Το πουλέν σας
- trelopaoki444
Re: Το πουλέν σας
Οποιον και να πω θα αδικησω ολους τους αλλους. Αλλα...
Ο Ζλαταν μ αρεσει γιατι ειναι το μοναδικο φορ στην Ελλαδα που ΞΕΡΕΙ να κινειται χωρις μπαλα
Ο Σερτζιο γιατι ειναι τιμη ενας παιχτης με την καριερα του να εχει το περιβραχιονιο της ομαδας μας
Ο Γκαρσια γιατι εχει κανει επιστημη το πως παιζεται η θεση του αμυντικου χαφ παρολο που το σωμα του δεν τον βοηθαει καθολου
Ο Σορλεν γιατι αποδεικνυει οτι η γαμ...η η μπαλιτσα ειναι πολυ απλο αθλημα το μαμημενο
Ο Βιερινια γιατι καθε φορα που εχει τη μπαλα λες δεν ειναι δυνατον να περασει απο τους δυο αμυντικους αναμεσα με τιποτα (...η συνεχεια γνωστη)
Ο Μιρο γιατι δειχνει σε ολους οτι για να παιξεις σε υψηλο επιπεδο δεν αρκει παντα να εχεις ταλεντο αλλα σοβαροτητα, πειθαρχεια και αυτοθυσια
Ο Φωτακης γιατι οταν πιανει σουτ σκανε τα φλας αλλα και γιατι αποδεικνυει οτι υπαρχουν και καλοι Ελληνες παιχτες που το γνωριζουν το τοπι
Ο Λινο γιατι ειναι αλογο το παλικαρι
Ο Κοντρερας γιατι ειναι αρχοντας αν και κατι ακουσα τωρα στο ραδιοφωνο για παο
Ο Κουτσιανικουλης γιατι... προσεχως
Αλλα πανω απο ολα ο Αναστασακος γιατι νομιζω οτι αντιπροσωπευει περισσοτερο απο ολους τους παιχτες μας το μεσο πολιτη αυτης της χωρας ο οποιος καθε μερα υποφερει απο το μαμημενο κατεστημενο αλλα σκυβει το κεφαλι και δουλευει και σκεφτεται οτι δε μπορει, καποια μερα θα δικαιωθω και χωρις να γλειψω και να ικετευω για να κανω αυτο που ξερω οτι μπορω να κανω καλυτερα απο πολλους αλλους. Δε μπορει καποια στιγμη θα δικαιωθω αλλα μεχρι τοτε θα δουλευω σα σκυλι και δε θα λεω τιποτα... γεια σου ρε Λιακοοοο
Περα απο ολους αυτους ο Σαντος γιατι ο ανθρωπος ειναι επιστημονας και οχι μπακαλης οπως ολοι σχεδον οι προπονητες της σουπαλιγκ
Ο Ζλαταν μ αρεσει γιατι ειναι το μοναδικο φορ στην Ελλαδα που ΞΕΡΕΙ να κινειται χωρις μπαλα
Ο Σερτζιο γιατι ειναι τιμη ενας παιχτης με την καριερα του να εχει το περιβραχιονιο της ομαδας μας
Ο Γκαρσια γιατι εχει κανει επιστημη το πως παιζεται η θεση του αμυντικου χαφ παρολο που το σωμα του δεν τον βοηθαει καθολου
Ο Σορλεν γιατι αποδεικνυει οτι η γαμ...η η μπαλιτσα ειναι πολυ απλο αθλημα το μαμημενο
Ο Βιερινια γιατι καθε φορα που εχει τη μπαλα λες δεν ειναι δυνατον να περασει απο τους δυο αμυντικους αναμεσα με τιποτα (...η συνεχεια γνωστη)
Ο Μιρο γιατι δειχνει σε ολους οτι για να παιξεις σε υψηλο επιπεδο δεν αρκει παντα να εχεις ταλεντο αλλα σοβαροτητα, πειθαρχεια και αυτοθυσια
Ο Φωτακης γιατι οταν πιανει σουτ σκανε τα φλας αλλα και γιατι αποδεικνυει οτι υπαρχουν και καλοι Ελληνες παιχτες που το γνωριζουν το τοπι
