Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια
Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια
τετοιο ρεπορταζ θα το ζηλευαν πολλοι δημοσιογραφοι!
ευχαριστουμε αδερφε για την ενημερωση.
ευχαριστουμε αδερφε για την ενημερωση.
μπράβο αδερφέ για την εξαιρετική δουλειά που έκανες.
Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάνα νέο απο την πορεία των εργασιών στο Προπονητικό κέντρο
Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάνα νέο απο την πορεία των εργασιών στο Προπονητικό κέντρο
και εγω πρεπει να παω αλλα να εχει και καμια καντινα ρε συ ....νταξ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ αλλα και τα κιλα θελουν συντηρηση....μπραβο geoavr να χαιρεσαι τη κουκλα σου......
Ευχαριστούμε φιλε geoavr για την ανταπόκριση.
Εύχομαι το καλοκαίρι που θα κατεβω να μπορώ να πηγαίνω να βλέπω τις προπονήσεις τις ομαδάρας μας εκεί.
Εύχομαι το καλοκαίρι που θα κατεβω να μπορώ να πηγαίνω να βλέπω τις προπονήσεις τις ομαδάρας μας εκεί.
Απο το στώμα σου και στου Θεού το αυτί... Να πηγαίνουμε εκει για καφέ το καλοκαιρι... 

Να'στε καλά όλοι ρε παληκάρια.Ξέχασα να αναφέρω ότι τις πληροφορίες που γράφω παραπάνω ( πχ προδιαγραφές ΕΠΟ - μικρά & μεγάλα γήπεδα - αποδυτήρια προκάτ κτλ) μας τις έδωσε ο εργολάβος του έργου ο οποίος απαντούσε πρόθυμα σε όλες μας τις ερωτήσεις.Φαινόταν τρελλαμένος με το έργο και μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί και να κοιμάται και εκεί γιά να μην χαθεί ούτε δευτερόλεπτο
Καθήσαμε κανένα 20λεπτο και ήρθαν ενδιάμεσα 5-6 αυτοκίνητα.
Ειναι πολύ εύκολο να πάτε.Στον δρόμο της Βεροίας μετά τα Διαβατά και πρίν φτάσετε Αγ.Αθανάσιο στα φανάρια γιά Αγχίαλο στρίβετε δεξιά.Περνάτε την Αγχίαλο,μετά 2-3 χιλιόμετρα περνάτε και την Μεσήμβρια και περίπου 1 χιλιόμετρο έξω από την Μεσήμβρια στρίβετε σε ένα χωματόδρομο (καλά πατημένο) αριστερά.Στα 300 μέτρα αφού περνάτε ένα λοφάκι εμφανίζετε το συγκρότημα γηπέδων.Εκεί θα σας κοπεί η ανάσα.....

Καθήσαμε κανένα 20λεπτο και ήρθαν ενδιάμεσα 5-6 αυτοκίνητα.
Ειναι πολύ εύκολο να πάτε.Στον δρόμο της Βεροίας μετά τα Διαβατά και πρίν φτάσετε Αγ.Αθανάσιο στα φανάρια γιά Αγχίαλο στρίβετε δεξιά.Περνάτε την Αγχίαλο,μετά 2-3 χιλιόμετρα περνάτε και την Μεσήμβρια και περίπου 1 χιλιόμετρο έξω από την Μεσήμβρια στρίβετε σε ένα χωματόδρομο (καλά πατημένο) αριστερά.Στα 300 μέτρα αφού περνάτε ένα λοφάκι εμφανίζετε το συγκρότημα γηπέδων.Εκεί θα σας κοπεί η ανάσα.....
-
geoavr, αδερφέ η garmin μπροστά σου είναι για τα ανάθεμα...
Πάντως, μπράβο ρε συ!!!

Πάντως, μπράβο ρε συ!!!

-
geoavr χιλια ευχαριστω γι' αυτες τις φωτο.
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν να βλεπω τα εγκαίνια με 20,000 ΠΑΟΚΙΑ να τρεχουν στους αγρους να παίζουν μπαλα μεσα στα γηπεδα με μικρα παιδια και ολοι να φωνάζουν ΠΑΟΚ
καλα είμαστε.
καλα είμαστε.
mprabo aderfe geo zografises AFTA NA TA BLEPOUN KAPIOI KAKOMIZEROI NTEMEK DITHEN DIMOSIOGRAFOI-PARAGOGOI-KLAIN MAIN TIS POLIS .........NAI MORA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAA.
Έτσι έτσι,αυτό φαντάζομαι και εγώ.Ειδικά για εμάς που βλέπουμε ΠΑΟΚ από κοντά μια στο τόσο θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά.gika έγραψε:Απο το στώμα σου και στου Θεού το αυτί... Να πηγαίνουμε εκει για καφέ το καλοκαιρι...
- Isaak the Greek
Φιλε geoavr συγχαρητήρια κι από εμενα , αν και κάπως ετεροχρονισμένα.
Με πιάνει τρελα όταν σκέφτομαι πως αν ήμουν στην ελλάδα , θα μου έπαιρνε μονο 15 λεπτά για να πάω απ το σπίτι μου στο κέντρο.Και τώρα είμαι τόσο μακριά....
Είδα τις εικόνες και η καρδια μου άρχισε να χτυπάει πιο γρήγορα.Να sai καλά αδερφέ...
Με πιάνει τρελα όταν σκέφτομαι πως αν ήμουν στην ελλάδα , θα μου έπαιρνε μονο 15 λεπτά για να πάω απ το σπίτι μου στο κέντρο.Και τώρα είμαι τόσο μακριά....
Είδα τις εικόνες και η καρδια μου άρχισε να χτυπάει πιο γρήγορα.Να sai καλά αδερφέ...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σε ευχαριστούμε συντρόφισσα για τις φωτό. Εμείς στην Αθήνα δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα...