ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

Mvp

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΥ
57
27%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
3
1%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
15
7%
ΜΠΑΜΠΑ
1
0%
ΟΖΝΤΟΕΦ
7
3%
ΜΕΙΤΕ
17
8%
ΠΕΛΚΑΣ
1
0%
ΤΑΥΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
31
15%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
48
23%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
29
14%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
1
0%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΥΘΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 210

black death

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από black death »

Σιγα ρε παιδες που σας ελειψαν τοσο πολύ οι πυρσοί που πρεπει να τρώμε πρόστιμο για 5 λεπτα σοου και καταληγεις να μη βλεπεις καν το μισο ημιχρονο ή να αναπνέεις χημικα. Διαφωνω καθετα.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
leomatos88, wickerman
Miles

Δημοσίευση από Miles »

trouman έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 11:30 Τέτοια θετική επίδραση πάνω μου, που αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να ανησυχώ , που αυτός ο ΠΑΟΚ επιδρά τόσο πολύ, κ πολύ θετικά πάνω μου .

Το περίμενα με πολλή αγωνία το χθεσινό, σαν να είναι κάποιο ορόσημο, ως αγώνας. Έτσι με αυτό που έγινε, αυτό που είδαμε με τα μάτια μας, είχε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις..Δεν ξέρω γιατί.. ο μικρός με κοιτούσε με απορία στους πανηγυρισμούς και τις αντιδράσεις μου.

Κάτι δεν πάει καλά; Να ανησυχώ; Ή είναι γενικότερο φαινόμενο, οπότε θέλει άλλη ανάλυση;
Εγώ που είδα χθες στον ύπνο μου ότι έκοβα βόλτες στη Θεσσαλονίκη; Αλλά σε κάτι μέρη και κτίρια που δεν έχει η πόλη, τελείως άσχετα :mrgreen:

Παντρεμένοι είμαστε με την ομάδα -καταλαβαίνεις με ποια έννοια- και απλά δεν το ξέρουμε ή κάποιοι μόνο το έχουμε συνειδητοποιήσει.
margas

Δημοσίευση από margas »

Taseos έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 15:50 Ότι σε μας όποιος άναψε συνελήφθη. Δεν είναι θέμα της ΠΑΕ.
Στην ολυουιν αρένα δεν υπάρχουν συλλήψεις; Αν ανάψουν 3.000 άτομα πυρσούς θα γίνει μαζική σύλληψη; Ή με τέτοια ατμόσφαιρα θα φαίνεται απ τις κάμερες ποιος άναψε; Μακάρι κάποια στιγμή να επιστρέψουν
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οτι λέει ο Τάσος.
Και για να καταλάβεις λίγο τι παίζει .
Δες στην αερογέφυρα στον βόλο τους δικούς μας με καλυμμενα τα πρόσωπα τους και δες τους άλλους πόσο χύμα ανέβαιναν πάνω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έχω πάει και σε καλύτερες κερκίδες τα τελευταία χρόνια,απο το σημείο όμως που μπήκε ο Ντελιας και μετά, το γήπεδο πήρε φωτιά,οι Ισπανοί δεν ξανά μπήκαν στον κόπο να τραγουδήσουν,χάζευαν την Τουμπαρα μας.
These users thanked the author obanebane for the post:
navigator11
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

άκουσα και εγώ παρόμοια σχόλια κατά την διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο ημίχρονο, από μια παρέα μεγάλων σε ηλικία, πίσω μου.
Πως η Τούμπα δεν θυμίζει τίποτα τα παλιά, πως παλιά έβραζε, πως ο κόσμος όλος συμμετείχε, κτλ, κτλ.

Εγώ ρε μάγκες, πάω χρόνια στο γήπεδο. Είμαι 50 και πάω από τα 9 (με τον πατέρα μου τότε).
Φώναξα, έβρασα, κρεμάστηκα σαν τα τσαμπιά, χοροπήδηξα πάνω-κάτω 90λεπτά, έφαγα καταιγίδες, χιόνια, ανέμους.
Τα έκανα όλα.
Οταν η ομάδα έπαιζε με κάτι Τσαουσίλες, με Μπαλάφες, με Μέγκαχεντ.
Τότε, που περισσότερο ενδιαφέρον είχε σε κάποιον επισκέπτη να βλέπει την κερκίδα, παρά την μπάλα που έπαιζε η ομάδα.

Τώρα, θέλω να ευχαριστηθώ μπαλίτσα.
Τώρα, βλέπω θέαμα και γουστάρω.
Ούτε με νοιάζει τι γίνεται στην κερκίδα.
Γουστάρω την μπάλα που παίζει η ομάδα, και δεν θέλω να χάσω στιγμή.
Θα φωναξω μέσα στον αγώνα κάποιο σύνθημα, αλλά μηχανικά θα το κάνω, εστιαζω στην μπάλα που παίζει η ομάδα.

Πιστεύω ο λόγος που η κερκίδα φαίνεται νωχελική, είναι η φανταστική μπάλα που παίζει η ομάδα.
Σε καθηλώνει.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 2):
katafraktos, SCIFO
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Ρε παιδιά αυτό με την κερκίδα είναι ξεκάθαρο. Από την στιγμή που εφαρμόστηκαν οι νόμοι με τα εισιτήρια και τις τιμωρίες όλα άλλαξαν. Στις προηγούμενες δεκαετίες οι 15 χιλιάδες να πλήρωναν το εισιτήριο, οι άλλοι 15 μπαίναν τζάμπα. Τώρα έναν πυρσό να ανάψεις θα κλείσει ολόκληρο το πέταλο για καμιά 3 αγωνιστικές. Πολλά πιτσιρίκια δεν μπορούν εύκολα να εξασφαλίσουν εισιτήριο γιατί χρειάζεται χρεωστική κάρτα ή τράπεζα και υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Ισχύει και αυτό που είπε ο φίλος πάνω, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει, κερδίζει και κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο επειδή έχει ομαδάρα και παίκτες του υψηλότερου επιπέδου, είναι άλλες οι συνθήκες, δεν είναι ο ΠΑΟΚ των προηγούμενων δεκαετιών σε οποιοδήποτε επίπεδο, αγωνιστικό, διοικητικό, ευρωπαϊκό, οικονομικό, εξωαγωνιστικό κτλπ. Παρόλα αυτά, πάλι έχουμε μια από τις πιο δυνατές έδρες και αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε οι ξένοι παίκτες και οι προπονητές που έρχονται εδώ. Πρόσφατες είναι οι δηλώσεις παίκτη της Μπέτις αλλά και του Μεντιλίμπαρ.
niks

Δημοσίευση από niks »

katafraktos έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 01:33 1975 ΠΑΟΚ – Μπαρτσελόνα 1-0
1982 ΠΑΟΚ – Σεβίλλη 2-0
1990 ΠΑΟΚ – Σεβίλλη 0-0
1997 ΠΑΟΚ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-4
2010 ΠΑΟΚ – Βιγιαρεάλ 1-0
2020 ΠΑΟΚ – Γρανάδα 0-0
2026 ΠΑΟΚ – Μπέτις 2-0
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Με μια πρώτη ανάγνωση , πρέπει να καλέσουμε την Ατλέτικο για απονομή τιμητικής πλακέτας. Οι μόνοι Ισπανοί που μας έβαλαν γκολ.

Το ματς με Σεβίλλη ήταν το τελευταίο old school Τούμπα με κόσμο άνω των 40.000 που ήμουν παρών. Ή προτελευταίο,καθώς έλειπα με Άρσεναλ.
Εκείνο το ματς πήγα από τους πρώτους και έφυγα από τους τελευταίους ( είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου , είδε και έπαθε η παρέα μου να με σηκώσει να φύγουμε ).

Στα χθεσινά.
Περίμενα ματς, στην χειρότερη , τύπου Βιγιαρεάλ, σφιχτό ματς , οριακή νίκη.
Στην καλύτερη, τύπου Λιλ, φακαντορο ανελέητο , τεσσάρα κλπ. Αλλά οι Ισπανοί δεν είναι αφελεις όπως οι Γάλλοι.
Οπότε αναμένουμε να τη ρίξουμε στη Λυών ή /και στα επερχόμενα αουτ νοκ.
Η ομάδα είναι μεγάλη καψούρα και δεν πιάνεται.
Είμαστε δικαίως στους κορυφαίους 12 του Γιουρόπα.

Αλλά σχόλια για το ματς πέραν του ηλίθιου χαμόγελου που κουβαλάω από χθες δεν έχω
These users thanked the author niks for the post:
leomatos88
margas

Δημοσίευση από margas »

