Paokmania Τράπεζα Αίματος
Ναι δώσε μία εικόνα για το τι παίζει γιατί ο vosis έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες και ενώ κρατούσε πλήρες αρχείο δεν ξέρω αν το συνεχίζει ..
Υγ: Προγραμματίστε όλοι τι έχετε να κάνετε ώστε πριν από το ματς με γαύρο να γίνει αιμοδοσία και επιτέλους να έρθουν κι άλλοι πλην των γνωστών να δώσουν αίμα και φυσικά αυτοί οι οποίοι είχαν δώσει παλαιότερα πριν αρκετούς μήνες να ξαναδώσουν!
Υγ: Προγραμματίστε όλοι τι έχετε να κάνετε ώστε πριν από το ματς με γαύρο να γίνει αιμοδοσία και επιτέλους να έρθουν κι άλλοι πλην των γνωστών να δώσουν αίμα και φυσικά αυτοί οι οποίοι είχαν δώσει παλαιότερα πριν αρκετούς μήνες να ξαναδώσουν!
Μετά από απαίτηση του Yiankou να ΄μαι κι εγώ.
Τι γκρινιάζεις βρεεε???
Εντάξει χάθηκα λίγο, αλλά δεν εξαφανίστηκα κιόλας. Απλά μετακόμισα, είχα τρεξίματα, μέχρι να γίνει η σύνδεση στο νέο σπίτι τράβηξε καιρό, αλλά ναι. Είναι αλήθεια Yianko.
ΖΩΩΩΩΩΩ
Έκανα πάλι την εμφάνισή μου και θα οργανώσω καλύτερα και το αρχείο με τις φιάλες...
Έλα να βλέπω το αίμα σας!!!!!!
ΘΕΛΩΩΩ Α Ι Μ Α !!!!!!!
Τι γκρινιάζεις βρεεε???
Εντάξει χάθηκα λίγο, αλλά δεν εξαφανίστηκα κιόλας. Απλά μετακόμισα, είχα τρεξίματα, μέχρι να γίνει η σύνδεση στο νέο σπίτι τράβηξε καιρό, αλλά ναι. Είναι αλήθεια Yianko.
ΖΩΩΩΩΩΩ

Έκανα πάλι την εμφάνισή μου και θα οργανώσω καλύτερα και το αρχείο με τις φιάλες...
Έλα να βλέπω το αίμα σας!!!!!!
ΘΕΛΩΩΩ Α Ι Μ Α !!!!!!!
ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
11772 εγγεγραμμένοι στο site PAOKMANIA. Περίπου 9500 οι νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χιλιάδες γνώμες καθημερινά για θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας. Πάρα πολλοί με θράσος, τσαμπουκά, μαγκιά και τρελίτσα εκφράζουν τη γνώμη τους κατηγορώντας και κρίνοντας είτε αθλητές, είτε προπονητές, είτε φιλάθλους.... πάντα όμως εκ του ασφαλούς. Από απόσταση και χωρίς να μετέχουν ενεργά στις όποιες δραστηριότητες της ιδέας αυτής που λέγεται ΠΑΟΚ!!!
Μπορούν να κατηγορούν παίκτες ή τον προπονητή της ομάδος μας, ενώ μπορεί να μην παρακολουθούν ή ακόμη και να είναι και άσχετοι με το θέμα.
Θέλετε να έχετε λόγο στην ομάδα? Θέλετε να λέτε "βοήθησα κι εγώ στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ", "πήρα τον ΠΑΟΚ και στα δικά μου χέρια", "βοηθάω όσο μπορώ"!!!
Μπορούσατε να το κάνετε! Άλλοι το κάνατε, οι περισσότεροι όμως αράξατε.
"Δε βαριέσαι, εγώ θα σώσω τον ΠΑΟΚ???"
ΝΑΙ! ΕΣΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΕΓΩ! ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ!!!!!
Πριν ενάμησι χρόνο περίπου ξεκίνησε το site μία προσπάθεια. Δημιούργησε τράπεζα αίματος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!!!!
23 ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟ ενδιαφέρθηκαν να συμμετέχουν.
