Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

φίλε τασούλη διακρίνω μια πικρα και μια απογοήτευση στα λόγια σου .

αν ειχα μια αμφισβήτηση για το ότι είσαι ΠΑΟΚ θα σε είχα στολίσει απίστευτα αλλά βλέπω απλά έναν πικαραμένο ΠΑΟΚτσή που έχει δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή (αν είσαι 30 χρονών )και λογικό να μην αντέχει την εικόνα του αιώνια 4ου(πόσο μάλλον 9ου).

Συμφωνώ μαζί σου αλλά πιστεύω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια από όλο το λαο του ΠΑΟΚ να φτάσει ξανά ο σύλλογος εκεί που πρέπει.

Είχες φτάσει στο πάτο και τώρα σίγα σιγά βγαίνεις απο τον βούρκο αυτόν που άλλοι σκάψανε για σένα για τον ΠΑΟΚ.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ, Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ , Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΣΥ Ο GAGAS O PAOKPOOL ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ .

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ .

ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΝΕΙΡΟ.

Tόσα χρόνια πάλευες και καλά για το πρωτάθλημα αλλά η΄ξερες ότι δεν προκειται να το πάρεις . Δεν είχες διοικηση δεν ήταν συσπειρωμένος ο κόσμος πικράθηκες και είδες πράγματα που δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ. Εσύ και ο κάθε ΠΑΟΚτσής .

Σε προτρέπω να δείς τις πρώτες σελιδες του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να δεις τι λέγαν τι πόνο περιγράφαν με την αρρωστημενη κατασταση εκείνη .

ΡΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ;;;

Επειδή "θα πούλησει" ένα παίχτη ντίβα σΕ ομάδα του ποκ . σε μια χρονική περίοδο που έχει τόση ανάγκη τα φράγκα και που ξέρεις ότι καθε σεντ απο αυτά θα πάει στον ΠΑΟΚ

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

στεναχωρημενος ΠΑΟΚτσης ειναι ρε οκ αλλα ρε τασο χαλαρωσε ρε ασε τα πραγματα να φανουν στο γηπεδο τσαμπα χαλιεσε ρεεεεεεε.ο μονος τροπος να ηρεμησεις ειναι να παρεις ακομα ενα διαρκειας ΠΑΟΚ εισαι ρεεεεεε
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

χαχα.εγραψες παλι..πανε παρακαλεσε τον στο αεροδρομιο ναμεινει
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Και ακομα δεν πειραμε πολλα ατομα μεσα και εγω.
Απο αβριο αλλαζουν οι τημες ετσι????
Τωρα παμε για το μεγαλο ντου.....να ενισχισουμε πιο πολυ.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

σημερα λεει πουληθηκαν 700..!!ακουσα οτι αυριο η παε θα κανει ενα ΄πρωτο μετρημα'κ θα ενημερωσει...!!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

πορτα γιατι φαγατε??ειχε κοσμο ή ηταν κλειστα..?
goudas4

Δημοσίευση από goudas4 »

tasoylis30 έγραψε:δεν το πουλαώ θα πάω μόνο στα παιχνίδια με γαύρο, βάζελο και άεκ να φωνάξω τα γνωστά υβριστικά συνθήματα εναντίον τους και να τσακωθώ με αυτούς που είναι υπερ των συμφέρουσων πωλήσεων αλλά βρίζουν τους κάτω γιατί είναι κατεστημένο . Ρε παιδιά γιατί δεν πουλάμε και την Τούμπα?????? άμα είναι συμφέρουσα η πρόταση ?????
Έχεις καταντήσει τραγικός...
Δεν ξέρω τι προσπαθείς να καταφέρεις αλλά η συνεχιζόμενη γκρίνια σου και μιζέρια σου μου δείχνουν πώς είσαι λίγο ύποπτος!
Ο κόσμος πλέον είναι ενωμένος και συσπειρωμένος και τίποτα δεν θα καταφέρει να τον διασπάσει...Ειδικα οι σκουληκίστικες μεθόδους που ακολουθείς... :wink:

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ...
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

sxedon 7.000 ftasame
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Είναι λογικό σε ορισμένους από εμάς να μην αρέσουν και όλες οι ενέργειες της ΠΑΕ, και έτσι νοιώθουν πουλημένοι η προδομένοι. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι λιγότερο ΠAOKτσήδες από τους άλλους...

Κριτική, σκέψη και διατύπωση αυτών δε σημαίνει ότι δεν στηρίζουν τον ΠΑΟΚ και τη διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Κάποιες φορες αυτές οι ακραίες καταστάσεις συνδράμουν στην εκτόνωση, αδερφέ paokara4...
Μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς...
Όλοι είμαστε ΠΑΟΚ..και οι μεν και οι δε!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

platon αμα θελει να εκτονωθει ας παει να βουτηξει στην θαλασσα. δε θα μας γυρναει τα μυαλα μολις ξυπναμε. ολοι ΠΑΟΚ αλλα να κυριαρχει η λογικη.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Για μένα, ας πάει και στα Μετέωρα να μονιάσει... Λίγο με κοφτει... Απλά το είπα διπλωματικά και οποιος κατάλαβε...κατάλαβε.

Εμενα η λογική μου μου λέει τρία πράγματα για την ώρα: Διαρκειας, μετοχές κι εμπιστοσύνη στη διοίκηση!!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Μολις μιλησα με γνωστο που πηγε για διαρκειας.πανω απο 50 ατομα ουρα ...και ειναι δευτερα πρωι....ελπιζω κατ αρχην να φτασουμε τα περσινα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”