Ο Κοντρερας γιατι ειναι αρχοντας αν και κατι ακουσα τωρα στο ραδιοφωνο για παο
Ο Κουτσιανικουλης γιατι... προσεχως
Αλλα πανω απο ολα ο Αναστασακος γιατι νομιζω οτι αντιπροσωπευει περισσοτερο απο ολους τους παιχτες μας το μεσο πολιτη αυτης της χωρας ο οποιος καθε μερα υποφερει απο το μαμημενο κατεστημενο αλλα σκυβει το κεφαλι και δουλευει και σκεφτεται οτι δε μπορει, καποια μερα θα δικαιωθω και χωρις να γλειψω και να ικετευω για να κανω αυτο που ξερω οτι μπορω να κανω καλυτερα απο πολλους αλλους. Δε μπορει καποια στιγμη θα δικαιωθω αλλα μεχρι τοτε θα δουλευω σα σκυλι και δε θα λεω τιποτα... γεια σου ρε Λιακοοοο
Περα απο ολους αυτους ο Σαντος γιατι ο ανθρωπος ειναι επιστημονας και οχι μπακαλης οπως ολοι σχεδον οι προπονητες της σουπαλιγκ
Επιτέλους η εθνική Γαλλίας βρήκε το διάδοχο του πληρέστερου παίκτη όλων των εποχών(Zidane),τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα ξανα σε παγκόσμιο και ευρωπα'ι'κό...για πλάκα.
Olivier Sorlin
Olivier Sorlin
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axilleas4 την Πέμ 20 Αύγ 2009, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Ιβιτσ και ο Κονσεισαο και γενικοτερα θαυμαζω οποιον εχει τα @@ να παιζει μπαλα σε ενα γηπεδο που μερος ή η πλειοψηφια των οπαδων της ομαδος του τον κραζει και του τα χωνει οσο παιζει απλα γιατι σε θεωρει κακο παικτη..Θελει καρδια για αυτο και παικτες με καρδια τους γουσταρω γιατι στο τελος της ημερας ειναι οι πιο κερδισμενοι απο ολους
Μιας και το μεγάλο πουλέν πήγε για ένα χρόνο στιν Πανσερραϊκό(Κλάους),πλέον πουλέν είναι ο Βιεϊρίνια...
Το άλλο μεγάλο πουλέν(ποιο άλλο άραγε???) πήγε στον ΠΑΣ δυστυχώς,σπέρνωντας τη δυστυχία στους απανταχού φαν του..
Το άλλο μεγάλο πουλέν(ποιο άλλο άραγε???) πήγε στον ΠΑΣ δυστυχώς,σπέρνωντας τη δυστυχία στους απανταχού φαν του..
- Maximus
D.A.A.T. έγραψε:Ο Ιβιτσ και ο Κονσεισαο και γενικοτερα θαυμαζω οποιον εχει τα @@ να παιζει μπαλα σε ενα γηπεδο που μερος ή η πλειοψηφια των οπαδων της ομαδος του τον κραζει και του τα χωνει οσο παιζει απλα γιατι σε θεωρει κακο παικτη..Θελει καρδια για αυτο και παικτες με καρδια τους γουσταρω γιατι στο τελος της ημερας ειναι οι πιο κερδισμενοι απο ολους
Δωσε με και μενα 500.000 ευρω το χρονο και θα κατσω να με κραζεις για καθε κυριακη για δυο ωριτσες, 7 με 9....Ποια καρδια και πρασινα αλογα...
Λεγε με οτι θελεις...''Ντραγκα ντρουγκα,να φυγεις,να πας αλλου''...Θα το αντεξω...Αλλα στο τελος του χρονου να με δωσεις 500.000 ευρω...Ευχαριστημενος θα ειμαι!