Οι υπόλοιποι??? " Δε βαριέσαι? Εγώ θα χρειαστώ???Μέχρι σήμερα ποτέ δε χρειάστηκα.¨
Είναι φαίνεται η νοοτροπία που μας χαρακτηρίζει.
Να ενημερώσω ότι συνολικά είχαν συγκεντρωθεί 29 φιάλες!
Έχουμε στείλει σε περιπτώσεις ανάγκης μέχρι στιγμής 9 φιάλες.
Πολλοί θα σκέφτεστε τώρα "εντάξει μωρέ, υπάρχουν άλλες 20 φιάλες. Αν χρειαστώ θα δω τι θα κάνω". Όχι φίλε μου δε θα μπορείς να δεις τι θα κάνεις.
Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι σε αυτή την κίνηση!!! ΟΛΟΙ!!!
Μακάρι να μη χρειαστούμε ΠΟΤΕ!!! Γιατί όμως να μην βοηθήσουμε τον αδερφό μας, τη μάνα μας, τον πατέρα μας, την αδερφή μας, κάποιον συγγενή μας, κάποιον ξένο ρε παιδιά??????????
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Μπορούν να κατηγορούν παίκτες ή τον προπονητή της ομάδος μας, ενώ μπορεί να μην παρακολουθούν ή ακόμη και να είναι και άσχετοι με το θέμα.
Θέλετε να έχετε λόγο στην ομάδα? Θέλετε να λέτε "βοήθησα κι εγώ στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ", "πήρα τον ΠΑΟΚ και στα δικά μου χέρια", "βοηθάω όσο μπορώ"!!!
Πριν ενάμησι χρόνο περίπου ξεκίνησε το site μία προσπάθεια. Δημιούργησε τράπεζα αίματος.
Οι υπόλοιποι??? " Δε βαριέσαι? Εγώ θα χρειαστώ???Μέχρι σήμερα ποτέ δε χρειάστηκα.¨
Πολλοί θα σκέφτεστε τώρα "εντάξει μωρέ, υπάρχουν άλλες 20 φιάλες. Αν χρειαστώ θα δω τι θα κάνω". Όχι φίλε μου δε θα μπορείς να δεις τι θα κάνεις.
Μακάρι να μη χρειαστούμε ΠΟΤΕ!!! Γιατί όμως να μην βοηθήσουμε τον αδερφό μας, τη μάνα μας, τον πατέρα μας, την αδερφή μας, κάποιον συγγενή μας, κάποιον ξένο ρε παιδιά??????????
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Re: ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Πολλά μπράβο και σε σένα Γιώργο και σε όσους έδωσαν..vosis έγραψε:11772 εγγεγραμμένοι στο site PAOKMANIA. Περίπου 9500 οι νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χιλιάδες γνώμες καθημερινά για θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας. Πάρα πολλοί με θράσος, τσαμπουκά, μαγκιά και τρελίτσα εκφράζουν τη γνώμη τους κατηγορώντας και κρίνοντας είτε αθλητές, είτε προπονητές, είτε φιλάθλους.... πάντα όμως εκ του ασφαλούς. Από απόσταση και χωρίς να μετέχουν ενεργά στις όποιες δραστηριότητες της ιδέας αυτής που λέγεται ΠΑΟΚ!!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Επομενο ραντεβού, να υποθέσω το Σάββατο 7 Μαρτίου, έτσι??
Ο κάθε ένας μπορεί να το προγραμματίσει όποτε μπορεί.
Σίγουρα θα οργανωθεί και κάτι πιο μαζικό, όπως πριν το παιχνίδι με το γαύρο. Απλά όποιος μπορεί και θέλει μπορεί να πάει σε όποιο νοσοκομείο τον βολεύει και να συμμετέχει σε αυτή την κίνηση, αρκεί να δηλώνει ότι πρόκειται για την τράπεζα αίματος του PAOKMANIA στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ κι εγώ όπως φαντάζομαιο και όλο το PAOKMANIA όσους συμμετέχουν σε αυτή την ανθρώπινη κίνηση!!!
