Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Tetradje »

Ναι και γω συμφωνω... Με τον Σαλπιγγιδη εχω προβλημα, με τον Γκαγκατση οχι!
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

καλα εγω δεν μιλαω πολυ, μαλλον ειμαι απο τους χειροτερους...εχω προβλημα και με τους δυο και σιγουρα ανηκω στη νεα γενια.:) :) :)
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Νομίζω στους ΠΑΟΚτσήδες έχει χαθεί η λογική και η Κριση.
Αυτό είναι αποτέλεσμα της κουλτόυρας που κυριαρχεί, ΜΗ μιλάτε, ΜΗ κρίνετε, ΜΗ ρωτάτε ΜΗ ΜΗ ΜΗ....Δεν μπορούν να ξεχωρίσουμε πλέον το Βούρτσα με την Π...

Λοιπόν εγώ ήμουν ενάντια στην πρόσληψη του μικρού.
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά όμως, άλλο Χρυσόστομος και άλλο Βασίλης. Είναι τοσο δύσκολο να το καταλάβουν κάποιοι?

Ο ένας ήρθε να μάθει στου κασίδη το κεφάλι χωρίς προυπηρεσία και με την κουμπαριά του προέδρου ως προσόν και μετά να την κάνει, ενώ ο Βασίλης είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και αν έρθει θα αναβαθμίσει με την εμπειρία του Οργανωτικά τον ΠΑΟΚ. Θα μας βοηθήσει.

Γιατί Οργανωτικά ακόμα είμαστε πολύ πίσω. Γιατί όταν βαφτίζουμε αυτά τα τουρνικε έργα αναβάθμισης στην Τούμπα και δεν μπορούμε να συντηρίσουμε το γκαζόν εν ετι 2009 είμαστε λίγοι.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Αρχικα να θυμισω σε καποιους που μπορει να το εχουν ξεχασει οτι ο Γκαγκατσης ειναι κουμπαρος του Ζαγορακη που σημαινει οτι οι δυο αντρες εχουν πολυ καλες προσωπικες σχεσεις.
Τωρα οσον αφορα την προσφατη συναντηση του Ζαγορακη με τον Γκαγκατση δεν γνωριζουμε τι ειπωθηκε μεταξυ των δυο ανδρων κ οπως ειπε κ ο φιλος Πλατων μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.Το γεγονος ειναι οτι ο Γκαγκατσης ειναι ενα ατομο με τεραστια πειρα σε σε δοικητικα κ οργανωτικα θεματα που σχετιζονται με το ελληνικο ποδοσφαιρο γνωριζει πολυ καλα προσωπα κ καταστασεις κ ασκει αδιαμφησβητητα μεγαλη επιρροη σε συγκεκριμενα προσωπα κ τομεις του συστηματος.
Η αρνητικη εικονα προς το προσωπο του εχει δημιουργηθει (δικαιως) διοτι το ονομα του συνδεθηκε με την γνωστη "παραγκα" του Θ. Μητροπουλου η οποια λειτουργησε κ λειτουργει ακομη με σκοπο να διασφαλισει τα συμφεροντα του θειου Σωκρατη.
Ο Γκαγκατσης απο το 2001 που εξελεγη προεδρος της ΕΠΟ εγινε ο απολυτος κυριαρχος του παιχνιδιου κυριως μεσω του ελεγχου της ελληνικης διαιτησιας απο την ΕΠΟ.Στα θετικα της καριερας του βεβαιως καταγραφεται ο θριαμβος του EURO 2004 μιας κ ο Γκαγκατσης ηταν αυτος που καταφερε η εθνικη απο ανυπαρκτη ομαδα να μετατραπη σε μια αξιοσεβαστη δυναμη στον ποδοσφαιρικο χαρτη.
Λαμβανοντας υποψιν ολα τα παραπανω κ σε συνδυασμο με τη στενη προσωπικη σχεση που εχει με τον Ζαγορακη ο Γκαγκατσης πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τις αδικαιολογητα ακραιες αντιδρασεις πολλων.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Εγώ μπορώ να τα καταλάβω όλα και ταυτόχρονα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μπρει κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό πράγμα συζητάμε?
Υπάρχουν τα παρακάτω θέματα
Κατσαρής
Σαλπιγγίδης
Χ. Γκαγκάτσης
Β. Γκαγκάτσης
Θ. Ζαγοράκης
Ο κουμπάρος
οι κουμπαριές γενικά
η ξαδέρφη της μάνας μου