Maximus έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:Ο Ιβιτσ και ο Κονσεισαο και γενικοτερα θαυμαζω οποιον εχει τα @@ να παιζει μπαλα σε ενα γηπεδο που μερος ή η πλειοψηφια των οπαδων της ομαδος του τον κραζει και του τα χωνει οσο παιζει απλα γιατι σε θεωρει κακο παικτη..Θελει καρδια για αυτο και παικτες με καρδια τους γουσταρω γιατι στο τελος της ημερας ειναι οι πιο κερδισμενοι απο ολους
Δωσε με και μενα 500.000 ευρω το χρονο και θα κατσω να με κραζεις για καθε κυριακη για δυο ωριτσες, 7 με 9....Ποια καρδια και πρασινα αλογα...
Λεγε με οτι θελεις...''Ντραγκα ντρουγκα,να φυγεις,να πας αλλου''...Θα το αντεξω...Αλλα στο τελος του χρονου να με δωσεις 500.000 ευρω...Ευχαριστημενος θα ειμαι!
Ρε σεις..
Υπάρχει και κάποιος που κοστίζει πολύ λιγότερα από τόσα λεφτά..
Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

...και δυστυχώς μόνο χωρίς αυτή
...στην μακρυνή Αραπιά
...επιστήμων μποξέρ
...αρκεί να κρατάς σακούλες για τον εμετό
...περνά την γραμμή του άουτ και ξεχνά να κάνει σέντρα
Αλλα πανω απο ολα ο Αναστασακος..., καποια μερα θα δικαιωθω και χωρις να γλειψω και να ικετευω για να κανω αυτο που ξερω οτι μπορω να κανω καλυτερα απο πολλους αλλους.
γιδοβοσκός στον Παρνασσό ?
επιστήμονας μπακαλόγατος
ps- ναι σαι καλά βρε συ αδελφέ trelopaoki444...γέλασε λίγο το χειλάκι μου....με τα δυσάρεστα των τελευταίων ημερών
αδερφε Πεπερ τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει?Ξερω οτι ειμαι οφ αλλα με ενδιαφερει η αποψη σου..Προφανως διοικητικη αλλαγη γιατι οι περισσοτερες κινησεις ειναι λαθος και αν θες διοικητικη αλλαγη ποιον προτεινεις??αν παλι δεν θες διοικητικη αλλαγη τι προτεινεις γενικα??
ΥΣΤ..για να ειμαι ον τοπικ πουλεν μου ειναι ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Πιπεράτε έχεις χιούμορ, σε παραδέχομαι!
Αλλά θα προτιμούσα να κρίνουμε τους παίκτες στο τέλος της σεζόν και όχι τώρα που είναι ακόμη αρχή.
Για τους νοσταλγούς του Μπαλάφα θέλω να ελπίζω ότι δεν πιστεύουν ότι θα προσέφερε τίποτε περισσότερο από Garcia, ή Vitlolo!
Είμαι αναφανδόν υπέρ των Ελλήνων παικτών και περιμένω πως και πως την μεταμόρφωσή τους!
Αλλά θα προτιμούσα να κρίνουμε τους παίκτες στο τέλος της σεζόν και όχι τώρα που είναι ακόμη αρχή.
Για τους νοσταλγούς του Μπαλάφα θέλω να ελπίζω ότι δεν πιστεύουν ότι θα προσέφερε τίποτε περισσότερο από Garcia, ή Vitlolo!
Είμαι αναφανδόν υπέρ των Ελλήνων παικτών και περιμένω πως και πως την μεταμόρφωσή τους!
πλακίτσα κάνουμε αδέλφια
με τον αυτοσαρκασμό να ξεπεράσουμε τα νεύρα μας και τον θυμό μας
δεν γίνεται αλλιώς
Είπα πεντακάθαρα. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ειδάλλως ουαί και αλλοίμονό μας
Ολοι πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, αδιαφορόντας για τα αγωνιστικά μέχρι να ξεχρεώσουμε και να φτιάξουμε το προπονητικό σε πρώτη φάση. Ειδάλλως θα συγχυστούμε περαιτέρω.
π.χ.....προσωπικά δεν θα ξανακράξω προπονητή και παίκτες γιατί πλέον δεν έχω καμμία μα καμμία πλέον προσδοκία από δαύτους.