Ας ξυπνήσουμε όλοι μας και να βοηθήσουμε και το διπλανό μας αν γίνεται να ξυπνήσει!
Ελπίζω σε μία πιο μαζική κινητοποίηση προς αυτή την κατεύθυνση!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σίγουρα θα οργανωθεί και κάτι πιο μαζικό, όπως πριν το παιχνίδι με το γαύρο. Απλά όποιος μπορεί και θέλει μπορεί να πάει σε όποιο νοσοκομείο τον βολεύει και να συμμετέχει σε αυτή την κίνηση, αρκεί να δηλώνει ότι πρόκειται για την τράπεζα αίματος του PAOKMANIA στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ κι εγώ όπως φαντάζομαιο και όλο το PAOKMANIA όσους συμμετέχουν σε αυτή την ανθρώπινη κίνηση!!!
Ας ξυπνήσουμε όλοι μας και να βοηθήσουμε και το διπλανό μας αν γίνεται να ξυπνήσει!
Ελπίζω σε μία πιο μαζική κινητοποίηση προς αυτή την κατεύθυνση!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Re: Τράπεζα αίματος Paokmania
Παραθέτω ένα απόσπασμα από το aimodosia.org με σκοπό την ενημέρωση και κυρίως για να επαναφέρω το τόπικ που σώζει ζωές. Παρακαλώ διαβάστε το με την ίδια προσοχή που διαβάζετε την μεταγραφολογία. Βέβαια αυτό το τόπικ διαβάζεται μόνο από λίγους (από όσους δεν μπορούν να δώσουν και από όσους έχουν ήδη δώσει – η πλειοψηφεία όμως που μπορεί και δεν δίνει αίμα το προσπερνά ελαφρά την καρδία ). Αν είστε αμφίβολοι για το αν μπορείτε να δώσετε πηγαίνετε σε ένα κέντρο αιμοδοσίας και θα σας ενημερώσουν εκεί πολύ φιλικά και ευγενικά και θα κάνετε και ένα τσεκ-απ. Είτε έτσι είτε αλλιώς κερδισμένοι θα βγείτε. Κυρίως όμως και πέρα από κίνηση αλτρουισμού είναι σημαντικό να έχετε κατοχυρωμένες κάποιες φιάλες αίματος σε οποιαδήποτε τράπεζα αίματος ( υπάρχουν πολλοί φορείς, οργανώσεις και φυσικά το PAOKMANIA που διατηρούν τράπεζα αίματος – ενεργοποιηθείτε εγκαίρως) , αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο (ή και εσείς) θα χρειαστεί αίμα.
Εθελοντική αιμοδοσία
Ο αιμοδότης πρέπει να είναι ξεκούραστος και να έχει συμπληρώσει τις φυσιολογικές ώρες ύπνου.
-Για πρωινή αιμοδοσία, πρέπει να έχει προηγηθεί καλό πρωινό, ενώ για την απογευματινή ο αιμοδότης μπορεί να αιμοδοτήσει 2-3 ώρες μετά το μεσημεριανό γεύμα.
-Ο αιμοδότης δεν πρέπει να κάνει κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών πριν δώσει αίμα.
-Ο αιμοδότης δεν πρέπει να έχει πάρει φάρμακα ούτε καν ασπιρίνη τις τελευταίες μέρες πριν την αιμοληψία.
-Κάθε πρόβλημα υγείας που ενδεχομένως έχει ο υποψήφιος αιμοδότης, πρέπει να συζητείται με τον υπεύθυνο γιατρό της αιμοδοσίας, ο οποίος κρίνει τελικά για τη καταλληλότητα της αιμοληψίας.
-Σε περίπτωση προσωρινού ή μόνιμου αποκλεισμού από αιμοδοσία, ο γιατρός δίνει την κατάλληλη συμβουλή. Η καλή επικοινωνία μεταξύ του αιμοδότη και του προσωπικού της αιμοδοσίας διατηρεί τη σχέση εμπιστοσύνης και διασφαλίζει την καλή ποιότητα του αίματος που παρέχεται στους ασθενείς που χρειάζονται αίμα και τα παράγωγά του.
