Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Franky

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Franky »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:16 2025 και οι λύσεις στα προβλήματα μας είναι οι Μπέρδος Χατσίδης και Μύθου; Με το στανιό δηλαδή κάθε παίκτης από τις ακαδημίες μας πρέπει να βγαίνει Ντέλιας;
Ο Χατσίδης δηλαδή αξίζει να αφήσει στον πάγκο πχ τον Ντεσπότοφ που είναι αλλαγή του Αντρίγια. Αυτό συζητάμε.
Ο Μπαταούλας από την άλλη, αν υποτίθεται πως είναι έστω και στα ίδια επίπεδα με τους Βολιάκους και τους άλλους στόπερ, γιατί δεν φέραμε καλύτερους για βασικούς;
Δεν χρειάζεται να είναι όλοι οι παίκτες των Ακαδημιών σαν τον Κουλιεράκη ή τον Τζίμα για να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Χρειαζόμαστε και παίκτες που δεν θα προσελκύουν προτάσεις απο άλλα πρωταθλήματα κάθε φορά που παίζουν.

Θα ήταν καλό να είχε κρατήσει η ομάδα τουλάχιστον τον Koύτσια.

Τον Ντεσπότοφ ή τον Ζίφκοβιτς μπορεί να μην μπορούνε να τους αντικαταστήσουν. Στη θέση του Τσάλοφ παίζουν άνετα όμως.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:05 Να δω πώς θα βάλουμε 4 γκολ σε 67 ώρες από τώρα απέναντι σε μια ομάδα που είναι σοβαρή στο πρωτάθλημά της, έστω και της Β΄ Εθνικής.
Αποστόλη μη περιμένεις κάτι τέτοιο. Προετοίμασε τον εαυτό σου για μια απλή νίκη. Αν ερθουν παραπάνω γκολ έχει καλώς.
Αν δεν ερθουν, πάλι καλά θα είναι τα πράγματα. Ίσως ειναι προτιμοτερος αντίπαλος αυτός ο οσφπ χωρίς τον Ελ Κααμπί από αυτον τον Λεβαδειακο.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πιστεύω υπάρχει εκνευρισμός γιατί χάνουμε 2 ή 3 βαθμούς από παρά πολύ κακές ομάδες, ενώ έχουμε κάνει εξαιρετικά ματς με πολύ δυσκολότερους αντιπάλους.
These users thanked the author Мир for the post (total 5):
Patron, Apil44, lkosmid, nouk_, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε παιδιά δε θέλουμε κάποιον να ξεκουράζει τον Μπάμπα και τον Ντεσποτοφ.
Θέλουμε καλύτερους των Μπάμπα και Ντεσποτοφ
These users thanked the author Tolaros for the post (total 4):
Patron, ChrisNeo, nouk_, Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

BWmystis έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:27
Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:21
BWmystis έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:18

