κατι σαν τον PRAKTORINO ενα πραμαrainmaker έγραψε:Ούτε κι εγώ κατάλαβα ποτέ τι σκάλωμα είναι αυτό.
Ένα άτομο που δούλεψε τουλάχιστον για αυτό το site Που διαβάζουμε τόσα χρόνια, λίγο να το σεβόμαστε δε βλάπτει.
ps. sorry για το offtopic
κατι σαν τον PRAKTORINO ενα πραμαrainmaker έγραψε:Ούτε κι εγώ κατάλαβα ποτέ τι σκάλωμα είναι αυτό.
Ένα άτομο που δούλεψε τουλάχιστον για αυτό το site Που διαβάζουμε τόσα χρόνια, λίγο να το σεβόμαστε δε βλάπτει.
Δεν ξέρω τι σου έκανε ο ένας από τους τέσσερις που γράφουν αυτήν την στήλη απ όσο ξέρω από το παοκμανια όταν γραφόταν, και δεν είμαι εγώ. Εγώ ποτέ δεν έταξα ξύλο σε κανέναν.diniko80 έγραψε:με ταπωσες...ξεχασες τα σπορ του βορρα και τη πρασινη βεβαια...
το προβλημα μου ειναι οτι ως τρανσφερμανιακ και ως γυναικα του προεδρου πουλατε παπα στα ΠΑΟΚτσακια...
οσο για το αν σε εχω δει σε εχω δει μια φορα το 2008 οταν αγορασα μπλουζακι-καπελακι αναπτηρα ΠΑΟΚμανια...
εσυ ως gynaikα toy proedrou που με απειλησες οτι θα με δειρεις θα επρεπε να με ψαχνεις οχι εγω, που μιλαω ανιδιοτελως για την ομαδα...
η αποψη μου ειναι μαι ενιαια και μη διαπραγματευσιμη λεβεντη μου...oxi σε ΠΑΟΚαρχες-οπαδους-δημοσιογραφους και τα συν αυτώ....αν συμφωνεις πες μου αν διαφωνεις παλι το συζηταμε...με επιχειρηματα και οχι με μπουνιες
ο οποιος μπαναριστηκε τελειως μυστικα???lefis έγραψε:κατι σαν τον PRAKTORINO ενα πραμαrainmaker έγραψε:Ούτε κι εγώ κατάλαβα ποτέ τι σκάλωμα είναι αυτό.
Τον praktorino όταν είχα πλησιάσει τους ψυχρα και Αυτιά να γρράφουν για το paokmania του είχαμε κάνει επίσης πρόταση... Καιρό πολύ αφού ιδρύθηκε το σάιτ.lefis έγραψε:κατι σαν τον PRAKTORINO ενα πραμαrainmaker έγραψε:Ούτε κι εγώ κατάλαβα ποτέ τι σκάλωμα είναι αυτό.
για αυτο βγηκε το μπανερ του 103 απο την κεντρικη?aparadektos έγραψε: όπως και στα ΣΠΟΡ μέχρι που παράτησα το άθλημα...
Αχ ρε γαμώτο και μένα αυτός μου είναι συμπαθής! Κοίτα να δεις, έπαθα και εγώ μπλακ-αουτ!vet έγραψε:Eνα παλικάρι που έκανε αθλητικές εκπομπές στο Εγνατία TV....μου διαφεύγει το όνομα του για την ώρα.