Α ξέχασα και ένα εντελώς δευτερεύον
Ο :?
αλλά μην ασχολήστε με αυτό, είναι απείρως σημαντικότερα τα υπόλοιπα και το τί γουστάρει ο καθένας σε επίπεδο προσώπων.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Φιλε thrix τα θεματα που σχετιζονται με τον ΑΣ ΠΑΟΚ κ τον κ Κατσαρη οπως κ το θεμα του Χρυσοστομου κ του Βασιλη Γκαγκατση κ η φυση της σχεσης τους με τον προεδρο της ΠΑΕ ειναι θεματα που εχουν ενδιαφερον κ σηκωνουν συζητηση.Το να συζηταμε τις διαφορες παραμετρους καποιων καταστασεων που σχετιζονται με τον ΠΑΟΚ δεν νομιζω οτι δημιουργει προβλημα , το να φτανουμε ομως σε ατοπα συμπερασματα κ αφορισμους χωρις να αναλυουμε πρωτα τα υπαρχοντα δεδομενα πιστευω οτι ειναι λαθος.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κι εμένα ο ξαδερφος μου ειναι γαυρος αλλα οταν μου ειπε να τον παρω εισιτηριο για την Τουμπα εφαγε καντηλια γιατι του ειπα οτι δε γινεται να μενουν εξω ΠΑΟΚια και να μπεις εσυ. Και οταν μου ειπει να τον βαλω κουτρα με το διαρκειας ξαναεφαγε καντηλια.

Τι παει να πει κουμπαρος και ξεκουμπαρος ρε παιδια?? Αν ειναι να ερθει καποιος ας ερθει επειδη ειναι αξιος να συμπεριλαμβανεται στην οικογενεια του ΠΑΟΚ, οχι επειδη ειναι κουμπαρος!
Μεγαλωσαμε με παραγκα και κατεστημενο, με αδικια και κλεψια, με παπαπετροψυχομανοκασναφεριδες και θα φερουμε τωρα στον ΠΑΟΚ μας, στον ΠΑΟΚ της καρδιας μας, της ΑΜΚ, της προσπαθειας μας, του ύπνου μας και του ξύπνιου μας, στον ΠΑΟΚ των ονειρων μας, στον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΟΚ, τον θυρωρό της παραγκας?
Ειχαμε τους θειους, στη συνεχεια μας βγηκανε πατεραδες, τωρα θα αποκτησουμε (εμεις οι ιδοι) και κουμπαρους? Θα γινουμε (και) εμεις βρωμικοι? Θα γινουμε (και) εμεις αδικοι?

Ναι ρε, με το σταυρο στο χερι, με το κουτελο καθαρο και το κεφαλι ψηλα!
Γιατί εκπροσωπώ την αντισταση στην αδικία!
Γιατί την πουστια και την κλεψια την απεχθάνομαι όπως ο διαολος το λιβανι!
Γιατί καλύτερα να μου βγει το μάτι παρά το όνομα!
Γιατί ειμαι ΠΑΟΚ! Αλλιως θα ημουν γαυρος ή βαζελος, με κοκκαλη ή γιαννακοπουλο, με θειο ή πατερα...ΟΧΙ, δε θελω!
Θελω να ειμαι περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ, δε θελω να γινω βρωμιαρης σαν αυτους...

Και μην πει κανεις οτι ο γκαγκατσομπαμπας ειναι ενας αγνος και τιμιος μεροκαματιαρης...

ΠΑΟΚ χωρίς παραγκες και βιλες...
ΠΑΟΚ χωρις θειους και πατεραδες...ουτε κουμπαρους..
ΠΑΟΚ χωρις λαμογια...
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

+1000 σε βορειο κ γιαννη

Συγνωμη ρε μαγκες, οταν λεμε ΠΑΟΚ πανω απ' ολα εννοουμε Ζαγορακης πανω απ' ολα?? Γιατι μου φαινεται οτι μερικοι εδω μεσα αυτο καταλαβαινουν..

Καποιος λεει οτι οι νεοι θελουν τον γκαγκατση κ ενας αλλος οτι οποιοι δε θελουν τον σαλπι δε θελουν κ τον γκαγκατση (χωρις παρεξηγηση που δεν βαζω ονοματα, απλα βαριεμαι να κανω quote)..

Ε λοιπον ειμαι 20 χρονων και θελω το σαλπι αλλα οχι τον γκαγκατση..Προφανως σε μια διαφωνια υπαρχουν συνηθως δυο πλευρες (αντε κ καποιοι που προσπαθουν να βρουν μια χρυση τομη, η οποια καταληγει συνηθως να ειναι σουπα)..

Αλλα μη μπερδευουμε τα πραγματα και τη σοβαροτητα τους..Αλλο το αν θα φερουμε ενα παιχτη κ αλλο αν θα φερουμε εναν απ' τους κυριοτερους εκφραστες της σαπιλας και του παρασκηνιου..Κ εδω δε χωρανε ατακες του τυπου "ξερει η διοικηση" ή "αν κανει λαθος ο ζαγορ θα το διορθωσουμε μετα"..Η διοικηση ξερει να βρει παιχτες, ξερει να διαχειριστει τα οικονομικα μας, να φτιαξει το προπονητικο, να βρει χορηγους κλπ..ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..Κ εφοσον μπορουμε να προλαβουμε ενα λαθος πρεπει να το κανουμε, γιατι ειδικα το συγκεκριμενο θα ειναι ανεπανορθωτο..

Εν τω μεταξυ το πιο αστειο που ακουσα ειναι οτι μας βοηθησε κιολας καποια στιγμη..Θυμαται κανεις μηπως γιατι δεν βγηκαμε ουεφα πριν 3 χρονια??Μας απεκλεισε η ουεφα και δεν το ξερω??Η μας απεκλεισε η ΕΠΟ??Μηπως (λεω εγω τωρα μηπως...) ηταν η ΕΠΟ που δεν δεχτηκε την επιταγη του ερασιτεχνη για τη συμμετοχη??Κ μηπως τοτε προεδρος της ΕΠΟ ηταν αυτο το σιχαμα που τωρα μερικοι τον θελετε για παραγοντα στην ΠΑΟΚαρα μας??

Αλλα στην τελικη ακομα και να θελει και να μπορει να βοηθησει δεν τον θελω..Και δεν τον θελει κ ολη αυτη η ιδεα που λεγεται ΠΑΟΚ γιατι πολυ απλα εδω κ πολλα χρονια λεμε οτι εχουμε περηφανεια σαν λαος και αξιοπρεπεια, αξιες τις οποιες μερικοι εχουν αρχισει να ξεχνανε με επιχειρηματα του τυπου "δε θα μας κανουν οτι θελουν στη σουπερ λιγκα", λες και εξαρταται απο το ποιος θα μας εκπροσωπει κ ποσο απατεωνας θα ειναι..

Κ επειδη το τραβηξα πολυ το ποστ οποιοι θελετε να γινει ο ΠΑΟΚ μας "ισχυρος" μ' αυτη την εννοια και να παιρνει πρωταθληματα οπως ο γαυρος η παλιοτερα ο βαζελος κ η αεκ, παρτε τα μονοι σας..Προσωπικα μεχρι στιγμης εχω στεναχωρεθει πολλες φορες για τον ΠΑΟΚ αλλα ποτε δεν ντρεπομουν γιατι ξερω τι εκφραζει αυτη η ομαδα κ πως οτι εχει κατακτησει το πηρε με τη μαγκια του λαου,των παιχτων και της διοικησης..Κ προτιμω να μην ξαναπαρω ποτε τιποτα παρα να παρω και να ντρεπομαι για τον τροπο με τον οποιο εγινε αυτο..

