Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπόρ του Βορρά - Έξτρασπορ
εγω πηρα sms απο λωτιδη αθανασιαδη βλατη και παπαδοπουλο υποψηφιους στον νομο κοζανης σε ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ και δεν ξερω απο που πηραν το κινητο μου οπως και του ανηψιου μου που
ψηφιζε πρωτη φορα.....
ψηφιζε πρωτη φορα.....
Κι εγώ έλαβα τα sms του Καλαφάτη και καθότι ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που παίρνω sms από πολιτικάντηδες πήγε το μυαλό μου στην ΠΑΕ.
Ηλπιζα να μην ισχύει αλλά διαβάζοντας τώρα και τα προηγούμενα σχόλια.....
Ηλπιζα να μην ισχύει αλλά διαβάζοντας τώρα και τα προηγούμενα σχόλια.....
Ρε παιδιά λίγο έλεος!
Σιγά μην τα έδωσε ο Ζαγοράκης με αντάλλαγμα τα χρέη στο δημόσιο.
Ειδικά για ένα τόσο λεπτό ζήτημα.
Εδώ πήρε φάκελο με υποψηφιότητα κολλητός απο Μακεδονία που ζει στην Κρήτη και ψηφίζει εκεί σαν ετεροδημότης!
Μου έστειλαν γράμμα και μένα που ψηφίζω στον Βορρά με υποψήφιο εδώ Αθήνα ενώ μου στείλανε και 2 SMS στο κινητό το οποίο έχω ζητήσει να μην είναι στους καταλόγους απο την υπηρεσία της κινητής τηλεφωνίας.
Συνεπώς απο που στον λούτσο βρήκαν τα στοιχεία μου οι αθεόφοβοι?
Ρίξτε μια ματιά προσεχτική στα παρακάτω Link και μετά πείτε ότι η ΠΑΕ ή ο Ζαγοράκης ή ο οποιοσδήποτε υπάλληλος σας έκανε την μπινιά.
Αν βρείτε απο που γίνεται αυτό πείτε το μου και σε μένα.
e-Προεκλογική καμπάνια και τα προσωπικά δεδομένα
http://www.tvxs.gr/v21686
Το άρθρο αυτό μπορώ να σας το αποδείξω ότι ισχύει σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες
http://www.inews.gr/88/deite-pos-oi-ipo ... -MAILS.htm
Κάντε και ένα test και γράψτε στο google
προεκλογικα SMS
τα 3 πρώτα αποτελέσματα είναι εταιρείες που κάνουν χρήση αυτού του είδους καμπάνια.
Υ.Γ Όχι έτσι αβίαστα όμως να πυροβολείτε δεξιά αριστερά....
Σιγά μην τα έδωσε ο Ζαγοράκης με αντάλλαγμα τα χρέη στο δημόσιο.
Ειδικά για ένα τόσο λεπτό ζήτημα.
Εδώ πήρε φάκελο με υποψηφιότητα κολλητός απο Μακεδονία που ζει στην Κρήτη και ψηφίζει εκεί σαν ετεροδημότης!
Μου έστειλαν γράμμα και μένα που ψηφίζω στον Βορρά με υποψήφιο εδώ Αθήνα ενώ μου στείλανε και 2 SMS στο κινητό το οποίο έχω ζητήσει να μην είναι στους καταλόγους απο την υπηρεσία της κινητής τηλεφωνίας.
Συνεπώς απο που στον λούτσο βρήκαν τα στοιχεία μου οι αθεόφοβοι?
Ρίξτε μια ματιά προσεχτική στα παρακάτω Link και μετά πείτε ότι η ΠΑΕ ή ο Ζαγοράκης ή ο οποιοσδήποτε υπάλληλος σας έκανε την μπινιά.
Αν βρείτε απο που γίνεται αυτό πείτε το μου και σε μένα.
e-Προεκλογική καμπάνια και τα προσωπικά δεδομένα
http://www.tvxs.gr/v21686
Το άρθρο αυτό μπορώ να σας το αποδείξω ότι ισχύει σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες
http://www.inews.gr/88/deite-pos-oi-ipo ... -MAILS.htm
Κάντε και ένα test και γράψτε στο google
προεκλογικα SMS
τα 3 πρώτα αποτελέσματα είναι εταιρείες που κάνουν χρήση αυτού του είδους καμπάνια.