Εγώ πιστεύω ότι η νωχελικότητα στην κερκίδα είναι αποτέλεσμα των κακών οργανωτών. Προσπαθούν να περάσουν τα νέα συνθήματα (πχ ΠΑΟΚαρα μου εξάρτηση) που όσο ωραία και να είναι οι παλιοί δεν τα τραγουδάνε. Επίσης, λένε κάνα δεκάλεπτο το ίδιο σύνθημα χωρίς να υπάρχει συμμετοχή. Θυμαμαι στο Νταμπλ όταν είχε 20 λεπτά συνεχόμενα το και σε 5-6 εβδομάδες, αλλά τότε συμμετείχαν όλοι. Τωρα φωνάζει μόνο η 4α χωρίς να προσπαθεί να ξεσηκώσει και το υπόλοιπο γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια γενικά δεν ξέρουν να οργανώνουν την κερκίδα. Χανει η ομάδα 0-1 στο 80 και τραγουδάνε Δικεφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά. Πώς θα δώσεις παλμό και στην ομάδα έτσι;
These users thanked the author margas for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpap5 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 18:44 άκουσα και εγώ παρόμοια σχόλια κατά την διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο ημίχρονο, από μια παρέα μεγάλων σε ηλικία, πίσω μου.
Πως η Τούμπα δεν θυμίζει τίποτα τα παλιά, πως παλιά έβραζε, πως ο κόσμος όλος συμμετείχε, κτλ, κτλ.

Εγώ ρε μάγκες, πάω χρόνια στο γήπεδο. Είμαι 50 και πάω από τα 9 (με τον πατέρα μου τότε).
Φώναξα, έβρασα, κρεμάστηκα σαν τα τσαμπιά, χοροπήδηξα πάνω-κάτω 90λεπτά, έφαγα καταιγίδες, χιόνια, ανέμους.
Τα έκανα όλα.
Οταν η ομάδα έπαιζε με κάτι Τσαουσίλες, με Μπαλάφες, με Μέγκαχεντ.
Τότε, που περισσότερο ενδιαφέρον είχε σε κάποιον επισκέπτη να βλέπει την κερκίδα, παρά την μπάλα που έπαιζε η ομάδα.

Τώρα, θέλω να ευχαριστηθώ μπαλίτσα.
Τώρα, βλέπω θέαμα και γουστάρω.
Ούτε με νοιάζει τι γίνεται στην κερκίδα.
Γουστάρω την μπάλα που παίζει η ομάδα, και δεν θέλω να χάσω στιγμή.
Θα φωναξω μέσα στον αγώνα κάποιο σύνθημα, αλλά μηχανικά θα το κάνω, εστιαζω στην μπάλα που παίζει η ομάδα.

Πιστεύω ο λόγος που η κερκίδα φαίνεται νωχελική, είναι η φανταστική μπάλα που παίζει η ομάδα.
Σε καθηλώνει.
Μια Χαρά ήταν η κερκίδα και ακόμη και εμείς εκεί στην 6 σχεδόν όλοι τραγουδούσαμε και έχω δει και τις παλιές κερκίδες.....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η ομάδα πλέον σε απορροφά. Στο πρώτο γκολ όταν ξεκίνησε ο ντελιας το μια έτσι μια από κει μια από δω λέω τι θα σκεφτεί να κάνει και πως θα το δουλέψουν. Τωρα το ξαναβλέπω σε ξανά και ξανά. Ο ΠΑΟΚ θα γίνει η αιτία για νέα είδη φάσεων στο PlayStation
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φανταστείτε τι θα γίνει με αυτή την ομάδα όταν η Τούμπα αρχίσει να βράζει όπως παλιά!....

Πολλοί,κυρίως νέοι,δεν μπορείτε να καταλάβετε τη δύναμη που έδινε....

Αν και υπάρχει παράδειγμα σχετικά πρόσφατο....με την Σπαρτάκ Μοσχας.Αρχισε να βράζει η Τούμπα και γυρίσαμε το 0-2,σε 3-2,στο ημίχρονο!
These users thanked the author mpafos4 for the post (total 3):
paoki19, PAOK DreXleR, Γερασίμου
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

mpafos4 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 20:59 Φανταστείτε τι θα γίνει με αυτή την ομάδα όταν η Τούμπα αρχίσει να βράζει όπως παλιά!....

Πολλοί,κυρίως νέοι,δεν μπορείτε να καταλάβετε τη δύναμη που έδινε....

Αν και υπάρχει παράδειγμα σχετικά πρόσφατο....με την Σπαρτάκ Μοσχας.Αρχισε να βράζει η Τούμπα και γυρίσαμε το 0-2,σε 3-2,στο ημίχρονο!
Έχει πολλά ματς φιλαράκι αλλά τα περισσότερα είναι κάτι 20λεπτα, βαριά σκάρτα ημίχρονα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Στα πλέι οφ μετά το γκολ του Ντελια με Κούλα 2-2 μέχρι το ματς στο σκουληκαου (γιγαντοοθόνη )και στην φιέστα η Τούμπα ήταν Τουμπαρα .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”