Αυτο καταλαβες? Οτι ο Χατσιδης να αφησει Ντεσποντοφ στον παγκο? Εχεις αλλη λυση αυτη τη στιγμη? Η ειπε καποιος οτι πρεπει να βγουν Ντελιας? Οι ξενοι με το στανιο να βγουν ολοι Ζιβκο?
Ε όχι άντε εξήγησε μου εσύ για να καταλάβω. Σε ποια θέση δεν έχω άλλη λύση και θα μπει να μου τη δώσει ο Μπέρδος και ο Χατσίδης;
Μα δεν αναφεραμε μονο αυτα τα παιδια. Αλλα αφου το αναφερεις, ο Μπαλντε ειναι ενας παικτης που τον ντεφορμε Ντεσποντοφ μπορουσε να τον ξεκουρασει 20-30 λεπτα. Απλα δεν εχετε καμια απολυτως εμπιστοσυνη στα νεα παιδια που διψανε να διακριθουν και εχουν μπροστα τους ορθια πτωματα οπως ο Μπαμπα και ο Τσαλοφ.
Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Άποψη είναι. Όπως μπορεί κάποιος να βλέπει στον Χατσίδη για παράδειγμα εξαιρετικά στοιχεία, έτσι μπορεί και κάποιος άλλος να μην βλέπει κάτι τρομερό.
Η δικιά μου η άποψη είναι πως θα έπρεπε να έχω 15-16 σοβαρούς και καλούς παίκτες και μετά ναι να πλαισιώνονταν από ταλαντούχους παίκτες των ακαδημιών.
Όχι να έχω στόπερ Κεντζιόρα και Βολιάκο και αλλαγή τους τον Μπαταούλα.
Ούτε να έχω φορ τον Γιακουμάκη και μετά τον Μύθου γιατί ο 2ος (Τσάλοφ) όσο είναι εδώ έχει δείξει πως δεν θα έπαιζε ούτε στην Κηφισιά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ειμαι τρομακτικα εκνευρισμενος με τον εαυτο μου.Βρωμουσε το 1Χ του οαρη,ειδικα μετα την δικη μας γκελα και δεν το επαιξα.Και ρωτω,γιατι δεν ειμαι κουμαροσκυλο κυριε προεδρε;

Στο διαβολο!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:03 Δεν καταλαβαίνω τα ειρωνικά σχόλια κάποιων. Προφανώς τους άρεσε σήμερα η ομάδα, ή περίμεναν ως φυσιολογική τη σημερινή εμφάνιση.
Και προφανώς εγώ δεν είμαι καλά που τα παίρνω βλέποντας ένα μάτσο παίκτες που δεν ξέρουν πώς να παίξουν για να κερδίσουν μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Τον Τσιγγάρα και τον Γιουμπιτάνα.
Πώς να κερδίσεις ρε αποστολη χωρίς φορ;;

Σε κλειστό ματς με 10 παίκτες πίσω χωρίς φορ πως θα βάλεις γκολ;;

Πήρες 10+ στημένα και ένα δεν εκτέλεσε καλά ο killer despotov που όποτε παίζουμε με κλειστές άμυνες είναι μετριότατος

Μπήκε 3 4 φορές ο Ντελιας με την μπάλα μέσα στην περιοχή τον κλείσανε σε βγήκε καλή τελική

Πως θα δηλαδή θα βάλεις γκολ χωρίς φορ;;;

Πώς;;

Πόσα ματς θα σε ξελασπώνει ο οζντοεφ και ο Τάισον;;

Σε κλειστό ματς αν δεν κάνεις γρήγορα γκολ φορτώνεσαι άγχος και πίεση
Μπήκαν οι αλλαγές και ήταν χάλια
These users thanked the author sourmenetes for the post:
kataramenos5
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Είδα και τη φάση του Despotov, και θέλω να ρωτήσω:

Ποια ομάδα του ΠΟΚ δεν θα έπαιρνε αυτό το πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR ;;;; Ποια;;;;

Αθήνα @@μένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει ...

Υ.Γ. Φέρτε 3-4 παίχτες άξιους να μπουν αμέσως στο rotation. Το πρωτάθλημα είναι δικό μας!
These users thanked the author nikvasil for the post (total 2):
Apil44, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

George Best4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:06 Αλλά νταλον.
Δε θα καταλάβετε ποτε ότι άλλο τα φιλικά άλλο ο ΠΑΟΚ Β άλλο η πρώτη ομάδα.
Παντα οποίος δεν παίζει είναι καλύτερος και πάντα οι 18 χρόνοι που δεν παιζουν είναι οι αδικημένοι.
Και ο Πνευμονιδης του γαύρου έβαλε 4-5 γκολ στα φιλικά.
Θεωρείς ότι αν έπαιζε βασικός μαζί με 2-3 άλλους του γαύρου θα ήταν πρώτος ο Ολυμπιακός.

Μη γράφετε ρε παιδιά ότι να ναι.
Ποιος Μπερδος και ποιος Χατσιδης.
Ταμπούρι έπαιζαν

Εδώ δε μπόρεσε να βοηθήσει ο Τάισον που έτρεχε 90 λεπτά και ο Ντελιας. Θα έκανε την διαφορά ο Χατσιδης και ο Μπερδος?

Οι άλλες ομάδες τι έχουν στον πάγκο έχετε δει?
Τι γράφετε?
50 χρόνια να κρατούσε το ματς σήμερα γκολ δε θα ήμασταν επικίνδυνοι με αυτά τα φορ.

Ο Μύθου είναι ένα ταλαντούχο παιδάκι, όπως ο Γιακουμάκης κάποτε που δεν έκανε για ΑΕΚ.

Ο Γιακουμάκης του τότε με τον Γιακουμάκη του τώρα έχουν έτη διαφοράς σε μυϊκή μάζα.

Ποτέ των ποτών δε διεκδικείς πρωτάθλημα με πιτσιρικα
Προφανώς όσοι λένε μάλλον μιλάνε για ξεκούραση βασικών παικτών σε ματς που τα είχαμε καθαρίσει

Και πάλι όμως όταν έχεις πελκα ιβανουσετς ντερποτοφ εκτός ενδεκάδας δεν μπορείς να πάρεις και τους μπαλντε μπάτσο χατσιδη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:35 Ειμαι τρομακτικα εκνευρισμενος με τον εαυτο μου.Βρωμουσε το 1Χ του οαρη,ειδικα μετα την δικη μας γκελα και δεν το επαιξα.Και ρωτω,γιατι δεν ειμαι κουμαροσκυλο κυριε προεδρε;

Στο διαβολο!
:opaokara:
niks

Δημοσίευση από niks »

Και όμως βγάλαμε Ντελια, Κουλιε, Τζόλη , Τζίμα.
Και Κουτσια και Μιχαηλίδη.
Και πολλούς άλλους που παίζουν α και β Εθνική.
Δεν πρέπει όμως να είναι μόνο wonderkids για να παίξουν στην πρώτη ομάδα.
Ας είχαμε από τις ακαδημίες και ρολιστες , όπως πχ αντί Σαστρε κλπ.
Εκεί έχουμε θέμα πώς θα τους περάσουμε στην πρώτη ομάδα.
These users thanked the author niks for the post:
paokspren
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:35
BWmystis έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:27
Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:21

Ε όχι άντε εξήγησε μου εσύ για να καταλάβω. Σε ποια θέση δεν έχω άλλη λύση και θα μπει να μου τη δώσει ο Μπέρδος και ο Χατσίδης;
Μα δεν αναφεραμε μονο αυτα τα παιδια. Αλλα αφου το αναφερεις, ο Μπαλντε ειναι ενας παικτης που τον ντεφορμε Ντεσποντοφ μπορουσε να τον ξεκουρασει 20-30 λεπτα. Απλα δεν εχετε καμια απολυτως εμπιστοσυνη στα νεα παιδια που διψανε να διακριθουν και εχουν μπροστα τους ορθια πτωματα οπως ο Μπαμπα και ο Τσαλοφ.
Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Άποψη είναι. Όπως μπορεί κάποιος να βλέπει στον Χατσίδη για παράδειγμα εξαιρετικά στοιχεία, έτσι μπορεί και κάποιος άλλος να μην βλέπει κάτι τρομερό.
Η δικιά μου η άποψη είναι πως θα έπρεπε να έχω 15-16 σοβαρούς και καλούς παίκτες και μετά ναι να πλαισιώνονταν από ταλαντούχους παίκτες των ακαδημιών.
Όχι να έχω στόπερ Κεντζιόρα και Βολιάκο και αλλαγή τους τον Μπαταούλα.
Ούτε να έχω φορ τον Γιακουμάκη και μετά τον Μύθου γιατί ο 2ος (Τσάλοφ) όσο είναι εδώ έχει δείξει πως δεν θα έπαιζε ούτε στην Κηφισιά.
Ουσιαστικα συμφωνουμε απολυτα. Απλα εγω αναφερθηκα στο τωρα, οχι στο ιδανικο σεναριο αφου στον ΠΑΟΚ τα ιδανικα σεναρια δεν υπαρχουν.
These users thanked the author BWmystis for the post:
Blackgr4
Doctor Doo

Δημοσίευση από Doctor Doo »

Εντάξει κακή η σημερινή ήττα σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση αλλά δύο ώρες πριν είδα να γράφονται όργια ότι μείναμε το χάσαμε το πρωτάθλημα το πήρε ο ένας , το πήρε ο άλλος κλπ. Το ρόστερ, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, δεν είναι τόσο κακό ή ελλιπές όσο υποστηρίζεται. Σίγουρα στο θέμα του φορ από το καλοκαίρι που διαβάζαμε για φυγή όλων και έλευση μίνιμουμ δύο σέντερ φορ καταλήξαμε να διώχνουμε τους πάντες, να μένει μάλλον ο χειρότερος και να έρχεται μόνο ένας. Προφανώς δεν είμαι μέσα στην διοίκηση να ξέρω μετά από τόσα χρόνια ποια είναι αυτά τα μαγικά χαρακτηριστικά του φορ Λουτσεσκου αλλά μόλις επιτέλους μετά τον Πριγιοβιτς άρχισε να τα κολλάει και ο Γιακουμάκης η ομάδα άρχισε να ρολλαρει και να βρίσκει αυτοπεποίθηση δυστυχώς τραυματίστηκε και η απουσία του είναι εμφανής.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα και γενικά στην αμυντική λειτουργία. Αρχικά όσο ο Μειτε ήταν καλά άνθιζε ο κάθε χαφ που ήταν δίπλα του και αμυνόμασταν καλύτερα ωστόσο η κακή διαχείριση (;) , το ντεφορμαρισμα του (;) ή όλα μαζί έχουν οδηγήσει σε προβληματικές καταστάσεις και σε συνδυασμό με την εμμονή του Λου να μην το ξεκολλάει από την ομάδα έχει επέλθει μια εμφανής πτώση. Στα στόπερ, τουλάχιστον αριθμητικά, φαινόμαστε καλά αλλά από τους 4 μακράν καλύτερους είναι ο Μιχα ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε. Ο βιονικος Κετζιορα έχει φανερώσει φέτος όλες τους τις αδυναμίες κυρίως γιατί δεν υπάρχει κανείς δίπλα του να τον καλύπτει. Λοβρεν λογω ηλικίας δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να θεωρείται αξιόπιστη λύση ενώ ο βολιακο ήταν ένα στοίχημα το οποίο φαίνεται να πηγαίνει κουβά. Το προσωπικό μου ερώτημα είναι ποιος αποφάσισε ότι η ομάδα μπορεί και φέτος να πορευτεί με τον Πολωνό ως βασικό στόπερ γιατί ο βολιάκο από ότι φαίνεται ήρθε για μπακ απ του ενώ από πέρσι είχε δείξει σημάδια ότι ίσως να είχαμε θαμπωθεί για την ποιότητα του την χρονιά του πρωταθλήματος.

Τέλος στα μπακ, όσο έχω δει τον Τέιλορ δεν βλέπω έναν κακό παίκτη αλλά κυρίως έναν παίκτη ο οποίος δεν έχει βρει χημεία με τους παίκτες της πλευράς του. Πάντα ανεβαίνει ψηλά, κόβει πολύ μέσα προσφέροντας βοήθειες και επιλογές και γενικά κάνει πράγματα που τα έκανε ο Μπάμπα δύο χρόνια πριν. Ο Γκανέζος εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση σε σημείο να απορείς πού είναι ο πάτος του βαρελιού. Στα δεξιά μπακ καλός ο Κένι αλλά χωρίς αξιόπιστο μπακ απ νομοτελειακά θα πέσει κι αυτός.

Πολλοί τραυματισμοί, κακή διαχείριση και κυρίως κακή ψυχολογία που στα μάτια μου οφείλεται και στις χαμένες ευκαιρίες στην Ευρώπη. Σε μια χρονιά που πάμε χέρι χέρι με άλλους δύο για το πρωτάθλημα η Ευρώπη στα τελευταία 2 παιχνίδια αντί να μας φτιάξει και να μας δώσει ώθηση όπως το διπλό στο Λιλ , φαίνεται να μας ξενερωσε, να μας ετριξε και να μας ρουφηξε σωματική και ψυχολογική δύναμη. Ναι, κ ανταγωνισμός μας επίσης έχει Ευρώπη αλλά στο champions league δεν υπάρχει το τόσο μεγάλο πρέπει της πρόκρισης ενώ στο conference το επίπεδο και οι απαιτήσεις είναι χαμηλότερες και οι νίκες όπως μας δίδαξαν και την χρονιά του μαγκικου φτιάχνουν πολύ την ομάδα.

Είναι μεγάλη η χρονιά , θα χρειαστεί ενίσχυση τον χειμώνα, ηρεμία και διαύγεια από όλους. Κανένας τίτλος δεν κερδίζεται τον Δεκέμβρη όπως και σήμερα κανένα πρωτάθλημα δεν χάθηκε.

Μόνο ΠΑΟΚ
These users thanked the author Doctor Doo for the post (total 5):
Γερασίμου, lkosmid, sniper4, Jean Valjean, Andrew R
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Tolaros έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:13
BWmystis έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:08 Κι ομως, οταν ειναι σκασμενοι ή ντεφορμε καποιοι παικτες τοτε ναι βαζεις και Μπαλντε και Χατσιδη.
Κανένας μύθου δεν πήγε να πάρει το ματς μόνος του , ο Ντελιας πήγε.

Και όχι ρε παιδιά φτάνει με ημίμετρα, κανένας Χατσίδης και Μπαταουλας να μην πάρουν λεπτό.
Να κόψουν τον κωλο τους να φέρουν νέους Ζιλε, Τάισον, Μεϊτέ να πάρουν λεπτά.
Νησαφι με τις εκπτώσεις στην ποιότητα.
Φέρτε παίκτες γαμώ την τρέλα μου που τη βγάζουν με Βολιακο και Σορετιρε και Ιβανούσετς
Αυτό!!

Συν ότι όταν έρθει ένα μεγάλο μπακ πιο εύκολα θα παίξει δίπλα του ένας νεαρός
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
Blackgr4, Γερασίμου
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

sourmenetes έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:43
Tolaros έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:13
BWmystis έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:08 Κι ομως, οταν ειναι σκασμενοι ή ντεφορμε καποιοι παικτες τοτε ναι βαζεις και Μπαλντε και Χατσιδη.
Κανένας μύθου δεν πήγε να πάρει το ματς μόνος του , ο Ντελιας πήγε.

Και όχι ρε παιδιά φτάνει με ημίμετρα, κανένας Χατσίδης και Μπαταουλας να μην πάρουν λεπτό.
Να κόψουν τον κωλο τους να φέρουν νέους Ζιλε, Τάισον, Μεϊτέ να πάρουν λεπτά.
Νησαφι με τις εκπτώσεις στην ποιότητα.
Φέρτε παίκτες γαμώ την τρέλα μου που τη βγάζουν με Βολιακο και Σορετιρε και Ιβανούσετς
Αυτό!!

Συν ότι όταν έρθει ένα μεγάλο μπακ πιο εύκολα θα παίξει δίπλα του ένας νεαρός
Ρε παιδια μαζι μιλαμε χωρια συννενοουμαστε? Ποιος δε θελει 20 παιχταραδες? Η συζητηση γινεται για το τωρα που δεν μπορει να φερεις παικτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”