Υ.Γ Όχι έτσι αβίαστα όμως να πυροβολείτε δεξιά αριστερά....
Καταρχάς δεν πυροβολήθηκε κανένας.
Δεν πρόκειται ποτέ και κανείς να παραδεχτεί κάτι τέτοιο ακόμη κι αν έγινε, όπως επίσης δεν αποδεικνύεται εύκολα.
Ωστόσο, επειδή απ' ότι φαίνεται πολλοί συνΠΑΟΚτσήδες είχαν την ΙΔΙΑ "ενόχληση" από τον ΙΔΙΟ βουλευτή, με γνωστά οπαδικά αισθήματα και την ΙΔΙΑ χρονική στιγμή που έπαιζε η ομάδα παιγνίδι, λογικό είναι να σκεφτόμαστε και την περίπτωση να έγινε κάτι μέσα από την ΠΑΕ.
Δεν πρόκειται ποτέ και κανείς να παραδεχτεί κάτι τέτοιο ακόμη κι αν έγινε, όπως επίσης δεν αποδεικνύεται εύκολα.
Ωστόσο, επειδή απ' ότι φαίνεται πολλοί συνΠΑΟΚτσήδες είχαν την ΙΔΙΑ "ενόχληση" από τον ΙΔΙΟ βουλευτή, με γνωστά οπαδικά αισθήματα και την ΙΔΙΑ χρονική στιγμή που έπαιζε η ομάδα παιγνίδι, λογικό είναι να σκεφτόμαστε και την περίπτωση να έγινε κάτι μέσα από την ΠΑΕ.
Το ίδιο συνέβη και με μένα... Και με τον φίλο μου που πήραμε και μαζί διαρκείας και ο μόνος κοινός γνωστός μας είναι η ΠΑΕ... Και έσκασε το μήνυμα στο ημίχρονο... "Σας ευχαριστώ... Απλά..." Σ. Καλαφάτης... Και ήταν ο μόνος απο τον οποίο έλαβα αντίστοιχο μήνυμα μιας και έχω φροντίσει το κινητό μου να μην κυκλοφορήσει αρκετά... Δεν υπάρχει ούτε σε υπηρεσίες, ούτε σε τράπεζες ή οπουδήποτε αλλού... Μόνο στην ΠΑΕ το έδωσα χωρίς δεύτερη σκέψη... Και η ΠΑΕ (ή κάποιος υπάλληλος) στον Καλαφάτη χωρίς δεύτερη σκέψη...PRAKTORINOS έγραψε:Hideguti έγραψε:Συν τοις αλλοις ο συγκεκριμενος "επικοινωνησε" προεκλογικα με καμποσο κοσμο μεσω SMS. Ολως τυχαιως, αυτοι τους οποιους εχω εγω τουλαχιστον υποψιν μου, ηταν ΠΑΟΚτσηδες με καρτες διαρκειας. Αν δεν ειναι ομως ολως τυχαιως και προκειται για target group, θα παρακαλουσα απλα να μην επαναληφθει.
Να σαι βέβαιος οτι από εκεί ψάρεψαν τα κινητά τού ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου.
Αν όχι, από τη βάση δεδομένων των διαρκείας, τότε από την ΑΜΚ.
Ή και τα δύο.

fuzztone έγραψε:Καταρχάς δεν πυροβολήθηκε κανένας.
Βάση του δεύτερου Link μπορεί να έχει γίνει αυτό.
Να υπάρχει κάποιος υπάλληλος στο τμήμα διαρκείας που να τα άρπαξε χοντρά.
Απο την στιγμή που δεν μπορούμε να το αποδείξουμε δεν μπορούμε ταυτόχρονα να το σχολιάσουμε κιόλας καθότι είναι ολίγον κακοπροαίρετο.
Αν ενόχλησε το SMS υπάρχει η λύση της ΑΔΑΕ φίλτατε Fuzz και η διαδικασία καταγγελίας της όλης κίνησης έτσι ώστε να μην ενοχληθείς ξανά τουλάχιστον μελλοντικά.
Απο εκεί και ύστερα ότι και να πούμε δεν έχει νόημα αν δεν δράσουμε και εμείς οι ίδιοι.