ΥΓ Ρε σεις εχω ενα ξαδερφο λογιστη και μια θεια δικηγορο??Μπας και γινεται να τους βολεψουμε καπου στην ΠΑΕ γιατι ειναι ανεργοι??Η μονο για τον προεδρο ισχυει το επιχειρημα οτι καποιος ειναι φιλος κ κουμπαρος???
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Παιδια το θεμα που συζηταμε ειναι χωρις λογο και αιτια γιατι

1. Δεν θεωρω βλακα τον Ζαγορ ο οποιος ειναι παρα πολυ προσεκτικος και αν θελει να βοηθηθει παρασκηνιακα απο τον γκαγκατση (λεμε τωρα) θα ειναι βλακεια να τον φερει στον ΠΑΟΚ οπου ολοι θα το βλεπουν. Πρεπει μερικοι να τον θεωρειτε πολυ ντουγανι τον τεο και δεν μας εχει δειξει τιποτα τετοιο 2 χροννια τωρα.

2. Ειναι κουμπαρος του και νομιζω οτι μπορει να βγουν και για καμια ρετσινα

3. Εδω στην χαβουζα που μενω τον τελευτεο μηνα εχουν σκυλιασει οι γαυροβαζελοι για την διαιτησια που λεν οτι εχει ο ΠΑΟΚ :o :o :o. Και οι φυλαδες τους τρεφουν αυτη την αποψη.

Οποτε ασχολουμαστε μονο με τον ΠΑΟΚ και οχι με αυτους που μαλακιζονται να βρουν κατι για να μαυρισουν την πορεια και το μελλον του ΠΑΟΚ μας.

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Αδερφε σ αυτο εχεις οντως δικιο.. Εχουν καταντησει ανυποφοροι εδω κατω, ειδικα οι βαζελοι..

Οποτε δεν αποκλειεται να γραφουν οτι να ναι πλεον οι φυλλαδες τους μονο κ μονο για να εχουν να λενε..

Απλως το προβλημα για μενα ειναι οτι εμφανιζονται τετοιες αποψεις ακομα και σε μια υποθετικη συζητηση..Φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

erevos187 έγραψε:Παιδια το θεμα που συζηταμε ειναι χωρις λογο και αιτια
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αν συναντιοταν ο Ζαγορ με τον Γκαγκα σε καποιο αλλο μερος εκτος φραφειων, σκεφτειτε τι θα ακουγαμε περι ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ και αλλα ωραια, μεχρι ωτακουστες θα υπηρχαν να μας πουν τι ειπωθηκε.
Ηρεμειστε!
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Nigrita4

Αδερφέ geoavr τι σε πείραξε πες μου!!!!
Τα μεγάλα γράμματα η ο Γκαγκάτσης;;;;
Να σε ρωτήσω κ κάτι μιας κ εσύ ξέρεις.... Ποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει κατεστημένο με την πρόσληψη του Γκαγκάτση;;;
Ποιος;;;;
Αυτήν η ομάδα ποτέ δεν εκροποσώπησε τέτοια πράγματα κ ούτε θα το κάνει!!!!!
ΔΛΔ geoavr μου λες ότι ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ πάει να κάνει τον ΠΑΟΚ γαυροβάζελο αν έχει επιτυχίες;;;;
Πες μου εσύ που ξέρεις!!!!
ΔΛΔ ο ΠΑΟΚ geoavr μου λες εσύ, ότι δεν μπορεί να έχει επιτυχίες αλλιώς!!!!!!

ΔΛΔ ο ΠΑΟΚ geoavr πρέπει να μείνει πάντα αιχμάλωτος αγωνιστικά, γιατί έτσι το θέλεις εσύ που ξέρεις!!!!

Στο ξαναείπα Νιγρίτα με μεγάλα και bold δεν ακούγεσαι περισσότερο. Δεν θα στο ξαναπώ.Και σε μένα όχι προστακτικό.Σε κανένα φιλαράκι σου σε κανένα γκομενάκι αλλά όχι σε μένα.Και επειδή δεν γουστάρω ''ηχηρούς μονόλογους ΄΄ το παρακάτω γράφτηκε στις 7-3-09 και από όσο μπορείς να καταλάβεις εγώ μιλάω με γεγονότα και δεν ''κραυγάζω'' ανούσια.
geoavr έγραψε:

Άντε να μιλήσουμε και γιά πράξεις.Ο πατήρ Γκαγκάτσης πριν από 15-20 χρόνια ήταν ένας Παοκτσής(όπως έλεγε)δικηγόρος που προασπίζονταν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ στα αθλητικά δικαστήρια.Μιλούσε με πάθος γιά το σάπιο κατεστημένο των Αθηνών κάνοντας πολλές συμπάθειες ανάμεσα στον κόσμο του ΠΑΟΚ όντας ένας εντελώς άγνωστος δικηγόρος πριν αναμιχθεί στο ποδόσφαιρο.Μετά εξαφανίστηκε γιά λίγο και εμφανίστηκε ως δία μαγείας σαν νομικός σύμβουλος της παε οσφπ.Νομικός σύμβουλος του σάπιου κατεστημένου που μέχρι πριν από λίγο καιρό καταδίκαζε.Ήταν ο καιρός που μόλις άρχιζε να εμφανίζεται η λαίλαπα που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.Η γνωστή λαίλαπα Κόκκαλης που γιά μιά τουλάχιστον πενταετία βασιζόταν στην πολύ γνωστή ''παράγκα του μπάρμπα Θωμά(Μητρόπουλου)''.Όταν η ''παράγκα'' έκανε τον κύκλο της και είχε βουήξει πλέον όλη η Ελλάδα ο Σώκρατες έκανε το επόμενο βήμα για να χειραγώγησει τη διαιτησία.Έβαλε ''φυτευτό'' πρόεδρο της ΕΠΟ το δεξί του χέρι τον Βασίλη Γκαγκάτση αγοράζοντας τιμές και συνειδησεις σε όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις της χώρας.Μεγέθη όπως οι Βαρδινογιάννηδες αλλά και υπουργοί(Ορφανός) δεν μπόρεσαν να τον κουνήσουν από την θέση του.Ήταν βέβαια και πολύ τυχερός με την κατάκτηση του Euro 2004 που πλέον φάνταζε ακλόνητος και αμετακίνητος από την προεδρία της ΕΠΟ.Ήλεγχε 101% τη διαιτησία και έπαιρνε διαιτητές μόνο από τις ποδοσφαιρικές ενώσεις που τον ψήφιζαν,εννοείται με τα ανάλογα ανταλάγματα που φυσικά ήταν το ασύστολο σπρώξιμο στον διορισμένο μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος,τον θρήνο.
Το αποκορύφωμα ήταν το περσινό συμβάν με το CAS όπου με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ το πρωτάθλημα χαρίζετε στον οσφπ ο οποίος παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης σε ένα παιγνίδι με την Καλαμαριά που το έχασε ολοκάθαρα στο γήπεδο.Αποτέλεσμα η Καλαμαριά να υποβιβασθεί στη Β' και η Αεκ να χάσει το πρωτάθλημα που τις άξιζε.
Αλλά μέσα στην αλαζονεία και την υπεροψία της απόλυτης εξουσίας ο Γκαγκάτσης έκανε μερικά λαθάκια.Βασικά μοίραζε λεφτά της ΕΠΟ σε όποια ένωση τον ψήφιζε,νόμιμα η μαύρα.Αυτά τα μαύρα βρήκαν αυτοί που ήθελαν να τον ξεφορτωθούν και τον πήγαν στα δικαστήρια.Και μετά υποθέτω πως του έγινε η πρόταση ή θα παραιτήθει η θα καταδικασθεί.Η δίκη έχει πάρει αναβολή αλλά από την στιγμή που παραιτήθηκε σίγουρα θα πέσει στα μαλακά.
Και επειδή ο θείος δεν αφήνει τους υπαλήλους του στο δρόμο η πρόσληψη στον οσφπ είναι θέμα χρόνου.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ. Ο ''Παοκτσής''Βασίλης Γκαγκάτσης έκανε το αγροτικό του στον ΠΑΟΚ και μετά έκανε μεγαλειώδη καριέρα στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό έγκλημα στη χώρα όντας ''υπάλληλος'' του Κόκκαλη.
Οι Πέρσες έλαβαν πολύ ευχάριστα τις υπηρεσίες του Εφιάλτη, οι Εβραίοι του Ιούδα και οι Οθωμανοί του σιχάματος που άνοιξε την κερκόπορτα στην κατάληψη της Πόλης το 1453.Έτσι και ο Κόκκαλης με μεγάλη ευχαρίστηση έλαβε τις υπηρεσίες του Β.Γκαγκάτση στη άλωση και καταδυνάστευση του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία 15 χρόνια.Στην αρχή σαν νομικός σύμβουλος και μετά ως εκ θαύματος σαν πρόεδρος της ΕΠΟ.Αυτός ο άνθρωπος παραλίγο να μου κόψει το ποδόσφαιρο,μία από τις λίγες χαρές που έχω στη ζωή.Γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω τις φορές που έφευγα πικραμένος,αηδιασμένος και σχεδόν κλαμμένος από την Τούμπα μετά τα εγκλήματα των Παπαπέτρου, Κασναφέρη κτλ.Όλων αυτών που εκτελούσαν εντεταλμένη υπηρεσία από αυτόν τον κύριο με μοναδικό σκοπό να φύγει η σιχαμένη ομάδα του λιμανιού με την νίκη από την Τούμπα.Και να δεχτώ ότι δεν είχαμε ομάδα αλλά και όταν είχαμε(Μπάγεβιτς) τότε ο εν λόγο κύριος που θέλει να αποκαλείται και Παοκτσής εκτελώντας σαν καλό σκυλάκι τις εντολές του αφέντη του φρόντιζε να μας ''σφάζει'' σε κάθε ευκαιρία ώστε ο γαύρος να εξασφαλήσει το πρωτάθλημα και την αυτόματη είσοδο στους ομίλους του τσου-λου.Και όχι μονο εμάς αλλά και παο,αεκ...
Βέβαια μέσα στη ζάλη της εξουσίας και της αλαζονείας έκανε κάποια μοιραία λάθη σκορπώντας παράνομα δημόσιο χρήμα και γι'αυτό θα καθήσει στο σκαμνί και μακάρι να καταδικαστεί.Τουλάχιστον να έχουμε μιά ηθική ικανοποίηση για ένα από τα μεγαλύτερα διαρκή εγκλήματα του ελληνικού αθλητισμού αφού το αφεντικό του δεν πρόκειται να την πληρώσει.
Αλλά επειδή την προδοσία-πουστιά-λαμογιά πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη-πούστη-λαμόγιο κανείς και μάλλον επειδή ο Κρόκους τον έκλασε γιατί του είναι τώρα τελείως άχρηστος τώρα τελευταία περιφέρει το κουφάρι του αριστερά-δεξιά και κάνει μάλιστα δηλώσεις ότι έχει πρόταση να δουλέψει στον ΠΑΟΚ.Και μάλιστα το αστείο είναι ότι δεν βγαίνει κανείς από την ΠΑΕ να τον διαψεύσει δείχνωντας ότι μπορεί αυτό το σενάριο να είναι αληθινό.
Μιλάνε κάποιοι γιά τις εμπειρίες ,τις οργανωτικές ικανότητες και τις γνωριμίες του εν λόγου κυρίου και πως μπορεί να μας βοηθήσει να ανέβουμε επίπεδο.Μα η μόνη δουλειά που έκανε ήταν να ελέγχει τις κατατόπου ποδοσφαιρικές ενώσεις με δημόσιο χρήμα και να χειραγωγεί αναίσχυντα όλους τους διαιτητές που προέρχονταν από αυτές τις ενώσεις.Τώρα βέβαια είναι το μαύρο πρόβατο και ακόμα και άνθρωποι που έπιναν νερό στο όνομα του τώρα δεν θέλουν να τον βλέπουν πόσο μάλλον να κάνουν ''δουλειές'' μαζί.Ναι ξέρει και τον Πλατινί και όταν έρθει η ώρα της κλήρωσης ο Γάλλος θα βάλει έναν πολωνό Παπαπέτρου στο ματς πχ με την Βαλένθια.Όποιος τα πιστεύει αυτά ας γυρίσει πλευρό.Μία δουλειά ξέρει να κάνει ο βασίλης και αυτή είναι να στήνει όλο το πρωτάθλημα.Τώρα βέβαια δεν μπορεί και γι'αυτό τον πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα ο μπάρμπας από το λιμάνι.
Αλλά το σίχαμα δεν μπορεί να φύγει από το χώρο του ποδοσφαίρου όπως οι μύγες δεν φεύγουν από τα σκατά.Εδώ ολόκληρος υπουργός οικονομικών ο Τσοβόλας,ο Τσάρος της οικονομίας όταν καλώς η κακώς τον απέβαλε η πολιτική ασχολήθηκε πάλι με την δικηγορία, υπερασπίζοντας απατεώνες και εγκληματίες.Αλλά ο βασίλης δεν θέλει να ξεπέσει πάλι εκεί απ'όπου ξεκίνησε.Και περιτρυγυρίζει τον ΠΑΟΚ όπως τα όρνεα τα πτώματα.Αλλά κυρ-βασίλη ο ΠΑΟΚ πλέον δεν είναι το πτώμα που ξέρατε.Άλλαξαν οι εποχές......
Και κάτι τελευταίο να κλείσω το μακροσέντονο.Πάω 31 χρόνια Τούμπα και είμαι περήφανος που είμαι Παοκτσής γιά ένα και μόνο λόγο.Ότι τίτλο πήρε ο ΠΑΟΚ (και τους θυμάμαι όλους) ήταν πανάξιος και κυρίως πεντακάθαρος. 4 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα.Και αυτό λέω και στο παιδί μου και θα το λέω μέχρι να πεθάνω.Καλύτερα να μην πάρω άλλο τίτλο μέχρι να πεθάνω παρά να τον πάρω με τις ''γνωριμίες'' και τις ''οργανωτικές ικανότητες΄' του Γκαγκάτση.
Γιατί η ομάδα πλέον δεν θα είναι ο ΠΑΟΚ των παππούδων μας,των πατεράδων μας,ο ΠΑΟΚ ο δικός μας.Θα είναι άλλη ομάδα...............
ΥΓ Τώρα τι γράφω τσάμπα? Αφού ο ''σκύλος'' είναι πανέξυπνος και ποτέ δεν θα έπεφτε σε τέτοια λούμπα.Αγωνιστικά θα ανέβει ο ΠΑΟΚ. Όχι ''ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ''
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

