωτον αν ο γαριδακης και ο θειος κλεισουν για μια εβδομαδα τις επειχηρησεις τους θα πτωχευσει η χωρα.
δευτερον η δικη μας ισχης ειναι μεν υπολογισιμη, αλλα λογω των γνωστων αγνωστων ασυσπειρωτη.
τι να τους κλασει και ο ζαγορ, αφου οι αλλοι κουμανταρουν την χωρα. Ειδαμε και τις αλλες ομαδες με τις ανακοινωσεις τι κανανε. εγω πιστευω πως ειναι ευστοχη η ανακοινωση καθως εκφραζει την αγανακτηση μας και την απα3ιωση για το ελληνικο ποδοσφαιρο.τωρα αν εφευρεσει κανεις ανακοινωση που να βαραει μπουνιες και να πεταει μολοτοφ τι να πω, ας την στειλει. :ugeek:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Αν ξερουν για πιο λογο γινεται η συνεντευξη, εγω παλι σου λεω οτι ουτε καν θα παραστουν τα ΜΜΕ...ξερουν πολυ καλα πως να υποβαθμιζουν μια ειδηση που δεν βολευει το συστημα που υπηρετουν. Η ΤιΒι100 τα σπορια ο μετρουλακης...και πολλους εβαλα!

(εχω προσφατα αλλωστε παραστει σε μια μη αθλητικη-συγκεντρωση που περασε εντελως στα ψιλα απο τα μμε ως "συναθροιση 100 θρησκοληπτων γραφικων" γιατι αυτες οι εντολες περασαν και για τον ογκο αλλα και πως θα σχολιασουν τους παρισταμενους ωστε να μειωσουν την αξια της συγκεντρωσης. Λες να κολλωσουν σε ενα λιγοτερο σημαντικο, αθλητικο θεμα?)

ΚΟΣΜΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.....ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ? ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ Κ ΓΩ ΜΕ ΓΚΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΔΕΡΦΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Δευ 14 Φεβ 2011, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

erevos187 έγραψε:Ρε γκικα ............................................!!!!!!!

:redcard: :redcard:
Θα έχεις να προτείνεις κάποια άλλη λύση υποθέτω... Εδώ είμαστε να την ακούσουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Besuch έγραψε:Αν ξερουν για πιο λογο γινεται η συνεντευξη, εγω παλι σου λεω οτι ουτε καν θα παραστουν τα ΜΜΕ...ξερουν πολυ καλα πως να υποβαθμιζουν μια ειδηση που δεν βολευει το συστημα που υπηρετουν. Η ΤιΒι100 τα σπορια ο μετρουλακης...και πολλους εβαλα!

ΚΟΣΜΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.....ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ? ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ Κ ΓΩ ΜΕ ΓΚΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΔΕΡΦΕ...
Υπάρχουν κανάλια που θα έκαναν τα πάντα για λίγη παραπάνω τηλεθέαση. Και εν τέλη δεν χρειάζεται να περιοριστούμε σε ελληνικά κανάλια.

Άσε που και μόνο σαν μέτρο πίεσης η κίνηση αυτή πιστεύω ότι αρκεί.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Δεχομαι οποιαδηποτε κινηση....το ιδιο εγραψα κ για τους διεθνεις...απλα να μην εχουμε την ψευδαισθηση οτι μπορουν να επιφερουν αποτελεσματα. Ειμαι σιγουρος οτι ο ζαγορ απο κοντα τους τα χει πει σε διαφορους τονους. Δεν μασαν...
Και δεν θα μασησουν απο τιποτα...ειναι γλυκια η μαρμιτα! Αν ειναι απλα για να νιωσουμε εμεις καλυτερα εχει καλως!

Για μενα τα ερμα τα φυλαει μονο ο φοβος! Εχουμε τη βουληση; Προφανως οχι...(και δε μας αδικω). Οποτε.............
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

απο τοτε που ανελαβε ο ζαγορακης οποτε συσσωρευοταν προβληματισμος η οργη εβγαινε ελεγε 5 πραματα και ο κοσμος ηρεμουσε.
εδω και καιρο γινονται τερατα και σημεια και ο ζαγορακης δεν ηρεμει τα πραγματα.θεωρω πως κανει το σωστο.
θεωρω πως στη μποχα τους αντιπαραβαλει την απειλη της οργης μας.κραταει αποστασεις απο τον κοσμο και αφηνει τον κοσμο να βγει μπροστα χωρις να μπορει να κατηγορηθει ως υποκινητης.
φανταζομαι πως οταν πρωτολειτουργησε η σουπερ λιγδα καθισαν οι προεδροι και ειπαν και καλα με αγνες προθεσεις να αλλαξουν το ποδοσφαιρο.στην πορεια που φανηκε πως το πρωταθλημα παραμενει ενα παιχνιδι για να εκτονωνονται ανικανοι γονοι και βαφτηστηρια του κρατους, ο ζαγορακης αντιληφθηκε πως αν συνεχισει να χαλαρωνει τον κοσμο του ΠΑΟΚ απλα βαζει βουτυρο στο ψωμι τους.καταλαβε ο ζαγορακης πως η μονη εξουσια του ΠΑΟΚ ειναι η απειλη του κοσμου του.
ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
υγ.ζαγορακη μην ξαναβγαλεις ανακοινωση.μην ξανακανεις εφεση.μην ξανασυμμετεχεις στα ποδοσφαιρικα και δικαιοδοτικα οργανα.αστους βορα στο λαο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

barlow4 έγραψε:αστους βορα στο λαο.
Ο μεγάλος λαός θα τους κάνει... ριπόρτ στο φου μπου και στο μαισπέις...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

barlow4 έγραψε:....καταλαβε ο ζαγορακης πως η μονη εξουσια του ΠΑΟΚ ειναι η απειλη του κοσμου του.

ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

υγ.ζαγορακη μην ξαναβγαλεις ανακοινωση.μην ξανακανεις εφεση.μην ξανασυμμετεχεις στα ποδοσφαιρικα και δικαιοδοτικα οργανα.αστους βορα στο λαο.
+444444
αυτό είναι όλο το ζουμί.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

barlow4 έγραψε: ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

υγ.ζαγορακη μην ξαναβγαλεις ανακοινωση.

Διαφωνω...η σιωπη σημαινει υποταγη...μη μας περνανε και για μαλακες!Αλλωστε πρεπει να ξυπναμε κι εμεις...η ανακοινωση εχει διπλο στοχο.

μην ξανακανεις εφεση.

Αν και μονο ο ΠΑΟΚ θα πληγει απο αυτο...συμφωνω!!!!!

μην ξανασυμμετεχεις στα ποδοσφαιρικα και δικαιοδοτικα οργανα.

Διαφωνω...συμμετεχει και τους τα χωνει απο κοντα = καλυτερο απο ανακοινωσεις. Μηδεν αποτελεσμα αλλα πρεπει να σε νιωθουν...και ισως να παρεις και καποια στιγμη με το μερος σου και εναν δυο , οχι καθαρους (δεν υπαρχουν τετοιοι) , αλλα που ισως θεωρουν οτι ριχτηκαν απο το συστημε σε σχεση με αλλους!

αστους βορα στο λαο.

Να ξυπνησει ομως κι αυτος λιγο...γιατι οι εως τωρα αντιδρασεις του βουτυρο στο ψωμι τους ειναι!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

gika έγραψε:
barlow4 έγραψε:αστους βορα στο λαο.
Ο μεγάλος λαός θα τους κάνει... ριπόρτ στο φου μπου και στο μαισπέις...

εχεις καθε δικαιωμα να αμφιβαλεις.μαλλον εισαι κατω των 20.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Besuch έγραψε:
barlow4 έγραψε:
αστους βορα στο λαο.

Να ξυπνησει ομως κι αυτος λιγο...γιατι οι εως τωρα αντιδρασεις του βουτυρο στο ψωμι τους ειναι!!
και αυτό πολύ σωστό! ++++++4444444
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είμαι, αλλά πίστεψε με, ξέρω αρκετά για πολλούς αγώνες του λαού μας.

Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι ο "μαχητής" ΠΑΟΚτσής έχει εκλείψει. Αντικαταστάθηκε από τους ερωτύλους που πάνε με την γκόμενα στην 4, που δεν φωνάζουν για να μην τους πουν αλήτες, που δεν πάνε γήπεδο γιατί θα βρεθεί κανείς να κάνει stream το ματς και που και που δείχνουν το ΠΑΟΚτσηδιλίκι τους ανεβάζοντας κανα βίντεο στο youtube ή βάζοντας κανα στάτους -κλεμένο- στο φου μπου.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Besuch έγραψε:
barlow4 έγραψε: ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

υγ.ζαγορακη μην ξαναβγαλεις ανακοινωση.

Διαφωνω...η σιωπη σημαινει υποταγη...μη μας περνανε και για μαλακες!Αλλωστε πρεπει να ξυπναμε κι εμεις...η ανακοινωση εχει διπλο στοχο.

μην ξανακανεις εφεση.

Αν και μονο ο ΠΑΟΚ θα πληγει απο αυτο...συμφωνω!!!!!

μην ξανασυμμετεχεις στα ποδοσφαιρικα και δικαιοδοτικα οργανα.

Διαφωνω...συμμετεχει και τους τα χωνει απο κοντα = καλυτερο απο ανακοινωσεις. Μηδεν αποτελεσμα αλλα πρεπει να σε νιωθουν...και ισως να παρεις και καποια στιγμη με το μερος σου και εναν δυο , οχι καθαρους (δεν υπαρχουν τετοιοι) , αλλα που ισως θεωρουν οτι ριχτηκαν απο το συστημε σε σχεση με αλλους!

αστους βορα στο λαο.

besuch η σιωπη τους ανησυχει.γιαυτο εφεραν ολους τους βρωμομπατσους μαζι τους.για να αποδειξουν οτι δικαιολογημενα κουβαλησαν ολα τα γουρουνια μαζι τους ειπαν πως πηραν κλιμα απο τα μπλογκ.αν καναμε τζερτζελε και καναμε και λεγαμε και ανακοινωναμε θα μας τους κουβαλουσαν και θα λεγαν οτι εμεις πρκαλεσαμε.οσο πιο πολλη ησυχια τοσο μεγαλυτερος ο φοβος.ακρα του ταφου σιωπη γουσταρω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”