Το να το πούμε δεν αλλάζει τίποτα το να δράσουμε όμως μπορεί να φέρει αποτέλεσμα και βάση του πρώτου Link μπορείς να κάνεις κάτι και στην χειρότερη να πεις προσπάθησες.
και σε μενα εστειλε sms και μου την εσπασε πολυ. παντως δεν νομιζω να χει ευθυνη η παε, αυτα διαφημιστικες εταιριες τα διαχειριζονται και οταν αγοραζεις το διαρκειας πρεπει να προσεξεις να μη τσεκαρεις εκει που λεει για χρηση του τηλεφωνου σου. το πιο απαρεδεκτο παντως ηταν την μερα των εκλογων και ταυτοχρονα η μαυρη επετειος των 10 χρονων απο το δυστηχημα, η αβαντα που του καναν για αυτο το θεμα.....αν ειναι ετσι τα πραγματα οκ, και γω ΠΑΟκτσης ειμαι, αν ειναι να κατεβω στις επομενες εκλογες να βγω χαλαρα και να χουμε κυβερνηση ζαπατιστας στην ελλαδα!!
Ιδια ώρα σταληθκε ιδιο μηνυμα και στον πατέρα μου, του οποίου τα στοιχεία είχα δώσει για το διαρκείας...
Aν προκειται να κατεβεις με το σομπρερο και το καρυοφυλλι τοτε θα στις κολλησω εγω τις αφισες μεχρι να μου σπασουν τα γοναταvalis έγραψε:αν ειναι ετσι τα πραγματα οκ, και γω ΠΑΟκτσης ειμαι, αν ειναι να κατεβω στις επομενες εκλογες να βγω χαλαρα και να χουμε κυβερνηση ζαπατιστας στην ελλαδα!!

Επειδή υπάρχει η πιθανότητα όντως να τα "άρπαξε" κάποιος γι αυτό και συνέχισα το θέμα που άνοιξε ο Hideguti.gash04 έγραψε: Να υπάρχει κάποιος υπάλληλος στο τμήμα διαρκείας που να τα άρπαξε χοντρά.
Απο την στιγμή που δεν μπορούμε να το αποδείξουμε δεν μπορούμε ταυτόχρονα να το σχολιάσουμε κιόλας καθότι είναι ολίγον κακοπροαίρετο.
Αν ενόχλησε το SMS υπάρχει η λύση της ΑΔΑΕ φίλτατε Fuzz και η διαδικασία καταγγελίας της όλης κίνησης έτσι ώστε να μην ενοχληθείς ξανά τουλάχιστον μελλοντικά.
Δεν είναι κακοπροαίρετο όπως αναφέρεις, γιατί όπως παρατηρείς υπάρχουν "αποχρώσες ενδείξεις" ότι η κατοχή διαρκείας συνδέεται με την αποστολή συγκεκριμένου sms από τον ίδιο υποψήφιο, την ίδια ώρα. Φυσικά νομικά δεν αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, αλλά είναι ένδειξη. Τα όσα έγραψα ήταν για να μη νομίσει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ότι είμαστε βόδια και άβουλα όντα.
Το αν καταγγείλω εγώ ή κάποιος άλλος στην ΑΔΑΕ το περιστατικό, αφορά προσωπικά τον καθένα μας και το συγκεκριμένο βουλευτή πλέον. Εδώ σχολιάζουμε μια πιθανή ενέργεια μέσα από την ΠΑΕ.
Να προσθέσω κι εγώ για την ιστορία ότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος που "επικοινώνησε" μαζί μου.
Αν σχολιάσω ότι κάνεις κακοπροαίρετη κριτική αυτήν την στιγμή έχω αποδείξεις για να το πω?
Θα βγεί τίποτα απο αυτόν τον σχολιασμό?
Δεν το νομίζω ούτε θα αποδειχτεί και τίποτα ποτέ.
Ενδείξεις μπορείς να βρείς και για την ύπαρξη ζωής στον Άρη.
Υπάρχει όμως εξωγήινη ζωή?
Το θέμα είναι ότι έχουμε παράβαση προσωπικών δεδομένων και αν είχατε ενδείξεις απο έναν συγκεκριμένου χρώματος την ίδια ώρα εμείς γιατί στην Αθήνα να έχουμε SMS απο συγκεκριμένο κόμμα για την ομιλία του πρωην πρωθυπουργού?