εντάξει ρε παιδιά, μη τρελαίνεστε, συζητάμε, σε forum είμαστε! αν το πάρουμε έτσι, στην τελική όλα τα θέματα χωρίς λόγο και αιτια είναι!
όπως λέει κι ο geo_athens πιο πάνω, στην ουσία κάνουμε μια "φιλοσοφική" συζήτηση σχετικά με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τον καθένα μας και πως τον φανταζόμαστε...
Στην κουβέντα θα υψώσουμε και λίγο τον τόνο της φωνής μας (εε, Νιγρίτα?!), αλλα χαλαρά, ΠΑΟΚ είσαι!

Τέλος πάντων, θα κάνω δυο-τρία σχόλια σε κάποια πράγματα που γράφτηκαν εδώ και κλείνω προς το παρόν.

@Τετράντζε, αδερφέ εμενα δε με ενδιαφέρει να προσάψω κάτι στο γκαγκάτση σχετικά με τον ΠΑΟΚ, με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ να "προσάπτει" σε κάθε είδους gagatsides...

@κώστας/παοκ4, αδερφέ, αν σε "διαβάζω" σωστά, υποστηρίζεις ότι φέτος μας ευνόησε (ή έστω δε μας αδίκησε η διαιτησία) και μάλλον υπονοείς ότι αυτό συνέβη (και) χάρη στο γκαγκάτση. Προσωπικά διαφωνώ απόλυτα, ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει καμια σχέση με τα προηγούμενα πρωταθλήματα, η υγιής εικόνα στη διοίκηση, η αγωνιστική του παρουσία στο χορτάρι, η συσπείρωση του κόσμου και η γενικότερη δυναμική του (όλη η Ελλάδα μιλούσε και μιλα φέτος για τον νέο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη και του Santos) δε επέτρεψαν τις οφθαλμοφανείς αδικίες προηγουμενων ετών, όπου είχαμε τυχάρπαστους και ανυπόληπτους να μας διοικούν, σαρδέλες να φοράνε το δικέφαλο στο στήθος και ένα λαό διχασμένο, κουρασμένο κι αηδιασμένο..
Και στο κάτω κάτω ας περιμένουμε να δούμε και την αντιμετώπιση μας τα play off όπου παίζεται όλο το ζουμί, βλέπε CL.

@Loverboy, όσο συμφώνησα μαζί σου σχετικά με το χρυσόστομο, τόσο δυσκολεύομαι να καταλάβω την άποψη σου για το μπαμπά του. Στο γιο η διαφωνία σου τίθεται ως ζήτημα αρχής και ηθικής (αξιοκρατία), στον πατέρα θεωρείς ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"!
Αλλα ακόμη κι αν μείνουμε στο "σκοπό" και αφήσουμε στην άκρη "ζητήματα ηθικής", είπα την άποψη μου για την αποτελεσματικότητα του γκαγκάτση. Ας δεχτώ ότι έχει κάποιες ικανότητες σε οργανωτικά ζητήματα και αναμφίβολα συμφωνώ ότι οργανωτικά θέλουμε παρα πολύ δουλειά ακόμη. Αλλα μονο ένας...γκαγκάτσης θα μας σώσει!? Η ζημια που θα κάνει στην εικόνα μας (αφήνω την "ιδέα ΠΑΟΚ") θα είναι πολύ μεγαλύτερη από οποια οφέλη σε οργανωτικό επίπεδο. Kατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον αδερφό geoavr σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να σηκώσουμε κανένα λάβαρο (ψεύδο)επανάστασης (όπως ο σκορδαρης με το..νου του) ούτε να πηγαίνουμε με το σταυρο στο χέρι. Αυτό που λέω είναι ότι εάν θεωρούμε κάτι τύπους σαν τον εν λόγω ως λύσεις για τα (όντως υπαρκτά) προβλήματα μας, τότε μικραίνουμε πολύ τον ΠΑΟΚ, τη δυναμική του και το μέγεθος του. Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από λαμόγια, ο ΠΑΟΚ με ικανή διοίκηση (όπως τώρα), τον κόσμο συσπειρωμενο (όπως τώρα) και χωρίς χρέη (μεσοπρόθεσμα) όχι μονο πρωτάθλημα χτυπάει, αλλα ακόμη και κυβέρνηση ρίχνει!

Αυτά, ελπίζω να μην ακούστηκαν σαν κήρυγμα! Και στα αδέρφια που αναφέρθηκα πιο πάνω το έκανα χάριν συζήτησης, φυσικά τίποτα επί προσωπικού! ΠΑΟΚ είμαστε...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

geo_athens4 έγραψε:
Εν τω μεταξυ το πιο αστειο που ακουσα ειναι οτι μας βοηθησε κιολας καποια στιγμη..Θυμαται κανεις μηπως γιατι δεν βγηκαμε ουεφα πριν 3 χρονια??Μας απεκλεισε η ουεφα και δεν το ξερω??Η μας απεκλεισε η ΕΠΟ??Μηπως (λεω εγω τωρα μηπως...) ηταν η ΕΠΟ που δεν δεχτηκε την επιταγη του ερασιτεχνη για τη συμμετοχη??Κ μηπως τοτε προεδρος της ΕΠΟ ηταν αυτο το σιχαμα που τωρα μερικοι τον θελετε για παραγοντα στην ΠΑΟΚαρα μας??
Το αστειο το ειπα εγω! Να σαι καλα φιλε και πανω που μου λεγανε οτι λεω κρυα ανεκδοτα, τονωσες την αυτοπεποιθηση μου!

Λοιπον συνονοματε... Βρισκομαι απλα σε παρα πολυ δυσκολη θεση για να γραφω ξεκαθαρα σε ενα forum για τετοια πραγματα. Να σου πω την αληθεια, μετανιωσα που αναμειχθηκα σε αυτο το topic, οπως δε θελω να γραφω και σε topics διαιτησιας κτλ

Δε γουσταρεις? ΟΚ. Και μενα δε μου ειναι συμπαθης. Αλλα εδω τον καναμε τον χειροτερο εχθρο του ΠΑΟΚ. Το παραδειγμα με τον Bush που χρησιμοποιησε ο Boreios θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω και γω μαλλον...

Αυτα αδελφια... Βαζω το ασπρομαυρο κασκολ μου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”