Θα κάνω υπομονή.
Το γήπεδο έπεται.
Την στηρίζουμε το λοιπόν, αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα...αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτή. Τελειωμένο αυτό. Μην μου βάζεις λόγια ενώ έχω γράψει σε δεκάδες ποστ ξεκάθαρα τα περί στηρίξεως.
η φωνή...μου είναι αδιάφορη. Η ΣΙΩΠΗ προτιμότερη
σωστός ο παίκτης
με τον αυτοσαρκασμό να ξεπεράσουμε τα νεύρα μας και τον θυμό μας
δεν γίνεται αλλιώς
Είπα πεντακάθαρα. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ειδάλλως ουαί και αλλοίμονό μας
Ολοι πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, αδιαφορόντας για τα αγωνιστικά μέχρι να ξεχρεώσουμε και να φτιάξουμε το προπονητικό σε πρώτη φάση. Ειδάλλως θα συγχυστούμε περαιτέρω.
π.χ.....προσωπικά δεν θα ξανακράξω προπονητή και παίκτες γιατί πλέον δεν έχω καμμία μα καμμία πλέον προσδοκία από δαύτους.
Θα κάνω υπομονή.
Το γήπεδο έπεται.
Την στηρίζουμε το λοιπόν, αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα...αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτή. Τελειωμένο αυτό. Μην μου βάζεις λόγια ενώ έχω γράψει σε δεκάδες ποστ ξεκάθαρα τα περί στηρίξεως.
η φωνή...μου είναι αδιάφορη. Η ΣΙΩΠΗ προτιμότερη
σωστός ο παίκτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 28 Αύγ 2009, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν βαζω λογια αδερφε..απλα αφου ο Ζαγορ εχει αποφασισει Σαντος μεχρι το τελος τι πρεπει να κανει ο κοσμος??Τουμπεκι και κραξιμο στα φορουμ για να ξεσπαει ή κατι αλλο??
Αν το θεμα ειναι να ριχνουμε τα μπινελικακια εδω ετσι ωστε να χαλαρωνουμε και στη Τουμπα να ειμαστε σωστοι το καταλαβαινω..
δε βαζω λογια..απλα ψαχνω την ξεκαθαρη γνωμη για να μπορουμε ολοι να δουμε το θεμα σφαιρικα ολοι οτι και να αποφασιζουμε τι ειναι και το σωστο
Αν το θεμα ειναι να ριχνουμε τα μπινελικακια εδω ετσι ωστε να χαλαρωνουμε και στη Τουμπα να ειμαστε σωστοι το καταλαβαινω..
δε βαζω λογια..απλα ψαχνω την ξεκαθαρη γνωμη για να μπορουμε ολοι να δουμε το θεμα σφαιρικα ολοι οτι και να αποφασιζουμε τι ειναι και το σωστο
Βάζουμε στοίχημα
ότι το βράδυ μετά το ματσάκι με τον γάβρο, αν χάσουμε (που 90% θα χάσουμε)
ο Ζαγόρ θα αλλάξει γνώμη ?
γενικά...καλά ξηγήθηκε ο πρόεδρος στη λογική Σάντος μέχρι την έλευση των Εψιλον
δεν σημαίνει όμως ότι ντε και καλά...αυτό θα συμβεί
για άλλους λόγους το έκανε και συμφωνώ μαζί του
όπως και για συγκεκριμένους θα φύγει νύχτα ο Πορτογάλος
ουδέν κακόν αμιγές καλού bro
ότι το βράδυ μετά το ματσάκι με τον γάβρο, αν χάσουμε (που 90% θα χάσουμε)
ο Ζαγόρ θα αλλάξει γνώμη ?
γενικά...καλά ξηγήθηκε ο πρόεδρος στη λογική Σάντος μέχρι την έλευση των Εψιλον
δεν σημαίνει όμως ότι ντε και καλά...αυτό θα συμβεί
για άλλους λόγους το έκανε και συμφωνώ μαζί του
όπως και για συγκεκριμένους θα φύγει νύχτα ο Πορτογάλος
ουδέν κακόν αμιγές καλού bro