Εικασίες και υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όσες θέλεις.
Υπόθεση τότε προς σχολιασμό, η συγκεκριμένη εταιρεία προτίμησε σοφότερο να στείλει το μήνυμα την ώρα του αγώνα διότι στηρίζεται στην ψηφοθηρία απο τον ΠΑΟΚτσή λογικό έτσι λόγο του παρελθόντος με την ΠΑΕ του συγκεκριμένου κυρίου.
Είναι μια υπόθεση που επίσης δεν μπορώ να αποδείξω.
Μπορεί να υπάρχει αρπαχτικό στην ΠΑΕ όντως.
Σε τι θα ωφελήσει να υποστηρίξω την παραπάνω υπόθεση?
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα.
Θα βγεί τίποτα απο αυτόν τον σχολιασμό?
Δεν το νομίζω ούτε θα αποδειχτεί και τίποτα ποτέ.
Ενδείξεις μπορείς να βρείς και για την ύπαρξη ζωής στον Άρη.
Υπάρχει όμως εξωγήινη ζωή?
Το θέμα είναι ότι έχουμε παράβαση προσωπικών δεδομένων και αν είχατε ενδείξεις απο έναν συγκεκριμένου χρώματος την ίδια ώρα εμείς γιατί στην Αθήνα να έχουμε SMS απο συγκεκριμένο κόμμα για την ομιλία του πρωην πρωθυπουργού?
Εικασίες και υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όσες θέλεις.
Υπόθεση τότε προς σχολιασμό, η συγκεκριμένη εταιρεία προτίμησε σοφότερο να στείλει το μήνυμα την ώρα του αγώνα διότι στηρίζεται στην ψηφοθηρία απο τον ΠΑΟΚτσή λογικό έτσι λόγο του παρελθόντος με την ΠΑΕ του συγκεκριμένου κυρίου.
Είναι μια υπόθεση που επίσης δεν μπορώ να αποδείξω.
Μπορεί να υπάρχει αρπαχτικό στην ΠΑΕ όντως.
Σε τι θα ωφελήσει να υποστηρίξω την παραπάνω υπόθεση?
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα.
Εμιλιάνο,valis έγραψε: αν ειναι να κατεβω στις επομενες εκλογες να βγω χαλαρα και να χουμε κυβερνηση ζαπατιστας στην ελλαδα!!
θα το δεις πως με τις εκλογές δε θα πετύχεις τίποτα.
Με τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μου,
Πάντσο
hideguti, praktorine και λοιποι ψαχτειτε απο αλλου για τις διαρροες.....εγω και αλλοι που ξερω δεν πηραν sms ενω ειναι μετοχοι και κατοχοι διαρκειας τουλαχιστον 4χρονια....ψαχτειτε απο φιλους σας, μαγαζια, λιστες κοσμοτε βονταφον κλπ κλπ....ΔΕΝ ειναι μεσω ΠΑΕ....σε αυτες τις εκλογες πολλοι πηραμε μηνυματα, αλλα εστω και στα 18 μας μερικοι δωσαμε το δικαιωμα μεσα στην αφελεια μας μεσω φιλων και καλα και μας καταγραψανε....ετσι τουλαχιστον τη πατησα εγω και με εχουν για ψηφοφορο ενος μεαλου κομματος (το οποιο δεν ψηφιζω εδω και 7 χρονια)
έχω το ίδιο νούμερο κινητού περίπου 10 χρόνια...
τα 2 προηγούμενα χρόνια ήμουν κάτοχος διαρκείας...
είμαι κάτοχος ΠΑΟΚ MASTERCARD...
πήρα μέρος στην ΑΜΚ...
αραιά και που μου σκάνε κανά μήνυμα από την ΠΑΕ ή από την μπουτίκ κλπ
στις εκλογές δε με ενόχλησε κανείς...
τα 2 προηγούμενα χρόνια ήμουν κάτοχος διαρκείας...
είμαι κάτοχος ΠΑΟΚ MASTERCARD...
πήρα μέρος στην ΑΜΚ...
αραιά και που μου σκάνε κανά μήνυμα από την ΠΑΕ ή από την μπουτίκ κλπ
στις εκλογές δε με ενόχλησε κανείς...