Κάθε υποψήφιος αιμοδότης πρέπει να είναι απολύτως βέβαιος ότι:
Το υλικό της αιμοδοσίας είναι αποστειρωμένο μιας χρήσης και δεν υπάρχει κίνδυνος για μετάδοση νοσημάτων.
Η αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος.
Δυστυχώς, επειδή οι αυξημένες ανάγκες της χώρας μας δε καλύπτονται πλήρως βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να εισάγουμε αίμα από τον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό, πράγμα που δεν μας τιμά ως χώρα και είναι οικονομικά ασύμφορο. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ζητούν απεγνωσμένα μια μονάδα αίματος. Ας μην αντιμετωπίσουν την αδιαφορία.
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής.
Είναι ζήτημα τιμής.
Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά κάποιον δικό μας.
προσφέρεις ζωή δίνοντας αίμα
ΥΓ. Προσωπικά γνωρίζω ότι δεν μπορώ να αιμοδοτήσω και να βοηθήσω στην πράξη πέρα από τα λόγια την κορυφαία προσπάθεια του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.. Εσείς που δώσατε και όσοι απλά πήγατε αλλά δεν μπορέσατε να δώσατε αίμα για την τράπεζα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είστε άξιοι πολλών συγχαρητηρίων, πραγματικά αξίζετε .
Εθελοντική αιμοδοσία
Ο αιμοδότης πρέπει να είναι ξεκούραστος και να έχει συμπληρώσει τις φυσιολογικές ώρες ύπνου.
-Για πρωινή αιμοδοσία, πρέπει να έχει προηγηθεί καλό πρωινό, ενώ για την απογευματινή ο αιμοδότης μπορεί να αιμοδοτήσει 2-3 ώρες μετά το μεσημεριανό γεύμα.
-Ο αιμοδότης δεν πρέπει να κάνει κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών πριν δώσει αίμα.
-Ο αιμοδότης δεν πρέπει να έχει πάρει φάρμακα ούτε καν ασπιρίνη τις τελευταίες μέρες πριν την αιμοληψία.
-Κάθε πρόβλημα υγείας που ενδεχομένως έχει ο υποψήφιος αιμοδότης, πρέπει να συζητείται με τον υπεύθυνο γιατρό της αιμοδοσίας, ο οποίος κρίνει τελικά για τη καταλληλότητα της αιμοληψίας.
-Σε περίπτωση προσωρινού ή μόνιμου αποκλεισμού από αιμοδοσία, ο γιατρός δίνει την κατάλληλη συμβουλή. Η καλή επικοινωνία μεταξύ του αιμοδότη και του προσωπικού της αιμοδοσίας διατηρεί τη σχέση εμπιστοσύνης και διασφαλίζει την καλή ποιότητα του αίματος που παρέχεται στους ασθενείς που χρειάζονται αίμα και τα παράγωγά του.
Κάθε υποψήφιος αιμοδότης πρέπει να είναι απολύτως βέβαιος ότι:
Το υλικό της αιμοδοσίας είναι αποστειρωμένο μιας χρήσης και δεν υπάρχει κίνδυνος για μετάδοση νοσημάτων.
Η αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος.
Δυστυχώς, επειδή οι αυξημένες ανάγκες της χώρας μας δε καλύπτονται πλήρως βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να εισάγουμε αίμα από τον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό, πράγμα που δεν μας τιμά ως χώρα και είναι οικονομικά ασύμφορο. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ζητούν απεγνωσμένα μια μονάδα αίματος. Ας μην αντιμετωπίσουν την αδιαφορία.
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής.
Είναι ζήτημα τιμής.
Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά κάποιον δικό μας.
προσφέρεις ζωή δίνοντας αίμα
ΥΓ. Προσωπικά γνωρίζω ότι δεν μπορώ να αιμοδοτήσω και να βοηθήσω στην πράξη πέρα από τα λόγια την κορυφαία προσπάθεια του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.. Εσείς που δώσατε και όσοι απλά πήγατε αλλά δεν μπορέσατε να δώσατε αίμα για την τράπεζα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είστε άξιοι πολλών συγχαρητηρίων, πραγματικά αξίζετε .
Μπραβο στον αδερφο Vosis...
Και μπραβο στον αδερφο Vanroy κι ευχαριστω για τις πληροφοριες που ειναι πιστευω πολυ σημαντικες για ολους μας!!!
Και μπραβο στον αδερφο Vanroy κι ευχαριστω για τις πληροφοριες που ειναι πιστευω πολυ σημαντικες για ολους μας!!!
Πλάτωνα (ή κάποιος που γνωρίζει ΣΙΓΟΥΡΑ) αν για 1-2 μέρες τα κόψω τα χάπια, μπορώ να δώσω ή πάλι δεν...?vanroy έγραψε:....
...
Αν κάποιος παίρνει αντιβίωση πρέπει να περάσουν 10 μέρες και αφού είναι πλέον υγειής μπορεί να δώσει πλέον αίμα.
Κάποιος που πιθανόν να πήρε ασπιρίνη ή κάτι παραπλήσιο πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες.
Τώρα για όλους εμάς που πάσχουμε από την ανίατη ασθένεια με την τρέλα στο μυαλό, την ΠΑΟΚμανία, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η τρέλα αυτή μόνο ευεργετικά αποτελέσματα έχει και έχει διαπιστωθεί ότι όσοι γίνανε δέκτες αίματος από τέτοιο δότη παρουσίασαν θεαματική βελτίωση της σωματικής τους υγείας και ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής τους ισορροπίας!!! Αμέσως μετά τη λήψη αυτού του μολυσμένου με ΠΑΟΚμανίτιδα αίματος, φώναζαν ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΟ και χτυπιόντουσαν σαν τρελοί!!!!!!
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Κάποιος που πιθανόν να πήρε ασπιρίνη ή κάτι παραπλήσιο πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες.
Τώρα για όλους εμάς που πάσχουμε από την ανίατη ασθένεια με την τρέλα στο μυαλό, την ΠΑΟΚμανία, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η τρέλα αυτή μόνο ευεργετικά αποτελέσματα έχει και έχει διαπιστωθεί ότι όσοι γίνανε δέκτες αίματος από τέτοιο δότη παρουσίασαν θεαματική βελτίωση της σωματικής τους υγείας και ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής τους ισορροπίας!!! Αμέσως μετά τη λήψη αυτού του μολυσμένου με ΠΑΟΚμανίτιδα αίματος, φώναζαν ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΟ και χτυπιόντουσαν σαν τρελοί!!!!!!
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

- predragpaok
Καλό θα ήταν να είχαμε μια ενημέρωση από κάποιον υπεύθυνο της τράπεζας αίματος,ανά μήνα ας πούμε πόσες φιάλες προστέθηκαν,πόσες δώσαμε κ πόσες έχουμε υπόλοιπο.
Δεν αλλάζουν πολλά πράματα.
Ως είχε η κατάσταση. Με τη διαφορά ότι 2 φιάλες έδωσε ο riquelme με τη γυναίκα του.
Επίσης λέμε να προγραμματίσουμε το πρωί Σαββάτου 7 Μαρτίου ραντεβού για αιμοδοσία.
Ως είχε η κατάσταση. Με τη διαφορά ότι 2 φιάλες έδωσε ο riquelme με τη γυναίκα του.
Επίσης λέμε να προγραμματίσουμε το πρωί Σαββάτου 7 Μαρτίου ραντεβού για αιμοδοσία.
Τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί αν θα γίνει αιμοδοσία το Σάββατο στις 7/3 στο Ιπποκράτειο και θα ανακοινωθεί ...
Ετοιμάστε φλέβες άιντε ... μόνο ζητάτε και λέτε μπράβο και μα και μου και στην αιμοδοσία είναι 2-3 άτομα!
Ετοιμάστε φλέβες άιντε ... μόνο ζητάτε και λέτε μπράβο και μα και μου και στην αιμοδοσία είναι 2-3 άτομα!
- predragpaok
Σάββατο στις 7/3 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στις 10:00 ..
Δηλώστε συμμετοχή ...
Δηλώστε συμμετοχή ...